Suyun fazlasi zarar getirmez ama sanirim?
onu bilmiyorum. bilen arkadaşlar söylerse daha iyi. tahminen 2,5 lt günlük ihtiyaçsa 3lt içmenin pek sakıncası olmaz diye düşünüyorum. 6 lt içersen zarar getirebilir.
doğru su miktarınızı bulmak için idrar renginiz açık limonata sarısı olacak buda karatay hocanın lafı
Kahvalti
2 yumurta
Dometes yarim salatalik
Kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin yarim cay bardagi ceviz sekersiz cay
Oglen
Bir tabak 6.7 kasik nohut yemegi haslanmis brokoli karnibakar bir kasik yogurt
Aksam 1 tabak yayla corbasi salata bir yudum taze portakal suyu
2 lt su
Spor evde step yaptiim
Nasil?? Ara ogun yemiyorum artik
Kahvalti
Iki haşlanmış yumurta
Birtutam maydonoz
Bır parça peynir
Bir küçük salatalık 10adet badem
6adet kabuklu yerfıstıgı
1 bardak yesil çay
Akşam
Yemek yapamadım rahatsızlandım 4adet çigköfte yedim 1bardakta ayran bugunum boşa gıttı çok üzülüyorum inş yarından itibaren daha güzel olucak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
3 aylık bebişim var emziriyoorum iki haftadır un şeker ve abur cubur tüketmiyorum bide pirinç iki meyvede günde bir tane yiyorum onun harici herşeyden bol bol yiyorum 2 kilo verdim sizce emzirdiğin için yanlış mı yapıyorum yada tam olarak karatay diyeti yapıyım mı
Canım ekmek, poğaça ve patates salatası yiyemezsin karatay diyetinde,mrb bende aranıza katılmak istiyorum ilk 8 sayfayı okudum ama hepsini okuyamıyorum ben öyle çok abartılı kilo vericek değilim 5 kilo kadar 1.62 boy 60-61 arası kilo normalde 58de takılıydım işe başlayalı yani öğünümü 3 öğüne çıkaralı çıktı 62 ye kadar şimdide az yiyorum ancak takıldı kaldı 60 ta sanırım 60 net kilom olmuş 55 ideal kilom sorunum kilomun karın bölgesinde birikmesi ve simit oluşması direk oraya gidiyr çok biçimsiz oluyor çalışan bir bayan olduğum için sabah kahvaltım 1 tane poğaça oluyor genelde öğlen ev yemekleri yapan yerde 5 sarma patates salatası yiyorum genelde akşamda 3 gün et ürünü 1 gün balık diğer günler sebze tam uygulayamasamda genel böyle fala yemiyorum ama inmiyor eskiden inerdi anlamadım o yüzden bende diyete başladım dukan bana fazla gelir diye düşünüyorum karatay diyetini bilemiyorum yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum akşamları ekmeği artık kesmeyi düşüyorum ama sabahları ne yapabilirim var mı benim gibi çalışan karatay diyetini nasıl uygularım haşimato hastasıyım sabah aç karnıma ilaç alıyorum işe gelince kahvaltı yapıyorum düşük kelimeler kullandıysam kusura bakmayın acele ile yazıyorum
karatayı uygulayabileceğini düşünüyorum...sütüne göre ayarla.sütün azsa ara öğün yapman gerekebilir..3 aylık bebişim var emziriyoorum iki haftadır un şeker ve abur cubur tüketmiyorum bide pirinç iki meyvede günde bir tane yiyorum onun harici herşeyden bol bol yiyorum 2 kilo verdim sizce emzirdiğin için yanlış mı yapıyorum yada tam olarak karatay diyeti yapıyım mı
tşk ederim cevap verdiğin için iş yerine yumrta getirmem mümkün değil sonra herkes konuşuyor :) kalabalık olunca ancak ceviz yiyebilirim sanırım ya da fındık ama yağlı değilmiler dışarıda salata yiyemiyorum yeşillik özellikle ama gerekiyorsa zorlarım 5 kilo gitmeli sabahları peynir vs getiririm ama işte yumrta zorCanım ekmek, poğaça ve patates salatası yiyemezsin karatay diyetinde,
Kahvaltı için tavsiyem iş yerinde fındık fıstık ceviz bulundur çekmecende, yumurtayı da haşlayıp içine diğer kahvaltı malzemeleri koy bir kaba salata gibi iş yerinde yersin, öğlen de salata ve zeytinyağlı bir yemek
buradan kopunca daha da bozuluyor.! Elinden geldiğince uğramaya çalış.emeklerine yazık olmadan çabuk toparlan ve yine başla ,,her gün mönünü bize bildirmeyi unutma canım.!!!selam kızlar nasılsınız.. buraya yazmaya utanıyorum artık çünkü baya baya Karatayı bozdum
sabah iki yumurta yemek dışında devam edemiyorum. güne başlarken devam ettireceğimi söylüyoprum kendime ama olmuyor :18::18::18:
aramıza hoş geldin canım:)mrb bende aranıza katılmak istiyorum ilk 8 sayfayı okudum ama hepsini okuyamıyorum ben öyle çok abartılı kilo vericek değilim 5 kilo kadar 1.62 boy 60-61 arası kilo normalde 58de takılıydım işe başlayalı yani öğünümü 3 öğüne çıkaralı çıktı 62 ye kadar şimdide az yiyorum ancak takıldı kaldı 60 ta sanırım 60 net kilom olmuş 55 ideal kilom sorunum kilomun karın bölgesinde birikmesi ve simit oluşması direk oraya gidiyr çok biçimsiz oluyor çalışan bir bayan olduğum için sabah kahvaltım 1 tane poğaça oluyor genelde öğlen ev yemekleri yapan yerde 5 sarma patates salatası yiyorum genelde akşamda 3 gün et ürünü 1 gün balık diğer günler sebze tam uygulayamasamda genel böyle fala yemiyorum ama inmiyor eskiden inerdi anlamadım o yüzden bende diyete başladım dukan bana fazla gelir diye düşünüyorum karatay diyetini bilemiyorum yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum akşamları ekmeği artık kesmeyi düşüyorum ama sabahları ne yapabilirim var mı benim gibi çalışan karatay diyetini nasıl uygularım haşimato hastasıyım sabah aç karnıma ilaç alıyorum işe gelince kahvaltı yapıyorum düşük kelimeler kullandıysam kusura bakmayın acele ile yazıyorum
Hoşgeldin:) karatayı emzirenler de uygulayabiliyor son derece sağlıklı bir beslenme tarzı.! Sütünde azalma olursa ara öğün yapabilirsin .Merhaba arkadaşlar,
Ben de dün kitaba başladım ve dayanamayıp diyete de başladım, 6 aylık bebeğim var inşallah sütüm etkilenmez, ve tabi spor işi biraz zor benim için.
Dünkü menüm:
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, maydonoz, domates, salatalık, yeşil çay
Öğlen : 1 tabak yeşil mercimekli bulgur, salatalık, biraz fındık, 2-3 adet minik salatalık turşusu
Akşam : mantarlı tavuk sote, salata
Saat 10 gibi tarçınlı süt, 2 ceviz, bir kaç fındık ( bu öğünü emzirdiğim için ekledim)
Bu arada 163 boyum 65.3 kiloyla başladım hedefim önce 60 sonra 55 e düşmek
Özlettin kendini,arada görün yine.selam kızlar nasılsınız.. buraya yazmaya utanıyorum artık çünkü baya baya Karatayı bozdum
sabah iki yumurta yemek dışında devam edemiyorum. güne başlarken devam ettireceğimi söylüyoprum kendime ama olmuyor :18::18::18:
Arkadaşlar karatay da çorba çeşidi çok azalıyor ya un olmadığı için, bugün yaptığım çorbaya 2 kaşık tam buğday unu kattım mecburen sürekli mercimek çorbası olmuyo :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?