Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yok canim, tras limon atilmis soda. Meyveli olandan degil, o icilemiyor.

Aa neden icilemiyor ki soda ben bilmiyordum, su gibi bir sey sonucta.

hazmı kolaylaştırdığı için içilemiyor. daha çabukacıkırsın ve metabolizman hazım sırasında harcayacağı enerjiyi harcayamaz.

İlgin için teşekkürler,
Tavsiyelerini dikkate alacağım peki yürüyüş konusnda ne yapayım?

Her gun yuruyebildigin kadar yuru, evde aktif ol vs. gerekirse pilates, cardio videolari indirebilirsin.

Arkadaslar bu arada p90x diye bir program var bir arastirin derin, 90 gunluk program, videolari var.

Inanilmaz iyi geliyor:))

Başarırsın merak etme. Diyete uyarsan hipoglisemi atakların da geçecektir. Kitabı mutlaka oku, glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur. Sporuna aynen devam et. Kilolar az gitse de kalıcı olarak gidecek

sabah kahvaltım yok hafta içi yumurta hiç yok neredeyse bugün minicik bir ekmeğin arasına peynir koydum getirdim poğaçadan börekten iyidir diye ve ev yemekleri yapan yerde herşey var ev yeeğine dair kurfasulye felan yok sanırım ama çorba vs var öğlen çorba akşam da günün menüsü ama ben pataesi severim karatyın diyetinde yok karbonhitratlı hiçbirşey yok nasıl duruyorsunuz tatlısız pastasız diyet süresince dayanrıım ama hayatımdan nasıl çıkarayımki onu :) sütlü tatlılarda bile un var :)

Kızlar ya tartım bozulduğu için tartılamıyorum, nasıl gidiyorum iyi mi kötü mü onu da bilemiyorum o yüzden.İstediğim kadar düzenli olamadığım kesin çünkü iki ğün arasında çoğu günler çoook uzun bi zaman giriyo. kahvaltıyı zorla, tabağımı bitiremeden (tıkanıyorum hemencik) 7.30 gibi yapıyorum sonra arada belki bi bardak süt içerek akşam 4-5 hatta bazn 6 gibi yemek yiyebiliyorum. o yüzden de gözüm dönüyo tabi Gene de dikkat ediyorum, ama o asıl alışık olduğum azme henüz ulaşamadım.

Herneyse, asıl sormak istediğim bi sorum var kızlar=) Hurma yiyebiliyor muyuz acaba? Kuru olanından? Umarım yeniliyordur çünkü sabahları bir iki tane yemek çok hoşuma gidiyor Aydınlatırsanız sevinirim=) yasaklı listesindeyse en azından arada yerim sadece.

Dun menumu yazamadim gunduz piknige gittik hava cok guzeldi aksamda misafirlikteydik gec geldik ve malesef diyetimin biraz disina ciktim burdan bir arkadasin uyarmasina ragmem kisir yedim ve azicikta pogacayla kekin tadina baktim am azicik dun oglen

ama dun sabah
Yarim domates
Peynirli omlet
12 tane findik
Kuru kayisi yedim
Aksam yemedim bikactane kuruyemis attim agzima

Son düzenleme:

sabah o zaman bir meyve yoğurt kuruyemiş yap
öğlen tencere yemekleri ye
akşamda karataya göre menünü düzenle,
patates kızartması benim bayıldığım bir şey ben istediğim kiloya ulaştım şimdi kilo koruma dönemindeyim daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. patatesi arada yiyorum ama zaten 1-2 yıldır kızartma olarak değil de fırında yapıyordum. karatay menüsü sayfasını incele ne tatlıdan nede başka birşeyden mahrum kalıyosun. yan etki olarak hem ince hem sağlıklı ve dinç oluyorsun. bide şöyle bişey var ben çikolata cips yerken bundan 2-3 yıl önce tabii, anneme sorardım sen niye yemiyorsun diye canım istemiyor sevmiyorum derdi. bende hayret ederdim insanın canı nasıl istemez nasıl sevmez bu kadar güzel şeyleri. şimdi anlıyorum hakikaten insanın canı istemiyor.seçim senin
bu arada kitabı okudun mu?

Leneva,

Cok guzel zayiflamissin acaba ne kadar surede zayifladin? Kilonu goruyorum, boyun kac?

Kac ogun yedin, spor nasildi? Bir ozet gecer misin karatay hikayeni:))

merhaba bişiy sormak istiyorum hipoglismei varsa bu diyet uygun mu?
çünkü hipglisemide ara ögün yapmak laızm diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim
bu diyetlte ara yok sanırım :26::26::26:

insülin direncinde varsa gismein endekse dikkat etmelisin bendede vardı hatta pkoluyum

Başarırsın merak etme. Diyete uyarsan hipoglisemi atakların da geçecektir. Kitabı mutlaka oku, glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur. Sporuna aynen devam et. Kilolar az gitse de kalıcı olarak gidecek

Merhaba
Kitabı okumaya başladım zamanla doğruları daha iyi öğrenirim. Kilolar gitsinde nasıl giderse gitsin artık daha iyi olmak istiyorum

Merhaba
Beni bu diyete yönlendirende bu kısır döngü oldu. Yani ben hep açım ne yersem yiyeyim karbonhidratlı ve şekerli bir şeyler yemeden doyma hissi olmuyor bende bundan yoruldum. Sevmiyorum ben açıkmayı ve sık sık birşeyler yemeyi şimdiye kadar değişmedi belki ara öğünsüz bunu atlatabilirim diye başladım. Ve işin ilginci ve güzel yanı ne onu söyleyeyim ben kahvaltımı 08.30 da yaptım ve saat 14 de kadar hiçbir şey yemedim açlık hissi yaşamadım sadece hafifce bir midede boşluk gibi birşey oldu. Ardından yemeğimi yedim doydummu hayır ama kötü durumda değilim yani saldırmadım tatlılara..bilmiyorum belki başlangıç olduğu için böyleyim bakalım ilerleyen günlerde anlatırım yaşadıklarımı

Sizin sorunlarınız bittimi? iyileştinizmi?

evet kilo verince düzeldim 30 kilo sonrasında..
ama kh ve şekerli şeyler tükettigimde regli düzenim bozulup pko sinyal vermekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…