Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyıakşamlar bayanlar
Benım tartı olayında bır sorun çıktı benım dıjıtal tartım bozuldu 4aydır eskı tıp baskul kullanıyordum gecen hafta buraya başladıgımda 93 kılo cıkıyordum ve pazartesı gunu 90 kıloya düştüm busabahta cok şukur 89 gordum
Takı eşım dıjıtal baskul getırenekadar bubaskulde 92.8 cıkıyorum şaşkınım ama butartı uzerınden gıdıcem sanırım ben üç kılo verdım demekkı
Bugun ıtabırıyle 4 kılo verdıysem ben
96.8 ımışım
Pazartesı bıldırımı boyle yazıcam başkangıç kılom degışık olucak
İnş anladınız sızcede boyle düşünüp boylebır hesap çıkması gerekmıyormu yardımcı olursanz çok sevınırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Önerileriniz için teşekkür ederim.Uygulamaya çalışacağım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah 11.00 kkk
Öğlen 15.30 kıymalı ıspanak yemeği yoğurt
Akşam 19.30 mercimek çorbası, bulgurlu kabak dolması, yoğurt
Su:1.5
Spor : 30 dk plates

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltı saat 10.00
Kkk
Saat 14.00 sade kahve 1 ıncır
Saat 18.30 yarım kase tarhana çorbası
4kasık etlı bamya
Bir parça kızarmış tavuk ve kuzu etı
Mor lahana salatası
Yarım saat yürüyüş
2.5 lıtre su

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Seni anladım canım...yeni tartıya göre devam edip,söylediğin şekilde bildirim yapabilirsin.! Önemli olan tek tartıya göre bildirim yapmak.

merhaba kızlar...bugünkü menüm..
sabah: haşlanmış iki yumurta peynir domates fındık
akşam: yoğurtlu çorba ıspanak yemeği domates salatası...
kaç aydır meyve yemiyodum ama bu akşam armut yedim acıkacağımı bile bile ..

Merhaba arkadaslar bende sizlerle paylaştılar yapabilirmiyim bugünkü yediklerim
Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisi
Eki Görüntüle 1029158

Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem Eki Görüntüle 1029159

Ara 1 elma
Aksam 6 y.k sebzeyemegi salata

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt belki gecede bilir yatana kadar

Sent from my HTC Incredible S

tabi ki paylaşabilirsin...hatta pt günkü yarışmamıza da katılabilirsin...
canım zeytinleri 10 a çıkarabilirsin.öğlen ya da akşam yoğurt da ekleyebilirsin.başarılar

Son düzenleme:

1) beynine tatlı hissi, gerçek şeker yada tatlandırıcıyla gitmiş farkı yok. aralarda içtiğin takdirde leptin hormonun çalışmaz.
2)zayıflama amacına yönelik bozmaz. sağlıklı yaşam olarak bozar.
3)kolanın zararlarını okumanı tavsiye ederim. diet kola yada değil farketmez.
4)sağlıklı yağları almadığın için yağ yakımın zor olur. hücre yapın yenilenmez ve daha bir sürü şey.
5)bulabildiğin kadar yaparsın. mevsim sebzeleri nispeten daha sağlıklı. hem turfanda sebzelere meyvelere göre daha ucuz. o mevsimde ne yetişiyorsa onu tüket. paketlenmiş gıda demiyeyim, yiyecek yeme.
6)haftada en fazla 2 kez, 4-5 kaşık
7)k,lo verme aşamasında ekmek yemek yok. ekmeği sağlığınıza kavuştuktan sonra günde 5 km yürümeden/koşmadan evvel yemek gerekiyor. yalnız, ekmekte hazır gıda işlenmiş ürünleri hayatımız boyunca yememeliyiz.

resimler çok güzel görünüyor. kahvaltıya salatalık çıkarıp zeytin eklersen çokkta doğru bir öğün olur. aynı şekilde salatadanda domates çıkarsa daha doğru olur. afiyet olsun.

dün yediklerim:
sabah 08.00 1 muz
öğlen: mercimek çorbası( soğan, salça, sarımsak ve mercimekle yaptım sadece. blenderdanda geçirmedim. hocanın tavsiyesi), portakallı pırasa, ayran, kabuklu yer fıstığı.
akşam: 18.30_19.00 bir kase mercimek çorbası, sarımsaklı yoğurtlu bakla çok az yedim. yine yer fıstığı.
sonra maç seyretmeye arkadaşlara gittik. orda biraz meyve falan tırtıkladım.saat 10u geçmişti. ((((

Ben duzeldim veeeee geri geldim buraya yazmassam yediklerime dikkat edemiyorum arkadaslar birazdan kahvaltimi yapicam bitane muz ve yarim bardak cevizle ee

günaydın kızlar. dün spordan sonra yorgunluk çöktü menümü şimdi yazıyorum

sabah: kkk

öğlen: 5 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 küçük kase yoğurt, 1 elma

akşam: 5 yk ıspanak yemeği (bulgurlu), yoğurt, biraz turp

spor: akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş

su: dün az içtim 1.5 lt

Tskler cnm . Yarisma icin kurallar nedir

Sent from my HTC Incredible S
Her gün mönü bildirimi yapılacak,pt günleri 18:00 a kadar kilo bildirimi yapılmış olacak,liste hazırlama listesine katılanacak.
Ben duzeldim veeeee geri geldim buraya yazmassam yediklerime dikkat edemiyorum arkadaslar birazdan kahvaltimi yapicam bitane muz ve yarim bardak cevizle ee
Hoşgeldin canım:) öğünlerini 3 kere arada da 4 saat olması koşulunu uygula sorun olacağını zannetmiyorum..tansiyonun düşerse de aralarda tuzlu ayran içebilirsin.
Mönü ve spor için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…