Sagil canim hosbulduk umarim bi sorun cikmaz verdiklerimi geri almak istemiyorum canim bide sogan suyu icsem diyete zarari olurmu sence
Merhaba dun bakim varmis bildirim yapamadim dunk yediklerim
Sabsh 10:00
Kkk
Saat12:30
Sade kahve
Aksam
Uc kasik etli bamya
Bulgurlu kiymaki kabak dolmasi
Karisik salata
Ayran
3 litre su s
Spora gittim 1,5 saat makinalarda calistim toplamda 540 kalori yaktum
Yarimsaat karin ve bacak calistim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
19.03.2014 menüm
sabah 07.30 kkk ve 1 kivi
öğlen 12.30 ıspanak yemeği, yoğurt
akşam 19.30 mercimek çorbası ve kabak dolması, yoğurt
spor: 2 saat çarşıda gezdim
akşam yemeğiyle öğlenin arası çok açıldığından bi ara gözüm karardı çok da yorulmuştum
sporun ve menün için
Canım salatalıkla domates yasak mı?resimler çok güzel görünüyor. kahvaltıya salatalık çıkarıp zeytin eklersen çokkta doğru bir öğün olur. aynı şekilde salatadanda domates çıkarsa daha doğru olur. afiyet olsun.
Merhabalar tekrar ben geldikg almış bir şekilde hemde pazartesi 67 kg ile karataya başladım tekrar inşallah şu lanet kglardan kurtulurz (
Canım salatalıkla domates yasak mı?
Çok teşekkürler.Diğer arkadaşlar gibi sizin bilgilendirmenizde çok yararlı oldu...uygulayacağım inşallah özellikle tatlandırıcı ve kola hakkında söyledikleriniz fazlasıyla motive edici...1) beynine tatlı hissi, gerçek şeker yada tatlandırıcıyla gitmiş farkı yok. aralarda içtiğin takdirde leptin hormonun çalışmaz.
2)zayıflama amacına yönelik bozmaz. sağlıklı yaşam olarak bozar.
3)kolanın zararlarını okumanı tavsiye ederim. diet kola yada değil farketmez.
4)sağlıklı yağları almadığın için yağ yakımın zor olur. hücre yapın yenilenmez ve daha bir sürü şey.
5)bulabildiğin kadar yaparsın. mevsim sebzeleri nispeten daha sağlıklı. hem turfanda sebzelere meyvelere göre daha ucuz. o mevsimde ne yetişiyorsa onu tüket. paketlenmiş gıda demiyeyim, yiyecek yeme.
6)haftada en fazla 2 kez, 4-5 kaşık
7)k,lo verme aşamasında ekmek yemek yok. ekmeği sağlığınıza kavuştuktan sonra günde 5 km yürümeden/koşmadan evvel yemek gerekiyor. yalnız, ekmekte hazır gıda işlenmiş ürünleri hayatımız boyunca yememeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?