Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler canım.Hasta olmasaydın iyiydi.İnşallah devamı gelir.Sen gene de spor yapacağım diye kaslarını zorlama.

Rumuz:270507tugba
Baslangic tarihi 10 .03.2014
Baslangic kg: 93
Gecen hafta 93
Bu hafta : 90
Fark: 3 kg
Spor:yok
Boy: 1.60
Yas:28
Hedef:75
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler,devamını dilerim.
Dün sabah kkk,bir portakal,akşam semizotu yemeği,yoğurt
Bugün sabah kkk,bir portakal,akşam kabak yemeği,yoğurt.
Spor:jillian 6w6p yaptım,su yatana dek 2,5 lt olur.

Artı çıktım diye aldırmıyorum,durmak yok yola devam...

kızlar bişey sorucam
az önce 2 kaşık kadar bulgur pilavı yedim
akşam yemeğimi saat 5.30 da yemiştim ( sadece lahana kavurması) bu saatten sonra zaten bişey yemiyorum,kötü mü olmuş kendimi suçlu hissediyorum şuan

kitap elinde olmayanlar için pdf atıyorum indirebilirsiniz

ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf

KİLO VERENLER

270507tugba: -%3.30 :119::119::119::119::119:
yenigelinstyle: -%3.06 :119::119::119::119:
xc9 : -%2.75 :119::119::119:
law_yer : -%1.18 :119::119:
sea : -%0.81 :119:
felluz : -%0.64 :119:
afatmas : -%0.31 :119::nazar

KİLO ALANLAR

blanche_ea: +%2.2
zeynom1981: +%1.29
15efes25: +%0.73

Kilo verenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum Kilo alan arkadaşlar üzülmesinler, yola devam

Listemiz bol --- li olmuş yüksek oranda kilolar verîlmiş ne güzel:)))Eline sağlık lawyer:)

Tskler felli peki bu sayfanın kilo bildirimi nezaman ve hergün dediklerimizi rapor ediyormuyuz

evet her gün menü-spor ve su paylaşımımızı yapıyoruz, Pazartesi günleri saat 18.00'a kadar kilo bildirimi yapıyoruz

Son düzenleme:

Tesekkurler canim hep birlikte zayiflYalim insallah

canım ben cevap yazacaktım ama anlamadım. lahanadan sonra mı bulguru yedin yoksa birlikte mi yedin?

5.30 da 3 kaşık lahana yedim sadece
sonra çok cnm çekti saat 7.30 gibi 2 kaşık bulgur pilavı yedim yanlış yaptım diye düşünüyorum kendimi kötü hissettm

5.30 da 3 kaşık lahana yedim sadece
sonra çok cnm çekti saat 7.30 gibi 2 kaşık bulgur pilavı yedim yanlış yaptım diye düşünüyorum kendimi kötü hissettm

yemeseydin iyi olurmuş ama kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok. sadece leptin süreni uzatmış oldun. 8'den önce yemişsin çok sorun yapma. 12'den önce de uyuma ki sindirim süresi geçsin

Bidaha yapmasan iyi olur agzimiza atgimiz bir lokma leptim hormonun calismasini engeliyor
Yuruyebiliyorsan yuru yada fiziksel egsersiz yap canim

Tesekkurler siZde cok iyisiniz evet benimicin onemli olan bu hafta ve ucuncu hafta ins veririm
Motivasyon bu donemlerde dusuyor
Hep birlikte asalim ins

Liste için teşekkürler canım:) kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum kilo alanlar da hiç vazgeçmesin.!

sabah: kkk
öğlen: 1 tabak enginar, ayran, 1 tane yeşil elma
akşam: 1 tabak patlıcan közlemesi yemeği, pancarlı dereotlu taze naneli bir kase yoğurt

spor: henüz yapmadım ama oğlumu yatırınca yürüyüş yapacağım.
su: şimdilik 1.5 lt

Bidaha yapmasan iyi olur agzimiza atgimiz bir lokma leptim hormonun calismasini engeliyor
Yuruyebiliyorsan yuru yada fiziksel egsersiz yap canim

50 dakka yürüyüşüm var bugün..bi daha yapmıycam valla şuan vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…