Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menüm....
sabah: bir yumurta haşlanmış bol peynir domates ceviz günkurusu
akşam:taze fasülye yogurt çok az makarna (cıss) yedim
bir saat yürüyüşümü yaptım su iki litre oldu bugün...

Sabah:kkk

Öğlen:5 kaşık taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim lahmacun,1 elma

Akşam:salata,z.yağlı ebegümeci yemeği,yoğurt.

teşekkürler cevabın için. benim kuruyemişçide yok. umarım bulurum bir yerden

felluzcum eline sağlık liste için
bu hafta hepimiz kilo vermişiz sabit kalan bile yok herkesi tebrik edeiyorum

blance

canım geçmiş olsun menüne baktım da fıstık ezmesi yemişsin sonra spor miden altüst olmuştur tabi bu arada şekersiz olduğunu düşünüyorum öyle değil miöyle bile olsa çok yağ almışsındır sabah da 7 incir yemişsin büyük hatainciri tatlı krizlrinde yiyoruz kuru kayısıyla kuru incir arasında hem gi hem kalori farkı çok kuruyemişi ezilmiş ya da ezilmemiş abartmıyoruz yoksa kilo alırız

kuruyemişçilerde kabuğu temizlenmiş çiğ olarak bulabilirsin pazarlarda bile var

merhaba leneva
bahar yorgunluğu mudur nedir içimde bir sıkıntı keyifsiz ruh hali kendimden pek memnun değilim anlayacağın
sen nasılsın

Son düzenleme:
KKK bitane kivi + bidilim ekmek
Aksam yesil mercimek corbasi salata
1,5 lt su

kızlar süpersiniz herkes vermiş. ben de verdim kilo ama internete günlerdir girme fırsatım olmuyor p.tesi girip bildirim de yapamadım 73.9 u gördüm tartıda çok değil 500 gram kadar vermiş oldum.. önümüze bakalım bizde. Durmak Yok Karataya devam.. menü bildirimi yapamasam da sizlerleyim

merhaba leneva
bahar yorgunluğu mudur nedir içimde bir sıkıntı keyifsiz ruh hali kendimden pek memnun değilim anlayacağın
sen nasılsın

iyiyim canım. sağol. hep aynı yorgunluk, uyku alamama, tam sana yazdım. o sırada biyere kadar gitmem gerekti. yazamadım.inşallah 2 haftadır verdiğin kilolarla kendini iyi hissedersin.

Canım bende aramıştım baya bir çerezciden buldum sonunda ama onada herzaman gelmiyormuş ama ben en son baya stokladım:)bulursun sende umarım:)

Son düzenleme:
bugünkü menüm...
sabah: kaşarlı biberli omlet peynir zeytin ceviz günkurusu
akşam: ıspanak yemeği tarhana çorbası yoğurt

Sabah kkk,bir portakal.Akşam biraz menemen,biraz nohut yemeği,kuru üzümlü yoğurt.
Spor:Jillianla kick box yaptım,su 2 lt yi geeçmek üzere.

Dün çok yoğundum yazamadımmm..akşama da yemeğe misafirim vardı...diyet yaparken hiç sevmediğim şey.! Hem yememek için kendinle savaş hem yorgunluktan canın çıksın:))
Dün
Sabsk:kkk

Öğlen:1 elma,1 lahmacun(küçük)

Akşam:2 kaşık bulgur pilavı,avuç içi kadar et,salata,1 kaşık süzme yoğurt.

Evet bu hafta herkes eksilerdeydi :) daha da motive olduk.! Kilo verdiğin için

dünkü keyifsizliğim sanırım bahar yorgunluğundan çünkü eklemlerim de ağrımaya başladı
fazla uzun sürmez umarım çok enerjisiz bitkin ve mayışığım

dün menümü yazmamıştım
sabah
kkk
greyfurt

akşam
sebze çorbası
1 lahmacun
ayran

2 lt su 45 dk yürüyüş

Selamlar,

Nasılsınız? Bahar geldi havalar guzel gidiyor. Enerjiyi alıp içimize etrafa yansıtalım :)

dunku menum :

sabah 08:30 : kkk
5 cilek
2 hurma
biraz sut

ogle: 13:00 fume somon,
sebze bugulama
az sarımsaklı ekmek cok canım cekti. CISSSS biliyorum.

aksam : 18:00 2 kasık nohut, cacık, bol salata

selam xc9

bu yorgunluk beni de vurdu sanırım aksam isten geldiğimde 18:30 gibi yatıp sabah 06:30 da kalktım .:) Ama bogazlarım şiş sanırım umarım ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…