Önerileriniz için teşekkür ederim.Uygulamaya çalışacağım...Kavrulmamış tuzsuz kuruyemiş; kahvaltıda bir ince belli çaybardağı dolusu olacak.tokluk sağlıyor ve ekmeğin yerini tutuyor.kahvaltıda 3,4 gün kurusu olacak.
Öncelikle karatay diyeti kitabını mutlaka alıp okuman gerekir...diyetin mantığını iyice anlaman açısından önemli.!
Çoğumuz her zaman organik ürün bulamayabiliyoruz ama elimizden geldiğince bulmaya çalışıyoruz.örneğin bu zamanda organik tavuk bulmak zor ! market tavuğu alıyoruz çoğumuz.
Ürünlerin tamamen organik olmaması kilo verme hızını yavaşlatır.ama yapacak bir şey yok.. Bu diyet diğer diyetlerden daha sağlıklı ve zamanla bir yaşam biçimi halini alıyor.
Diyet kola,ekmek,tuzlu kavrulmuş kuruyemişler,tatlandırıcı bu diyette maalesef yok.!! Zamanla alışırsınız..sağlığınıza olan artıları gördükçe istemezsiniz artık.!
Bulgur ve dövme buğdayı haftada 2 veya 3 kere en çok 4 kaşık olarak tüketiyoruz.zamanla kilo vermeyi yavaşlattığını gördük.!
Bana cevap veren yokmu😞
Canım 1 haftada 3 kilo verilebilir de 1 günde 1 kilo vermen biraz zor yani bir yanlışlık olabilir?
Dijital tartının da koyduğun yer düz olacak dengesizlik olmayacak yoksa o da farklı sonuçlar veriyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni anladım canım...yeni tartıya göre devam edip,söylediğin şekilde bildirim yapabilirsin.! Önemli olan tek tartıya göre bildirim yapmak.Iyıakşamlar bayanlar
Benım tartı olayında bır sorun çıktı benım dıjıtal tartım bozuldu 4aydır eskı tıp baskul kullanıyordum gecen hafta buraya başladıgımda 93 kılo cıkıyordum ve pazartesı gunu 90 kıloya düştüm busabahta cok şukur 89 gordum
Takı eşım dıjıtal baskul getırenekadar bubaskulde 92.8 cıkıyorum şaşkınım ama butartı uzerınden gıdıcem sanırım ben üç kılo verdım demekkı
Bugun ıtabırıyle 4 kılo verdıysem ben
96.8 ımışım
Pazartesı bıldırımı boyle yazıcam başkangıç kılom degışık olucak
İnş anladınız sızcede boyle düşünüp boylebır hesap çıkması gerekmıyormu yardımcı olursanz çok sevınırım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Seni anladım canım...yeni tartıya göre devam edip,söylediğin şekilde bildirim yapabilirsin.! Önemli olan tek tartıya göre bildirim yapmak.
tabi ki paylaşabilirsin...hatta pt günkü yarışmamıza da katılabilirsin...Merhaba arkadaslar bende sizlerle paylaştılar yapabilirmiyim bugünkü yediklerim
Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisi
Eki Görüntüle 1029158
Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem Eki Görüntüle 1029159
Ara 1 elma
Aksam 6 y.k sebzeyemegi salata Eki Görüntüle 1029160
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt belki gecede bilir yatana kadar
Sent from my HTC Incredible S
tabi ki paylaşabilirsin...hatta pt günkü yarışmamıza da katılabilirsin...
canım zeytinleri 10 a çıkarabilirsin.öğlen ya da akşam yoğurt da ekleyebilirsin.başarılar
slm arkadaşlar.zaman zaman incelesemde bu konuyu tüm sayfalara bakamadım.yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum,öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım yaklaşık 3 kilo verdim ama hemen arkasına karatay diyetine başlamış olmama rağmen kilo veremedim üstüne üstlük aldım sayılır.karatay diyeti kitabını aldım bir kaç gün önce, yarısına kadar falan okudum,ayrıca netten de öncesinde inceledim.sorularıma geçmeden önce tam 1 yıl önce 3 aylık dukan diyeti sonrası 16 kilo verdim,yulaf ekmeğine devam edemediğim ve araya tatil girdiği için 11 kiloyu geri aldım,dukan diyetinin tek zorlayıcı yanı yulaf ekmeği yapımı ve bir süre sonra yumurta ve özellikle tavuktan bıkmış olmam.karatay diyetinde deneyimli ve benden daha bilgili arkadaşlara bir kaç konuda sorum olacak,umarım cevaplayabilirler:
1.Karatay diyetinde tatlandırıcı kesinlikle yasak ama ben tatlandırıcısız çay yada kahve içemiyorum,tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi çok fazla etkiler mi?
2.Marketten alınan yumurta,zeytinyağı ve tereyağı yemek diyeti bozmak mı olur?diğerlerine ulaşmam çok zor.
3. Arada diet kola içmek istiyorum,tamamen yasaklamasam olur mu?
4.çiğ badem,fındık ve kuruyemiş yerine kavrulmuş tuzlu kuruyemiş yiyebiliyorum,tuzsuz yemem imkansız gibi birşey.bu nasıl etkiler kilo vermeyi?
5.Kısacası organik ürün bulmam çok zor, ayrıca bu ürünler çok pahalı.
6.Bulgur ve dövme haftalık ne kadar tüketilmeli?
7.Ekmek yememek çok zorluyor beni,haftada bir kaç defa çok az hangi ekmekten yenebilir?
Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
NOT:Aynı mesajı Karatay diyetiyle ilgili başka bir konu başlığınada yazdım umarım sorun olmaz.Her iki konu başlığına bakan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir diye düşündüm.
Merhaba arkadaslar bende sizlerle paylaştılar yapabilirmiyim bugünkü yediklerim
Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisi
Eki Görüntüle 1029158
Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem Eki Görüntüle 1029159
Ara 1 elma
Aksam 6 y.k sebzeyemegi salata Eki Görüntüle 1029160
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt belki gecede bilir yatana kadar
Tskler cnm . Yarisma icin kurallar nedir
Her gün mönü bildirimi yapılacak,pt günleri 18:00 a kadar kilo bildirimi yapılmış olacak,liste hazırlama listesine katılanacak.Tskler cnm . Yarisma icin kurallar nedir
Hoşgeldin canım:) öğünlerini 3 kere arada da 4 saat olması koşulunu uygula sorun olacağını zannetmiyorum..tansiyonun düşerse de aralarda tuzlu ayran içebilirsin.Ben duzeldim veeeee geri geldim buraya yazmassam yediklerime dikkat edemiyorum arkadaslar birazdan kahvaltimi yapicam bitane muz ve yarim bardak cevizle ee
Mönü ve spor içingünaydın kızlar. dün spordan sonra yorgunluk çöktü menümü şimdi yazıyorum
sabah: kkk
öğlen: 5 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 küçük kase yoğurt, 1 elma
akşam: 5 yk ıspanak yemeği (bulgurlu), yoğurt, biraz turp
spor: akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş
su: dün az içtim 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?