Bu aralar hastayım canım pek bişey istemiyor zaten kahvaltı kuvvetli olunca akşamı hafif yemek en doğrusuBu menüyle doyuyor musunuz ya çok az sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hergün menümüzü sporumuzu yazıyoruz pzt günleri tartı günümüzBuraya günlük yediklerimizi yaptığımız sporları her gün yazacak mıyız? Kilo bildirimleri yapıyormuyuz.
Bence verirsin birkez başarmışsın ikinci mutlaka olur kk yapıyormusun yada ne yapıyorsun? Sanırım şimdi vereceğin kilpo eskiye göre çok az
Ya ben cok acim, doymadim yine oglen(
Regl olacagim ondan sanirim!
yok okumadım hangi kitap nerden bulabilriim yani ismi nedirsabah o zaman bir meyve yoğurt kuruyemiş yap
öğlen tencere yemekleri ye
akşamda karataya göre menünü düzenle,
patates kızartması benim bayıldığım bir şey ben istediğim kiloya ulaştım şimdi kilo koruma dönemindeyim daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. patatesi arada yiyorum ama zaten 1-2 yıldır kızartma olarak değil de fırında yapıyordum. karatay menüsü sayfasını incele ne tatlıdan nede başka birşeyden mahrum kalıyosun. yan etki olarak hem ince hem sağlıklı ve dinç oluyorsun. bide şöyle bişey var ben çikolata cips yerken bundan 2-3 yıl önce tabii, anneme sorardım sen niye yemiyorsun diye canım istemiyor sevmiyorum derdi. bende hayret ederdim insanın canı nasıl istemez nasıl sevmez bu kadar güzel şeyleri. şimdi anlıyorum hakikaten insanın canı istemiyor.seçim senin
bu arada kitabı okudun mu?
Bugun neler yedim bi bakalim
Kahvalti: minik bi bardak sut,iki hurma,bj incecik kek dilimnn yarisi malesef bu kek isine bi son vermem lazim
Oglen: yagda yumurta bi tane, bi avuc findik ve fistik, biraz yogurt
Aksam; biraz bulgur pilavi ve et, yanina da mis gibi yogurtve bugunluk bitti
Bu arada hurma yiyebiliyor muyuz diye sormusthm kizlar galiba gozden kacmiskitabi okumadigm icin malesef eksiklerim var. kuru hurma yasakli listesnde mi?
Sabah 10.30 kkk
Öğlen 15.00 buğday çorbası azcık sütlü kayısılı incir, salatalık
Akşam buğday çorbası, mantarlı tavuklu bulgur, salata, yoğurt
Yatmadan önce yine sütlü kayısılı incir yedim acıkmamıştım ama sütüm gece olmazsa diye korktum
Su 2 lt ye yakın spor maalesef yok :-(
Buğday çorbasını ilk kez yaptığım için ayarını bilemedim çok yapmışım 2 gündür yiyoruz bitmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba bişiy sormak istiyorum hipoglismei varsa bu diyet uygun mu?
çünkü hipglisemide ara ögün yapmak laızm diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim
bu diyetlte ara yok sanırım :26::26::26:
insülin direncinde varsa gismein endekse dikkat etmelisin bendede vardı hatta pkoluyum
Serbest bılıyorum iki veya üç tane yenılebılıyor
Sade kahvenın yanında süper oluyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Leneva,
Cok guzel zayiflamissin acaba ne kadar surede zayifladin? Kilonu goruyorum, boyun kac?
Kac ogun yedin, spor nasildi? Bir ozet gecer misin karatay hikayeni:))
yok okumadım hangi kitap nerden bulabilriim yani ismi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?