Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bol su için. kaçamak yapmamaya çalışın. hareket oranını arttırın. insülin direnciniz kırılsın. kilolar gitsin.

Canım okudum ama kıZım var maledef gunden1 tane yeme hakkı var oyuzden bızde alıyorz ama artık yemıycem
Çok uzgun bu ıradesızlıgım yuzunden bırakmayı düşündüm ama sabah kalkınca bıldırımlerın yaptım ınş devamı gelmez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

karatay menüsü diye bir sayfa var orda çok fazla seçenek olmasa da çocuğunuzun da sevebileceği birkaç atıştırmalık olabilir. yada başka sayfalardan karataya uygun bir şeyler bulabilirsiniz. çocuğunuza da faydası dokunur hem.

Saol canım inş alıştırıcam yavaş kesıcem artık
Bakıcam şimdi o sayfayada teşekkürler

Son düzenleme:
Kizlar selam,

Ben 3 gundur oldum oldum dirildim, kusma ishal bulanti ne ararsan var

Tost makarna vs yedim hep napiyim, ptesi kilo bildirimim korkunc olabilir ama napalim katlanicaz

Bu diyete bayıldım hem emziriyorum hem zayıflıyorum.. Tam bir çikolata bağımlısıydım bir aydır bir iki kaçamak dışında yemedim benim için büyük bir başarı :) ilk başladığım ay 4 buçuk 5 kilo gitti.. Bu ay hiç kıpırdama yok.. Nerde hata yapıyorum ki??

Kizlar selam,

Tost makarna vs yedim hep napiyim, ptesi kilo bildirimim korkunc olabilir ama napalim katlanicaz

geçmiş olsun canım...mutlaka bir doktora görün ilaç bulantını hemen keser...

ben de doktordaydım bugün kayınvalidemi götürdüm..sabah kahvaltı yapmadan çıktım gelince birşeyler atıştırdım..
akşama bulgurlu çorba fırında tavuk salata var..

Merhaba arkadaşlar :80:Ben de aranıza katılmak istiyorum. Üç gündür Karatay rejimi yapıyorum. İlk 2 günde 1 kilo verdim ama bugün akşam tartıldım aynen dün kaçsam bugün de öyleyim moralim bozuldu sonra da elma yedim bi sürü (yasak meyve evet biliyorum ). Ben çok meyve düşkünü biriyim bu diyetin en zor kısmı o benim için. Başladığıımda 57,8'dim şu an 56,8'im (gerçi elmalardan sonra bilmiyorum.. ). Bir de oldum olası çok su içen biri değilimdir.. Ama değiştiricem artık mecburen.. Bugünkü menümü yazayım:

Kahvaltı: haşlanmış karalahana yapraklı ve lorlu omlet (yağsız, 2 yumurtayla), 7 zeytin, 4 ceviz
Öğlen: elma.. bir sürü elma
Akşam yemeği: sabahın aynısı olacak
Su: 0,4 lt :44:
Spor: yok

Bir eksiğim, fazlam var mı bildirim konusunda? Ben de listeye girmek istiyorum nasıl yapabilirim? Bir de "kkk" nedir? Klasik Karatay kahvaltısı gibi bi şey mi? (tamamen atıyor olabilirim)

Herkese merhabaaa:)) Bi yazmış bi kaybolmuş gibi oldum. Oldukça yoğunum takip edemiyorum fazla, ama sonra toptan okuyup seviniyorum herkes adına:)) Kendi adıma da:)) Çünkü bu sabah itibariyle 1 ay 20 gün ve 10 kilo oldu:) bu kadar kolay kilo verebildiğime hala inanamıyorum arkadaşlar.. Mucizevi bir şey bu karatay.. Yeni başlayan tüm arkadaşlarımıza yılmamalarını söylemek istiyorum. Olurmu ki derken bir de bakıyorsunuz kilolar gün be gün gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar (özellikle de benim gibi obez olup başlayanların)...:26:

Kizlar selam,

Geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

Hoşgeldin.Çikolatayı bıraktığın için .Bu diyette arada böyle takılmalar olsada gerisi gelir merak etme.
Hoşgeldin.Öncelikle kilo verme konusunda acele etme,fazla kilolular başta daha fazla verebliyor,senin kilon aşırı fazla değil,verirsin yine de.
Meyve tümden yasak değil,kahvaltıda bir tane tavsiye ediliyor,ama mümkünse kilo verme sürecinde yememek lazım.
suyu ihmal etme,bir de omletin neden yağsız,aksine yağı ihmal etmemeliyiz.Kuru yemiş bir çay bardağı dolusu olacak,ayrıca gün kurusu kaysı da yiyebilirsin.
Listeye girmek içn br hafta dzenli bildirim yap ve liste hazırlamayı kabul ettğini lawyer arkadaşımıza bildir.Bir hafta sonra pazartesi kilo bildirimine katılabilirsin.kkk konusundaki tahminin doğru.
Tebrik ederim ,bize iyi örnek olursun,neden daha sık uğramıyorsun?

Sbah kahvaltımı yaptım,sanırım bir de portakal yemiş olabilirim,saat 15:30 civarı da kısır yedim iki tabak kendimi kısıra verdim bugün anlayacağınız. Aslında epeydir bulgura,kısıra bağımlılığımı azaltmıştım,ama bugün bir efkar vardı üstümde.
Dışarda 15-20 dk yürüyüş haricinde spor yapmadım.Haftaya başlarım inşallah.Su 2,5 lt olmak üzere.

Dünkü menum kahvaltı sabah 10:00
Kkk
Oglen 15:00 ıkın incir 4 ceviz
Akşam 19:00 1 kase corba 7 8 adet cigkofte bol salata
Ikı lıtee su

Sıcak karşılama için teşekür ederim
Madem yağın önemi kalori değerinden daha yüksek, ben de köyden gelen tereyağım ile hazırlarım o zaman bu sabahki omletimi :) yaşasın
Kuruyemiş öğün başına değil, tüm gün için bir çay bardağı dolusu olacak değil mi?
Lawyer arkadaşımıza özel mesaj mı atayım liste konusunda yoksa buradan mı yazayım? (Ben de sizi yakaladım, her şeyi size soruyorum.. :78:)
Bir de benim en büyük dezavantajlarımdan bir tanesi eşimin işten eve saat 8-9 arası gelmesi.. yani akşam yemeklerinde Canan hanımın saat 8 kuralını çiğnemek durumunda kalıyorum sürekli.. umarım bu her şeyi alt üst etmiyordur..:18:

Tebrik ederim ,bize iyi örnek olursun,neden daha sık uğramıyorsun?[/QUOTE]

Malesef yoğun çalıştığım için sürekli takip etme şansım olmuyor. Ama ben yazılanları okudukça çok motive oluyorum,bu yüzden ben de mutluluğumu paylaşmak istedim.. 180 cm boyunda ve 115.3 kiloyla başladım 50 gün önce. Ve şuanda 105 kilodayım. Hala inanamıyorum bu kadar kolay verebildiğime:)

Beyzanurcum öncelikle Allah çocuğuna sağlıklı güzel bir ömür versin. Bence emzirirken çokta takılma kilo vermeye. Ama mutlu hissediyorsan bana düşmez tabi yorum yapmak. Sadece şunu söylemek istediğim, verdiğim 10 kilonun 7 kilosunu ilk bir ayda verdim. Ve sonra durdu kilo verişim (yani her sabah çıktığımda bikaç yüz gr. verdiğimi düşününce) 5 gün, 10 gün derken gram farketmeden 15 gün geçti. Ama yılmadım tabii. Ve bu son 5 günde biranda 3 kilo daha gidiverdi.. Sakın umutsuzluğa kapılma))

Bugünkü menüm

Sabah (10:30)
Tereyağlı lorlu omlet, toplam yarım çay bardağı badem + fındık + fıstık + ceviz, 8 zeytin

Akşam (20:30)
Tereyağlı lorlu omlet, yarım çay bardağı ceviz, 7 zeytin

Su: 2 lt

geç dönebildimbebşim hastaydı ozamannnnn yarın başlıyorummmmmm dönüşş yok

merhaba kızlar...bugün misafirlikteydim menüm...
sabah: yağda yumurta peynir ceviz günkurusu domates
akşam: çorba kuru fasülye patlıcan kebabı salata...hepsinden azar azar yedim..

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:)

Sabah:kkk,çilek.

Öğlen:4 kaşık kısır,1 minik çikolata(cıssss)

Alşam:1 dilim et bonfile,salata,4 kaşık barbunya.

selam kızlar dün sporumu yaptım su tüketimi tamam beslenme olarak misafirlikteydim az bişey saptım cısslar yaptım
bu gün sabah kkk, öğle tavuk ciğeri ayran, yarım saat sonrasında 1 muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…