Bana göre farketmez,çoğunluğa uyarım.Ama hafta sonu kaçamağa izin anlamına geliyorsa diyetin özüne aykırı olmaz mı?
Eline sağlık lawyer:) umarım cuma günleri bize uğur getirir...Arkadaşlar çoğunluğun da onaylaması üzerine tartı günümüzü Cuma'ya aldık. Buna göre yeni liste aşağıda.
Sea: 11.04.2014
xc9: 18.04.2014
gubet_izm: 25.04.2014
270507tugba: 02.05.2014
blanche_ea: 09.05.2014
yenigelinstyle: 16.05.2014
sarraf: 23.05.2014
law_yer: 30.05.2014
felluz: 06.06.2014
15efes25: 13.06.2014
hepinize sevgiler
HahahaaaaaaCuma uyar demek istedin değil mi?
Kizlar, sonucta kilo vermeye calisiyoruz degil mi?
Bence kilo bildirimini haftada 2'ye cikaralim cumartesi sabahlari ve carsamba sabahlari gibi!
Boylelikle daha cok dikkat ederiz?
Evet haklısın haftasonu rehavete kapılmamalıyız biraz fazla yesek de diyete aykırı şeyler yememeliyizKızlaaar kilo bildirimini cuma gününe alırsak,hafta sonu yine çok dikkatli olacaz.! Amaç hafta sonu tartı gerginliğini atmak..pt ,salı günkü rahatlığı ct,pazar günü yaşamak.malum yaza az kaldı..bozmak yok..!
Dün menümü yazmayı unutmuşum yatınca aklıma geldi ama kalkamadım
Dünü menüsü:
Kahvaltı (10:00): kkk
Akşam (21:00): Bir kase çorba, bir kase salata
Ya arkadaşlar ben bi yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nedir çözemedim. Birkaç gündür kilomda azalma olmadığı gibi dün bir de arttığını gördüm. Regl dönemim olduğu için diyeceğim ama artık bitiyor 4. gündeyim. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama ne anlamadım. :18: Acaba çay bardağım mı büyük, kuruyemiş porsiyonum mu biraz fazla? Kuruyemişi biraz azaltsam ya da bir süre çıkarsam menüden diyorum.
akşam da çok hafif hatta az yemişsin ama geç yemişsin 8 den sonra yememek gerek yatağa boş mideyle gitmen gerek saatlerine dikkat et kuruyemişi 1 avuç kadar ye çaybardağın büyükse suyu da ihmal etme
Heyyyy halimes sen de kimsin.?? :)) yolunu kaybetmiş sanırım:)))Amin canım. Yarini iple cekiyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama yemezsem uyuyamazdım.!! Çok fena olmuştum.neyse çantayı yedik yine:)felluuuuzz
dün gözümden kaçmış sen geçen gün yatmadan tavuk yeyip süt içmişsin aferin sana
mönün de iyiymiş oysa...8:00 dan sonra yenmeyecek..o kesin kural..metabolizmanı harekete geçirecek 45 dk hızlı yürüyüş dene..!Dün menümü yazmayı unutmuşum yatınca aklıma geldi ama kalkamadım
Dünü menüsü:
Kahvaltı (10:00): kkk
Akşam (21:00): Bir kase çorba, bir kase salata
Ya arkadaşlar ben bi yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nedir çözemedim. Birkaç gündür kilomda azalma olmadığı gibi dün bir de arttığını gördüm. Regl dönemim olduğu için diyeceğim ama artık bitiyor 4. gündeyim. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama ne anlamadım. :18: Acaba çay bardağım mı büyük, kuruyemiş porsiyonum mu biraz fazla? Kuruyemişi biraz azaltsam ya da bir süre çıkarsam menüden diyorum.
Aynen hiç affetmiyor:)2 gündür ben de + çıkıyorum çarş kısır yemiştim dün de sarma yedim ondan oldu artık öğrendim metabolizmamın diliniama salı gün kabak çorbası yoğurt yedim tüm gün ertesi güne hiç değişiklik yoktu alırkan kiloyla verirken gramla yetti gari
bazen benim de içim kuruyor, meyveye saldırıyorum..bu aralar meyveyi 2 ye çıkardım.Dünkü menüm biraz Karatay'ın dışına çıktı
Gün içinde: 3 elma, 2 portakal
Akşam (20:30): Bir kase çorba, bol salata
Sıvı: 1,5lt
Dünkü menüm biraz Karatay'ın dışına çıktı
Gün içinde: 3 elma, 2 portakal
Akşam (20:30): Bir kase çorba, bol salata
Sıvı: 1,5lt
benden başka kimse yazmamışbu günkü menüm :)
Gün içi: 1 elma, 3 portakal
Akşam (18:30): 1 tantuni dürüm (sinemaya gittik, o yüzden dışarda yedik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?