Arkadaşlar biz bu hafta umreye gideceğiz inşallah,
O yüzden 3 hafta bildirim yapamayacağım
Orada da dikkat etmeye çalışacağım
Döndüğümde görüşürüz inşallah karataya devam
Dua isteyenler burdan ya da özel mesaj atabilir
Allaha emanet olun
Sabah:kkk,1 muz.(fazla oldu)
Öğlen 15:30 -tavuk,2 içli köfte,4,5 yaprak sarma(cıssss),biber.
Öğlen kaçırdığım için Akşam yemedim hiç acıkmadım ..
1 saat yürüyüş
Bolca su
Sabah 07.40 : Yoğurt (150 g)
09.00 : 9-10 fındık
Akşam 18.30 : Tavuklu Zeytinyağlı Yeşil Salata
Spor : 7 km moonwalker, 500 m koşu bandı, biraz bacak çalıştım.
Su : 2lt'den fazla.
Dünkü menüm
Sabah 11 kkk ve süt
Akşam 16.00 1 lahmacun, ayran
23.00 1 küçük karnıyarık, 2 kaşık yoğurt
Arkadaşlar biz bu hafta umreye gideceğiz inşallah,
Allaha emanet olun
Sabah saat 8de kkk,saat 16 da tarhana çorbası,lorlu omlet,epeydir meyve yemiyordum canım çekti bir elma yedim.
Spor:Jillian killer buns ve killer abs yaptım.Su yatana dek 2,5-3 lt olur.
Merhaba arkadaşlar. Kilo bildirimini Cuma günleri yapmak konusunu oylamaya açmak istiyorum. Malum haftasonları ister istemez kaçamaklar olabiliyor. Şahsen ben tartı günü stresine giriyorum ve hafta sonu da evde olunca canım devamlı yemek istiyor. Sırf Pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonu dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haliyle bu durum sıkıntı yaratıyor. Sizin de bu konuda fikirlerinizi alayım. Eğer çoğunluk kabul ederse tartı günümüzü Cuma yapalım
Gunaydın herkese bu arada kızlar
Law_yer selam,
Aslında ben de bayagıdır bunu sizlere soracaktım tartyı cuma gunu yapsak diye. Benim üç cocukla hafta sonlarını gecirmek bu anlamda azap oluyor. Bir yerlere gidiliyor. Anneanne / babaanneler basta. Sofralar kurulu. Yemek istemiyorum yesem içim içimi yer yemesem cevremdekiler. oo niye yemiyorsun?
Laf anlatma derdi. Evde kalsam cocuklar yok mu bir seyler? puding yap kek yap anne vs vs dısarı cıksak ayrı. En azında cuma olsa hafta sonu yediklerimizi Ptesiden itibaren sıkı tutup cumaya kadar veririz. Spor artırımı vb . Biraz değişiklik iyi de gelebilir belki metabolizmalara :)
Allah kabul etsin canım..kilo hedefimize ulaşmamız için dua et:)Arkadaşlar biz bu hafta umreye gideceğiz inşallah,
Allaha emanet olun
Bence de iyi olur....çoğunluk onaylarsa iyi olacağını düşünüyorum..Merhaba arkadaşlar. Kilo bildirimini Cuma günleri yapmak konusunu oylamaya açmak istiyorum. Malum haftasonları ister istemez kaçamaklar olabiliyor. Şahsen ben tartı günü stresine giriyorum ve hafta sonu da evde olunca canım devamlı yemek istiyor. Sırf Pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonu dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haliyle bu durum sıkıntı yaratıyor. Sizin de bu konuda fikirlerinizi alayım. Eğer çoğunluk kabul ederse tartı günümüzü Cuma yapalım
Aynen yürüyüş,yani sporsuz olmuyor,! İki öğün her zaman olmazsa da bazen uyguluyorum.2,5 öğün de çok iyi oluyor..!felluz senin bu iki ogun yemen cok guzel ya ben bir turlu yapamıyorum canım.
cısslar var ama olsun ustune yuruyus iyi gelmiştir. :)
Merhaba arkadaşlar. Kilo bildirimini Cuma günleri yapmak konusunu oylamaya açmak istiyorum. Malum haftasonları ister istemez kaçamaklar olabiliyor. Şahsen ben tartı günü stresine giriyorum ve hafta sonu da evde olunca canım devamlı yemek istiyor. Sırf Pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonu dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haliyle bu durum sıkıntı yaratıyor. Sizin de bu konuda fikirlerinizi alayım. Eğer çoğunluk kabul ederse tartı günümüzü Cuma yapalım
Teşekkür ederimroyalbunnuy gelir gelmez 1. olmuşsun tebrik ederim
sana katılıyorum ben de her haftasonu şimdi bunu yersen pzt şişer miyim diye düşünüyorum malum bahar da geldi haftasonu piknikleri başladı benim yüzümden ağız tadıyla birşey yiyemiyor kimse malzemeyi az götürüyorum çok yemeyeyim diye isyan ediyorlarpazar kahvaltılarının da tadını kaçırmışım
uzun lafın kısası bana da pzt uyar
Bana göre farketmez,çoğunluğa uyarım.Ama hafta sonu kaçamağa izin anlamına geliyorsa diyetin özüne aykırı olmaz mı?Merhaba arkadaşlar. Kilo bildirimini Cuma günleri yapmak konusunu oylamaya açmak istiyorum. Malum haftasonları ister istemez kaçamaklar olabiliyor. Şahsen ben tartı günü stresine giriyorum ve hafta sonu da evde olunca canım devamlı yemek istiyor. Sırf Pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonu dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haliyle bu durum sıkıntı yaratıyor. Sizin de bu konuda fikirlerinizi alayım. Eğer çoğunluk kabul ederse tartı günümüzü Cuma yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?