Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım okuduğuma göre hepiniz güzel zayıflamışsınız banada destek olun lütfen 27 yaşındayım 72 kiloyum 160 ta boy var tahmin edersinizki pofuduk duruyorum listenize benide ekleyin bugünden itibaren başlıyorum evde koşu bandım var 5.5 hızda 4 kilometre yapıcam ve 2.5 litre su tüketicem ve çok sevdiğim şekeri bırakıcam http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/a015.gifekmek tahıllı yiyodum onuda kesicem artık ...

Ahvalti 09,10 bir tame muz bir kivi ve 6,7 cam fistigi
Oglen yesil mercimekli corba salata yogurt
Aksam zeytin yagli fasulye avakadosalatasi bide ( pancar )

Bugun sabah 09;30 acelem vardi bidilim kepek ekmege peynir surdum sutve bikac zeytinle yedim
Saat 12 aciktim yogurtla keten tohumu yedim
Oglen 14 te haslanmis brokoli yogurt avokado salatasi azcik pancar yedim bikac findik

Cekirdek yasakmi??

Aramıza hoş geldin.
Türk kahvesi yasak değil,şekersiz olduktan sonra sütlü de yasak değil.

bugün sabah kkk,öğlen biraz fıstık,yoğurt,akşam patlıcan yemeği,yoğurt,bir havuç
bugün 15-29dk yürüme haricinde spor yok.Su 2,5 lt

sabah bir yumurta 8 zeytin 2 dilim peynir bitki çayı öylen bir bardak süt 5 ceviz tavuk salata ara öğün yeşil kahfe akşam yarım tabak ıspanak 2 kaşık bulgur salata 2.5 litre su veee spor 30 dakka 5.5 hızda 2.5 kilometre yürüyüş hamlamışım bu arada kızımı okula götürüp getiriyorum hesapladım 750 metere 2 kez olunca 1.5 kilometre nasıl kızlar ? :) :18:

bende bu diyeti yapıyorum arada kaçamaklar olsada. yalnız tereyağı işini çözemedim,hepsi katkılı gibi geliyor bana.bugün bimden tereyağı almıştım bir kiloluk, evde açtım tamemen margarin kokusu var,yumurta kırıp denedim tereyağı ile alakası yok elimde kaldı.tereyağı yiyeceğim diye transyağları yemek istemiyorum sanırım sadece zeytinyağıyla diyete devam edeceğim.

katkısızını bulamassın zaten ben yazın köyden getirtiyorum sende eminönüne git orda çok güzel tereyağları var uzaktan kokusunu alıyosun tavsiyem tuzsuz olanı seç

Dünkü menüm
Sabah 09.30 kkk ve tarçınlı süt
Öğlen 14.30 keten tohumlu yoğurt, yarım muz,
Akşam 19.30 kabak çorbası, bezelye
Spor: plates ve dışarda yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah 11 kkk ve tarçınlı süt
Akşam 19.30 kabak çorbası, kıymalı karnıbahar, biberli yoğurt
Spor : dışarda yürüyüş

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin:) doğru yerdesin .! Hep beraber kilolara veda edecez...kitabı mutlaka okumanı tavsiye ediyorum.
Tuzsuz ve kavrulmamış olursa serbest.kuruyemiş günde bir çay bardağını geçmeyecek şekilde tüketilebilir.
Hoşgeldin:) sütlü türk kahvesi serbest.
Süpersin
Organik olmadığını düşünüyorsan tüketmesen daha iyi. yumurtayı Z.yağlı veya haşlama olarak ta tüketebilirsin.

Yorucu bir gün geçirdim ve yine spor yapamadım

Dün
Sabah:kkk.ananas,çilek

Öğlen:1 elma,1 lahmacun

Akşam:2 baget,yoğurt,

Gunaydın kızlar bu aralar bıldırım yapamadım ıkı gunluk yapıcam çarşmba sabah 9:30
Kkk 2 ıncir
Saat 15:00 sade kahve
Saat18:1 kase corba 1 dılım et
1,5 saat fıtnes 530 klorı taktım
3 lıtre su
Perşembe sabah 10:30
Kıymalı yumurta ile kkk
Akşam 18:30 1 tabak ıspanak 4 kasık tavuklu mantar yemegı
1 kase yogurt
2 litre su

Buaralar canım tatlı cekıyor nedense bıtter çikolata ve 1 kase jole tatlısı yedım
Bunasıl engel olcam bılemıyorum çok uzuluyorum😩😩

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu. zeytinyağ da güzel ama bütirik asit miydi neydi oda lazım. hayvansal yağ yani.tereyağı mümkünse evde yapmak lazım. yapamıyorsan piyasadaki ürünlerden küçük ambalajlarda alıp deneme yanılmayla en güvenilir markayı bulmak lazım. o aldığınız ürünün markası ve fiyatı ne bilmiyorum ama iyi mal her zaman iyi paradır. bir yaşlı teyzemizin lafı: iyisini bilmiyorsan pahasını sor der.
karatay diyeti pahalı bir diyet deniyor. bununda hiç öyle olmadığını deneyimlerle görüyorsunuz.
bir markete gidiyorum gıda olarak peynir, tereyağı, mercimek nohut fasulye gibi şeyler dışında alacak tek bir şey bulamıyorum.
param cebimde kalıyor.
semt pazarına gidiyorum, kış mevsiminde olduğumuz için domates, biber, patlıcan, t.fasulye, kabak, patlıcan hiç birini almıyorum. bunların kilosu 4er 5er lira pırasanın karnabaharın 2 lira.
param cebimde kalıyor.
cips, çikolata, kola, kek, bisküvi, dondurma yerine ceviz badem alıyorum.
param cebimde kalıyor.

pervin marka tereyağıydı sonra internette okudum epey şikayet olmuş,sütaşınkini alırdım genelde.deneyim dedim tamemen margarin kousu tadı var hatta margarinden bile kötü
bugün hastaca olduğumdan kahvaltıda bir bardak süt ve bir avuç ceviz fındık fıstık karışımı yiyebildim öğleden sonra akşama yakın kurufasulye pişireceğim onu yemeği planlıyorum iki tabak yesem bişey olmaz değilmi?

tatlı istediğinde önce kocaman bir bardak su iç ve kendine sütlü tarçınlı kahve yap. diyete yeni başlayanlarda ki insülin direnci nedeniyle acıkmalar ve tatlı istekleri olabilir. hoca yeni başlayanlara ara öğün bile verebiliyor. sende 2 öğün yapıyorsun. öğlen 3. öğünü katabilirsin ya da bir meyve yada birkaç kayısı falan yiyebilirsin ağzına tatlı ama zararsız birşeyler doğru saatte girer. buda senin diyetini bozmaz. kısa bir zaman sonra çikolataydı jöleydi canın çekmez olacak zaten.

İnş çok uzuluyorum ilk hafta çok güzeldi elimin altında olunca dırek bunlara yonelıyorum
Gündüzleri canım cekmiyor akşam yemegının arkasından ihtıyac duyuyorum nedense

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

s.taş bence de güzel. birde kebr marka var. ben onu tercih ediyorum. deneyebilirsin.
geçmiş olsun.
herkesin kilosuna, daha önceki beslenme alışkanlığına, midesinin genişliğine göre doyma porsiyonu farklıdır. ölçüsü: tıka basa değil doyana kadar yiyoruz.
ben eşime( bir oturuşta yarım ekmek: günde birbuçuk ekmek tüketen bir adam) salatası bulguru cacığı yanında sadece tek çeşitten 3 tabak yemek yedirerek ekmeği kesmiştim. 10 kilo falanda vermişti. 1 kilo sebzeden yemek pişirirdim. ben 1 tabak yiyorum. o tencere o öğünde bitiyordu. düşün artık. ama doksan kiloluk hareketli bir adamın yediğinden bahsediyorum. yanlış mesaj vermek istemem. porsiyon meselesi tamamen kişinin midesinin genişliği, metabolizma hızı, yeme sıklığı, ve kilosuna göre değişir.

kitabı okudunuz mu bilmiyorum. diyete başlamadan önce yapılması gerekenler vardı. mutfağınıza giriyorsunuz. tüm işlenmiş gıdaları ve karatay diyetine uygun olmayan her her her şeyi çıkarıp ya atıyor( ben milli servetimize kıyamayıp o ürünleri zaten para verip almayı tercih edenlere) ya veriyorsunuz. dolayısıyla elinizin altında olmuyor. alışverişe giderken tok karnımıza gidiyoruz. herhangi bir acıkma anına karşı, gittiğimiz yerlere çantamızda çiğ kuruyemişlerimizden götürüyoruz.

ben bu diyete başladığımdan beridir daha çok yiyorum ama işin ilginç yanı daha çok kilo veriyorum bir aydır uyguluyorum 4 kilo kadar kaybettim arada kaçamakda yapmama rağmen.
eskiden kahvaltı yapmazdım ekmek ,şeker tüketirdim ama yediklerimde çok azdı,ne zaman kahvaltıya başladım ozaman kilo verdim ben günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği,akşam yemeğimde beş civarı oluyor daha sonra yemek yemiyorum.
öğretmenim okul tam gün,öğle arasında yiyecek bişey bulamıyoruz okul dağ başında çünkü.bu diyet benim alışkanlıklarıma uydu eskiden beridir ara öğün yemem ben,ara öğünleri sevmem.
kilo verme hızım az durdu gibi ama devamedeceğim bu göbek gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…