evet bu şablondaki gibi paylaşım yapabilirsin canım
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Verılen kılo yuzdesi (bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo x 100) :
Rumuz:270507tugba
Baslangic tarihi 10 .03.2014
Baslangic kg: 93
Gecen hafta 93
Bu hafta : 90
Fark: 3 kg
Spor:yok
Boy: 1.60
Yas:28
Hedef:75
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Felluz
Başlangıç tarihi: 9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta: 77.5 kg
Bu hafta: 77 kg
Fark: -500 kg
Toplam fark: 10 kg
Beden: 42
Spor: yürüyüş
Boy: 163
Hedef: 70
Verılen kılo yuzdesi: 0.645
Nihayet eksiyim bu hafta:)) porsiyonları küçültüp hareketi arttırınca oluyormuş kızlar:)
Rumuz:270507tugba
Baslangic tarihi 10 .03.2014
Baslangic kg: 93
Gecen hafta 93
Bu hafta : 90
Fark: 3 kg
Spor:yok
Boy: 1.60
Yas:28
Hedef:75
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kizlar bende diyet yapmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
regl çok şişiyor maslesefKorkunc!! Sisirip sisirip bir turlu gelemeyen regl sagolsun!
rumuz: blanche_ea
başlangıç kilo: 59.2
geçen hafta: 58.90 kg
bu hafta: 60.2 kg
fark: +1,3 kg
yüzde: +2,2
mrblar yazmıştım daha önce 62 leri görmeye başladım karatay diyetinimi uygulasam 55 hedefim demiştim dikkat etmeye başladmıştım hasta oldum 58.00 ı gördüm yani önceki kiloma geri döndüm yemeden içmeden kesilmdim tabi bademcik iltihabı geçiriyorum bu aralar çok sık 58 benim 3,5 4 yıllık değişmeyen kilo onun öncesi 56 57 ydi yapı olarak hiç çok zayıf olmadım 56 55 olunca ok zayıf gösteriyorum yüzden zayıflıyorum çünkü sanırım benim ideal kilom 58 boy 1.62 kemikli olduğumu düşünüyorum allah kimseyi sağlığından etmesin zaten hastalığım biraz daha sürerse süreceğe benziyor ben iyice eririm yutkunamıyorum bile
Seni de çoooook çooook tebrik ediyorummm:)süpersin arkadaşım tebrik ederim. evet aynen dediğin gibi porsiyonları küçültüp hareketi arttırınca kilolar gidiyor
Süpersin:)Rumuz: yenigelinstyle
Başlangıç tarihi : 11.03.2014
Başlangıç kilo: 65.3
Geçen hafta kilo : 65.3
Bu hafta kilo : 63.3 :)
Fark ; 2 kg
Toplam fark : 2 kg
Yüzde : 3.06
Beden: 40
Boy : 163
Hedef : 55
Çok mutlu oldum kızlar
Bu arada çok vermemin sebebi ilk haftam olması ve doğumdan sonra ilk kez regl olmam olabilir bu hafta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu hafta artılardayım maalesef.
arada bir duraksama olabilir...birden gidecek.!! Azmine hayranım efescim.:)
mrblar yazmıştım daha önce 62 leri görmeye başladım karatay diyetinimi uygulasam 55 hedefim demiştim dikkat etmeye başladmıştım hasta oldum 58.00 ı gördüm yani önceki kiloma geri döndüm yemeden içmeden kesilmdim tabi bademcik iltihabı geçiriyorum bu aralar çok sık 58 benim 3,5 4 yıllık değişmeyen kilo onun öncesi 56 57 ydi yapı olarak hiç çok zayıf olmadım 56 55 olunca ok zayıf gösteriyorum yüzden zayıflıyorum çünkü sanırım benim ideal kilom 58 boy 1.62 kemikli olduğumu düşünüyorum allah kimseyi sağlığından etmesin zaten hastalığım biraz daha sürerse süreceğe benziyor ben iyice eririm yutkunamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?