Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldinizUmarım hepiniz en kısa zamanda istedîğiniz kiloya ve sağlığınıza kavuşursunuz aranızda îns direnci olanlar varmış karatayla ilk bundan kurtulacaksınız sonra eskiden hepimizde olan oburluktan kurtulacaksınız son olarak da fazla kilolarınızdanHepinize kolay gelsin

Bence verirsin birkez başarmışsın ikinci mutlaka olur kk yapıyormusun yada ne yapıyorsun? Sanırım şimdi vereceğin kilpo eskiye göre çok az

ben montiagne diyeti yapıyorum cnm karataya çok beziyor
tek farkı kahvaltıda meyve yok kuruyemiş yeirne ekmek yiyoruz

yok okumadım hangi kitap nerden bulabilriim yani ismi nedir

Yeni arkadaşlar hoş geldiler.

Sabah kkk,akşam patlıcan yemeği,cacık,biraz fıstık,bir havuç.
Jillian 6w6p yaptım,su 2 lt olmuştur.

Bugunku menum 09.00
Kahvalti 2 yumurta
2 zeytin yarm cay bardagi ceviz
4-5 kuru kayisi yarim yesil elma cok az peynir
Oglen 14 te bir tabak yayla corbasi bir lokma tavuk eti gogus kismindan ( eti hic sevmesemde zorla yedim)
Aksam 18,30yesil mercimek corbasi
Lahana sarmasi yogurtlu havuc. 2 lt su spor; evde tv deki sabahlari cikan step pprogramiyla beraber step yapiyorum

Çok utanıyorum, bu ara içime canavar kaçtı resmen regl dönemine az kala (

Sabah 07.40: 1 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, 1 kalın dilim köy peyniri, 2 orta salatalık.

Öğlen 13.00 : Çok çok küçük bir parça haşlanmış et, havuç, yoğurt. Üstüne çay içecektik arkadaşımla, demir yüzünden ben içmedim onun yerine bir fincan sıcak süt içtim.
Doymadım yine tatlı krizim geldi, 2 kuru incir ve 1,5 avuç fındık attım.

Akşam 18.00 : Karışık sarma tabağı(bulgurlu sadece, pirinç yok), yarım lahmacun, ufak bir salata. Herkes un helvası, kabak tatlısı, ıvır zıvır yedi ben baktım.
E bu da can ve regle az kala bir can e ben de 19.30 gibi gittim markete 5 kuru incir, 1 çay bardağı da fındık yedim, oh dedim.

Spor: 10 km moonwalker, 1 km yürüyüş, 10 dakika kürek.(Toplam 850 kalori yakmışım saatime baktığımda!)
Su: 3lt.

Yalnız metabolizmam hızlanıyor hissediyorum, Karatay'a aykırı bir şey yememeye çalıştım ama çok zor oluyor bu ara biraz fazla kaçırmış olsam da yaktığimı umuyorum =(

Iyı akşamlar bugunku menüm
Kahvaltı saat9:30
Ikı yumurta zeyıtınyagında pişirdim
Birparça peynır
12zeytin
Birtutam maydonoz
Bir salatalık
Ikı adet kuru ıncır
10 adet badem 10 adet kabuklu yerfıstıgı 1 bardk yeşilcay
Akşam18:30
Küçük tabak lahana yemegı
Bol tavuklu ıkı kaşık bulgur piavı
Salata
Ikıbardak ayran
2 lıtre su

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugun neler yedim bi bakalim
Kahvalti: minik bi bardak sut,iki hurma,bj incecik kek dilimnn yarisi malesef bu kek isine bi son vermem lazim

Oglen: yagda yumurta bi tane, bi avuc findik ve fistik, biraz yogurt

Aksam; biraz bulgur pilavi ve et, yanina da mis gibi yogurt ve bugunluk bitti

Bu arada hurma yiyebiliyor muyuz diye sormusthm kizlar galiba gozden kacmis kitabi okumadigm icin malesef eksiklerim var. kuru hurma yasakli listesnde mi?

Sabah 10.30 kkk
Öğlen 15.00 buğday çorbası azcık sütlü kayısılı incir, salatalık
Akşam buğday çorbası, mantarlı tavuklu bulgur, salata, yoğurt
Yatmadan önce yine sütlü kayısılı incir yedim acıkmamıştım ama sütüm gece olmazsa diye korktum
Su 2 lt ye yakın spor maalesef yok :-(
Buğday çorbasını ilk kez yaptığım için ayarını bilemedim çok yapmışım 2 gündür yiyoruz bitmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünkü menüm..
sabah: haşlanmış yumurta peynir 3 zeytin domates salatalık
akşam: taze fasülye çorba bol salata yedim..
yoğunluk nedeniyle spor yapamıyorum malesef ama pazartesiden sonra eski formuma dönerim..

Serbest bılıyorum iki veya üç tane yenılebılıyor
Sade kahvenın yanında süper oluyor

Afiyet olsun ama saat sekızden sonra sadece sıvı gıdalar alabılıyoruz kıtapta oyle okudum
Yeni başladıgım için tam olarak bılmıyorum acaba ben yanlışmı anladım

Bende hipoglisemi başlangıcı çıktı doktor aynen sık öğün tavsiye etti bi kaç gün denedim çok bana uymadı açıkcası.karatayı doğru şekilde uyguladığımda gün içinde gayet aktif olabiliyorum.bi kaç gün denedim ara öğünler ama yedikçe yiyesim geldi şimdi kendimi kötü hissettiğimde süt yada ayran içiyorum:)

Menüm

8.00 kkk
13.00 ayran
16.00 süt
16.30 2 köfte-bir tabak tarhana çorba

Serbest bılıyorum iki veya üç tane yenılebılıyor
Sade kahvenın yanında süper oluyor

Cook tesekkurler canm gonul rahatligiyla yiyorm o halde kahvaltimi da paylasayim hemrn
Bi sahanda yumurta
Iki hurma
Bi bardak sut
Bi avuc findik

Arkadaslar cok azimli gidiosunz bu arada, menulernzi okudukca azimleniyorum

Leneva,

Cok guzel zayiflamissin acaba ne kadar surede zayifladin? Kilonu goruyorum, boyun kac?

Kac ogun yedin, spor nasildi? Bir ozet gecer misin karatay hikayeni:))

teşekkürler, 62 kgdan 52-53 lere düştüm. ama birazda telaşımız falan vardı koşuşturmacadan o kadara düştüm.
geçen yıl nisanda başladım. ramazana kadar çok güzel dikkat ettim. zaten 56 ları görmüş oldum.ramazanda koşuşturmalar başladı gerisini öyle verdim. sabah 08.00 de yoğurt/ceviz/muz yedim. karatay kahvaltımı öğlen 12de yaptım. akşamda allah ne verdiyse tencere yemeği salata yoğurt hatta bazen meyve yedim. 8den sonra ağzıma şekersiz çaydan ve sudan başka hiçbişey sürmedim. nisandan ramazana kadar olana dönemde akşamları yürüyüştür tenistir aktivitelerde bulundum. boyum 1,68 belkide 1,70 olmuşumdur çoktaaan beri boyumu ölçtürmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…