6 yumurta için bravo diyorum. keşke o 1 dilim ekmeği yemeseydin. yumurtayı azaltıp zeytin ekleyebilirsin. domates yazlık sebze oda yenmese iyi.Kahvalti 1 dilim ekmek
6 yumurta
1 bardak sekersiz cay
1 domates
Azick peynir
Ara oguun
3,4 kayisi3,4 ceviz
Oglen yemegi
Bitabak haslanmis yesil fasulye yagsiz ( kac gundur fasulye yiyorum kaynanama gelmistim oda fasulye pisiriyomus bende kendime hasladim)
Bol salata
Ara ogun de
1 bardak ada cayi bir tane yesil elma
( bicantada bana vurun lutfen gorumcem pogaca yapmis bir lokma yedim ama gercekten cok israr ettigi icin kiramadim)
Aksam yemegi haslanmis karni bahar bol salata bolca su hsaplamityorum 15 -20 bardak oluyodur
sütün 10 yaşından sonra insanlara faydası yok diye biliyorum. onun yerine ayran, kefirtercih edebilirsiniz.Kahvaltı(Bugün dışarıda yaptım) : 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1 avuç ceviz, tereyağlı kavurmalı menemen.
Sonra sohbete oturduk, kahve içildi vs herkes yanında çikolata yedi ben de çikolata yememek için bol bol ceviz ve cevizle beraber 3 kuru incir daha yedim.
Saat tam 13.00'te bu kahve, muhabbet faslı bitti.
Saat 18.00 hiç acıkmadım ama protein olsun diye süt içtim.
Spor: 50 dakika bisiklet(8-9 km dışarıda), 0,5 km koşu bandı, 5 km moonwalker ve biraz fitness.
Su: 2lt'yi kesin geçmişimdir.
Kabızlığa kuru kayısıya alternatif önerilerinizi bekliyorum, demir ilacı beni mahvediyor.
Bugunku menumu yaziyorum
Kahvalti 2 yumurta
7 zeytin 1 domates 6,7 ceviz sekersoiz cay
1 dilim kepek ekmejk maydonoz
Ara ogun bir yesil elma
Oglen kisir 1 tabak sekersiz cay
Aksam bol salata 1 kase yogurt yarim bardak ceviz
( buarada ben vegeteryanim iyuzden et yiyemiyorum bolca sebze yemegi yemeye calisacagim sabah buyuzden bir dilim ekmek yiyorum bilmiyorum yanlismi yapiyorum ) yorumlarinizi bekliyorum bolca su iciyorum
Günaydın arkadaşlar
ben bugün çok mutsuz ve şaşkınım bu hafta hergün 2.5-3 saat arası egzersiz yaptım yediklerimîn kalorisinî düşürdüm sonuç +1.100 kg neden böyle oldu hiçbir fikrim yok
geçen haftaiçi yeni liste hazırlayacaktım unuttun bugün yine ben hazırlayacaktım ama hem moralim bozuk hem de biraz hastayım uygun olan bîr arkadaş listeyi yapar sanırım
benim yüzdem %+1.62
Günaydın arkadaşlar
ben bugün çok mutsuz ve şaşkınım bu hafta hergün 2.5-3 saat arası egzersiz yaptım yediklerimîn kalorisinî düşürdüm sonuç +1.100 kg neden böyle oldu hiçbir fikrim yok
geçen haftaiçi yeni liste hazırlayacaktım unuttun bugün yine ben hazırlayacaktım ama hem moralim bozuk hem de biraz hastayım uygun olan bîr arkadaş listeyi yapar sanırım
benim yüzdem %+1.62
Bozma moralini olur böyle şeyler.Günaydın arkadaşlar
benim yüzdem %+1.62
Allah tamamına erdirsin canım.! Dualarımız seninle...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa yani yani teyze oluyoruz????????????????::
Canım benim allah tamamına erdirsin dualarımız seninle inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini arasıra uğra habersiz bırakma bizimerak ederim bak
Günaydın arkadaşlar
benim yüzdem %+1.62
Günaydın arkadaşlar
benim yüzdem %+1.62
Felluz
başlangıç kilo: 87
geçen hafta:77.5
bu hafta: 77.5
fark: 0
yüzde: 0
Yoldayım kızlar, bu yüzden bildirimi kısa yaptım..oğlumun evindeki tartı evdekiyle aynı
Allah tamamına erdirsin,dileklerin gerçekleşir,bebeğini kucağına alırsın inşallah.Sağol canım benim, inşallah tek dileğim o... Son derece pozitif olmaya çalışıyorum ama işte insanın yine de bir köşesini yemiyor değil şüpheler.. İnşallah birgün bu yazıları gülümseyerek kucağımda bebeğimle okuyor olurum..
Teşekkür ediyorum iltifatın için.maaşallah diyorum. neredeyse 15 kilo verdin, eminimki çok daha fazlasını vermiş gibi gözüküyosundur. spordada en kötü zamanlarında topiğe motivasyon oldun.
6 yumurta için bravo diyorum. keşke o 1 dilim ekmeği yemeseydin. yumurtayı azaltıp zeytin ekleyebilirsin. domates yazlık sebze oda yenmese iyi.
sabaha kahvaltısı kaçta? öğle yemeği kaçta? ikisinin arasında kaçta ceviz kayısı yedin?
fasulyene gönül rahatlığıyla sızma zeytin yağını ekleyebilirsin, hatta eklemelisin.
b12 açısından mı et yerine ekmek yiyorum dedin? el değmemiş bir toprakta nenenizin hersene ekip kaybetmediği tohumları ekip buğdayınızı derenin kenarındaki taş değirmeninizde öğütüp bahçedeki köy tipi odunlu fırnda pişirseniz dahi besin değeri özgür hayvan etle aynı olmaz çünkü biri bitkisel biri hayvansal proteindir. Kaldıki böyle bir ekmek piyasada yok.
ben vejeteryan olmamakla birlikte eti tercih etmeyen yiyemeyen biriydim. arada çok güzel yapılmış dönemr falan olcakta işte pidesi sosuyla falan onu yiyeceğim. sonra kitabı okudum karatay diyeti yapmaya başladım o süreçte kaç gün geçti hatırlamıyorum. o zamanlar nişanlıyım. ben dedimki ben et istiyorum.canım inanılmaz et çekti. bunu ben karataya bağladım. eşim hep anlatır o karatay hocadan allah razı olsuzn sayesinde karnımız doydu der. inşallah sende et yemeye başlayabilirsin. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?