Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

AFATMAS
başlangıç kilo: 87
geçen hafta:HATIRLAMIYOM
bu hafta: 64,6
fark: - AMA KAÇ BILMIYORUM
Afatmas,biliyor musun daha önce de böyle yaptın sanırım.Her hafta aramıza katılıp bildirimlerini yapsan, tartılsan öyle güzel olacak ki...Seni listeye nasıl alayım bilemedim,geçen haftaki bilgi yok.

Geçen hafta adet olduğum için tartılmadım
ondan öncekı hafta 65,2 idim
afatmas
başşlangıç87
geçen hafta 65,2
bu hafta 64,6
fark: -600

işler yğun olduğu için
bıldırım yapamıycağımı özrümü bıldırdığımı zannedıyorum ama

Bilseydim,ben de regl oldum diye bu hafta tartılmazdım,önceki hafta eksideydim nasıl olsa,haftaya da eksi çıkardım ne ala...
daha bildirim yapmayanlar var,benim de şu an biraz meşguliyetim var.En geç 19:30 da yaparım listeyi kusura bakmayın.

Bu haftaki liste: 10 mart 2014
Kilo verenler
Diademe % 2.32:119:5:119: :119::119:
afatmas 0.920 :119::119::119:
inar80 0.655:119::119:
blanche_ea 0.17 :119:

Sabit
felluz 0

Alanlar
xc9 % 1.62
15efes25 0.44
zeynom 0.15

daha sonra bildirim yapan olursa ekleriz.

Son düzenleme:
Kızlar tebrk ederim zayıflıyanları bugün yedıklerim yanlişim varsa soylekın lutfen Kahvaltı saat 11:30 ;iki haslanmis yumurta 4 ceri domates 3dilim dil peyniri 12 adetzeytin 1 bardak yesilcay yarim cay bardagi findik AKSAM 19 ;30 birkase bugdayli yogurt corbasi bulgurlu semizotu uc kasik salata iki parca tavuk iki bardak ayran 1,5 litere su

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sabah 1 domates
Yarim salatalik
Zeytoinyagli peynirli omlet
Bir cay bardagi ceviz maydanoz bir bardak cay
Oglen acikmamistim yemedim
Saat3 te 3,4 tane kuru uzum
Aksam salata yogurt bi tabak nohut Yemegi sonra 1 brdk sekersiz cay
2 litre su

Son düzenleme:
Sabah: Ceviz, 2 kuru kayisi, ufak bir muz
Oglen: Yesillik, ezogelin corbasi, yarim tabak etli turlu, yogurt.
Aksam: Yogurt.

Spor: 3 km kosu bandi, 5km moonwalker, 20 dakika fitness.

Su: 2,5 lt.

canım liste için teşekkürler..ne yapıcan artık bir ileri iki geri giidicez ama olsun yılmak yok aynen devam ediyoruz...kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim..
bugünkü menüm..
sabah:yumurtasız kahvaltı yaptım canım istemedi..
akşam mercimek çorbası sulu köfte salata...

Son düzenleme:

Tebrikler, arkadaşlar ama moral bozmaca yok, ödem şişlik vs bence bunlar.

Sağlıklı besleniyoruz, ufak ama emin adımlar atıyoruz ayrıca 1 kilo veriyorsak 3 kilo vermiş gibi gösteriyoruz Karatay diyeti sayesinde unutmayalım=)

Kilo verenler tebrik ederiiiiiiiiiimmm:))darısı bizim başımıza:)bugün benim için çok iyi değildi.

8.30 kkk-1 gün kurusu-10 fıstık

12.00 1 yumurta-biraz peynir-bir dilim kek (cıs)

17.30 4 köfte-2 bardak ayran-biraz enginar

felluz selam :)
iyi yolculuklar :)
Teşekkürler:) evim evim güzel evim.! Ev gibisi yok.!!
Tebrikler inarcım...sık sık katıl sanki az görünüyosun...
Efescim teşekkürler:) kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummm...

Yeni bir hafta ve kocaman bif azimle devam ediyoruuuuuz.! Yaza formda girecez unutmayııııın:)

Canim yanlis yazmisim 2 yumurta 6 tane yersem .............
Kahvaltimi 9 da yapiyorum kayisiyi11 gibi yedim oglen 2 gibi yiyorum aksam 7 de yiyorum aksam yemekten sonra hic bisey yemiyorum bazen sekersiz cay iciyorum

sanırım diyete yeni başladın ve bu nedenle ara öğün tercih ediyorsun. kısa bir zamanda ara öğüne ihtiyacın kalmaz. leptin hormonun gündüzde çalışır. kolay gelsin.

ekmeği siz yapmıyosunuz değil mi? piysadaki ekmeklerin çokta besleyici olmadığını duymuştum. ama nerden duydum hatırlamıyorum. çok güvenilir bir bilgi olmayabilir. ama karatay hocada ekmek yemeyin diyor. besleyici bişey olsa azda olsa yiyin derdi. inşallah sende et yemeye başlarsın.

fındığın eksik, domates fazla. kuruyemiş çiğ mi kavrulmuş mu?
her kg başına 33 ml su içilmeli. kilona göre 1,5 doğru bir rakam olabilir bilemedim.

felluz evine hoş geldin, efes liste için ellerine sağlık, kilo veren ve almayan alsada moralini bozmayan tüm kızlaaar sizide tebrik ederim.

sanırım diyete yeni başladın ve bu nedenle ara öğün tercih ediyorsun. kısa bir zamanda ara öğüne ihtiyacın kalmaz. leptin hormonun gündüzde çalışır. kolay gelsin.

evet yeni basladim ara ogunleri birakmaya calisiyorum dun yemedim sagol

kızlar regl olduğumuzda da tartılıyoruz. her gün menülerimizi bildiriyoruz. bildiremediğimiz zamanlarda önceden mazeret bildiriyoruz. sıramız geldiğinde listemizi yapıyoruz. listeden çıkmak istersek yada topikten çıkmak istersek gelip bir elveda diyoruz.
afatmas ve efes arasında ki diyalogtan yola çıkarak yeni gelen arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye topik kurallarını bir toparlayayım istedim.

Ekmek yememeye calisiyorum dun hic yemedim tesekkurler yardiminiz icin

Son düzenleme:
dün yediklerim
sabah 08.00 1 kase yoğurt
öğlen 12.00 tavada bol tereyağlı yumurta hafif çiğde bıraktım. yani ters çevirip altını kapattım.peynir zeytin domates salatalık(kendimize kesinlikle almıyorum. misafir gelecek diye eşim almış) ayran
akşam 19.00 biftek, bol salata, turp, tere, yeşil soğan,

Ya dun o kadar az yememe ve deli gibi sporuma ve gece ac ac yatmama ragmen sabaha yalnizca 0.1 kg dusmustum dune gore(

Cok agir gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…