Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynısı bende de olmuştu. başladığım ay 4,5-5 kg gitti ikinci ay (1 ay boyunca) ileri geri, ileri geri aynı kilo etrafında saydım durdum.. sonra da işe yaramıyor diye esnettim ve küçük kaçamaklar yerini büyük kaçamaklara bıraktı. büyük hatalar yaptım. vücut dirence geçmişti devam etseydim kırılacaktı illa ki ama ben çabuk pes ettim.. sana tavsiyem asla bırakma.. kilo vermeye devam edeceksin.. ben şimdi iki ay kadar gerideyim. ama sporu arttırarak devam ediyorum inş olacak.. sende spora ağırlık ver biraz da

Kuruyemiş bir çay bardağı evet,istersen gün içi öğünlere de dağıtabilirsin,ama kahvaltıda yenmesi tavsiye ediliyor tok tutsun diye.
Listeye katılma isteğini buradan belrtmen yeterli.Yemeği geç yiyecek olman dezavantaaj gerçekten ama elinden geldiğince menünü karataya uygun tutmaya çalışarak ve yemekten sonra hemen yatmayarak belki durumu idare edebilirsin.

Sabah 8 de kkk,saat 16 da mercimek yemeği,siyah üzümlü yoğurt.
Bugün de spor yok,yarın başlayacağım kesin,efsane geri dönecek Su 2,5 lt olur yatana dek.

2 gündür yazamadım koşturmadan
28.03.2014
Sabah 10 kkk ve tarçınlı süt
Akşam ıspanak çorbası kıymalı lahana yoğurt
Saat 22 gibi de birkaç incir ve badem yedim
29.03.2014
Sabah kkk
Akşam 17.00 ıspanak çorbası, lahana sarması, yoğurt

merhaba arkadaşlar :) aranıza yeni katıldım :) geçen yıl dukan ile 12 kg verdim ancak daha sonra geri aldım dikkatsizlik ve koruma güç v.s. yapmadığım için yeniden üstelik annemle karataya başladık şimdi :) çarşambadan beri yapıyoruz :) 69.1 ile başladım bu sabah 67.1 çıktım :) inanmakta güçlük çekiyorum :) annem maalesefki uyar gibi yapıyor tam uymuyor. çikolataya yada kendine ikram edilenlere hayır diyemiyor falan ama en azından bana destek oluyor :) edefim mayıs 18 de 6 kg civarında olmak düğünümüz var kuzenim evleniyor hiç bir zaman zayıf olmadım ve kuzenimle hep! kıyaslandım bu yüzden sporada ağırlık vererek hem zayıflamak hemde o lafları onların ağzına tıkamak istiyorum beni gördüklerinde ağızları açık kalsın istiyorum :) bu arada bursalıyım 23 yaşındayım :)

Benim çay bardağım biraz büyük galiba.. yarım bardak ceviz bile bir sürü oluyor. Çay bardakları da boy boy oldu.. bunun bir gram hesabı var mı acaba?

Bu günkü menüm

Sabah: 7:30
Sucuklu omlet, 7 zeytin, yarım çay bardağı ceviz (bu sabah peynir yememişim şimdi yazarken fark ettim.. acaba o yüzden mı çok aç hissettim öğlen? :44:)

Öğlen: 16:00
1 kivi

Akşam: 19:30
Lorlu omlet, 8 zeytin, yarım çay bardağı ceviz

Sıvı: 1,5 lt limonlu su (yatana kadar 2 olur)

Bildirim yapmadm bu haftasonu misafirlerim var dun kahvvalti yapamadim oglen
14:00 1 kase corba iki parca et bol salata 1 bardak ayran 3 adet yaprak sarmasi yedim 16 sade kahve
19:30 1 kepce corba 1 parca et 4 kasik bamya yemegi
1,5 litee su

Bugun saat 10:30 kkk 4 dilum sucuk
Saat 16:00 1 kase corba 3 kasik bamya 6 adet cig kofte bol yesiilk
2 litee su

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sabah 09.00 Bir kase yogurt
Aksam 18.00 Domates,patlican,biber ve soganli salata.

Spor: 1 km kosubandi, fitness ve 5 km moonwalker.
Su: 2 lt'den fazla.

Her gun bildirim yapacagim artik, gecen hafta hastaliktan dolayi bosladim farkindayim.

Gunun ilk bildirimi yine benden gelsin:

Rumuz :blanche_ea
Gecen Hafta Kilo : 58.7
Bu hafta Kilo : 58.5
Boy: 1.67
Kaybedilen kilo: 0.2
Kaybedilen %: 0.34

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.5
bu hafta: 68.3
fark:-200 gr
toplam fark:13.2 kg
yüzde: -% 0.291
spor: 1 gün kickbox

Bu hafta liste bende mi diye baktım da haftaya bendeymiş.
Bu hafta sea yapacakmış.

Son düzenleme:
rumuz: gurbet_izm
başlangıç: 17 Mart 2014
başlangıç kilo: 74.7
geçan hafta: 73.9
bu hafta: 74.6
fark:+700 gr
toplam fark:0.01 kg
yüzde: +% 0.947
spor: 4 gün en az yarım saat spor(karma)

dün akşam seçim steresi 6 dan sonra elime geçeni yedim üzgünüm 1 günün yüzünden ne kadar artıdayım şuan....

Son düzenleme:
kilo bildirimim...
rumuz: sarraf
başlangıç kilo: 81,5
geçen hafta: 77,4
bu hafta: 77,4
fark: 0
yüzde :0

bu hafta spor hiç yapamadım ondan sabit kaldım...

rumuz: xc9
başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.4 kg
fark: -300 gr
yüzde%-0.44
spor: yürüyüş
beden: 40-42

Selam kızlar,

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:61
bu hafta kilo:60,7
fark:-0,29
yüzde:-0,49
toplam fark:3,3
boy:159
beden:38-40
spor:yok

bu hafta cok girmedim aralarda okumaya calıstım.

Kızlar benim yerime yapabilecek biri var mı? Aksam en erken 22:00 gibi yayınlarım yaparsam da ya da daha gec olabilir. Cok uykusuzum da.

Felluz
baş.tarihi:9 mart 2013
baş.kilo:87
geçen hafta kilo:76.4
bu hafta kilo:76.4
fark:0
yüzde:0
toplam fark:10.6 kg
boy:163
beden:42
spor:yok

Bu hafta oğlum istanbul'dan geldi(oy kullanıp gitti)
Ona tüm güzel yemeklerden yaptım ve biraz da yedim:) neyse yine de ucuz atlattım.!

Sabah 09.00 Bir kase yogurt
Aksam 18.00 Domates,patlican,biber ve soganli salata.

Spor: 1 km kosubandi, fitness ve 5 km moonwalker.
Su: 2 lt'den fazla.

Her gun bildirim yapacagim artik, gecen hafta hastaliktan dolayi bosladim farkindayim.

ne kadar az yemişsin acıkmadın mı hiç:26:

rumuz: gurbet_izm
....
dün akşam seçim steresi 6 dan sonra elime geçeni yedim üzgünüm 1 günün yüzünden ne kadar artıdayım şuan....

dün ben de hem akşam yemeğimi geç yedim hem de 10 gibi kocaman bir muz yedim çok da tatlıydı

Sea, bu hafta ben yapayım haftaya sen al,değiştirelim.

sea yazınca ben yapayım diye düşündüm baktım ki sen benden önce davranmışsınbu arada çizelgene baktım da tam ortalamışsın ne güzel yarısı bitti kalan yarısı da çabucak biter inş

Felluz
............
Bu hafta oğlum istanbul'dan geldi(oy kullanıp gitti)
Ona tüm güzel yemeklerden yaptım ve biraz da yedim:) neyse yine de ucuz atlattım.!

ne güzel hasret gidermişsiniz

Ses ses çıkarmadı ama ben yapayım listeyi gene de.!8 e kadar bildirimlerinizi yapın.Bugün az mıyız,bana mı öyle geliyor?
Sabah kkk,bir havuç, saat 16:20 de yeşil fasulye,siyah üzümlü yoğurt,biraz fıstık.
Spor jillian killer abs ve jillian killer buns.Su her zamanki gibi yatana dek 2,5 lt olur.

sea yazınca ben yapayım diye düşündüm baktım ki sen benden önce davranmışsınbu arada çizelgene baktım da tam ortalamışsın ne güzel yarısı bitti kalan yarısı da çabucak biter inş
Evet,izelge öyle oldu.Aslında ilk hedefim 60 dı.Ama sonraki hedefi yazayım,belki biraz daha gaza gelirim diye düşündüm.İnşallah hepimiz de kalan kilolarımızı çabucak veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…