Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah 7.45 : 3 günkurusu, 200 ml süt, 2 dilim beyaz peynir, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık, 5 zeytin.
Öğlen 13.15 : 3/4 kase mercimek çorbası, 200 g yoğurt.
Akşam 19.45 : 1 haşlanmış içli köfte, 1 posiyon sade döner, 1 tabak gavurdağı salatası.(cevizli)

Su : 2,5 lt.

Spor: Bol bol yürüdüm bugün, arabasızdım. Toplamda 4 km olmuştur.

Bu arada kızlar demir depom bitmiş benim bugün test sonuçlarını aldım =( Baya kötü çıktı anlayacağınız, doktor her sabah 100 g cevizini ye mutlaka dedi, bakalım artık =(

Eksiklik yaşayıp düzelen varsa bana önerilerde bulunursa sevinirim.

herkese güzel bir haftasonu dilerimbugün kapalı ama aydınlık bir havaya uyandım birazdan yağmur yağacak gibi görünüyor camın kenarında yerimi ayırdım kahve-gazete keyfi için paha biçilmez bir ortam gerçekten çok güzelmişsin ha gayret bu yaz da aynı kiloya geleceksin
ayyy çok utanıyorummmo lanet muffinleri neden yaptım ve neden o kadar güzel duruyorlardı kiiiii bitanecik yiyiverdim, çok pişmanım çoook =)şimdi akşam yemeği için ceza mı vermeli napmalı =))
sen pişman olma biz seni pişman ederiz iyi fikirmiş ne mutlu sana nişan ne zaman? benim demirim az değildi ama referans değerlerinin ortalarında seyrederdi karataydan sonra düzenli olarak arttı en son geçen ay yaptırdığım tahlilde üst sınırın çok az altında çıkmıştıdoktorun iyiymiş ceviz yeşil yapraklı sebzeler et ve sakatat çok iyi gelir ben ayda bir dana veya kuzu ciğer yerim mutlaka onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum

dünkü menümü yazmamıştım

sabah
kkk yapmak istemedi canım
ayranlı çorba
zeytin

akşam
bulgurlu etli sarma
topurt
turp

2 lt su 40 ve 60 dk lık 2 tur bisiklet 1 saat yürüyüş

Merhaba,

Evet ciğer iyi gelir diyorlar, arnavut ciğeri severim o Karatay'a uymuyor ama sanırım değil mi?

Kahvalimi yazmistim dun ogle yemem 1 tabak zy fasulye 1 tabak yogurt ara ogun 1 bardak form cayi
Aksam 1 tabak kapuska ( zeytin yagli) bol salata ve ayran bide dun aksam cok kotu bisey yaptim esimin israriyla 1 dilim revani yedim cok buyuk hata......Bolca su ltresini nilmiyorum ama 2 olmusturbide yarim saat yuruyus

Son düzenleme:
Merhaba,

Evet ciğer iyi gelir diyorlar, arnavut ciğeri severim o Karatay'a uymuyor ama sanırım değil mi?

yağda kızartma olduğu için olmuyor ben kuyruk yağı veya tereyağında yağını yakmadan kavuruyorum öyle de çok lezzetli oluyor önden mercimek çorbası yanında soğan salatası turp turşu ve ayranla mmmm nefis bir menü oluyor

revaniye kadar herşey iyiymiş keşke bir lokmacık yeseydin

Merhaba kızlar,

Size bir şey danışmak istiyordum, ben gün içinde baya kahve içiyorum 3-4 kupa ama doğal filtre kahve sadece(şekersiz, tatlandırıcısız, kremasız tamamen sade.). Bu, leptini engeller mi, hiç bunun hakkında yazmış mıydı Dr. Karatay?

Türk kahvesi de, nescafe de sevmem.

filtre kahve serbest canım afiyetle iç

Selam herkese,

Bu sabah gayet guzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Cevizli hellim peynirli, domates,salatalık bol zeytinli :)) hmmmm nefisti.
herhlade bayagı bir tok tutar beni.
Şimdi de cocukları yatırdım dinleniyorum eşimle kahve keyfi

dun aksam da : portakal soslu cevizli, mantarlı ciğ ıspanak salatası, ypogurt,

cok guzel oluyormus dunku yemeklerden cesitleme gibi oldu :)

bu arada emekçi kadınlar gunumuz kutlu olsun...:) :13:

Sabah 09.00 : 2 kuru kayısı, 1 kuru incir,
Bir çay bardağı ceviz,
2 yumurta-1 ince dilim köy peyniri-biraz lor peyniri-maydonoz- nane ile hazırlanmış omlet,
1 küçük salatalık,
1 dilim köy peyniri,
5 zeytin.

Spora gittim koştum, fitness yaptım vs en son saatim 550 kalori diyordu.

Hiç acıkmadım aslında ama gece acıkmayayım diye yedim.

Akşam 16.30: 1,5 avuç(max 7-8 tane ceviz), 2 büyük bardak süt,2 kuru kayısı, 1 kuru incir.

Aa bir de sabah tartıldım, pazartesi yazıcam kilomu ama çok iç açıcı değildi, biraz canım sıkıldı. Dün gece hiç uyuyamadım belki ödem toplamışımdır gerçi.

Geç saatte yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, hedefim 5 km. Sizce menü nasıl?

Not: Herkesin kadınlar gününü kutlarım.

Son düzenleme:

Evet ya keske bende cok pismanim

bugünkü menüm..
sabah: peynir zeytin bir dilim börek(cııss)
akşam: kuru fasülye yoğurt çorba..

bugün kız kardeşim geldi şehir dışından annem de börek yapmış kahvaltıda yedik..bir hafta buradalar kaçamak yapmadan atlatmaya çalışıcam..
nişanımız haftaya cumartesi olacak...

Blanche

kayısıyı sabah yîyoruz o da çok istersek incir nadiren tatlı istedîğimiz zaman cevîzle kaymakla gi sîni düşürerek yiyoruz sen hem sabah hem akşam yemişsîn olmamış
karatay hoca aralarda süy ayran yoğurt olabilir diyor ancakk süt az da olsa insülinî yükselttiği için genellîkle ayranı tercih edîyoruz
akşamsüt yerine ayran veya yoğurt yanında salata e cevîz yemiş olsaydın gece hiç acık azdın

Dünkü menüm

sabah
kkk

akşam
1 dilim biftek
salata
2 yk patates püresî cısss
tadına bakarken o kadar yemîşimdir

1.5 lt su bugün spor yapamadım maalesf

Son düzenleme:
günaydın
dun kek yaptım kendıme
2 sb. haşlanmış kuru fasulye kuru inncir 3 yk pirinç unu 3 yumurta
1 pk kabartma tozu ve vanılya ve elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…