fındığın eksik, domates fazla. kuruyemiş çiğ mi kavrulmuş mu?
her kg başına 33 ml su içilmeli. kilona göre 1,5 doğru bir rakam olabilir
fındığın eksik, domates fazla. kuruyemiş çiğ mi kavrulmuş mu?
her kg başına 33 ml su içilmeli. kilona göre 1,5 doğru bir rakam olabilir
Suyun fazlasi zarar getirmez ama sanirim?
Aramıza hoşgeldin.İlerde sağlık sorunları yaşayacağından korkma.Facebookta "sağlıklı yaşıyoruz" sayfası var,orada okan bey uzun süredir bu diyeti yapıyor,obezlikten ve hastalıklardan kurtulduğunu anlatıyor.Takip edebilirsin.Arkadaşlar herkese merhaba.. Ben yeni katıldım aranıza. Bu diyeti çok okudum, çok araştırdım, sonunda ablamında etkisiyle (4 ayda 3 beden küçüldü) başladım 1 ay önce. Boyum 1.80 ve başladığımda tam 115.3 kilo geliyordum. Çok şükür bu sabah 107.8 kilo geldim. Yani tam 1 ay ve 7.5 kilo!!! Çok rahat bir şekilde yapıyorum ama korkuyorum ilerde sağlık sorunları yaşamaktan. Birde forumu takip edenlerden bir ricam olacak. 10.000 küsür sayfayı okuma imkansız. Acaba bu mesajımı görenler ne zaman başladığını ve toplam kaç kilo verdiğini bikaç kelimeyle yazabilir mi????
Teşekkürler canım:)felluz evine hoş geldin, efes liste için ellerine sağlık, kilo veren ve almayan alsada moralini bozmayan tüm kızlaaar sizide tebrik ederim.
Üzülme sonra birden vereceksin.! Ödem filandır belki..! Ayrıca Karatayda yavaş kilo veriliyor..Ya dun o kadar az yememe ve deli gibi sporuma ve gece ac ac yatmama ragmen sabaha yalnizca 0.1 kg dusmustum dune gore(
Cok agir gidiyor ya
Aramıza hoşgeldin:) doğru yerdesin.! Ben bir yılda 10 kilo verdim...ama çok istikrarlı bir şekilde devam etmediğim için duraksadım ve iniş çıkışlar yaşadım...inşallah bundan sonra hedefe doğru ilerlemeyi düşünüyorum.!!Arkadaşlar herkese merhaba.. Ben yeni katıldım aranıza. Bu diyeti çok okudum, çok araştırdım, sonunda ablamında etkisiyle (4 ayda 3 beden küçüldü) başladım 1 ay önce. Boyum 1.80 ve başladığımda tam 115.3 kilo geliyordum. Çok şükür bu sabah 107.8 kilo geldim. Yani tam 1 ay ve 7.5 kilo!!! Çok rahat bir şekilde yapıyorum ama korkuyorum ilerde sağlık sorunları yaşamaktan. Birde forumu takip edenlerden bir ricam olacak. 10.000 küsür sayfayı okuma imkansız. Acaba bu mesajımı görenler ne zaman başladığını ve toplam kaç kilo verdiğini bikaç kelimeyle yazabilir mi????
bugünkü menüm..
sabah: kuymak peynir zeytin domates
akşam: ıspanak çorba yoğurt....
Arkadaşlar herkese merhaba.. Ben yeni katıldım aranıza. Bu diyeti çok okudum, çok araştırdım, sonunda ablamında etkisiyle (4 ayda 3 beden küçüldü) başladım 1 ay önce. Boyum 1.80 ve başladığımda tam 115.3 kilo geliyordum. Çok şükür bu sabah 107.8 kilo geldim. Yani tam 1 ay ve 7.5 kilo!!! Çok rahat bir şekilde yapıyorum ama korkuyorum ilerde sağlık sorunları yaşamaktan. Birde forumu takip edenlerden bir ricam olacak. 10.000 küsür sayfayı okuma imkansız. Acaba bu mesajımı görenler ne zaman başladığını ve toplam kaç kilo verdiğini bikaç kelimeyle yazabilir mi????
Kahvalti
2 yumurta
Dometes yarim salatalik
Kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin yarim cay bardagi ceviz sekersiz cay
Oglen
Bir tabak 6.7 kasik nohut yemegi haslanmis brokoli karnibakar bir kasik yogurt
Aksam 1 tabak yayla corbasi salata bir yudum taze portakal suyu
2 lt su
Spor evde step yaptiim
Nasil?? Ara ogun yemiyorum artik
Karatay diyetinde kuymak yiyebiliyormuyuz yani mısır unu
Kahvalti
Iki haşlanmış yumurta
Birtutam maydonoz
Bır parça peynir
Bir küçük salatalık 10adet badem
6adet kabuklu yerfıstıgı
1 bardak yesil çay
Akşam
Yemek yapamadım rahatsızlandım 4adet çigköfte yedim 1bardakta ayran bugunum boşa gıttı çok üzülüyorum inş yarından itibaren daha güzel olucak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ya dun o kadar az yememe ve deli gibi sporuma ve gece ac ac yatmama ragmen sabaha yalnizca 0.1 kg dusmustum dune gore(
Cok agir gidiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?