Seni de listeye alıyorum. Reglden sonra bir anda kilolar gidince bomba gibi oluyor insan. kstılıms devam elbette
üzülme. yukarıda da dediğim gibi reglden sonra uçup gidecek onlar.
seni de listeye alıyorum tugbacım. bugünden itibaren menülerini paylaşırsan iyi olur. kilo bildirimi ve yüzde hasaplamasının nasıl yapılacağı topiğin ilk sayfasında var ama buraya da kopyalıyorum. Hemen bu hafta liste yapmayacaksın zaten, önce bizler yapacağız yeni gelenler öğrensin diye
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Verılen kılo yuzdesi: (bu hafta verılen kilo/gecen haftakı kilo x 100) :
Ben alayım canım listeyi. Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bir an önce eski enerjinle aramıza dön
çok sağ ol
ne güzel hemen işe koyulmuşsun kolay gelsin
hurma şeker oranı yüksek meyvelerden. tam olarak yasak mı bilemiyorum. çok canın çektiyse sabah 2 tane at ağzına. gün içinde bol hareketle yanar gider.
menündeki yanlışları düzeltmek isterim. galiba sende benim gibi sabah kahvaltısını öğlen yapabilenlerdensin. sabah minik süt yerine şöyle bir bardak sütünü iç yanında kuruyemiş bolca ye.
öğlen iki yumurta, bol zeytin, bol peynir( sen onun yerine yoğurt yemişsin) , bol yeşillik, ye doy şöyle bir.
akşam yemeğin doyduysan gayet güzel
Kızlar iyi akşamlar, okuyorum ama bulamadım, kkk nedir? klasik karatay kahvaltısı mı? bu mesela kitapta mı yazıyor?
yazanların çoğunluğu kilo verebiliyor mu biriniz bilgilendirebilir mi beni. Ben diyetisyene devam ettim 1 ay, 4 kg verdim 3ü yağdan, 1i sudan. Şimdi reglden sonra tam devam edemedim 2 haftadır sanırım 1kg geri aldım. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Sizde durumlar nedir? ne kadar bir süreç sonunda normal yeme düzenine geçebileceksiniz?
sabah kkk,akşam 16da peynirli omley,çay ve bir avuç siyah kuru üzüm.
Son iki gündür akşamları tabağımı çok dolduruyordum,baktım tartı olumsuz,bugün de fazla aç değildim böyle oldu.Aç hissetmiyorum hala ama bir bardak ayran içsem mi diye de düşünüyorum.
Spor:jillian 6w6p yaptım.
Sabah 9.30 zeytinyaginda peynirli maydonozlu omlet 4 zeytin yarim bardak ceviz7- 8 kayisi kurusu sekersiz cay
oglen14; 7-8 kasik yesil mercimek corba 5-6 tane lahana sarma 3 tane hurma 3 tane badem
Aksam 18; aksam yemeginden once bir bardak tuzlu ayran tansiyonum dustu
3 kasik zy fasulya 5 lahana sarma, salata yarim bardak ayran cokmu oldu bugun acaba
Dikkat etmemişim canım.Beni de yazabilirsin tabiki.Arkadaşlar bugün ismini yazdırmayanlar liste yapmayı kabul ediyorsanız yarın akşama kadar isminizi yazdırmayı unutmayın. Gündüz de yazmıştım ama görmeyenler varsa diye tekrar yazıyorum. Yarın akşam listeyi yayınlayacağım.
Dikkat etmemişim canım.Beni de yazabilirsin tabiki.
Arkadaşlar bugün ismini yazdırmayanlar liste yapmayı kabul ediyorsanız yarın akşama kadar isminizi yazdırmayı unutmayın. Gündüz de yazmıştım ama görmeyenler varsa diye tekrar yazıyorum. Yarın akşam listeyi yayınlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?