Yok canim, tras limon atilmis soda. Meyveli olandan degil, o icilemiyor.
Aa neden icilemiyor ki soda ben bilmiyordum, su gibi bir sey sonucta.
hoş geldin Fatoş, zor kilo vermen, hipoglisemi atakların, insülin direncin.... o kadar doğru bir yere geldin ki. sağlığınada incecik vücuduna da kavuşacaksın.
İlgin için teşekkürler,
Tavsiyelerini dikkate alacağım peki yürüyüş konusnda ne yapayım?
Merhabalar,
Bugün itibari ile Karatay diyetine başladım. Kahvaltımı yaptım yumurtanın bir tanesinin yarısını yiyemedim. İçim almadı. Kahvaltıda zorlandım açıkçası alışkın olmadığımdan sanırım. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Ben başlangıçta 86,7 ile başlamıştım zayıflama serüvenine gün itibari ile 82 kiloyum ama çok zor veriyorum. Saatlerce yürüyorum kısıtlı yiyorum yok gitmiyor kilolar. Son çare Karatay beslenme tarzına geçtim. İnsülİn direncim var, hipoglisemi ataklarım var, bu arada boyumda 1,60. Belki bozulmuş metabolizmamı bu diyet sayesinde düzene sokarım diye düşündüm. Zayıflamam gerek daha sağlıklı olmak için.. Destek olmaya ve destek almaya geldim hepinize sevgiler...
Fatoş
Sabah:kkk,yarım greyfurt
Öğlen:1lahmacun,1 elma,1 avuç ceviz.
Akşam:3 kaşık taze fasülye,1 kase yoğurt.
45 dk yürüyüş
buradan kopunca daha da bozuluyor.! Elinden geldiğince uğramaya çalış.emeklerine yazık olmadan çabuk toparlan ve yine başla ,,her gün mönünü bize bildirmeyi unutma canım.!!!
aramıza hoş geldin canım:)
İlk önce karatay diyeti kitabını alıp okuyup özümsemen gerekiyor..! Biz de elimizden geldiğince yardım ederiz.facebookta 'karatay mucizesi'diye grubumuz da var üye olup mönülerimizi de görebilirsin.sabah kahvaltı mutlaka olmalı 2 yumurta,10 tane zeytin,bir çay bardağı kavrulmamış kuru yemiş,avuç kadar peynir,yeşillik,3,4 günkurusu,her şey doğal olmalı.iki öğün arası en az 4 saat olmalı.
Hoşgeldin:) karatayı emzirenler de uygulayabiliyor son derece sağlıklı bir beslenme tarzı.! Sütünde azalma olursa ara öğün yapabilirsin .
Aramıza hoşgeldin. Her ne kadar az yiyor gibi görünsen de sabah poğaça, öğlen de sarma ve patates salatası yediğinde sabah ve öğlende toplamda neredeyse 5-6 dilim ekmek yemiş gibi oluyorsun. Haliyle pankreasın devamlı insülin salgılıyor ve insülin de göbek çevresinde yağ birikimine sebep oluyor. Haşimato için ilacını kullanmaya devam ederek ilk fırsatta Canan Karatay'ın kitabını almanı ve buna göre beslenmeni tavsiye ederim. Burada bizim menülerimizden de fikir edinebilirsin. Diyetin yanında günde en az yarım saat yürüyüş de yapabilirsen süper olur. Kolay gelsin.
sabah kahvaltım yok hafta içi yumurta hiç yok neredeyse bugün minicik bir ekmeğin arasına peynir koydum getirdim poğaçadan börekten iyidir diye ve ev yemekleri yapan yerde herşey var ev yeeğine dair kurfasulye felan yok sanırım ama çorba vs var öğlen çorba akşam da günün menüsü ama ben pataesi severim karatyın diyetinde yok karbonhitratlı hiçbirşey yok nasıl duruyorsunuz tatlısız pastasız diyet süresince dayanrıım ama hayatımdan nasıl çıkarayımki onu :) sütlü tatlılarda bile un var :)hoş geldin canım. un şeker tuz pirinç hazır gıdalar ve ekmek sadece akşamları değil diğer öğünlerde de yemiyoruz. işin özü bu aslında sadece öğünlerinde yemek,ve yasak gıdalardan uzak durmak.
topikteki bir çok arkadaşımız çalışıyor. bende onlardan biriyim sabah kahvaltımı yapamıyorum, yoğurt ve kuruyemiş yada muz ve kuruyemişle geçiştiriyorum. öğlen için başka alternatifin var mı? o ev yemekleri yapan yerde bir çorbadır bulgur pilavıdır tencere yemeğidir yokmu acaba?
Bugünkü menüm
sabah
kkk greyfurt
akşam
ıspanak kavurması
bulgur pilavı
yoğurt
1.5 lt su spor hala yok
sabah kahvaltım yok hafta içi yumurta hiç yok neredeyse bugün minicik bir ekmeğin arasına peynir koydum getirdim poğaçadan börekten iyidir diye ve ev yemekleri yapan yerde herşey var ev yeeğine dair kurfasulye felan yok sanırım ama çorba vs var öğlen çorba akşam da günün menüsü ama ben pataesi severim karatyın diyetinde yok karbonhitratlı hiçbirşey yok nasıl duruyorsunuz tatlısız pastasız diyet süresince dayanrıım ama hayatımdan nasıl çıkarayımki onu :) sütlü tatlılarda bile un var :)
sabah o zaman bir meyve yoğurt kuruyemiş yap
öğlen tencere yemekleri ye
akşamda karataya göre menünü düzenle,
patates kızartması benim bayıldığım bir şey ben istediğim kiloya ulaştım şimdi kilo koruma dönemindeyim daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. patatesi arada yiyorum ama zaten 1-2 yıldır kızartma olarak değil de fırında yapıyordum. karatay menüsü sayfasını incele ne tatlıdan nede başka birşeyden mahrum kalıyosun. yan etki olarak hem ince hem sağlıklı ve dinç oluyorsun. bide şöyle bişey var ben çikolata cips yerken bundan 2-3 yıl önce tabii, anneme sorardım sen niye yemiyorsun diye canım istemiyor sevmiyorum derdi. bende hayret ederdim insanın canı nasıl istemez nasıl sevmez bu kadar güzel şeyleri. şimdi anlıyorum hakikaten insanın canı istemiyor.seçim senin
bu arada kitabı okudun mu?
Merhabalar,
Bugün itibari ile Karatay diyetine başladım. Kahvaltımı yaptım yumurtanın bir tanesinin yarısını yiyemedim. İçim almadı. Kahvaltıda zorlandım açıkçası alışkın olmadığımdan sanırım. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Ben başlangıçta 86,7 ile başlamıştım zayıflama serüvenine gün itibari ile 82 kiloyum ama çok zor veriyorum. Saatlerce yürüyorum kısıtlı yiyorum yok gitmiyor kilolar. Son çare Karatay beslenme tarzına geçtim. İnsülİn direncim var, hipoglisemi ataklarım var, bu arada boyumda 1,60. Belki bozulmuş metabolizmamı bu diyet sayesinde düzene sokarım diye düşündüm. Zayıflamam gerek daha sağlıklı olmak için.. Destek olmaya ve destek almaya geldim hepinize sevgiler...
Fatoş
Başarırsın merak etme. Diyete uyarsan hipoglisemi atakların da geçecektir. Kitabı mutlaka oku, glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur. Sporuna aynen devam et. Kilolar az gitse de kalıcı olarak gidecek
Merhaba
Kitabı okumaya başladım zamanla doğruları daha iyi öğrenirim. Kilolar gitsinde nasıl giderse gitsin artık daha iyi olmak istiyorum
merhaba bişiy sormak istiyorum hipoglismei varsa bu diyet uygun mu?
çünkü hipglisemide ara ögün yapmak laızm diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim
bu diyetlte ara yok sanırım :26::26::26:
insülin direncinde varsa gismein endekse dikkat etmelisin bendede vardı hatta pkoluyum
Merhaba
Beni bu diyete yönlendirende bu kısır döngü oldu. Yani ben hep açım ne yersem yiyeyim karbonhidratlı ve şekerli bir şeyler yemeden doyma hissi olmuyor bende bundan yoruldum. Sevmiyorum ben açıkmayı ve sık sık birşeyler yemeyi şimdiye kadar değişmedi belki ara öğünsüz bunu atlatabilirim diye başladım. Ve işin ilginci ve güzel yanı ne onu söyleyeyim ben kahvaltımı 08.30 da yaptım ve saat 14 de kadar hiçbir şey yemedim açlık hissi yaşamadım sadece hafifce bir midede boşluk gibi birşey oldu. Ardından yemeğimi yedim doydummu hayır ama kötü durumda değilim yani saldırmadım tatlılara..bilmiyorum belki başlangıç olduğu için böyleyim bakalım ilerleyen günlerde anlatırım yaşadıklarımı
Sizin sorunlarınız bittimi? iyileştinizmi?
evet kilo verince düzeldim 30 kilo sonrasında..
ama kh ve şekerli şeyler tükettigimde regli düzenim bozulup pko sinyal vermekte
tebrik ediyorum verdiğin kilolar için müthişsin
tekrar aldım ama veremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?