Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah saat 8de kkk,saat 16 da tarhana çorbası,lorlu omlet,epeydir meyve yemiyordum canım çekti bir elma yedim.
Spor:Jillian killer buns ve killer abs yaptım.Su yatana dek 2,5-3 lt olur.

Son düzenleme:
Sabah 08.30 : 150 g yoğurt, 8-9 fındık.

Öğle 13.00 : Biraz haşlanmış tavuk, 150 g yoğurt, yeşillik.

Spordan sonra saat 21.00'de : Bir bardak süt.

Spor: 5 km yürüyüş, 3 km moon walker, fitness(toplamda 650 kcal)

Su : 2lt'den fazla.

Bugün karnım ağrıdı baya bi, su içesim gelmedi hiç o yüzden suyum 1lt'de kaldı

Kahvaltı (10:00): kkk

Akşam (20:30): Bir kase çorba, haşlanmış 2 yumurtalı marul+havuç salatası

Sıvı: 1 lt limonlu su

şimdiden Allah ibadetlerini kabul etsin canım ...ayyy ne güzel yaa birgün bize de nasip olur inşallah....

bugün karışık bir menü oldu benim için ..
sabah karatay kahvaltımı yaptım..öğleden sonra çarşıya gittim eve geç gelince acele hemen bir çorba ve salata yedim..

Merhaba arkadaşlar. Kilo bildirimini Cuma günleri yapmak konusunu oylamaya açmak istiyorum. Malum haftasonları ister istemez kaçamaklar olabiliyor. Şahsen ben tartı günü stresine giriyorum ve hafta sonu da evde olunca canım devamlı yemek istiyor. Sırf Pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonu dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haliyle bu durum sıkıntı yaratıyor. Sizin de bu konuda fikirlerinizi alayım. Eğer çoğunluk kabul ederse tartı günümüzü Cuma yapalım

Sabah:kkk,1 muz.(fazla oldu)

Öğlen 15:30 -tavuk,2 içli köfte,4,5 yaprak sarma(cıssss),biber.

Öğlen kaçırdığım için Akşam yemedim hiç acıkmadım ..

1 saat yürüyüş
Bolca su

felluz senin bu iki ogun yemen cok guzel ya ben bir turlu yapamıyorum canım.
cısslar var ama olsun ustune yuruyus iyi gelmiştir. :)

Sabah 07.40 : Yoğurt (150 g)
09.00 : 9-10 fındık

Akşam 18.30 : Tavuklu Zeytinyağlı Yeşil Salata

Spor : 7 km moonwalker, 500 m koşu bandı, biraz bacak çalıştım.
Su : 2lt'den fazla.

selam, o kadar az yemeye aralarda cok bir de monnwalker, kosu bandı bravo canım sana da :)

Dünkü menüm
Sabah 11 kkk ve süt
Akşam 16.00 1 lahmacun, ayran
23.00 1 küçük karnıyarık, 2 kaşık yoğurt

oo 23:00 te mi karnıyarık :) bugun yuruyuse asılırsan tolere edilir sanırım.

hayırlı yolculuklar :) allah hayırlısı ile donme nasip etsin..

Sabah saat 8de kkk,saat 16 da tarhana çorbası,lorlu omlet,epeydir meyve yemiyordum canım çekti bir elma yedim.
Spor:Jillian killer buns ve killer abs yaptım.Su yatana dek 2,5-3 lt olur.

efes selam, ya senin su duzenli spor olayına bayılıyorum. Ben bu ara iyice bıraktım ya . Devam et boyle hep canım.

Gunaydın herkese bu arada kızlar

Law_yer selam,
Aslında ben de bayagıdır bunu sizlere soracaktım tartyı cuma gunu yapsak diye. Benim üç cocukla hafta sonlarını gecirmek bu anlamda azap oluyor. Bir yerlere gidiliyor. Anneanne / babaanneler basta. Sofralar kurulu. Yemek istemiyorum yesem içim içimi yer yemesem cevremdekiler. oo niye yemiyorsun?
Laf anlatma derdi. Evde kalsam cocuklar yok mu bir seyler? puding yap kek yap anne vs vs dısarı cıksak ayrı. En azında cuma olsa hafta sonu yediklerimizi Ptesiden itibaren sıkı tutup cumaya kadar veririz. Spor artırımı vb . Biraz değişiklik iyi de gelebilir belki metabolizmalara :)

Bence de pazartesi olmasi, haftasonu kendimi tutmami sagliyor.

Allah kabul etsin canım..kilo hedefimize ulaşmamız için dua et:)
Bence de iyi olur....çoğunluk onaylarsa iyi olacağını düşünüyorum..
felluz senin bu iki ogun yemen cok guzel ya ben bir turlu yapamıyorum canım.
cısslar var ama olsun ustune yuruyus iyi gelmiştir. :)
Aynen yürüyüş,yani sporsuz olmuyor,! İki öğün her zaman olmazsa da bazen uyguluyorum.2,5 öğün de çok iyi oluyor..!

efescim eline sağlık listemiz
bu hafta sabit kalanlar ve alanlar olmuş geçen haftaki performansı göstermemiz gerek yeniden yaza 2 ay kaldı

royalbunnuy gelir gelmez 1. olmuşsun tebrik ederim

sana katılıyorum ben de her haftasonu şimdi bunu yersen pzt şişer miyim diye düşünüyorum malum bahar da geldi haftasonu piknikleri başladı benim yüzümden ağız tadıyla birşey yiyemiyor kimse malzemeyi az götürüyorum çok yemeyeyim diye isyan ediyorlarpazar kahvaltılarının da tadını kaçırmışım

uzun lafın kısası bana da pzt uyar

royalbunnuy gelir gelmez 1. olmuşsun tebrik ederim
Teşekkür ederim Diyetin başlarında bi atak oluyo farkındayım ama umarım ben bu şekilde devam ederim.

Bildirimi Cuma günleri yapma konusuna gelince, ben bu konuda çekimser kalıyorum. Şahsen benim açımdan hiç fark etmez, ikisine de uyarım ama bildirimin Cuma günü yapılmasını isteyen arkadaşlar son toplamda üzücü sonuçlar alabilir gibi geliyor bana.. :26: ya da belki de hafta içi daha azimli olurlar... bilemedim.. :44:
yani açık şekilde görülüyor ki çekimserim ve tüm kararlarınıza uyarım

Cuma uyar demek istedin değil mi?

Kızlaaar kilo bildirimini cuma gününe alırsak,hafta sonu yine çok dikkatli olacaz.! Amaç hafta sonu tartı gerginliğini atmak..pt ,salı günkü rahatlığı ct,pazar günü yaşamak.malum yaza az kaldı..bozmak yok..!

Son düzenleme:
Kizlar, sonucta kilo vermeye calisiyoruz degil mi?

Bence kilo bildirimini haftada 2'ye cikaralim cumartesi sabahlari ve carsamba sabahlari gibi!

Boylelikle daha cok dikkat ederiz?

Sabah : Yoğurt
Öğlen : Zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara : 50 g fındık
Akşam : Büyük bir hellim peynirli salata

Spor : Yok
Su > 2lt

Ben de bugünkü menümü paylaşayım

Sabah (10:30): Bir kase çorba, kavrulmuş kara lahanalı, lorlu omlet (2 yumurtalı), yarım çay bardağı ceviz, 8 zeytin

Akşam (21:00): 1,5 kase çorba, 1 kase salata, lorlu omlet (2 yumurtalı)

Su: 1,5 lt

canım aslında iyi fikir ben varım

bugün yumurtasız bir kahvaltı yaptım bir zaman yiyemiycem galiba ama peyniri bol yiyorum ve kuruyemiş mutlaka oluyor..
akşam kuru fasülye dört kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim.....

Sabah:kkk,1 elma

Öğlen:4 kaşık bulgur pilavı,az tavuk,salata,1 portakal,minik bir çikolata(cıssss)

Akşam:kerevizli yoğurt,salata.

Yürüyüş 1 saat

Bolca su

Bana göre farketmez,çoğunluğa uyarım.Ama hafta sonu kaçamağa izin anlamına geliyorsa diyetin özüne aykırı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…