ben bu diyete başladığımdan beridir daha çok yiyorum ama işin ilginç yanı daha çok kilo veriyorum bir aydır uyguluyorum 4 kilo kadar kaybettim arada kaçamakda yapmama rağmen.
eskiden kahvaltı yapmazdım ekmek ,şeker tüketirdim ama yediklerimde çok azdı,ne zaman kahvaltıya başladım ozaman kilo verdim ben günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği,akşam yemeğimde beş civarı oluyor daha sonra yemek yemiyorum.
öğretmenim okul tam gün,öğle arasında yiyecek bişey bulamıyoruz okul dağ başında çünkü.bu diyet benim alışkanlıklarıma uydu eskiden beridir ara öğün yemem ben,ara öğünleri sevmem.
kilo verme hızım az durdu gibi ama devamedeceğim bu göbek gidecek
kitabı okudunuz mu bilmiyorum. diyete başlamadan önce yapılması gerekenler vardı. mutfağınıza giriyorsunuz. tüm işlenmiş gıdaları ve karatay diyetine uygun olmayan her her her şeyi çıkarıp ya atıyor( ben milli servetimize kıyamayıp o ürünleri zaten para verip almayı tercih edenlere) ya veriyorsunuz. dolayısıyla elinizin altında olmuyor. alışverişe giderken tok karnımıza gidiyoruz. herhangi bir acıkma anına karşı, gittiğimiz yerlere çantamızda çiğ kuruyemişlerimizden götürüyoruz.
Canım okudum ama kıZım var maledef gunden1 tane yeme hakkı var oyuzden bızde alıyorz ama artık yemıycem
Çok uzgun bu ıradesızlıgım yuzunden bırakmayı düşündüm ama sabah kalkınca bıldırımlerın yaptım ınş devamı gelmez
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kizlar selam,
Ben 3 gundur oldum oldum dirildim, kusma ishal bulanti ne ararsan var
Tost makarna vs yedim hep napiyim, ptesi kilo bildirimim korkunc olabilir ama napalim katlanicaz
Geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.Kizlar selam,
Ben 3 gundur oldum oldum dirildim, kusma ishal bulanti ne ararsan var
Tost makarna vs yedim hep napiyim, ptesi kilo bildirimim korkunc olabilir ama napalim katlanicaz
Hoşgeldin.Çikolatayı bıraktığın içinBu diyete bayıldım hem emziriyorum hem zayıflıyorum.. Tam bir çikolata bağımlısıydım bir aydır bir iki kaçamak dışında yemedim benim için büyük bir başarı :) ilk başladığım ay 4 buçuk 5 kilo gitti.. Bu ay hiç kıpırdama yok.. Nerde hata yapıyorum ki??
Hoşgeldin.Öncelikle kilo verme konusunda acele etme,fazla kilolular başta daha fazla verebliyor,senin kilon aşırı fazla değil,verirsin yine de.Merhaba arkadaşlar :80:Ben de aranıza katılmak istiyorum. Üç gündür Karatay rejimi yapıyorum. İlk 2 günde 1 kilo verdim ama bugün akşam tartıldım aynen dün kaçsam bugün de öyleyimmoralim bozuldu sonra da elma yedim bi sürü (yasak meyve evet biliyorum ). Ben çok meyve düşkünü biriyim bu diyetin en zor kısmı o benim için. Başladığıımda 57,8'dim şu an 56,8'im (gerçi elmalardan sonra bilmiyorum.. ). Bir de oldum olası çok su içen biri değilimdir.. Ama değiştiricem artık mecburen.. Bugünkü menümü yazayım:
Kahvaltı: haşlanmış karalahana yapraklı ve lorlu omlet (yağsız, 2 yumurtayla), 7 zeytin, 4 ceviz
Öğlen: elma.. bir sürü elma
Akşam yemeği: sabahın aynısı olacak
Su: 0,4 lt :44:
Spor: yok
Bir eksiğim, fazlam var mı bildirim konusunda? Ben de listeye girmek istiyorum nasıl yapabilirim? Bir de "kkk" nedir? Klasik Karatay kahvaltısı gibi bi şey mi? (tamamen atıyor olabilirim)
Tebrik ederimHerkese merhabaaa:)) Bi yazmış bi kaybolmuş gibi oldum. Oldukça yoğunum takip edemiyorum fazla, ama sonra toptan okuyup seviniyorum herkes adına:)) Kendi adıma da:)) Çünkü bu sabah itibariyle 1 ay 20 gün ve 10 kilo oldu:) bu kadar kolay kilo verebildiğime hala inanamıyorum arkadaşlar.. Mucizevi bir şey bu karatay.. Yeni başlayan tüm arkadaşlarımıza yılmamalarını söylemek istiyorum. Olurmu ki derken bir de bakıyorsunuz kilolar gün be gün gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar (özellikle de benim gibi obez olup başlayanların)...:26:
Hoşgeldin.Öncelikle kilo verme konusunda acele etme,fazla kilolular başta daha fazla verebliyor,senin kilon aşırı fazla değil,verirsin yine de.
Meyve tümden yasak değil,kahvaltıda bir tane tavsiye ediliyor,ama mümkünse kilo verme sürecinde yememek lazım.
suyu ihmal etme,bir de omletin neden yağsız,aksine yağı ihmal etmemeliyiz.Kuru yemiş bir çay bardağı dolusu olacak,ayrıca gün kurusu kaysı da yiyebilirsin.
Listeye girmek içn br hafta dzenli bildirim yap ve liste hazırlamayı kabul ettğini lawyer arkadaşımıza bildir.Bir hafta sonra pazartesi kilo bildirimine katılabilirsin.kkk konusundaki tahminin doğru.
Aramıza hoşgeldin, doğru yerdesin
19.08.2013'te 70 kg ile başladım diyete, ilk 10 kiloyu Aralık sonuna kadar verdim uzunca zaman duraksama oldu. Şimdi porsiyonları azalttım, sporu ihmal etmiyorum 1,5 kg da bu yöntemle gitti. Sen de inersin merak etme
Günde 2 lt su içmeliyiz. evde koşu bandı varsa yürüyüş yapabilirsin eğer yoksa youtube'da "leslie sansone 2 miles walk" videosu var 30 dk sürüyor, bununla başlayıp zamanla 3 mil - 4 mil olanlarıyla devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?