Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın arkadaşlar
ben bugün çok mutsuz ve şaşkınım bu hafta hergün 2.5-3 saat arası egzersiz yaptım yediklerimîn kalorisinî düşürdüm sonuç +1.100 kg neden böyle oldu hiçbir fikrim yok
geçen haftaiçi yeni liste hazırlayacaktım unuttun bugün yine ben hazırlayacaktım ama hem moralim bozuk hem de biraz hastayım uygun olan bîr arkadaş listeyi yapar sanırım
benim yüzdem %+1.62

6 yumurta için bravo diyorum. keşke o 1 dilim ekmeği yemeseydin. yumurtayı azaltıp zeytin ekleyebilirsin. domates yazlık sebze oda yenmese iyi.

sabaha kahvaltısı kaçta? öğle yemeği kaçta? ikisinin arasında kaçta ceviz kayısı yedin?
fasulyene gönül rahatlığıyla sızma zeytin yağını ekleyebilirsin, hatta eklemelisin.

sütün 10 yaşından sonra insanlara faydası yok diye biliyorum. onun yerine ayran, kefirtercih edebilirsiniz.
kabızlık:

yeşillik, yürüyüş, ev yapımı yoğurt, su

b12 açısından mı et yerine ekmek yiyorum dedin? el değmemiş bir toprakta nenenizin hersene ekip kaybetmediği tohumları ekip buğdayınızı derenin kenarındaki taş değirmeninizde öğütüp bahçedeki köy tipi odunlu fırnda pişirseniz dahi besin değeri özgür hayvan etle aynı olmaz çünkü biri bitkisel biri hayvansal proteindir. Kaldıki böyle bir ekmek piyasada yok.
ben vejeteryan olmamakla birlikte eti tercih etmeyen yiyemeyen biriydim. arada çok güzel yapılmış dönemr falan olcakta işte pidesi sosuyla falan onu yiyeceğim. sonra kitabı okudum karatay diyeti yapmaya başladım o süreçte kaç gün geçti hatırlamıyorum. o zamanlar nişanlıyım. ben dedimki ben et istiyorum.canım inanılmaz et çekti. bunu ben karataya bağladım. eşim hep anlatır o karatay hocadan allah razı olsuzn sayesinde karnımız doydu der. inşallah sende et yemeye başlayabilirsin. kolay gelsin

Son düzenleme:

Hic moraliniz bozma spor su tutuyor vucutta birkac gun sadece yuru bak nasil gidiyor kilolar pat diye, sen duzenli beslenmene devam et:))

canım ben de aynı durumdayım..yediğim sadece bu hafta bir dilim börek..her gün en az 3 saat yürüdüm ama bu hafta böyle..
kilo bildirimim....
rumuz: zeynom1981
başlangıç kilo: 81,5
geçen hafta: 76,8
bu hafta: 77,0
fark: + 200gr
yüzde: + 0,15

Bozma moralini olur böyle şeyler.
Listeyi ben hazırlayabilirim.Arkadaşlar akşam 6 ya kadar bildirim yapabilirler.

Son düzenleme:
rumuz: blanche_ea
başlangıç kilo: 59.2
geçen hafta: 59.0
bu hafta: 58.9
fark: - 100gr
yüzde: - 0,17

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin canım.! Dualarımız seninle...

Teşekkür ederim canım, amin inşallah hayırlısıyla tamamına ereriz..

aaaaaaaaaaaaaaaaaa yani yani teyze oluyoruz????????????????::

Kısmet olursa evet canım teyze olacaksınız, henüz çok yeni çok minik, heyecan, sabırsızlık, endişe, mutluluk, şüphe ve bilimum duygular arasında gidip geliyorum.. Nasip, hayırlısı bekliyoruz..

Canım benim allah tamamına erdirsin dualarımız seninle inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini arasıra uğra habersiz bırakma bizimerak ederim bak

Sağol canım benim, inşallah tek dileğim o... Son derece pozitif olmaya çalışıyorum ama işte insanın yine de bir köşesini yemiyor değil şüpheler.. İnşallah birgün bu yazıları gülümseyerek kucağımda bebeğimle okuyor olurum..

Canımcım üzülme kıyamam sana..! Senin kesin şu york testini yaptırman lazım.! Yaptığın sporları yapsam felluz diye bir şey kalmaz yok olurdum:))

Felluz
başlangıç kilo: 87
geçen hafta:77.5
bu hafta: 77.5
fark: 0
yüzde: 0
Yoldayım kızlar, bu yüzden bildirimi kısa yaptım..oğlumun evindeki tartı evdekiyle aynı

Son düzenleme:
AFATMAS
başlangıç kilo: 87
geçen hafta:HATIRLAMIYOM
bu hafta: 64,6
fark: - AMA KAÇ BILMIYORUM

gunaydın xc9,
bozma moralini aman ha :) spora devam et bence de doktora mı gitsen ya da su felluzun dedigi gibi york testini mi yaptırsan iyi mi olur?
Belki de bir muddet Karataya ara mı versen acaba?
sorular sorular ben de ideale az kaldıgından mı nedir? bugun gene aynıyım 61,5 cıktım ama kas oranı artmış yag dusmus gene :) ama kiloda degisim az kilo almısım gibi gozukuyorum. Gecen hafta u hafta arası fark yok 0 :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bu hafta nihayet şeytanın bacağını kırdım

başlangıç tarihi:03.12.2013
Başlangıç kilo:65
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.6
Fark:-400 gr
Yüzde:% 0,655
Spor günlük yürüyüşe devam ettim
Suyu en az 2-2,5 lt devam ediyorum

Allah tamamına erdirsin,dileklerin gerçekleşir,bebeğini kucağına alırsın inşallah.

maaşallah diyorum. neredeyse 15 kilo verdin, eminimki çok daha fazlasını vermiş gibi gözüküyosundur. spordada en kötü zamanlarında topiğe motivasyon oldun.
Teşekkür ediyorum iltifatın için.Bu hafta regl dolayısıyla biraz aldım ama spora devam ediyorum.Bence sizler de boş vermeyin,alsanız bile sporun yeri farklı,sağlık için önemli.

Canim yanlis yazmisim 2 yumurta 6 tane yersem .............
Kahvaltimi 9 da yapiyorum kayisiyi11 gibi yedim oglen 2 gibi yiyorum aksam 7 de yiyorum aksam yemekten sonra hic bisey yemiyorum bazen sekersiz cay iciyorum

Bu hafta fena gitmiiyordu,sabit olacak derken son 2 gün artı çıktı.Sağlık olsun.
rumuz: 15efes25

başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.1
bu hafta: 68.4

fark:+300 gr
toplam fark:13.1 kg
yüzde: + %0.44
spor: 5 gün jillian +arada 1-2 gün yürüyüş ve karın hareketleri

Yok oyuzden degil aslinda et yemiyorum zaten cevremdekiler busekilde birden diyet yaparsan hastalanirsin falan bari bir dilim ekmek ye dediler oyuzden daha yeni basladim kitabi okumadim burdaki arkadaslardan yardim aliyorum normalde ekmegi cok seven ve yiyen biriyim birden vucut zayif dusmesin diye yani yanlisim olursa duzeltirseniz sevinirim
Tesekkurler

Baslama tarihi 6 mart
Baslangic kilo 68,800
Simdiki kilo 67,200
Fark 1,600
2 lt su
Yurumeye calisiyorum
Bukadar kisa zamanda bu fark hayreler icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…