yemeseydin iyi olurmuş ama kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok. sadece leptin süreni uzatmış oldun. 8'den önce yemişsin çok sorun yapma. 12'den önce de uyuma ki sindirim süresi geçsin
sabah: kkk
öğlen: 1 tabak enginar, ayran, 1 tane yeşil elma
akşam: 1 tabak patlıcan közlemesi yemeği, pancarlı dereotlu taze naneli bir kase yoğurt
spor: henüz yapmadım ama oğlumu yatırınca yürüyüş yapacağım.
su: şimdilik 1.5 lt
canım eline sağlık kilolar ne güzel verilmiş...malesef + dayım bu hafta ...KİLO VERENLER
270507tugba: -%3.30 :119::119::119::119::119:
yenigelinstyle: -%3.06 :119::119::119::119:
xc9 : -%2.75 :119::119::119:
law_yer : -%1.18 :119::119:
sea : -%0.81 :119:
felluz : -%0.64 :119:
afatmas : -%0.31 :119::nazar
KİLO ALANLAR
blanche_ea: +%2.2
zeynom1981: +%1.29
15efes25: +%0.73
Kilo verenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorumKilo alan arkadaşlar üzülmesinler, yola devam
kızlar bişey sorucam
az önce 2 kaşık kadar bulgur pilavı yedim
akşam yemeğimi saat 5.30 da yemiştim ( sadece lahana kavurması) bu saatten sonra zaten bişey yemiyorum,kötü mü olmuşkendimi suçlu hissediyorum şuan
Doğru yerdesin,hoşgeldin:)arkadaşlar selamlar,, ben de hafta sonu karatay araştırması ve kitap alımından sonra bu sabah itibariyle resmi olarak karatay diyetine başladım. Aslında diyet demeye dilim varmıyor çünkü sağlıklı yaşamdan başka bişey değil kitapta okuduklarım:) bu durum da ayrıca beni motive ediyor. şimdiye kadar kaç kere diyet girişiminde bulunup ilk günden bırakmıştım ama inanıyorum ki bunu uzun süre devam ettiricem hatta hiç bırakmayacağım:)
bu sabah tartıldığımda 72,00 kiloydum, yemekten sonra tartıldım 71,2 çıktı3 öğün yedim ve aralarda sudan başka hiç bişey geçmedi boğazımdam. inşallah birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz kiloya ineriz:))
Hoşgeldin canım:) spor olarak yürüyüş yapabilirsin..leslie yapan arkadaşlarımız da var...bendee katılıyorummm spor evde neyapabilirimm yaptığınız şeyler varmııkaç lt su içmeliyizz
leptinin saat 9 buçuk gibi salgılanacaktı. onun yerine 11,5 ta salgılanmaya başlayıp seni zayıflatmaya koyulmuş. ne kadar erken o kadar leptin
Bir sey soracagim, kahve leptini engeller mi?
arkadaşlar selamlar,, ben de hafta sonu karatay araştırması ve kitap alımından sonra bu sabah itibariyle resmi olarak karatay diyetine başladım. Aslında diyet demeye dilim varmıyor çünkü sağlıklı yaşamdan başka bişey değil kitapta okuduklarım:) bu durum da ayrıca beni motive ediyor. şimdiye kadar kaç kere diyet girişiminde bulunup ilk günden bırakmıştım ama inanıyorum ki bunu uzun süre devam ettiricem hatta hiç bırakmayacağım:)
bu sabah tartıldığımda 72,00 kiloydum, yemekten sonra tartıldım 71,2 çıktı3 öğün yedim ve aralarda sudan başka hiç bişey geçmedi boğazımdam. inşallah birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz kiloya ineriz:))
bu arada tam düşmek istediğim kiloya düşmüşsün canım tebrik ederim:) bu sayfaya yeni girdiğim için soruyorum kaç zamanda bu kiloya düştün acaba?
bendee katılıyorummm spor evde neyapabilirimm yaptığınız şeyler varmııkaç lt su içmeliyizz
leptinin saat 9 buçuk gibi salgılanacaktı. onun yerine 11,5 ta salgılanmaya başlayıp seni zayıflatmaya koyulmuş. ne kadar erken o kadar leptin
Kavrulmamış tuzsuz kuruyemiş; kahvaltıda bir ince belli çaybardağı dolusu olacak.tokluk sağlıyor ve ekmeğin yerini tutuyor.kahvaltıda 3,4 gün kurusu olacak.Cevap için teşekkürler:) ben de artık menümü yazıcam yanlış bişey varsa içinde düzeltirseniz çok sevinirim:)
SABAH 07.30 : tereyağlı sahanda 2 yumurta 12 tane zeytin 3 ceviz lor ve salatalık
ÖĞLEN 12.30 : etli arapsaçı yoğurt yeşil börülce yedim
AKŞAM 18.00-19.00 arası zeytin yağlı kereviz salata
ben yemeklerin yanında ceviz fındık fıstık yiyemiorum,, gün boyunca ancak 5 ceviz yiyebiliyorum bunun bir zararı olur mu?
Öncelikle karatay diyeti kitabını mutlaka alıp okuman gerekir...diyetin mantığını iyice anlaman açısından önemli.!slm arkadaşlar.zaman zaman incelesemde bu konuyu tüm sayfalara bakamadım.yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum,öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım yaklaşık 3 kilo verdim ama hemen arkasına karatay diyetine başlamış olmama rağmen kilo veremedim üstüne üstlük aldım sayılır.karatay diyeti kitabını aldım bir kaç gün önce, yarısına kadar falan okudum,ayrıca netten de öncesinde inceledim.sorularıma geçmeden önce tam 1 yıl önce 3 aylık dukan diyeti sonrası 16 kilo verdim,yulaf ekmeğine devam edemediğim ve araya tatil girdiği için 11 kiloyu geri aldım,dukan diyetinin tek zorlayıcı yanı yulaf ekmeği yapımı ve bir süre sonra yumurta ve özellikle tavuktan bıkmış olmam.karatay diyetinde deneyimli ve benden daha bilgili arkadaşlara bir kaç konuda sorum olacak,umarım cevaplayabilirler:
1.Karatay diyetinde tatlandırıcı kesinlikle yasak ama ben tatlandırıcısız çay yada kahve içemiyorum,tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi çok fazla etkiler mi?
2.Marketten alınan yumurta,zeytinyağı ve tereyağı yemek diyeti bozmak mı olur?diğerlerine ulaşmam çok zor.
3. Arada diet kola içmek istiyorum,tamamen yasaklamasam olur mu?
4.çiğ badem,fındık ve kuruyemiş yerine kavrulmuş tuzlu kuruyemiş yiyebiliyorum,tuzsuz yemem imkansız gibi birşey.bu nasıl etkiler kilo vermeyi?
5.Kısacası organik ürün bulmam çok zor, ayrıca bu ürünler çok pahalı.
6.Bulgur ve dövme haftalık ne kadar tüketilmeli?
7.Ekmek yememek çok zorluyor beni,haftada bir kaç defa çok az hangi ekmekten yenebilir?
Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
NOT:Aynı mesajı Karatay diyetiyle ilgili başka bir konu başlığınada yazdım umarım sorun olmaz.Her iki konu başlığına bakan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?