iyi hatırlattın kahvaltı şart kahvaltı
yenge evi nasıl buldu anlatsana
Saat 9 da yaptigim kahvaltimi yaziyorum
1 domates
6 zeytin
2 yumurta
Yarim bardak sut cok az peynir 8-9 findik yedim cokmu olmus sizce
sen eski karataycıymışsın bilirsin kahvaltın biraz eksik olmuş
peynir yerine süt içmişsin ama yumurta zeytin yememişsin
Sagol yarini bekleyemedim vazgecerim diyemi korktum ne .. Yediklerimi yazicam buraya hatalarim olursa tum arkadaslardan Duzeltmelerini bekliyorum lutfen
H mm daha gelmediler demek ki sana tavsiyem hep güleryüzlü ol gönüllerini fethedersen kimse ev temiz mi pis mi farketmez ama eminim senin evin de pırıl pırıl mis gibidir hislerim o yönde:)yenge LER!!!
bugün gelecekler. bakalım, biri biraz fenaa, ama öbürü çok tatlı onu çok seviyorum. bu akşam iş çıkışı yemek yapmayalım bahanesiyle dışarda yiyelim dedik. aşçılığım çok iyi değil de. ertesi günde piknik gibi olsun dedik. gene yemekten yırttım
Saat 9 da yaptigim kahvaltimi yaziyorum
1 domates
6 zeytin
2 yumurta
Yarim bardak sut cok az peynir 8-9 findik yedim cokmu olmus sizce
yazıl yaaa öğlen iiyîce doyur karnını da akşam çok yeme akşamı hafîf geçirmek çok önemli:)He canm bilmem mi az oldgnu karnmn zil calmasndan anladim zatn) sabah kahvaltisini yesttiremedgjmden saabh bni oglene kdr idare etsn diye yiyorum aslnda. Yumrta domates ve peynirmi su an yicem ogle yemegi niyetine artik
Menülerini yazmayı ihmal etme mutlaka yardımcı oluruz. Hem burası insanı motive ediyor
H mm daha gelmediler demek ki sana tavsiyem hep güleryüzlü ol gönüllerini fethedersen kimse ev temiz mi pis mi farketmez ama eminim senin evin de pırıl pırıl mis gibidir hislerim o yönde:)
kahvaltı süper afiyet olsun:)
yazıl yaaa öğlen iiyîce doyur karnını da akşam çok yeme akşamı hafîf geçirmek çok önemli:)
Herseyi yazicam insallah gercektende motive oluyo insan yaa bide spor sorununu cozsem super olcak
1 saat bisikletim bitti şimdi türk kahvesi keyfi yspacağım yanında büyük bir bardak su ohh
sularınızı içiyor musunuz kızlaaaarr
Seni görüyorum nerelerdesin bîr ses ver heyyyy
Canım benim allah tamamına erdirsin dualarımız seninle inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini arasıra uğra habersiz bırakma bizimerak ederim bakCanım kusuruma bakma, topiğe gelmeye yüzüm yokyeni projelerin peşindeyiz, Allah'ım bu kez izin verir tamamına erdirirse bir dokuz ya da sekiz ay sonra görüşeceğiz inşallah Henüz kimseciklere demedik, ilk size söylüyorum. Daha önce de bir kaybım olduğumdan erken sevinmek de istemiyorum ama hayır dualarınızı da alırsam çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?