Hoşgeldin aramıza.Günlük menülerini paylaşırsın.Her pazartesi tartılma günümüz,bir sıralama listemiz var.Bir hafta düzenli menü bildirimi yaparsan sen de listeye girersin.Kilon ve hedefin kaç?Bende aranıza katılmak isterim karatay diyetine yeni başladım günlük yedıklerımızı yazıcaz sanırım bilgi verirseniz sevinirim
Blanche
kayısıyı sabah yîyoruz o da çok istersek incir nadiren tatlı istedîğimiz zaman cevîzle kaymakla gi sîni düşürerek yiyoruz sen hem sabah hem akşam yemişsîn olmamış
karatay hoca aralarda süy ayran yoğurt olabilir diyor ancakk süt az da olsa insülinî yükselttiği için genellîkle ayranı tercih edîyoruz
akşamsüt yerine ayran veya yoğurt yanında salata e cevîz yemiş olsaydın gece hiç acık azdın
Hoşgeldin aramıza.Günlük menülerini paylaşırsın.Her pazartesi tartılma günümüz,bir sıralama listemiz var.Bir hafta düzenli menü bildirimi yaparsan sen de listeye girersin.Kilon ve hedefin kaç?
Dün sabah kkk,bir portakal,akşam mercimek ve yoğurt
Bugün sabah kkk,akşam balık ve salata.(şu an helva yemeyi unuttuğumu fark ettim) neyse ağzıma siyah üzüm atmıştım,o yeter.
Bugunku menumu yaziyorum
Kahvalti 2 yumurta
7 zeytin 1 domates 6,7 ceviz sekersoiz cay
1 dilim kepek ekmejk maydonoz
Ara ogun bir yesil elma
Oglen kisir 1 tabak sekersiz cay
Aksam bol salata 1 kase yogurt yarim bardak ceviz
( buarada ben vegeteryanim iyuzden et yiyemiyorum bolca sebze yemegi yemeye calisacagim sabah buyuzden bir dilim ekmek yiyorum bilmiyorum yanlismi yapiyorum ) yorumlarinizi bekliyorum bolca su iciyorum
Zeynom bu senin börek için
bu da benim püre içîn
Bugunku menumu yaziyorum
Kahvalti 2 yumurta
7 zeytin 1 domates 6,7 ceviz sekersoiz cay
1 dilim kepek ekmejk maydonoz
Ara ogun bir yesil elma
Oglen kisir 1 tabak sekersiz cay
Aksam bol salata 1 kase yogurt yarim bardak ceviz
( buarada ben vegeteryanim iyuzden et yiyemiyorum bolca sebze yemegi yemeye calisacagim sabah buyuzden bir dilim ekmek yiyorum bilmiyorum yanlismi yapiyorum ) yorumlarinizi bekliyorum bolca su iciyorum
Allah tamamına erdirsin canım.! Dualarımız seninle...Canım kusuruma bakma, topiğe gelmeye yüzüm yokyeni projelerin peşindeyiz, Allah'ım bu kez izin verir tamamına erdirirse bir dokuz ya da sekiz ay sonra görüşeceğiz inşallah Henüz kimseciklere demedik, ilk size söylüyorum. Daha önce de bir kaybım olduğumdan erken sevinmek de istemiyorum ama hayır dualarınızı da alırsam çok mutlu olurum
teşekkür ederim canııım. olabildiği kadar yapmaya çalışıyorum.H mm daha gelmediler demek ki sana tavsiyem hep güleryüzlü ol gönüllerini fethedersen kimse ev temiz mi pis mi farketmez ama eminim senin evin de pırıl pırıl mis gibidir hislerim o yönde:)
Canım kusuruma bakma, topiğe gelmeye yüzüm yokyeni projelerin peşindeyiz, Allah'ım bu kez izin verir tamamına erdirirse bir dokuz ya da sekiz ay sonra görüşeceğiz inşallah Henüz kimseciklere demedik, ilk size söylüyorum. Daha önce de bir kaybım olduğumdan erken sevinmek de istemiyorum ama hayır dualarınızı da alırsam çok mutlu olurum
ayyy çok utanıyorummm
o lanet muffinleri neden yaptım ve neden o kadar güzel duruyorlardı kiiiii
bitanecik yiyiverdim, çok pişmanım çoook =)
şimdi akşam yemeği için ceza mı vermeli napmalı =))
Sabah kkk,akşam iki lahmacun,ayran,mercimek yemeği,az fıstık.
Jillian 6w6p yaptım,su 2 lt.
Sabah 7.45 : 3 günkurusu, 200 ml süt, 2 dilim beyaz peynir, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık, 5 zeytin.
Öğlen 13.15 : 3/4 kase mercimek çorbası, 200 g yoğurt.
Akşam 19.45 : 1 haşlanmış içli köfte, 1 posiyon sade döner, 1 tabak gavurdağı salatası.(cevizli)
Su : 2,5 lt.
Spor: Bol bol yürüdüm bugün, arabasızdım. Toplamda 4 km olmuştur.
Bu arada kızlar demir depom bitmiş benim bugün test sonuçlarını aldım =( Baya kötü çıktı anlayacağınız, doktor her sabah 100 g cevizini ye mutlaka dedi, bakalım artık =(
Eksiklik yaşayıp düzelen varsa bana önerilerde bulunursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?