Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Saolun tesekkurlet iki litreye cikardim yatana kadar tel girdigim icin yanlislik oldu fazla beceremiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar herkese merhaba.. Ben yeni katıldım aranıza. Bu diyeti çok okudum, çok araştırdım, sonunda ablamında etkisiyle (4 ayda 3 beden küçüldü) başladım 1 ay önce. Boyum 1.80 ve başladığımda tam 115.3 kilo geliyordum. Çok şükür bu sabah 107.8 kilo geldim. Yani tam 1 ay ve 7.5 kilo!!! Çok rahat bir şekilde yapıyorum ama korkuyorum ilerde sağlık sorunları yaşamaktan. Birde forumu takip edenlerden bir ricam olacak. 10.000 küsür sayfayı okuma imkansız. Acaba bu mesajımı görenler ne zaman başladığını ve toplam kaç kilo verdiğini bikaç kelimeyle yazabilir mi????

Aramıza hoşgeldin.İlerde sağlık sorunları yaşayacağından korkma.Facebookta "sağlıklı yaşıyoruz" sayfası var,orada okan bey uzun süredir bu diyeti yapıyor,obezlikten ve hastalıklardan kurtulduğunu anlatıyor.Takip edebilirsin.
Bizler inişli çıkışlı da olsa kilo veriyoruz.Kilosu çok olanlar daha çok ve çabuk kilo veriyorlar.Bir de ilk zamanlar kilo verme fazla iken sporla da desteklenmezse giderek azalabiliyor.Arada yürüyüş filan yap.
Ben geçen yıl nisan ayından beri 13 küsur kilo verdim.Ama yaşım,arada iniş çıkışlar nedeniyle hep aynı seviyede gitmedi.Yine de memnunum giremediğim kıyafetlere girmeye başladım.
Menülerii paylaşıp birbirimizin eksiği varsa gideriyoruz,her pazartesi tartı günümüz.Bir hafta bildirimden sonra listeye girebilirisn

felluz evine hoş geldin, efes liste için ellerine sağlık, kilo veren ve almayan alsada moralini bozmayan tüm kızlaaar sizide tebrik ederim.
Teşekkürler canım:)
Ya dun o kadar az yememe ve deli gibi sporuma ve gece ac ac yatmama ragmen sabaha yalnizca 0.1 kg dusmustum dune gore(
Cok agir gidiyor ya
Üzülme sonra birden vereceksin.! Ödem filandır belki..! Ayrıca Karatayda yavaş kilo veriliyor..
Aramıza hoşgeldin:) doğru yerdesin.! Ben bir yılda 10 kilo verdim...ama çok istikrarlı bir şekilde devam etmediğim için duraksadım ve iniş çıkışlar yaşadım...inşallah bundan sonra hedefe doğru ilerlemeyi düşünüyorum.!!

Dün sabah kkk,akşam karnabahar yemeği,kuru üzümlü yoğurt
Bugün sabah kkk,akşam tarhana çorbası,kuru fasulye,turp,yoğurt
Dün ve bugün jillian 6week6pack yaptım.Su 2,5 lt olmuştur.

Hosgeldi canim ben daha cok yeniyim ama 4,5 gunde 1,5 kilo verdim

Kahvalti
2 yumurta
Dometes yarim salatalik
Kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin yarim cay bardagi ceviz sekersiz cay
Oglen
Bir tabak 6.7 kasik nohut yemegi haslanmis brokoli karnibakar bir kasik yogurt
Aksam 1 tabak yayla corbasi salata bir yudum taze portakal suyu
2 lt su
Spor evde step yaptiim
Nasil?? Ara ogun yemiyorum artik

Kahvalti
Iki haşlanmış yumurta
Birtutam maydonoz
Bır parça peynir
Bir küçük salatalık 10adet badem
6adet kabuklu yerfıstıgı
1 bardak yesil çay
Akşam
Yemek yapamadım rahatsızlandım 4adet çigköfte yedim 1bardakta ayran bugunum boşa gıttı çok üzülüyorum inş yarından itibaren daha güzel olucak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sabah 7.40: Ceviz, 2 dilim köy peyniri, 2 ufak salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin

Öğlen 13.15 : 2 kaşık mantar çorbası(tadı çok kötüydü şirkette çıktı), yarım tabak zeytinyağlı pırasa, havuçlu yoğurt, yeşillik, nane.

Akşam 17.15(Yoğurt veya salata ile geciktirecektima ama öğlen çok az yediğim için çok acıktım!) : Dana Biftek, Haşlanmış Sebzeler (Brüksel Lahanası, Brokoli, Havuç vs)

Spor: 1 saat fitness, 1 saat moonwalker(Seviye 3, 7km) - şu an ölüyorum!

Su: 3 lt'yi rahat bulmuşumdur.

Bu arada ben aralarda kahve, yeşil çay vs baya tüketiyorum, sorun olmaz değil mi?

Not: Bence herkes yeme saatini de yazsın, ona göre yorum yapalım.

Bir de aslında 2 öğün yapmak istiyorum içim sızlıyor ama öğlen yemezsem olmaz mesaim 7.30'da başlıyor Sonuçta iş için de enerji gerekiyor.

Son düzenleme:

Yudum da olsa protakal suyuna gerek yokmuş bence,özellikle akşamları şeker almamaya çalış ve hafif geçiştirmeye çalış(ki baya hafifi olmuş, tebrikler =))
Menün başarılı fakat saatlerini de yaz ki daha sağlam yorum yapalım.

Hiç boşuna gitmemiş gayet güzel yemişsin, hiç canını sıkma.

3 aylık bebişim var emziriyoorum iki haftadır un şeker ve abur cubur tüketmiyorum bide pirinç iki meyvede günde bir tane yiyorum onun harici herşeyden bol bol yiyorum 2 kilo verdim sizce emzirdiğin için yanlış mı yapıyorum yada tam olarak karatay diyeti yapıyım mı

Sabah:kkk

Öğlen:1 oruk,1 tavuk but.

Akşam:1 kase yoğurt,2 kaşık taze fasülye,salata.

45 dk yürüyüş

Ya dun o kadar az yememe ve deli gibi sporuma ve gece ac ac yatmama ragmen sabaha yalnizca 0.1 kg dusmustum dune gore(

Cok agir gidiyor ya

karatay hocanın lafıdır, aç kalarak zayıflayamazsınız. ilk etapta kilo verilir sonrasında hemen vücut kendini adapte eder, kıtlık modunada girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…