bu acıkmalar doymamalar senin yediklerinden daha doğrusu yemediklerinden kaynaklanıyor. sabah 1 yumurta eksik. salatalık yemesen de olur. çünkü o yazlık sebze. kahvaltına 10 adet zeytin ekle mutlaka, peynir elinin ayası genişliğinde ve elinin kalınlığında olmalı. bol yeşillik marul maydanoz tere dereotu nane, sonra turp havuç hatta çiğ karnıbaharla şöyle bi karnını da gözünü de doyur. regl dönemin yaklaştığı için tatlı canın çekiyormuş. sabah kahvaltında 1 meyve yada kuru kayısı yeki tatlı girsin ağzına. bu çok önemli seni 4-5 saat tok tutacak bu kahvaltı.Çok utanıyorum, bu ara içime canavar kaçtı resmen regl dönemine az kala(
Sabah 07.40: 1 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, 1 kalın dilim köy peyniri, 2 orta salatalık.
Öğlen 13.00 : Çok çok küçük bir parça haşlanmış et, havuç, yoğurt. Üstüne çay içecektik arkadaşımla, demir yüzünden ben içmedim onun yerine bir fincan sıcak süt içtim.
Doymadım yine tatlı krizim geldi, 2 kuru incir ve 1,5 avuç fındık attım.
Akşam 18.00 : Karışık sarma tabağı(bulgurlu sadece, pirinç yok), yarım lahmacun, ufak bir salata. Herkes un helvası, kabak tatlısı, ıvır zıvır yedi ben baktım.
E bu da can ve regle az kala bir can e ben de 19.30 gibi gittim markete 5 kuru incir, 1 çay bardağı da fındık yedim, oh dedim.
Spor: 10 km moonwalker, 1 km yürüyüş, 10 dakika kürek.(Toplam 850 kalori yakmışım saatime baktığımda!)
Su: 3lt.
Yalnız metabolizmam hızlanıyor hissediyorum, Karatay'a aykırı bir şey yememeye çalıştım ama çok zor oluyor bu ara biraz fazla kaçırmış olsam da yaktığimı umuyorum =(
Bugun neler yedim bi bakalim
Kahvalti: minik bi bardak sut,iki hurma,bj incecik kek dilimnn yarisi malesef bu kek isine bi son vermem lazim
Oglen: yagda yumurta bi tane, bi avuc findik ve fistik, biraz yogurt
Aksam; biraz bulgur pilavi ve et, yanina da mis gibi yogurtve bugunluk bitti
Bu arada hurma yiyebiliyor muyuz diye sormusthm kizlar galiba gozden kacmiskitabi okumadigm icin malesef eksiklerim var. kuru hurma yasakli listesnde mi?
Sabah 10.30 kkk
Öğlen 15.00 buğday çorbası azcık sütlü kayısılı incir, salatalık
Akşam buğday çorbası, mantarlı tavuklu bulgur, salata, yoğurt
Yatmadan önce yine sütlü kayısılı incir yedim acıkmamıştım ama sütüm gece olmazsa diye korktum
Su 2 lt ye yakın spor maalesef yok :-(
Buğday çorbasını ilk kez yaptığım için ayarını bilemedim çok yapmışım 2 gündür yiyoruz bitmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende hipoglisemi başlangıcı çıktı doktor aynen sık öğün tavsiye etti bi kaç gün denedim çok bana uymadı açıkcası.karatayı doğru şekilde uyguladığımda gün içinde gayet aktif olabiliyorum.bi kaç gün denedim ara öğünler ama yedikçe yiyesim geldi şimdi kendimi kötü hissettiğimde süt yada ayran içiyorum:)
Menüm
8.00 kkk
13.00 ayran
16.00 süt
16.30 2 köfte-bir tabak tarhana çorba
Bende hipoglisemi başlangıcı çıktı doktor aynen sık öğün tavsiye etti bi kaç gün denedim çok bana uymadı açıkcası.karatayı doğru şekilde uyguladığımda gün içinde gayet aktif olabiliyorum.bi kaç gün denedim ara öğünler ama yedikçe yiyesim geldi şimdi kendimi kötü hissettiğimde süt yada ayran içiyorum:)
Menüm
8.00 kkk
13.00 ayran
16.00 süt
16.30 2 köfte-bir tabak tarhana çorba
Aranıza fazla katılamıyorum hala toparlanamadım( tek tesellim iştahımın kapanmış olması bir hafiflik hissedîyorum umarım pzt tartıya yansır
tartı demîşken bildiğiniz gibi yeni liste hazırlayacaktım ancak bilgisayarın başına geçip yeni gelenleri tespit etmek gelmeyenleri ayıklamak vs uğraşacak enerjim yok ayrıca uzun zamandır da uğraştığım için biraz sıkıldım bu görevi benden devralmak isteyen olursa mutlu olurum
Arkadaşlar bazılarımız düzenli olarak topiğe girip menü bildirimini ve kilo bildirimini yapıyor ancak bazılarımız aynı istikrarı göstermiyor. Pazartesi günkü kilo bildirimi listesini hazırlayacak arkadaşların tarih sıralamasına göre listesini yapacağım, bu sebeple lütfen yarın öğlene kadar Pazartesi listesini yapabilecek olan arkadaşlar bu mesajımı alıntılayarak yazsınlar. Ona göre bir tarih sırası hazırlayacağım. Öpüldünüz
Arkadaşlar bazılarımız düzenli olarak topiğe girip menü bildirimini ve kilo bildirimini yapıyor ancak bazılarımız aynı istikrarı göstermiyor. Pazartesi günkü kilo bildirimi listesini hazırlayacak arkadaşların tarih sıralamasına göre listesini yapacağım, bu sebeple lütfen yarın öğlene kadar Pazartesi listesini yapabilecek olan arkadaşlar bu mesajımı alıntılayarak yazsınlar. Ona göre bir tarih sırası hazırlayacağım. Öpüldünüz
PAzartesininkin ben yapabilirim ama daha yeniyim bilmiyorum nasil yapiliyor yuzdeleri falan nasil hesapliyoruz
Dün yoğun geçtiğinden bildirim yapamamıştım.
Dün:kkk,greyfurt.
Öğlen:1 tabak kısır(misafirlikte)
Akşam:5 yemek kaşığı sini et,salata,yoğurt.2 lokma pirinç pilavı(canım acayip çekti.! Zaten tencereden ayakta yedim:)
30 dk yürüyüş
Yeterince su içtim.
Lawyeeeeer beni listeye eklemeği unutma canım.!! Ellerine sağlık.:)
selam law_yer,
ne guzel hafif ve de fresh bir menu olmus seninki bu kez :) umarım tartı bu kez yuzunu guldurur :) beni de dahil eder misin? cok fazla giremeiyorum anacak gene de burda kalayım ki otokontrol olmakta :)
Regl olucam ama katilmaya devam, kilo almamak bile birseydir:)
Bu arada tartildim ve kilom artmis(
Aranıza pazartesı gunu katıldım salı gunu rahatsız oldugum için bildiri yapamadm daha dogrusu uyamadm diyete yüzdeler nasıl alınıyor bılmıyorum benıde yazarsanız sevınırım ogrenıp yaparım herhalde
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?