mrb bende aranıza katılmak istiyorum ilk 8 sayfayı okudum ama hepsini okuyamıyorum ben öyle çok abartılı kilo vericek değilim 5 kilo kadar 1.62 boy 60-61 arası kilo normalde 58de takılıydım işe başlayalı yani öğünümü 3 öğüne çıkaralı çıktı 62 ye kadar şimdide az yiyorum ancak takıldı kaldı 60 ta sanırım 60 net kilom olmuş 55 ideal kilom sorunum kilomun karın bölgesinde birikmesi ve simit oluşması direk oraya gidiyr çok biçimsiz oluyor çalışan bir bayan olduğum için sabah kahvaltım 1 tane poğaça oluyor genelde öğlen ev yemekleri yapan yerde 5 sarma patates salatası yiyorum genelde akşamda 3 gün et ürünü 1 gün balık diğer günler sebze tam uygulayamasamda genel böyle fala yemiyorum ama inmiyor eskiden inerdi anlamadım o yüzden bende diyete başladım dukan bana fazla gelir diye düşünüyorum karatay diyetini bilemiyorum yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum akşamları ekmeği artık kesmeyi düşüyorum ama sabahları ne yapabilirim var mı benim gibi çalışan karatay diyetini nasıl uygularım haşimato hastasıyım sabah aç karnıma ilaç alıyorum işe gelince kahvaltı yapıyorum düşük kelimeler kullandıysam kusura bakmayın acele ile yazıyorum
Hoşgeldin özledik seni Lawyercim:)mönü ve spor içinSelam arkadaşlar, birkaç gündür giremedim topiğe umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Ben haftasonu şehir dışındaydım biraz kaçamak oldu haliyle ama toparlamaya çalışıyorum. Bugünkü menümü ve sporumu yazayım
Sabah 7.30: kkk
Öğlen 13.00: 1 tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt, 1 elma
Akşam 18.30: 1 tabak kıymalı pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, 3 tane salatalık turşusu
Spor: Akşam yemeğinden sonra 1 saat (5.2 km) yürüyüş
Su: Şu ana kadar 1,5 lt
Umarım en kısa zamanda iyileşir sporuna başlarsın canım..iyi gidiyorsunBugünkü menüm
sabah
kkk greyfurt
akşam
ıspanak kavurması
bulgur pilavı
yoğurt
1.5 lt su spor hala yok
çok geçmiş olsun. bir an önce iyileş.pzt tartı sonucundan sonra girdiğim bunalımın hemen ardından hasta oldum burnum akıyo boğazım ağrıyo heryerim kırılıyor:2: bugün biraz daha iyiyim
hastalığın iyi tarafı tartıda gördüğüm +1.1 kg bugün itibariyle uçmuş gitmiş zaten nasıl + çıktığımı anlamamıştım neyse sahalara geri döndüm anlayacağınız
efescim liste için çok tşk
ağzına sağlık leneva
mrb bende aranıza katılmak istiyorum ilk 8 sayfayı okudum ama hepsini okuyamıyorum ben öyle çok abartılı kilo vericek değilim 5 kilo kadar 1.62 boy 60-61 arası kilo normalde 58de takılıydım işe başlayalı yani öğünümü 3 öğüne çıkaralı çıktı 62 ye kadar şimdide az yiyorum ancak takıldı kaldı 60 ta sanırım 60 net kilom olmuş 55 ideal kilom sorunum kilomun karın bölgesinde birikmesi ve simit oluşması direk oraya gidiyr çok biçimsiz oluyor çalışan bir bayan olduğum için sabah kahvaltım 1 tane poğaça oluyor genelde öğlen ev yemekleri yapan yerde 5 sarma patates salatası yiyorum genelde akşamda 3 gün et ürünü 1 gün balık diğer günler sebze tam uygulayamasamda genel böyle fala yemiyorum ama inmiyor eskiden inerdi anlamadım o yüzden bende diyete başladım dukan bana fazla gelir diye düşünüyorum karatay diyetini bilemiyorum yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum akşamları ekmeği artık kesmeyi düşüyorum ama sabahları ne yapabilirim var mı benim gibi çalışan karatay diyetini nasıl uygularım haşimato hastasıyım sabah aç karnıma ilaç alıyorum işe gelince kahvaltı yapıyorum düşük kelimeler kullandıysam kusura bakmayın acele ile yazıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Ben de dün kitaba başladım ve dayanamayıp diyete de başladım, 6 aylık bebeğim var inşallah sütüm etkilenmez, ve tabi spor işi biraz zor benim için.
Dünkü menüm:
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, maydonoz, domates, salatalık, yeşil çay
Öğlen : 1 tabak yeşil mercimekli bulgur, salatalık, biraz fındık, 2-3 adet minik salatalık turşusu
Akşam : mantarlı tavuk sote, salata
Saat 10 gibi tarçınlı süt, 2 ceviz, bir kaç fındık ( bu öğünü emzirdiğim için ekledim)
Bu arada 163 boyum 65.3 kiloyla başladım hedefim önce 60 sonra 55 e düşmek
selam kızlar nasılsınız.. buraya yazmaya utanıyorum artık çünkü baya baya Karatayı bozdum
sabah iki yumurta yemek dışında devam edemiyorum. güne başlarken devam ettireceğimi söylüyoprum kendime ama olmuyor :18::18::18:
Bugünkü menüm :
Sabah 9.30 kkk
Öğlen 15.00 ıspanak kavurması, yoğurt, salatalık, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam 19.30 buğday çorbası, barbunya, 1-2 kaşık yoğurt, 2 minik salata turşusu
22.30 gibi de tarçınlı sütümü içicem
Sıvı : 1.5-2 lt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden acıktığını bilemedim. çok hareket etmiş olabilirsin belki gün içinde.Valla sizin menülere baktım harika görünüyordu, tebrikler.
Ben bugün biraz fazla yemiş gibi hissediyorum kendimi nedense
Sabah 7.40: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy peyniri, bir çay bardağı ceviz, 2 ufak salatalık.
Öğle 13.15 : Yarım somon, 1 kepçe kısır.
Sonra doymadım bir tatlı isteği çöktü ve şirkette çikolata getirmişlerdi, herkes yiyordu tam dayanamayacağım dedim 13.40 gibi 2 kuru incir bir avuç fındık attım. Tatlı isteğimi öldürdüm.
Akşam 17.50: Tavuk şiş, kaşarlı çoban salatası, limonlu soda.
Gece 21.45: Sütlü filtre kahve içtim arkadaşımla.
Spor: 1 km koşu bandı, 7 km moonwalker + fitness(Toplam 650 kalori)
Su :3 lt'yi geçmişimdir bugün ekstra susadım.
Ve ben bugün çok da acıktım nedense, sebebi ne olabilir sizce? Çok spor yapıyorum bu ara metabolizmam hızlandığından mdıır ki?
Gunaydin dun bildirim yapamadm rahatsizlandm hastanedeydim serum aldim kanimda mikrop cikti bugun biraz daha iyiyim ins aksam bildirim yapicam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
neden acıktığını bilemedim. çok hareket etmiş olabilirsin belki gün içinde.
meyveli soda içilebiliyormuydu hatırlayamadım. ama meyveli yada meyvesiz yemeklerden 2 saat geçmeden içilemiyor.
Merhabalar,
Bugün itibari ile Karatay diyetine başladım. Kahvaltımı yaptım yumurtanın bir tanesinin yarısını yiyemedim. İçim almadı. Kahvaltıda zorlandım açıkçası alışkın olmadığımdan sanırım. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Ben başlangıçta 86,7 ile başlamıştım zayıflama serüvenine gün itibari ile 82 kiloyum ama çok zor veriyorum. Saatlerce yürüyorum kısıtlı yiyorum yok gitmiyor kilolar. Son çare Karatay beslenme tarzına geçtim. İnsülİn direncim var, hipoglisemi ataklarım var, bu arada boyumda 1,60. Belki bozulmuş metabolizmamı bu diyet sayesinde düzene sokarım diye düşündüm. Zayıflamam gerek daha sağlıklı olmak için.. Destek olmaya ve destek almaya geldim hepinize sevgiler...
Fatoş
Az kalorili bir diyetten cikmissan eger karatay ilk baslarda biraz duraksama yapabilir, tartiya takilma derim.
Karatay'a tamamen uymaya calis ve gerisini bosver. Benim de insulin direncim var ama diyete basladigimdan beri gercekten kendimi cok iyi hissediyorum. Gun icinde deli gibi acikmiyorum, acikinca fenalasmiyorum vs.
Gune erken basliyorsan 3 ogun yapmani tavsiye ederim, ve ogun aralarinda en az 4 saat olsun, aksam 8'den sonra da yememeye alistir kendini. Cok acikirsan filtre kahve, turk kahvesi(sade) veya yesil cay icebilirsin, hepsi sekersiz tabii ki.
Bol leptinler:))
Merhabalar,
Bugün itibari ile Karatay diyetine başladım. Kahvaltımı yaptım yumurtanın bir tanesinin yarısını yiyemedim. İçim almadı. Kahvaltıda zorlandım açıkçası alışkın olmadığımdan sanırım. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Ben başlangıçta 86,7 ile başlamıştım zayıflama serüvenine gün itibari ile 82 kiloyum ama çok zor veriyorum. Saatlerce yürüyorum kısıtlı yiyorum yok gitmiyor kilolar. Son çare Karatay beslenme tarzına geçtim. İnsülİn direncim var, hipoglisemi ataklarım var, bu arada boyumda 1,60. Belki bozulmuş metabolizmamı bu diyet sayesinde düzene sokarım diye düşündüm. Zayıflamam gerek daha sağlıklı olmak için.. Destek olmaya ve destek almaya geldim hepinize sevgiler...
Fatoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?