Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sagol canim hosbulduk 71 kiloyum 60 62 olucam insallah elimden geleni yapicam bakalim aksam yemeginde zeytin yagli fasul salata yogurt yiycem oglenden beride 1 litre su ictim diyete oglen basladim oyuzden

selam kızlar....
sabah: menemen peynir zeytin fındık
akşam:lahana sarma çorba yoğurt..
bugün saat 11 ile 16 arası çarşıdaydım tabiki bol bol yürüdüm...eve pes düştüm yani..suyumu ihmal eymiyorum günde en az 2,5 litre oluyo..

Sonuc cok iyi senin icin cok sevindim böyle devam eder inşallah

Cok haklisin lenevacim su cok önemli. Ayrıca diyet yaparken yaktığımız yağları vücuttan atabilmenin yolu su içmekten geçiyor.

Bende yapmak istiyorum bu diyeti sabah biraz kacirdim 2 dilim kepek 2 dilim normal ekmegin uzerine peynir koyup firina surdum ama aksam yemegiyle basliycam simdiden su icmeye basliyorum

Aramıza hoşgeldin sabahı beklemeyip aksam başlamak da kardır. :))

Sabah 9: 1 armut, bir avuç ceviz
Aksam 18: ton balıklı yeşil salata

Spor: 30 dk leslie 2 mil, 60 dk yürüyüş

Su: 1.5 lt

Sabah 7.30 : 1 yumurta, 50 g lor peyniri, 200 g yoğurt, 3 kuru kayısı.

Öğlen 13.15 : Tavuk tandır(Az tereyağlı haşlanmış tavuk diyebiliriz), Cacık.

Akşam 17.30 : 100 g yoğurt, lor peyniri (50 g civarı).

Akşam 19.40 : 7 parçadan oluşan yağsız sinirsiz kuzu şiş, 1 dilim domates, 1 çatal bulgur pilavı ve 40 g sarımsaklı yoğurt.

Su : 3 lt'den fazla.

Spor: 5 km koşu bandında koşu, 2 km moonwalker, gün de genel olarak hareketliydi.

Akşam acıkmamıştım aslında ama arkadaşım ısrar edince yedim, gereksiz oldu.

Aramıza hoşgeldin sabahı beklemeyip aksam başlamak da kardır. :))

Sagol yarini bekleyemedim vazgecerim diyemi korktum ne .. Yediklerimi yazicam buraya hatalarim olursa tum arkadaslardan Duzeltmelerini bekliyorum lutfen

Kızlaaar, bir süre yapıp sonra neden ve nasıl olduğunu anlayamadığım bi şekilde bıraktığım karatay beslenme tipine geri dönmek istiyorum, çok da ihtyacım var buna doğrusu =) karatay diyetiyle 68 kilodan 63.9a düşüp, hedefime ( 59-60 ) çok yaklaşmışken bırakıp abur cubur salak saçma ne varsa yiyip 66 oluverdim tekrardan. Şimdi henüz hiçbirşey için geç değilken filmi başa sarıp tekrardan başlamak ve sizinle motive olmak istiyorum =) yaza kısmetse düğünüm var, o gelinlikle 59 olmak şart =) bu arada boyun 163 ama düzenli olarak spor yapıyorum ve sanırım bu yüzden 66 kulağa çok gelse de kilomu göstermiyorum. bacaklarım kalın ama naparsam yapayım henüz bir çare bulamadım, o vereceğim 6*7 kilonun tamamını bacaktan vermek şart benim için

amma da uzun yazdım, uzun lafın kısası kızlar, sizlerin yazdıklarını okuyunca ben neden yapmayayım dedim, hep birlikte hedefimize en kısa vadede ulaşalım inşallah, amiiin

günaydın kızlaaaaar
napıyosunuz bakalııım. dün akşam bildirdiğim menü olmadı. misafir geleceği için iptal ettik onun yerine buzluktan pideler vardı çorbayla pide yiyip temizlik yaptık. aslında evim temizdide eşimin yengesi gelecek. o yüzden ekstra özenle yerlerden mercekle saç falan topladık. kabuslarıma bile girdii
bu sabahta kefirimin içine elma rendeledim. tarçınla nefis oldu. bidahakine içine bol cevizde koyucam. benim gibi sabah kahvaltı yapamayanlar için gayet iyi bir menü.
arkadaşlar bu arada karatay diyetinde kahvaltı şart. sizi yanlış yönlendirmek istemem ben sabah yoğurt yada kuruyemişle falan geçiştirip genelde öğlenleri yapıyorum yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltımı. doğru bir kahvaltının hazmedilebilmesi için yakılan enerji 6-7 saat koşu yapınca yakılan enerjiye eşdeğer.

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. ve eski yeni şuanda burda olan herkese bol sporlu incecik günler diliyorum. öpüyorum hepinizi

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. ve eski yeni şuanda burda olan herkese bol sporlu incecik günler diliyorum. öpüyorum hepinizi

Hosbulduk hemen kahvaltimi paylasayim istiyrum
Kahvalti7.30 bi bardak sut bir crviz dort badem bes alti findik.
Ayrica arkadasimn uzattigi jelibonlara hayir diyerek gun icndeki ilk zaferimi de kazanms oldum

Selam arkadaslar gunaydın herkese,

yine guzel bir gun daha bizimle
uc gun ustuste yaptıgım yuruyusler sonrası bugun pek canım istemedi. Sabah 05:30 gibi de kalkamadıgımdan bugun yapmadım.
Aksam belki telafi edeceğim ama yarın sabah mutlaka gitmem gerekecek.

Bugun sabah kahvaltısında peynir, domates salatalık zeytin yaptım. Cok fazla yumurta canım istemedi.

oglen de salatalık bol yanında corba olacak muhtemel

yolun açık olsun felluzcum

çok iyi vermişsin ancak başlarda ödem gittiği için kısa zamanda bu kadar çok kilo kaybı oluyor daha sonra kilo vermen yavaşlarsa umutsuzluğa kapılma oldu mu eninde sonunda hepsi gidecek zaten

su çok çok önemli ben de yatarken yanıma 1 bardak su alrım
uyanır uyanmaz içerim
Bende yapmak istiyorum bu diyeti sabah biraz kacirdim 2 dilim kepek 2 dilim normal ekmegin uzerine peynir koyup firina surdum ama aksam yemegiyle basliycam simdiden su icmeye basliyorum

hoşgeldiniz kızlar hepbirlikte başaracağız :13:

iyi hatırlattın kahvaltı şart kahvaltı
yenge evi nasıl buldu anlatsana

Hosbulduk hemen kahvaltimi paylasayim istiyrum
Kahvalti7.30 bi bardak sut bir crviz dort badem bes alti findik.
Ayrica arkadasimn uzattigi jelibonlara hayir diyerek gun icndeki ilk zaferimi de kazanms oldum
sen eski karataycıymışsın bilirsin kahvaltın biraz eksik olmuş
peynir yerine süt içmişsin ama yumurta zeytin yememişsin

dünkü menüm

sabah
kkk+greyfurt
kahvenin yanında 1 yk helva cıssss (arkadaşıma gitmiştim annesinin ölüm yıldönümüymüş helvayı yapınca yemek zorunda kaldım)

akşam
etli bulgurlu pazı sarması
yeşillikli yoğurt

2 lt su sabah 40 dk akşam 50 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…