Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu acıkmalar doymamalar senin yediklerinden daha doğrusu yemediklerinden kaynaklanıyor. sabah 1 yumurta eksik. salatalık yemesen de olur. çünkü o yazlık sebze. kahvaltına 10 adet zeytin ekle mutlaka, peynir elinin ayası genişliğinde ve elinin kalınlığında olmalı. bol yeşillik marul maydanoz tere dereotu nane, sonra turp havuç hatta çiğ karnıbaharla şöyle bi karnını da gözünü de doyur. regl dönemin yaklaştığı için tatlı canın çekiyormuş. sabah kahvaltında 1 meyve yada kuru kayısı yeki tatlı girsin ağzına. bu çok önemli seni 4-5 saat tok tutacak bu kahvaltı.
öğlene gelince eti neden az yedin, mümkünse az değil çok ye yanında yoğurt havuç güzel. karnını doyur gene yani. yemeğin üstüne çay içmemen çok iyi, bitki çayı falanda içilebilir sanırım. mesela o içtiğin süte tarçın katmak senin tatlı isteğini giderecektir.
akşam yemeğine gelince kilo verme döneminde ya sadece sarmayla yada sadece lahmacunla karnını doyur. yanındaki salatan ufak değil büyük olsun ki doyabilesin. regl dönemine özelde gene ağzına ya bir incir yada birkaç kuru kayısı atardın.
gün boyunca bu kadar şey yiyen bir insanın doymama yada acıkma olasılığı çok daha az olur. akşam dayanamadın diyelim yine biraz süt biraz tarçın senin tatlı isteğini de açlığını da bastırır. canan karatayın en sevdiğim laflarından biri ''aç kalarak kilo veremezsiniz''

hurma şeker oranı yüksek meyvelerden. tam olarak yasak mı bilemiyorum. çok canın çektiyse sabah 2 tane at ağzına. gün içinde bol hareketle yanar gider.
menündeki yanlışları düzeltmek isterim. galiba sende benim gibi sabah kahvaltısını öğlen yapabilenlerdensin. sabah minik süt yerine şöyle bir bardak sütünü iç yanında kuruyemiş bolca ye.
öğlen iki yumurta, bol zeytin, bol peynir( sen onun yerine yoğurt yemişsin) , bol yeşillik, ye doy şöyle bir.
akşam yemeğin doyduysan gayet güzel

a ha haah ben 3 gün yediğimizi biliyorum

istersen 3 öğünde yapabilirsin. öğün araların bayağı uzuyor. akşam yemeğinden ertesi sabah bayağı bir zaman geçiyor. aslında doğrusu bu şekilde beslenmek ama belki o kadar uzun süre sakıncalı olur falan.

az ve sık yemek banda uymuyıor malesef bende çok çabuk acıkıyorum ve yeme istegim oluyor hep
o sebepten bende 4 ögün besleniyorum
kahvaltı-öglen-ara- akşam

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum akşam

sabah 7.30: kkk (kuruyemişsiz)

öğlen 14.00: 1 tabak taze bakla, yoğurt, 1 elma

akşam: 18.30: 1 tabak taze fasulye, yoğurt. Bitiremedim taze fasulyeyi çok yapmışım. Fasulye ağacı çıkacak içimde

spor: akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş

su: 2 lt (yeşil çay, siyah çay, kahve hariç)

Hafta sonu kaçamaklarım nedeniyle bu hafta sebze ağırlıklı gidiyorum, zaten sabah yediğimiz yumurta ve peynir protein ihtiyacını karşılıyor. Uzun zamandır hatta aylardır aynı kilo aralığında gidip geldiğim için kuruyemişi de kestim bu hafta bakalım Pazartesi tartıya nasıl yansıyacak. Pazartesi bildirim yapamadım ama dediğim gibi kaçamaklar nedeniyle 61 kg olmuştum, bu hafta porsiyonları küçültünce kendimi hafiflemiş hissediyorum umarım tartya da yansır.

Reactions: sea
Aranıza fazla katılamıyorum hala toparlanamadım( tek tesellim iştahımın kapanmış olması bir hafiflik hissedîyorum umarım pzt tartıya yansır

tartı demîşken bildiğiniz gibi yeni liste hazırlayacaktım ancak bilgisayarın başına geçip yeni gelenleri tespit etmek gelmeyenleri ayıklamak vs uğraşacak enerjim yok ayrıca uzun zamandır da uğraştığım için biraz sıkıldım bu görevi benden devralmak isteyen olursa mutlu olurum

Ben alayım canım listeyi. Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bir an önce eski enerjinle aramıza dön

Arkadaşlar bazılarımız düzenli olarak topiğe girip menü bildirimini ve kilo bildirimini yapıyor ancak bazılarımız aynı istikrarı göstermiyor. Pazartesi günkü kilo bildirimi listesini hazırlayacak arkadaşların tarih sıralamasına göre listesini yapacağım, bu sebeple lütfen yarın öğlene kadar Pazartesi listesini yapabilecek olan arkadaşlar bu mesajımı alıntılayarak yazsınlar. Ona göre bir tarih sırası hazırlayacağım. Öpüldünüz

Dün yoğun geçtiğinden bildirim yapamamıştım.

Dün:kkk,greyfurt.

Öğlen:1 tabak kısır(misafirlikte)

Akşam:5 yemek kaşığı sini et,salata,yoğurt.2 lokma pirinç pilavı (canım acayip çekti.! Zaten tencereden ayakta yedim:)

30 dk yürüyüş

Yeterince su içtim.

PAzartesininkin ben yapabilirim ama daha yeniyim bilmiyorum nasil yapiliyor yuzdeleri falan nasil hesapliyoruz

Lawyeeeeer beni listeye eklemeği unutma canım.!! Ellerine sağlık.:)

PAzartesininkin ben yapabilirim ama daha yeniyim bilmiyorum nasil yapiliyor yuzdeleri falan nasil hesapliyoruz

Canım bu Pazartesi listeyi ben hazırlayacağım sen de yeni olduğun için öğrenmiş olursun önümüzdeki haftalardan birinde de sen hazırlarsın. Yüzdelikleri herkes kilo bildiriminde kendisi hesaplıyor. Topiğin ilk sayfasında yüzdeliğin nasıl hesaplanacağı da yazıyor. Bildirimi de zaten ilk sayfadaki şemaya göre yapıyoruz. Seni de listeye alıyorum, yarın yayınlayacağım tarihleri

Lawyeeeeer beni listeye eklemeği unutma canım.!! Ellerine sağlık.:)

Unutmam canım merak etme. Hatta bu hafta ben hazırlayayım sonraki hafta sen yaparsın, yeni gelen arkadaşlar da görüp öğrenmiş olurlar. Menün ve sporun için pilavı da artık görmedik sayalım 2 lokmaymış zaten :18:

selam law_yer,

ne guzel hafif ve de fresh bir menu olmus seninki bu kez :) umarım tartı bu kez yuzunu guldurur :) beni de dahil eder misin? cok fazla giremeiyorum anacak gene de burda kalayım ki otokontrol olmakta :)

Regl olucam ama katilmaya devam, kilo almamak bile birseydir:)

Aranıza pazartesı gunu katıldım salı gunu rahatsız oldugum için bildiri yapamadm daha dogrusu uyamadm diyete yüzdeler nasıl alınıyor bılmıyorum benıde yazarsanız sevınırım ogrenıp yaparım herhalde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selam law_yer,

ne guzel hafif ve de fresh bir menu olmus seninki bu kez :) umarım tartı bu kez yuzunu guldurur :) beni de dahil eder misin? cok fazla giremeiyorum anacak gene de burda kalayım ki otokontrol olmakta :)

Listedesin canım

Regl olucam ama katilmaya devam, kilo almamak bile birseydir:)

Seni de listeye alıyorum. Reglden sonra bir anda kilolar gidince bomba gibi oluyor insan. kstılıms devam elbette

Bu arada tartildim ve kilom artmis (

üzülme. yukarıda da dediğim gibi reglden sonra uçup gidecek onlar.

seni de listeye alıyorum tugbacım. bugünden itibaren menülerini paylaşırsan iyi olur. kilo bildirimi ve yüzde hasaplamasının nasıl yapılacağı topiğin ilk sayfasında var ama buraya da kopyalıyorum. Hemen bu hafta liste yapmayacaksın zaten, önce bizler yapacağız yeni gelenler öğrensin diye

Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Verılen kılo yuzdesi: (bu hafta verılen kilo/gecen haftakı kilo x 100) :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…