Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık kısır,1 lahmacun,havuçlu yoğurt,1elma.

Akşam:4 kaşık kısır(cısss)yoğurt,1 dilim biftek.

Gün sırası bendeydi.. çok koşturdum bugün...veeee akşam kısır yememem gerekiyorduu lahmacun da fazlaydı ben yürüyüş bandına çıkıyorummm baaaayyy:))

haydi sana iyi sporlar

beril o kaçsmakları yaparken buraya yazsaydın affetmezdîk biliyorsun değil mi:)

Haha biliyorum ama pazartesinden itibaren telafi etmeye çalıştım:)kalabalıkta gerçekten yememek zor oluyor:)

Bugün 2 arkadaşım ne kadar zayıfladın eski halinden eser yok dediler ne kadar sevindim bana iyi bi moral oldu sizinle paylaşmak istedimmm:))

Merhaba,
yazınız dikkatimi çekti. ben de koşu bandında yürüyüş yapıyorum, ama ileride dizlerde bir sorun olabilir endişesiyle.
yalnız tam anlayamadım, dizlerimizin altına lastik takacağız galiba değil mi?
"en bir lastik" ne demek onu anlayamadım. bir de bu lastik bildiğimiz lastik mi? hani eskiden anneler pijamaların lastiği filan gevşeyince çengelli iğne ile geçirirdi.

Kızlar 10 da burada olurum demîştim ama bir arkadaşıma kahveye gideceğim gidiş-gelişi yürüyerek yapacağım sabah sporumu da aradan çıkartmış olacağım Hadi size iyi sohbetler

Telden yazarken göremiyorum yanlış olmuş doktor enli lastik dedî 3-4 parmak kalınlığındaki pijama lastiği yani
diz ekleminin hemen altına bandaj yapar gibi sarmak gerekiyormuş

Telden yazarken göremiyorum yanlış olmuş doktor enli lastik dedî 3-4 parmak kalınlığındaki pijama lastiği yani

cevabınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda o lastiği alıp kullanmaya başlayacağım, sağlıklı günler.

Selamlar ve gunaydın herkese,
benimde zaman zaman dizlerim ile ilgili bir sorun olustugunda bant takmıstım. Ama bu lastik gibi degil. bayagı bir geniş bir lastikli banta dizin hemen ustunden ve altından guzelce sardıgından baskıyı hissetmiyorsun.

Sanırım en iyîsi ortası delik dizliklerden evinde olan onları kullanabîlir olmayan da dedîğin gibi eklemin hem altına hem üstüne lastikle bandaj yapabîlir bandaj lastikleri de iyi olur
hadi ben kaçtım

haydi sana iyi sporlar
Teşekkürler:)
Sefaaaan olsun:)) gözünaydın daha da incelecez ...!
Aaa..!!! oğlumun spor eşyalarının arasında öyle şeyler vardı..!! Hemen bakıp araklamam lazım:)))

Kızlar yarın oğlumun yanına istanbul'a gidecem.şimdiden yiyecek hazırlamaya başladım..içli köfteler,sarmalar,gözlemeler filan....sınav zamanları için stok yapacaz.! Bu durumlarda mutlaka diyet bızuluyor size öğün öğün bilgi verecem ki utanıp bozmayayim:)
Sabah:kkk
Şimdi yeşil çay.

takipteyiz canım sakın ha diyeti bozma

tam destek hep destek olmalıyız :) yoksa ipin ucu kaçıyor.

karatay diyeti etkisini göstermeye başladı sanırım. 3 günde 2.2 kg vermişim.
sabah kahvaltısı:
1.5 haşlanmış yumurta
5-6 tane yeşil tuzsuz zeytin
3-4 lokma peynir
roka ve maydonoz
2 adet ceviz , 3 adet kuru siyah erik
şekersiz açık çay,
cherry domates 3 adet

öğle yemeğinden şimdi geldim.yemekhaneye gittim. biber dolması vardı ama en küçüğünü seçtim.zaten bizim yemekhanedekiler dolmayı pirinçle değil kıymayla dolduruyolar :S Bu da benim işime geldi :) 1 kase kadar yoğurt ve salata yedim .

selam kızlar nasılsınız bakalım?
kızlar kefir mayaladım bakalım olacak mı?
evdede var biraz bir arkadaşım verdi. ama yoğurt gibi kıvamı. bende içine elma rendeleyip yarın sabah kahvaltıda yemeyi planlıyorum. tarçın filan ıhmmm:)
bu aralar ilaç içmekten falan midem harap oldu. bazen mide ağrısı çekiyorum. inşallah kefir iyi gelir.gerçi bağırsaklara iyi geliyodu dimi. neyseee
dün sabah ilaç altı olsun diye apar topar bir diilim kek yedim. bol cevizli portakal sulu falan nispeten daha az zararlıdır heralde.
öğlen pırasa ve yoğurt yedim kocamın tabağından birkaç çatal makarna aldım.
akşam bol sarımsaklı yoğurt, buharda karnabahar üstünede tereyağ ile pul biber turp, turşu
her öğünümde ufakta olsa diyet dışı bişeyler oluyor(((((( offff

haaa unutmuşum dün hava çok güzeldi öğlen eve yürüyerek gittim birazda dolaştım. gerçi ev 5dkka sürüyor. güneşi görünce insanda hareket etme isteği oluşuyor.

bu sabah geç kaldım. yine apar topar dünkü kekten yedim. ilaç altı.
öğlen hindi çorbası( içinde 1 avuç şehriyeyle 1 kaşık un var), mantar havuç sote
akşama çorbayla balık salata yemeği planlıyorum.

bu aralar su içmeye daha çok dikkat ediyorum. iş yerinde su içmiyordum. sabah kalkınca gece yatarken su içme alışkanlığım vardır. eve girincede hemen su içerim. çıkarkende normal su bardağıylada içemem büyük bardak olmalı. artık iş yerindede yanımda bir şişe bulunduruyorum. arkadaşlar insan yaşlandıkça susama hissi azalırmş. çevredekilerede istemeden su vermeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor belki.
bol bol su için.
ha bide şişe su içmeyi bıraktık. yakın bir köydeki bir çeşmeden su doldurmaya gidiyoruz. böyle bir imkanımız olduğu için çok şanslı hissettim kendimi. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
ayyy ne çok söyleyeceğim şey varmış suyla ilgili.

Bende yapmak istiyorum bu diyeti sabah biraz kacirdim 2 dilim kepek 2 dilim normal ekmegin uzerine peynir koyup firina surdum ama aksam yemegiyle basliycam simdiden su icmeye basliyorum

Felluz,hayırlı yolculuklar sana,özlemişsindir oğlunu.

Bende yapmak istiyorum bu diyeti sabah biraz kacirdim 2 dilim kepek 2 dilim normal ekmegin uzerine peynir koyup firina surdum ama aksam yemegiyle basliycam simdiden su icmeye basliyorum
Aramıza hoşgeldin.Kaç kilosun,hedefin kaç?

sabah kkk,akşam yeşil fasulye,bir havuç,siyah zümlü yoğurt.
Jillian 6w6p ve karın hareketleri yaptım.Suyum yine 2 lt civarındadır,ya da 2,5.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…