Kızlar yarın sabah KKK yapacağım 9 gibi.
Sizce 16 gibi 2 lahmacun yesem çok mu olur?
Lahmacunlar ince olursa yiyebilirsin canım... Yoğurt da yemeği unutma ki glisemik indeksi düşsün.! Bolca salata.Kızlar yarın sabah KKK yapacağım 9 gibi.
Kızlar yarın sabah KKK yapacağım 9 gibi.
beni de listeye alabilirsin canım.dediğin gibi gündüz göremedim nişan hazırlıklarımız var sadece menümü yazıp çıkıyorum..
Gecmis olsun canm ya sahlik her syden onemli tabikiBisure menu bildirimi yapamiyacagim cunku rahatsizim cok fazla tansiyonum dustu 9- 5 e dustu
2 gundursurekli basim donuyo ve ben diyetten oldugunu dusunuyorum. Cunku ilk defa boyleoluyorum yediklerime dikkat edicem yinede kendimi toparlayinca yine girebilirim belki jhepinize yardimlariniz icin tesekkur ederim Kendinize iyi bakin
Geçmiş olsun canım.aralarda tuzlu ayran içebilirsin.!Bisure menu bildirimi yapamiyacagim cunku rahatsizim cok fazla tansiyonum dustu 9- 5 e dustu
2 gundursurekli basim donuyo ve ben diyetten oldugunu dusunuyorum. Cunku ilk defa boyleoluyorum yediklerime dikkat edicem yinede kendimi toparlayinca yine girebilirim belki jhepinize yardimlariniz icin tesekkur ederim Kendinize iyi bakin
Dün mönü bildirimi yapamadım.! Tüm sülale babamda toplandık.. torba torun herkes:)yemeğin sonunda peynirli künefe de yaptık ama ağzıma sürmedim.!!
Dün
Sabah:kkk,1 greyfurt
Öğlen:2 içli köfte, salata,1 elma.
Akşam:1 küçük parça tavuk,salata,2 yemek kaşığı bulgur pilavı.yoğurt.
Geçmiş olsun canım.aralarda tuzlu ayran içebilirsin.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?