Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aramıza hoşgeldin. Her ne kadar az yiyor gibi görünsen de sabah poğaça, öğlen de sarma ve patates salatası yediğinde sabah ve öğlende toplamda neredeyse 5-6 dilim ekmek yemiş gibi oluyorsun. Haliyle pankreasın devamlı insülin salgılıyor ve insülin de göbek çevresinde yağ birikimine sebep oluyor. Haşimato için ilacını kullanmaya devam ederek ilk fırsatta Canan Karatay'ın kitabını almanı ve buna göre beslenmeni tavsiye ederim. Burada bizim menülerimizden de fikir edinebilirsin. Diyetin yanında günde en az yarım saat yürüyüş de yapabilirsen süper olur. Kolay gelsin.

Bugünkü menüm
sabah
kkk greyfurt

akşam
ıspanak kavurması
bulgur pilavı
yoğurt

1.5 lt su spor hala yok

Efescim spor için

Hoşgeldin özledik seni Lawyercim:)mönü ve spor için
Bugünkü menüm
sabah
kkk greyfurt

akşam
ıspanak kavurması
bulgur pilavı
yoğurt

1.5 lt su spor hala yok
Umarım en kısa zamanda iyileşir sporuna başlarsın canım..iyi gidiyorsun

Sabah:kkk,yarım greyfurt

Öğlen:1lahmacun,1 elma,1 avuç ceviz.

Akşam:3 kaşık taze fasülye,1 kase yoğurt.

45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Bugünkü menüm :
Sabah 9.30 kkk
Öğlen 15.00 ıspanak kavurması, yoğurt, salatalık, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam 19.30 buğday çorbası, barbunya, 1-2 kaşık yoğurt, 2 minik salata turşusu
22.30 gibi de tarçınlı sütümü içicem
Sıvı : 1.5-2 lt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla sizin menülere baktım harika görünüyordu, tebrikler.

Ben bugün biraz fazla yemiş gibi hissediyorum kendimi nedense

Sabah 7.40: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy peyniri, bir çay bardağı ceviz, 2 ufak salatalık.

Öğle 13.15 : Yarım somon, 1 kepçe kısır.
Sonra doymadım bir tatlı isteği çöktü ve şirkette çikolata getirmişlerdi, herkes yiyordu tam dayanamayacağım dedim 13.40 gibi 2 kuru incir bir avuç fındık attım. Tatlı isteğimi öldürdüm.

Akşam 17.50: Tavuk şiş, kaşarlı çoban salatası, limonlu soda.

Gece 21.45: Sütlü filtre kahve içtim arkadaşımla.

Spor: 1 km koşu bandı, 7 km moonwalker + fitness(Toplam 650 kalori)
Su :3 lt'yi geçmişimdir bugün ekstra susadım.

Ve ben bugün çok da acıktım nedense, sebebi ne olabilir sizce? Çok spor yapıyorum bu ara metabolizmam hızlandığından mdıır ki?

merhaba kızlar..sadece gece geç saatlerde gelebiliyorum buraya...nişan için misafirlerimiz var onlarlayız bütün gün..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..bugünkü menüm..
sabah: yağda yumurta peynir zeytin domates
akşam: çorba lahana sarma yoğurt..

çok geçmiş olsun. bir an önce iyileş.

hoş geldin canım. un şeker tuz pirinç hazır gıdalar ve ekmek sadece akşamları değil diğer öğünlerde de yemiyoruz. işin özü bu aslında sadece öğünlerinde yemek,ve yasak gıdalardan uzak durmak.
topikteki bir çok arkadaşımız çalışıyor. bende onlardan biriyim sabah kahvaltımı yapamıyorum, yoğurt ve kuruyemiş yada muz ve kuruyemişle geçiştiriyorum. öğlen için başka alternatifin var mı? o ev yemekleri yapan yerde bir çorbadır bulgur pilavıdır tencere yemeğidir yokmu acaba?

çok iyi yapmışsın. sütün inşallah eksilmez. şöyle düşünüyorum: kim kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, maydonoz, domates, salatalık, yeşil çay yiyip içiyor. hafta içiyse poğça simit, hafta sonuysa patates kızartması ve az peynir zeytin yiyip geçiyoruz köşeye. bende çocuk doğurursam bu şekilde beslenmeye devam edicem. yalnız ben meyve yemeye pek kısıtlama getirmeyi düşünmüyorum.
sen zaten emzirerek daha fazla enerji kaybı yaşıyosun.
inşallah hedefine ulaşırsın. bol su içmeyi ihmal etme

kitabı okumaya tekrar başlayabilirsin.

maaşallah öğün aralarını bayağı uzun tutmuşsun. menünde çok güzel. tebrikler

neden acıktığını bilemedim. çok hareket etmiş olabilirsin belki gün içinde.
meyveli soda içilebiliyormuydu hatırlayamadım. ama meyveli yada meyvesiz yemeklerden 2 saat geçmeden içilemiyor.

Gunaydin dun bildirim yapamadm rahatsizlandm hastanedeydim serum aldim kanimda mikrop cikti bugun biraz daha iyiyim ins aksam bildirim yapicam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Bugün itibari ile Karatay diyetine başladım. Kahvaltımı yaptım yumurtanın bir tanesinin yarısını yiyemedim. İçim almadı. Kahvaltıda zorlandım açıkçası alışkın olmadığımdan sanırım. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Ben başlangıçta 86,7 ile başlamıştım zayıflama serüvenine gün itibari ile 82 kiloyum ama çok zor veriyorum. Saatlerce yürüyorum kısıtlı yiyorum yok gitmiyor kilolar. Son çare Karatay beslenme tarzına geçtim. İnsülİn direncim var, hipoglisemi ataklarım var, bu arada boyumda 1,60. Belki bozulmuş metabolizmamı bu diyet sayesinde düzene sokarım diye düşündüm. Zayıflamam gerek daha sağlıklı olmak için.. Destek olmaya ve destek almaya geldim hepinize sevgiler...

Fatoş

neden acıktığını bilemedim. çok hareket etmiş olabilirsin belki gün içinde.
meyveli soda içilebiliyormuydu hatırlayamadım. ama meyveli yada meyvesiz yemeklerden 2 saat geçmeden içilemiyor.

Yok canim, tras limon atilmis soda. Meyveli olandan degil, o icilemiyor.

Aa neden icilemiyor ki soda ben bilmiyordum, su gibi bir sey sonucta.

Az kalorili bir diyetten cikmissan eger karatay ilk baslarda biraz duraksama yapabilir, tartiya takilma derim.

Karatay'a tamamen uymaya calis ve gerisini bosver. Benim de insulin direncim var ama diyete basladigimdan beri gercekten kendimi cok iyi hissediyorum. Gun icinde deli gibi acikmiyorum, acikinca fenalasmiyorum vs.

Gune erken basliyorsan 3 ogun yapmani tavsiye ederim, ve ogun aralarinda en az 4 saat olsun, aksam 8'den sonra da yememeye alistir kendini. Cok acikirsan filtre kahve, turk kahvesi(sade) veya yesil cay icebilirsin, hepsi sekersiz tabii ki.

Bol leptinler:))

İlgin için teşekkürler,
Tavsiyelerini dikkate alacağım peki yürüyüş konusnda ne yapayım?

Son düzenleme:

hoş geldin Fatoş, zor kilo vermen, hipoglisemi atakların, insülin direncin.... o kadar doğru bir yere geldin ki. sağlığınada incecik vücuduna da kavuşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…