Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvalti 1 dilim ekmek
6 yumurta
1 bardak sekersiz cay
1 domates
Azick peynir
Ara oguun
3,4 kayisi3,4 ceviz
Oglen yemegi
Bitabak haslanmis yesil fasulye yagsiz ( kac gundur fasulye yiyorum kaynanama gelmistim oda fasulye pisiriyomus bende kendime hasladim)
Bol salata
Ara ogun de
1 bardak ada cayi bir tane yesil elma
( bicantada bana vurun lutfen gorumcem pogaca yapmis bir lokma yedim ama gercekten cok israr ettigi icin kiramadim)
Aksam yemegi haslanmis karni bahar bol salata bolca su hsaplamityorum 15 -20 bardak oluyodur

Bende aranıza katılmak isterim karatay diyetine yeni başladım günlük yedıklerımızı yazıcaz sanırım bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bende aranıza katılmak isterim karatay diyetine yeni başladım günlük yedıklerımızı yazıcaz sanırım bilgi verirseniz sevinirim
Hoşgeldin aramıza.Günlük menülerini paylaşırsın.Her pazartesi tartılma günümüz,bir sıralama listemiz var.Bir hafta düzenli menü bildirimi yaparsan sen de listeye girersin.Kilon ve hedefin kaç?

Dün sabah kkk,bir portakal,akşam mercimek ve yoğurt
Bugün sabah kkk,akşam balık ve salata.(şu an helva yemeyi unuttuğumu fark ettim) neyse ağzıma siyah üzüm atmıştım,o yeter.

Canım önerilerin için teşekkürler, haklısın ama bu demir ilaçları çok afedersiniz kabızlık yapıyor ve dün çok rahatsız oldum, kayısıyı sevdiğimden yemiyorum malesef, incir de o açıdan faydalı ve kayısıya göre daha çok seviyorum diye yiyorum, neyse artık önerilerinizi dikkate alacağım. =(

Kahvaltı(Bugün dışarıda yaptım) : 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1 avuç ceviz, tereyağlı kavurmalı menemen.
Sonra sohbete oturduk, kahve içildi vs herkes yanında çikolata yedi ben de çikolata yememek için bol bol ceviz ve cevizle beraber 3 kuru incir daha yedim.
Saat tam 13.00'te bu kahve, muhabbet faslı bitti.

Saat 18.00 hiç acıkmadım ama protein olsun diye süt içtim.

Spor: 50 dakika bisiklet(8-9 km dışarıda), 0,5 km koşu bandı, 5 km moonwalker ve biraz fitness.

Su: 2lt'yi kesin geçmişimdir.

Kabızlığa kuru kayısıya alternatif önerilerinizi bekliyorum, demir ilacı beni mahvediyor.

Fark ettiğim durumlardan birkaç öneri:

1. Kahvaltıda kuruyemişi doyana kadar yiyin bence.
2. Akşam gerçekten menüyü azaltmak gerekiyor bence çünkü hem yatarken rahatsız olmuyorsun hem de Karatay'ın örnek menülerinde de hep akşam yemeği çok hafif.
3. Kahve inanılmaz tok tutuyor.

Çok harika bir menü olmuş kesinlikle, tebrikler.

Bugunku menumu yaziyorum
Kahvalti 2 yumurta
7 zeytin 1 domates 6,7 ceviz sekersoiz cay
1 dilim kepek ekmejk maydonoz
Ara ogun bir yesil elma
Oglen kisir 1 tabak sekersiz cay
Aksam bol salata 1 kase yogurt yarim bardak ceviz
( buarada ben vegeteryanim iyuzden et yiyemiyorum bolca sebze yemegi yemeye calisacagim sabah buyuzden bir dilim ekmek yiyorum bilmiyorum yanlismi yapiyorum ) yorumlarinizi bekliyorum bolca su iciyorum

Ekmek yeme, cevizi arttır, ara öğün yapmamaya çalış güzelce doyur karnını. (Ekmek geçici doygunluk sağlayıp daha sonrasında hemen acıktırıyor, günde 3 öğünü geçmemeye çalış.)

Ara öğünde yediğin elmayı sabah ye kahvaltıyla beraber örneğin, 4-5 saat aralıklarla yemen lazım, en ufak şey yememeye çalış bu 4-5 saat içerisinde.

Sabah peynir de ye, biraz protein de olsun kahvaltıda. Peynir de yiyemem diyorsan yoğurt, süt vs olabilir.

Son düzenleme:
Teşekkürler kilom 93 hedefim 75 yarından itibaren günlük olarak yedıklerımı yazıcam inş sizin sayenizde busefer başarırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selam canım,
bence de cevizi biraz daha artır, ekmegi de kesmiş olursun. hatta zeytini de, yesşillik vs de ekle bol bol
ara ogun degil de elmayı sabah kahvaltıda ye. yoksa leptin salgılanmaz.

bulguru eger kilo vermek istiyorsan az yiyoruz ya da hiç yemiyoruz cunku duraklatıyor.

cevizi 1 cay bardagı ama sabah tuketilirse veya oglen gibi daha iyi olur. :)

Merhaba hanımlar,

bugun menumu paylaşayım sizinle :)

sabah 10:00
güzel bir karatay kahvaltısı hatta bayağı bir abarttım bugün ek bir kaç sucuk yedim ama yağını bayağı süzdürdüm.

ara 15:00 1 bardak sut

aksam: 17:00
ıspanaklı, domatesli, cevizli, lor peynirli salata
yogurt
bol acılı mercimek corbası hatta yanında 6 tane acı biber :)) hala dilimde acısı

bugun benim ikizlerin sac kesme macerası vardı. Evde nihayet iki haftadır suren kovalamaca bitti. Saclar kesildi banyo faslı vs ama ben bittim..
neyse iyi olsunlar da problem değil.

Son düzenleme:
Sabah 8.00: kkk

12.00 bir tabak bakla yemeği yoğurtlu

17.30 5 köfte yanında soğan-mantar-biber-domates-bir tabak yoğurt

Yarın eve dönüyorum kızlar.! Oğlumla daha fazla kalmak isterdim ama beni evde bekleyen sorumluluklarım var...ve gerçekten de dünyanın neresine giderseniz gidin, eviniz gibisi yok.!!!
Dün:
Akşam:kkk

Öğlen:bir dilim kağıt kebabı

Akşam:balık,salata,bir dilim tahinli kabak tatlısı.(omega3 emilimi için)

Bugün

Sabah:kkk

Öğlen:ceviz

Akşam:ızgara et,yoğurt,salata

Allah tamamına erdirsin canım.! Dualarımız seninle...

Son düzenleme:
H mm daha gelmediler demek ki sana tavsiyem hep güleryüzlü ol gönüllerini fethedersen kimse ev temiz mi pis mi farketmez ama eminim senin evin de pırıl pırıl mis gibidir hislerim o yönde:)
teşekkür ederim canııım. olabildiği kadar yapmaya çalışıyorum.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa yani yani teyze oluyoruz????????????????

ayyy çok utanıyorummm

o lanet muffinleri neden yaptım ve neden o kadar güzel duruyorlardı kiiiii
bitanecik yiyiverdim, çok pişmanım çoook =)
şimdi akşam yemeği için ceza mı vermeli napmalı =))

hakkaten neden yaptın? misafir falan mı geldi? daha muffin yiyebilecek bir çocuğun olmadığını da biliyorum.

benimde kanım demirim ne varsa eksik çıkardı. şimdi tahlile gidiyorum. hepsi normal. hayatımdan hazır gıdaları olabildiğince çıkardım. bol yeşillik ekledim. yemek üstüne çay içme, 2 saat geçsin. doktor takviye hap/iğne verdi mi? çok kötü çıksa doktor ilaç verirdi.demekki durum okadar da kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…