aynısı bende de olmuştu. başladığım ay 4,5-5 kg gitti ikinci ay (1 ay boyunca) ileri geri, ileri geri aynı kilo etrafında saydım durdum.. sonra da işe yaramıyor diye esnettim ve küçük kaçamaklar yerini büyük kaçamaklara bıraktı. büyük hatalar yaptım. vücut dirence geçmişti devam etseydim kırılacaktı illa ki ama ben çabuk pes ettim.. sana tavsiyem asla bırakma.. kilo vermeye devam edeceksin.. ben şimdi iki ay kadar gerideyim. ama sporu arttırarak devam ediyorum inş olacak.. sende spora ağırlık ver biraz daBu diyete bayıldım hem emziriyorum hem zayıflıyorum.. Tam bir çikolata bağımlısıydım bir aydır bir iki kaçamak dışında yemedim benim için büyük bir başarı :) ilk başladığım ay 4 buçuk 5 kilo gitti.. Bu ay hiç kıpırdama yok.. Nerde hata yapıyorum ki??
Kuruyemiş bir çay bardağı evet,istersen gün içi öğünlere de dağıtabilirsin,ama kahvaltıda yenmesi tavsiye ediliyor tok tutsun diye.Sıcak karşılama için teşekür ederim
Madem yağın önemi kalori değerinden daha yüksek, ben de köyden gelen tereyağım ile hazırlarım o zaman bu sabahki omletimi :) yaşasın
Kuruyemiş öğün başına değil, tüm gün için bir çay bardağı dolusu olacak değil mi?
Lawyer arkadaşımıza özel mesaj mı atayım liste konusunda yoksa buradan mı yazayım? (Ben de sizi yakaladım, her şeyi size soruyorum.. :78:)
Bir de benim en büyük dezavantajlarımdan bir tanesi eşimin işten eve saat 8-9 arası gelmesi.. yani akşam yemeklerinde Canan hanımın saat 8 kuralını çiğnemek durumunda kalıyorum sürekli.. umarım bu her şeyi alt üst etmiyordur..:18:
Sabah 09.00 Bir kase yogurt
Aksam 18.00 Domates,patlican,biber ve soganli salata.
Spor: 1 km kosubandi, fitness ve 5 km moonwalker.
Su: 2 lt'den fazla.
Her gun bildirim yapacagim artik, gecen hafta hastaliktan dolayi bosladim farkindayim.
rumuz: gurbet_izm
....
dün akşam seçim steresi 6 dan sonra elime geçeni yedimüzgünüm 1 günün yüzünden ne kadar artıdayım şuan....
Sea, bu hafta ben yapayım haftaya sen al,değiştirelim.
Felluz
............
Bu hafta oğlum istanbul'dan geldi(oy kullanıp gitti)
Ona tüm güzel yemeklerden yaptım ve biraz da yedim:) neyse yine de ucuz atlattım.!
Evet,izelge öyle oldu.Aslında ilk hedefim 60 dı.Ama sonraki hedefi yazayım,belki biraz daha gaza gelirim diye düşündüm.İnşallah hepimiz de kalan kilolarımızı çabucak veririz.sea yazınca ben yapayım diye düşündüm baktım ki sen benden önce davranmışsınbu arada çizelgene baktım da tam ortalamışsın ne güzel yarısı bitti kalan yarısı da çabucak biter inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?