Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sagil canim hosbulduk umarim bi sorun cikmaz verdiklerimi geri almak istemiyorum canim bide sogan suyu icsem diyete zarari olurmu sence

Sagil canim hosbulduk umarim bi sorun cikmaz verdiklerimi geri almak istemiyorum canim bide sogan suyu icsem diyete zarari olurmu sence

Dün
Sabah:kkk

Öğlen:1 tabak bulgur pilavı,1 kase yoğurt,1 elma
1 kurabiye(cıssss)misafirlike

Akşam:1 tabak bamya,salata.1 avuç kadar kuşbaşı et.

Günaydın Karataycılar umarım herkes iyidir. Dün bakım vardı diye menüyü yazamamıştım şimdi yazayım

sabah: kkk

öğlen: ıspanak, yoğurt, 1 elma

akşam: pancarlı yoğurt, çok az tavuk eti ve zeytinyağlı kabak yemeği

spor: dün yapmadım çok halsizdim

su: 1,5 lt

Merhaba dun bakim varmis bildirim yapamadim dunk yediklerim
Sabsh 10:00
Kkk
Saat12:30
Sade kahve
Aksam
Uc kasik etli bamya
Bulgurlu kiymaki kabak dolmasi
Karisik salata
Ayran
3 litre su s
Spora gittim 1,5 saat makinalarda calistim toplamda 540 kalori yaktum
Yarimsaat karin ve bacak calistim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19.03.2014 menüm
sabah 07.30 kkk ve 1 kivi
öğlen 12.30 ıspanak yemeği, yoğurt
akşam 19.30 mercimek çorbası ve kabak dolması, yoğurt
spor: 2 saat çarşıda gezdim
akşam yemeğiyle öğlenin arası çok açıldığından bi ara gözüm karardı çok da yorulmuştum

sporun ve menün için

menün güzel olmuş 2 saat çarşı gezintisi de spor daha ne olsun

Merhabalar tekrar ben geldi kg almış bir şekilde hemde pazartesi 67 kg ile karataya başladım tekrar inşallah şu lanet kglardan kurtulurz (

Sabah 8de 4 tane gün kurusu kayısı 2 tane rafadan haşlanmış yumurta 1 salatalik 5 tane zeytin Yarim domates (yarisini eşimin tabagina ekledim :) ) Avuc ici kadar peynir ve 20 tane tuzsuz kurulmamış badem .

Öğlen salata 1 ceviz ve 5 badem

Ara kahve şekersiz Aksam 6 y.k tavuk yemegi ( tavuk göğsü,sogan,kirmizi dolarlık biber ve sari dolmalik biber biraz sıvı yağ ve baharatlar yapılır ). Salata ve 4 dış sarimsak

Su 2lt
Spor 20 dakika

Merhabalar tekrar ben geldi kg almış bir şekilde hemde pazartesi 67 kg ile karataya başladım tekrar inşallah şu lanet kglardan kurtulurz (

Aramıza hoşgeldin. Kararlı olunca kiloların gitmekten başka çaresi yok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkürler.Diğer arkadaşlar gibi sizin bilgilendirmenizde çok yararlı oldu...uygulayacağım inşallah özellikle tatlandırıcı ve kola hakkında söyledikleriniz fazlasıyla motive edici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…