Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tamam canım çok saol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyi akşamlar, okuyorum ama bulamadım, kkk nedir? klasik karatay kahvaltısı mı? bu mesela kitapta mı yazıyor?

yazanların çoğunluğu kilo verebiliyor mu biriniz bilgilendirebilir mi beni. Ben diyetisyene devam ettim 1 ay, 4 kg verdim 3ü yağdan, 1i sudan. Şimdi reglden sonra tam devam edemedim 2 haftadır sanırım 1kg geri aldım. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Sizde durumlar nedir? ne kadar bir süreç sonunda normal yeme düzenine geçebileceksiniz?

Merhabalar,

Sabah 7.00 Ceviz, fındık ve lor peyniri
Öğlen 13.10 Barbunya, ayran, sade döner, havuç
Akşam 16.00 Yoğurt
Akşam 19.30 Lor peyniri

Düzensiz bir gündü maalesef öğünleri ayarlayamadım pek.

Az yemeye çalıştım ama bugün spor yok sanırım hasta oluyorum, yatıcam. İzin günüm olsun.

Sabah 9.30 zeytinyaginda peynirli maydonozlu omlet 4 zeytin yarim bardak ceviz7- 8 kayisi kurusu sekersiz cay
oglen14; 7-8 kasik yesil mercimek corba 5-6 tane lahana sarma 3 tane hurma 3 tane badem
Aksam 18; aksam yemeginden once bir bardak tuzlu ayran tansiyonum dustu
3 kasik zy fasulya 5 lahana sarma, salata yarim bardak ayran cokmu oldu bugun acaba

Kahvaltı 10:30
2haşlanmş yumurta
1tutam maydonoz
14 zeytın
1salatalık
2çeri domates
Avuç içikadar peyazpeynir
1bardak yeşil çay
8adet badem
8adet kabuklu fıstık
1adet kuru incir
Saat12:30
Sade türk kahvesi 1adet hurma
Akşam18 :30
1tabak etli nohut
Yanına dünkü tavuklu burgurpilavi
Bol yeşil salata
Ikı adet pirinçli lahana sarması yedım
1 bardak ayran
2 litre su
Spora gidemedim buhafta kizim cok rahatsiz ins sonuc guzel olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Yorum icn cok tesekkurler canim her gn ikiser yumurta yiyince alerji yapar diolar ve malesef koy
Ymrtasi bulamiorm uzun zamandir. Olanla idare ediyorum artik.

Bu arada bgnku kahvaltimi paylasmistm. Oglen bulgur pilavi ve et yedim, yaninda yogurt. Aksam da bi balik yannda fasulyeli salata ve firinda karnabahar. Her zmnki gbi yogurdu da eksik etmedim

sabah kkk,akşam 16da peynirli omley,çay ve bir avuç siyah kuru üzüm.
Son iki gündür akşamları tabağımı çok dolduruyordum,baktım tartı olumsuz,bugün de fazla aç değildim böyle oldu.Aç hissetmiyorum hala ama bir bardak ayran içsem mi diye de düşünüyorum.
Spor:jillian 6w6p yaptım.

Merhabalar. Evet kkk klasik karatay kahvaltısı demek. Bu diyette herkesin verdiği kilo ve zaman değişkenlik gösteriyor. Mesela ben Ağustos ayında başladım Aralık sonunda 10 kiloyu vermiştim. Aralık ayından bu yana biraz duraksama yaşıyorum en düşük 59.2 gördüm ama 61-59.5 arası gidip geliyorum. Kaçamak yapınca kilo artışı oluyor. Normal yeme düzenine geçmek diye birşey yok. Tekrar kilo almak istemiyorsak hayatımız boyunca bu şekilde beslenmeliyiz. Bu bütün diyet yöntemleri için geçerli. Bu diyeti yapmak daha kolay, belirli bir listeye bağlı kalınmadığı için.

İyi akşamlar efescim. Doğru bir tercih yapmışsın, porsiyonları azaltmadan kilo verilmiyor. İlk başlarda sorun olmuyordu ama belli bir süreden sonra yemek mktarlarını azaltmak lazım. Bu hafta ben de ölçülü yemeye başladım. İnşallah Pazartesi hepimizin yüzü güler. Sporun ve menün için

Meyve oldukça fazla olmuş bugün, yarına dengelersin artık :18:

sabah 7.45: kkk, 1 elma

öğlen 13.30: 1 tabak taze bakla ve yoğurt

akşam 19.00: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, yeşillik

spor: akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş

su: 2 lt

Arkadaşlar bugün ismini yazdırmayanlar liste yapmayı kabul ediyorsanız yarın akşama kadar isminizi yazdırmayı unutmayın. Gündüz de yazmıştım ama görmeyenler varsa diye tekrar yazıyorum. Yarın akşam listeyi yayınlayacağım.

Dikkat etmemişim canım.Beni de yazabilirsin tabiki.

beni de listeye alabilirsin canım.dediğin gibi gündüz göremedim nişan hazırlıklarımız var sadece menümü yazıp çıkıyorum..

Arkadaşlar bugün şeytanın bacağını kırdım ve platese başladım inşallah her gün kırarım
Sabah 09 30 kkk ceviz hariç unutmuşum yemeyi
Öğlen 3 çok az cevizli yoğurt, 1-2 avuç çekirdek (çekirdek yeniyor di mi )
Akşam 20 00 buğday çorbası ( şükür bitti :), karışık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
22.00 limonlu çay, 1 dilim kaşar
Spor 30 dk plates ve biraz da yürüyüş bebişle
Su: 2.5 civarı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…