Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yemeseydin iyi olurmuş ama kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok. sadece leptin süreni uzatmış oldun. 8'den önce yemişsin çok sorun yapma. 12'den önce de uyuma ki sindirim süresi geçsin

tşk ederim cvp için bi daha yemicem

Sabah:kkk

Öğlen:3 küçük baget,1 kase yoğurt,1 portakal.

Akşam:1 tabak bamya,1 tabak yoğurt.

Bugün baş ağrısı var diye spor yok:)spor yapınca artıyor.
Su: tamam

arkadaşlar selamlar,, ben de hafta sonu karatay araştırması ve kitap alımından sonra bu sabah itibariyle resmi olarak karatay diyetine başladım. Aslında diyet demeye dilim varmıyor çünkü sağlıklı yaşamdan başka bişey değil kitapta okuduklarım:) bu durum da ayrıca beni motive ediyor. şimdiye kadar kaç kere diyet girişiminde bulunup ilk günden bırakmıştım ama inanıyorum ki bunu uzun süre devam ettiricem hatta hiç bırakmayacağım:)
bu sabah tartıldığımda 72,00 kiloydum, yemekten sonra tartıldım 71,2 çıktı 3 öğün yedim ve aralarda sudan başka hiç bişey geçmedi boğazımdam. inşallah birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz kiloya ineriz:))

bu arada tam düşmek istediğim kiloya düşmüşsün canım tebrik ederim:) bu sayfaya yeni girdiğim için soruyorum kaç zamanda bu kiloya düştün acaba?

canım eline sağlık kilolar ne güzel verilmiş...malesef + dayım bu hafta ...
bugün birde regl oldum tam üç ay olacak neredeyse olmayalı onun şişkinliği varmış bende niye böyle oldumki diye sorup duruyodum kendi kendime

Bugünkü menum
Sabah 2 kayisi yumurta 1 çay bardağı ceviz,1 salatalik,3 zeytin avuç ici kadar peynir

Öğlen 5 sebze yemeği salata

Ara 1 mandalin

Aksam salata ,6 tane kofte ,1 kase corba

Su 2 lt
Spor 45 leslie ile evde yürüyüş sporu

Sent from my HTC Incredible S

Sent from my HTC Incredible S

Bugunku menum
Sabah 11:00
K kk kahvsltısı
14 : 30 sadenkahve
Akşam19:00
Tarhana corbası 1kase
Tazefasulye 4 kasık
1tsvuk baget
Mor lahana salarası
1bardak ayran
1,5 lıte su

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugünki menüm
Sabah 11.00 kkk 1 avuç badem
Öğlen 16.00 keten tohumlu yoğurt, ton balık, 2 incir
Akşam 20.30: 1 tabak kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt
22.30 1 bardak tarçınlı süt, incir, badem ve fındık
Bu akşam misafirim vardı o yüzden gündüz çok yoruldum ve akşam yemeğim geç oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

leptinin saat 9 buçuk gibi salgılanacaktı. onun yerine 11,5 ta salgılanmaya başlayıp seni zayıflatmaya koyulmuş. ne kadar erken o kadar leptin

Doğru yerdesin,hoşgeldin:)
bendee katılıyorummm spor evde neyapabilirimm yaptığınız şeyler varmııkaç lt su içmeliyizz
Hoşgeldin canım:) spor olarak yürüyüş yapabilirsin..leslie yapan arkadaşlarımız da var...

Bir sey soracagim, kahve leptini engeller mi?

Kahve leptini engellemez. Tabi şekersiz olmak koşuluyla. Bir de nescafe değil de türk kahvesi ya da filtre kahve içilecek. Nescafe işlenmiş ürün olduğu için kullanmıyoruz. Günde 5-6 fincan türk kahvesi içebilirsin. Kahve çok güçlü bir antioksidan ayrıca kafein metabolizmayı hızlandırıyor

Aramıza hoşgeldin, doğru yerdesin

bu arada tam düşmek istediğim kiloya düşmüşsün canım tebrik ederim:) bu sayfaya yeni girdiğim için soruyorum kaç zamanda bu kiloya düştün acaba?

19.08.2013'te 70 kg ile başladım diyete, ilk 10 kiloyu Aralık sonuna kadar verdim uzunca zaman duraksama oldu. Şimdi porsiyonları azalttım, sporu ihmal etmiyorum 1,5 kg da bu yöntemle gitti. Sen de inersin merak etme

bendee katılıyorummm spor evde neyapabilirimm yaptığınız şeyler varmııkaç lt su içmeliyizz

Günde 2 lt su içmeliyiz. evde koşu bandı varsa yürüyüş yapabilirsin eğer yoksa youtube'da "leslie sansone 2 miles walk" videosu var 30 dk sürüyor, bununla başlayıp zamanla 3 mil - 4 mil olanlarıyla devam edersin.

Cevap için teşekkürler:) ben de artık menümü yazıcam yanlış bişey varsa içinde düzeltirseniz çok sevinirim:)
SABAH 07.30 : tereyağlı sahanda 2 yumurta 12 tane zeytin 3 ceviz lor ve salatalık
ÖĞLEN 12.30 : etli arapsaçı yoğurt yeşil börülce yedim
AKŞAM 18.00-19.00 arası zeytin yağlı kereviz salata
ben yemeklerin yanında ceviz fındık fıstık yiyemiorum,, gün boyunca ancak 5 ceviz yiyebiliyorum bunun bir zararı olur mu?

slm arkadaşlar.zaman zaman incelesemde bu konuyu tüm sayfalara bakamadım.yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum,öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım yaklaşık 3 kilo verdim ama hemen arkasına karatay diyetine başlamış olmama rağmen kilo veremedim üstüne üstlük aldım sayılır.karatay diyeti kitabını aldım bir kaç gün önce, yarısına kadar falan okudum,ayrıca netten de öncesinde inceledim.sorularıma geçmeden önce tam 1 yıl önce 3 aylık dukan diyeti sonrası 16 kilo verdim,yulaf ekmeğine devam edemediğim ve araya tatil girdiği için 11 kiloyu geri aldım,dukan diyetinin tek zorlayıcı yanı yulaf ekmeği yapımı ve bir süre sonra yumurta ve özellikle tavuktan bıkmış olmam.karatay diyetinde deneyimli ve benden daha bilgili arkadaşlara bir kaç konuda sorum olacak,umarım cevaplayabilirler:
1.Karatay diyetinde tatlandırıcı kesinlikle yasak ama ben tatlandırıcısız çay yada kahve içemiyorum,tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi çok fazla etkiler mi?
2.Marketten alınan yumurta,zeytinyağı ve tereyağı yemek diyeti bozmak mı olur?diğerlerine ulaşmam çok zor.
3. Arada diet kola içmek istiyorum,tamamen yasaklamasam olur mu?
4.çiğ badem,fındık ve kuruyemiş yerine kavrulmuş tuzlu kuruyemiş yiyebiliyorum,tuzsuz yemem imkansız gibi birşey.bu nasıl etkiler kilo vermeyi?
5.Kısacası organik ürün bulmam çok zor, ayrıca bu ürünler çok pahalı.
6.Bulgur ve dövme haftalık ne kadar tüketilmeli?
7.Ekmek yememek çok zorluyor beni,haftada bir kaç defa çok az hangi ekmekten yenebilir?
Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
NOT:Aynı mesajı Karatay diyetiyle ilgili başka bir konu başlığınada yazdım umarım sorun olmaz.Her iki konu başlığına bakan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir diye düşündüm.

Bugünkü menüm
sabah
kkk

akşam
etlî karalahana sarması
yoğurt
salata

2 lt su spor olarak 2.5 saat çarşıda dolaşma

Kavrulmamış tuzsuz kuruyemiş; kahvaltıda bir ince belli çaybardağı dolusu olacak.tokluk sağlıyor ve ekmeğin yerini tutuyor.kahvaltıda 3,4 gün kurusu olacak.
Öncelikle karatay diyeti kitabını mutlaka alıp okuman gerekir...diyetin mantığını iyice anlaman açısından önemli.!

Çoğumuz her zaman organik ürün bulamayabiliyoruz ama elimizden geldiğince bulmaya çalışıyoruz.örneğin bu zamanda organik tavuk bulmak zor ! market tavuğu alıyoruz çoğumuz.
Ürünlerin tamamen organik olmaması kilo verme hızını yavaşlatır.ama yapacak bir şey yok.. Bu diyet diğer diyetlerden daha sağlıklı ve zamanla bir yaşam biçimi halini alıyor.
Diyet kola,ekmek,tuzlu kavrulmuş kuruyemişler,tatlandırıcı bu diyette maalesef yok.!! Zamanla alışırsınız..sağlığınıza olan artıları gördükçe istemezsiniz artık.!

Bulgur ve dövme buğdayı haftada 2 veya 3 kere en çok 4 kaşık olarak tüketiyoruz.zamanla kilo vermeyi yavaşlattığını gördük.!

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Öğlen:minik bir çikolata.(cısss)

Akşam:z.yağlı pazı,kuşbaşı et,salata

45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…