Sabah:kkk
Öğlen:4 kaşık kısır,1 lahmacun,havuçlu yoğurt,1elma.
Akşam:4 kaşık kısır(cısss)yoğurt,1 dilim biftek.
Gün sırası bendeydi.. çok koşturdum bugün...veeee akşam kısır yememem gerekiyorduulahmacun da fazlaydı ben yürüyüş bandına çıkıyorummm baaaayyy:))
beril o kaçsmakları yaparken buraya yazsaydın affetmezdîk biliyorsun değil mi:)
Tşk lawyercım
kızlar tv de ortopedi prof unu izliyorum yürüme bandında yürüyünce dizlerde ağrı oluştuğunu bunu engellemek içîn de yürümeden önce dizlerîn altına en bir lastik takmak gerektiğini söyledi
Merhaba,
yazınız dikkatimi çekti. ben de koşu bandında yürüyüş yapıyorum, ama ileride dizlerde bir sorun olabilir endişesiyle.
yalnız tam anlayamadım, dizlerimizin altına lastik takacağız galiba değil mi?
"en bir lastik" ne demek onu anlayamadım. bir de bu lastik bildiğimiz lastik mi? hani eskiden anneler pijamaların lastiği filan gevşeyince çengelli iğne ile geçirirdi.
Telden yazarken göremiyorum yanlış olmuş doktor enli lastik dedî 3-4 parmak kalınlığındaki pijama lastiği yani
diz ekleminin hemen altına bandaj yapar gibi sarmak gerekiyormuş
Merhaba,
yazınız dikkatimi çekti. ben de koşu bandında yürüyüş yapıyorum, ama ileride dizlerde bir sorun olabilir endişesiyle.
yalnız tam anlayamadım, dizlerimizin altına lastik takacağız galiba değil mi?
"en bir lastik" ne demek onu anlayamadım. bir de bu lastik bildiğimiz lastik mi? hani eskiden anneler pijamaların lastiği filan gevşeyince çengelli iğne ile geçirirdi.
Selamlar ve gunaydın herkese,
benimde zaman zaman dizlerim ile ilgili bir sorun olustugunda bant takmıstım. Ama bu lastik gibi degil. bayagı bir geniş bir lastikli banta dizin hemen ustunden ve altından guzelce sardıgından baskıyı hissetmiyorsun.
Teşekkürler:)haydi sana iyi sporlar
Sefaaaan olsun:)) gözünaydın daha da incelecez ...!Haha biliyorum ama pazartesinden itibaren telafi etmeye çalıştım:)kalabalıkta gerçekten yememek zor oluyor:)
Bugün 2 arkadaşım ne kadar zayıfladın eski halinden eser yok dediler ne kadar sevindim bana iyi bi moral oldu sizinle paylaşmak istedimmm:))
Aaa..!!! oğlumun spor eşyalarının arasında öyle şeyler vardı..!! Hemen bakıp araklamam lazım:)))Telden yazarken göremiyorum yanlış olmuş doktor enli lastik dedî 3-4 parmak kalınlığındaki pijama lastiği yani
diz ekleminin hemen altına bandaj yapar gibi sarmak gerekiyormuş
Kızlar yarın oğlumun yanına istanbul'a gidecem.şimdiden yiyecek hazırlamaya başladım..içli köfteler,sarmalar,gözlemeler filan....sınav zamanları için stok yapacaz.! Bu durumlarda mutlaka diyet bızuluyor size öğün öğün bilgi verecem ki utanıp bozmayayim:)
Şimdi yeşil çay.
Kızlar yarın oğlumun yanına istanbul'a gidecem.şimdiden yiyecek hazırlamaya başladım..içli köfteler,sarmalar,gözlemeler filan....sınav zamanları için stok yapacaz.! Bu durumlarda mutlaka diyet bızuluyor size öğün öğün bilgi verecem ki utanıp bozmayayim:)
Şimdi yeşil çay.
Aramıza hoşgeldin.Kaç kilosun,hedefin kaç?Bende yapmak istiyorum bu diyeti sabah biraz kacirdim 2 dilim kepek 2 dilim normal ekmegin uzerine peynir koyup firina surdum ama aksam yemegiyle basliycam simdiden su icmeye basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?