Bir ara kabuklu fıstık aldım,severek yiyordum,baktım kavrulmuş.Sonra kavrulmamış kabuklu aldım,onu da zor yedim.Açıkta beklettiklerinden kabuğu zor kırılıyordu,nemlenmişti galiba.Şimdi çiğ kırılmış fıstık alıyorum.Cevize göre daha ekonomik.Kuruyemişçidn almıştım ben.
Dün sabah kkk,bir portakal,akşam balık,salata
Bugün sabah kkk,bir portakal,akşam nohut yemeği,biraz fıstık.
Spor bir iki güne başlarım herhlde.Suyu bu ara takip edemiyorum.
Buara yogunun dunku menum
Sabah 9:30
Sucuklu yumurta ile kkk
Aksam 18:30
Birtabak semiz otu 5 adet kofte
Salata
Ayran
Bugun sabah 11:00
Sucuklu yumurta ili kkk
18:00 iki kasik semiz otu 1 adet enginar salata ayran ve kizim yemedigi 1 kase cikekli jole tatlisi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben bir şey sorucam size. gerçi daha önce bu konu konuşulmuştu sanki. ama hatırlayamadım. kabuklu yer fıstığı aldım. ama kavrulmuşlar. bunu yiyebiliyor muyum?
dış kabuğuyla birlikte çiğ fıstık satılıyor mu? nerden bulabilirim?
yada sadece o ince kabuğu kalınca mı çiğ fıstık bulabiliriz. onuda nerden bulabilirim. çünkü ben çok seviyorum.
bugünkü menüm....
sabah: bir yumurta haşlanmış bol peynir domates ceviz günkurusu
akşam:taze fasülye yogurt çok az makarna (cıss) yedim
bir saat yürüyüşümü yaptım su iki litre oldu bugün...
kızlar süpersiniz herkes vermiş. ben de verdim kilo ama internete günlerdir girme fırsatım olmuyor p.tesi girip bildirim de yapamadım1. Blanche-ea % -2.65:124: :124:
2. Yenigelinstyl % -1,58:124: :124:
3. Diademe % -1,19:124: :124:
4. Afatmas % -0,93 :124:
5. Lawyer % -0,85 :124:
6. Sea % -0,81 :124:
7. Felluz % -0,77 :124:
8. Sarraf %-0,76 :124:
9. 15efes25 % -0,72 :124:
10. Xc9 % -0.59 :124:
11. 270507tuğba % -0,21 :124:
Kızlaaar süperizumarım her hafta bol eksiltili bir listemiz olur :13:
merhaba leneva
bahar yorgunluğu mudur nedir içimde bir sıkıntı keyifsiz ruh hali kendimden pek memnun değilim anlayacağın
sen nasılsın
ben bir şey sorucam size. gerçi daha önce bu konu konuşulmuştu sanki. ama hatırlayamadım. kabuklu yer fıstığı aldım. ama kavrulmuşlar. bunu yiyebiliyor muyum?
dış kabuğuyla birlikte çiğ fıstık satılıyor mu? nerden bulabilirim?
yada sadece o ince kabuğu kalınca mı çiğ fıstık bulabiliriz. onuda nerden bulabilirim. çünkü ben çok seviyorum.
kızlar süpersiniz herkes vermiş. ben de verdim kilo ama internete günlerdir girme fırsatım olmuyor p.tesi girip bildirim de yapamadım73.9 u gördüm tartıda çok değil 500 gram kadar vermiş oldum.. önümüze bakalım bizde. Durmak Yok Karataya devam.. menü bildirimi yapamasam da sizlerleyim
selam xc9
bu yorgunluk beni de vurdu sanırım aksam isten geldiğimde 18:30 gibi yatıp sabah 06:30 da kalktım .:)Ama bogazlarım şiş sanırım umarım ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?