gerçekten çok güzelmişsin ha gayret bu yaz da aynı kiloya geleceksinSabah yine karatay kahvaltımı yaptım.Öğle yemeğinde de 150 gr kadar et , yanında ayran ve salata :)Geçen yıl evleneceğim diye 15 kilo vermiştim ya ne kadar güzeldi .Bu da balayına gittiğimizdeki halimbir daha kilo almayacağıma söz verdim kendime Eki Görüntüle 1012644
sen pişman olma biz seni pişman ederizayyy çok utanıyorummmo lanet muffinleri neden yaptım ve neden o kadar güzel duruyorlardı kiiiii bitanecik yiyiverdim, çok pişmanım çoook =)şimdi akşam yemeği için ceza mı vermeli napmalı =))
iyi fikirmişAkşam yemeğini hafif geçirirsen çorba ve salata bişey olmaz bence :) kendine telkinde bulun.ben zaten o muffinin tadını biliyorum bir lokmada on lokmada aynı tatta şeklinde bende işe yarıyor.Zaten artık canım hiç bunları çekmiyo :)
ne mutlu sanaselam kızlar..sabah karatay kahvaltımı yaptım..akşam tavuk sote 4 kaşık bulgur pilavı yoğurt var..bugün kendime nişan için kıyafet aldım..ilk defa bir şeyi içime sinerek kilolarımı saklamaya çalışmayarak aldım çok mutluyum..demek biraz daha kilo versem süper olacak kıyafetler...
benim demirim az değildi ama referans değerlerinin ortalarında seyrederdi karataydan sonra düzenli olarak arttı en son geçen ay yaptırdığım tahlilde üst sınırın çok az altında çıkmıştıdoktorun iyiymiş ceviz yeşil yapraklı sebzeler et ve sakatat çok iyi gelir ben ayda bir dana veya kuzu ciğer yerim mutlaka onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorumSabah 7.45 : 3 günkurusu, 200 ml süt, 2 dilim beyaz peynir, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık, 5 zeytin.Öğlen 13.15 : 3/4 kase mercimek çorbası, 200 g yoğurt. Akşam 19.45 : 1 haşlanmış içli köfte, 1 posiyon sade döner, 1 tabak gavurdağı salatası.(cevizli)Su : 2,5 lt.Spor: Bol bol yürüdüm bugün, arabasızdım. Toplamda 4 km olmuştur.Bu arada kızlar demir depom bitmiş benim bugün test sonuçlarını aldım =( Baya kötü çıktı anlayacağınız, doktor her sabah 100 g cevizini ye mutlaka dedi, bakalım artık =( Eksiklik yaşayıp düzelen varsa bana önerilerde bulunursa sevinirim.
herkese güzel bir haftasonu dilerimbugün kapalı ama aydınlık bir havaya uyandım birazdan yağmur yağacak gibi görünüyor camın kenarında yerimi ayırdım kahve-gazete keyfi için paha biçilmez bir ortam gerçekten çok güzelmişsin ha gayret bu yaz da aynı kiloya geleceksin sen pişman olma biz seni pişman ederiz iyi fikirmiş ne mutlu sana nişan ne zaman?benim demirim az değildi ama referans değerlerinin ortalarında seyrederdi karataydan sonra düzenli olarak arttı en son geçen ay yaptırdığım tahlilde üst sınırın çok az altında çıkmıştıdoktorun iyiymiş ceviz yeşil yapraklı sebzeler et ve sakatat çok iyi gelir ben ayda bir dana veya kuzu ciğer yerim mutlaka onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Merhaba,
Evet ciğer iyi gelir diyorlar, arnavut ciğeri severim o Karatay'a uymuyor ama sanırım değil mi?
Kahvalimi yazmistim dun ogle yemem 1 tabak zy fasulye 1 tabak yogurt ara ogun 1 bardak form cayi
Aksam 1 tabak kapuska ( zeytin yagli) bol salata ve ayran bide dun aksam cok kotu bisey yaptim esimin israriyla 1 dilim revani yedim cok buyuk hata......Bolca su ltresini nilmiyorum ama 2 olmusturbide yarim saat yuruyus
Merhaba kızlar,
Size bir şey danışmak istiyordum, ben gün içinde baya kahve içiyorum 3-4 kupa ama doğal filtre kahve sadece(şekersiz, tatlandırıcısız, kremasız tamamen sade.). Bu, leptini engeller mi, hiç bunun hakkında yazmış mıydı Dr. Karatay?
Türk kahvesi de, nescafe de sevmem.
yağda kızartma olduğu için olmuyor ben kuyruk yağı veya tereyağında yağını yakmadan kavuruyorum öyle de çok lezzetli oluyor önden mercimek çorbası yanında soğan salatası turp turşu ve ayranla mmmm nefis bir menü oluyor
revaniye kadar herşey iyiymiş keşke bir lokmacık yeseydin
Çook acıktım bozmak üzereyim biri beni durdursun!!
canım süt içebilirsin hatta içine tarçın kat kan şekerini düzeltir açlığın diner...yani biliyosunki yedikten sonra insan nasıl pişman oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?