Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bana göre farketmez,çoğunluğa uyarım.Ama hafta sonu kaçamağa izin anlamına geliyorsa diyetin özüne aykırı olmaz mı?

kesinlikle kaçamağa izin anlamında değil bu. kaçamak yapacak olan her zaman yapar zaten. bu durum sadece haftasonu normal rutinimizden çıkmamız nedeniyle. ben kendi adıma pazartesi tartı günü olunca haftasonu strese giriyorum, dışarıya bile çıkmıyorum, stres bende daha çok yeme isteği uyandırıyor. rahat rahat kaçamak yapmak için değil hafta içi daha düzenli ve saatli beslendiğimiz için bu fikrimi söyledim. motivasyon daha yüksek olur böylece.

Arkadaşlar çoğunluğun da onaylaması üzerine tartı günümüzü Cuma'ya aldık. Buna göre yeni liste aşağıda.

Sea: 11.04.2014

xc9: 18.04.2014

gubet_izm: 25.04.2014

270507tugba: 02.05.2014

blanche_ea: 09.05.2014

yenigelinstyle: 16.05.2014

sarraf: 23.05.2014

law_yer: 30.05.2014

felluz: 06.06.2014

15efes25: 13.06.2014

hepinize sevgiler

Son düzenleme:
Selam herkese:)
Dün tam uyuyacaktım ki; birden bir açlık hissettim ve içim titredi sanırım gündüz yediklerim az geldi..bir parça tavuk ile süt içtim. Eline sağlık lawyer:) umarım cuma günleri bize uğur getirir...

Dün sabah kkk, akşam tavuk ciğeri,yoğurt
Bugün sabah kkk,akşam kabak yemeği,yoğurt,az fıstık
Spor:jillian killer buns,su yatana dek 2,5 lt olur

Cuma uyar demek istedin değil mi?
Hahahaaaaaa
pzt mî yazmışım hiç farkında değilim cuma demek istedim tabi kî
Kizlar, sonucta kilo vermeye calisiyoruz degil mi?

Bence kilo bildirimini haftada 2'ye cikaralim cumartesi sabahlari ve carsamba sabahlari gibi!

Boylelikle daha cok dikkat ederiz?

ilahi blanche
yahu bîz haftasonu gerilmeyelim diye cumaya evet diyoruz sen haftada iki diyorsun bir yıldır çırpınıyoruz burada strese giriyoruz al-ver al-ver haftada 2 olursa kafayı yeriz artık :))

Evet haklısın haftasonu rehavete kapılmamalıyız biraz fazla yesek de diyete aykırı şeyler yememeliyiz

Bugünkü menümü de yazayımSabahKkk greyfurtAkşamTaze fasülyeCevizli yoğurtlu kereviz salatası4 tane sarma 1 biber dolması1.5 lt su 1 saat yürüyüş

Dün menümü yazmayı unutmuşum yatınca aklıma geldi ama kalkamadım

Dünü menüsü:

Kahvaltı (10:00): kkk

Akşam (21:00): Bir kase çorba, bir kase salata

Ya arkadaşlar ben bi yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nedir çözemedim. Birkaç gündür kilomda azalma olmadığı gibi dün bir de arttığını gördüm. Regl dönemim olduğu için diyeceğim ama artık bitiyor 4. gündeyim. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama ne anlamadım. :18: Acaba çay bardağım mı büyük, kuruyemiş porsiyonum mu biraz fazla? Kuruyemişi biraz azaltsam ya da bir süre çıkarsam menüden diyorum.

akşam da çok hafif hatta az yemişsin ama geç yemişsin 8 den sonra yememek gerek yatağa boş mideyle gitmen gerek saatlerine dikkat et kuruyemişi 1 avuç kadar ye çaybardağın büyükse suyu da ihmal etme

felluuuuzz
dün gözümden kaçmış sen geçen gün yatmadan tavuk yeyip süt içmişsin aferin sana

2 gündür ben de + çıkıyorum çarş kısır yemiştim dün de sarma yedim ondan oldu artık öğrendim metabolizmamın dilini ama salı gün kabak çorbası yoğurt yedim tüm gün ertesi güne hiç değişiklik yoktu alırkan kiloyla verirken gramla yetti gari

akşam da çok hafif hatta az yemişsin ama geç yemişsin 8 den sonra yememek gerek yatağa boş mideyle gitmen gerek saatlerine dikkat et kuruyemişi 1 avuç kadar ye çaybardağın büyükse suyu da ihmal etme

Saat konusunda sıkıntılıyım evet ama eşim eve ancak o saatlerde geliyor ben de geç kalıyorum o yüzden o yüzden mi problem yaşıyorum acaba?.. ama başta fena değildim.. neyse bakalım yılmadan devam.. yaz beklemez

selam kızlar....
sabah menemen peynir ceviz günkurusu çok az zeytin
akşam: mercimek çorbası ıspanak yemeği yoğurt.

Dünkü menüm biraz Karatay'ın dışına çıktı

Gün içinde: 3 elma, 2 portakal

Akşam (20:30): Bir kase çorba, bol salata

Sıvı: 1,5lt

benden başka kimse yazmamış bu günkü menüm :)

Gün içi: 1 elma, 3 portakal

Akşam (18:30): 1 tantuni dürüm (sinemaya gittik, o yüzden dışarda yedik)

kızlar nerdesiniz yahu...hafta sonunuz yoğun geçiyo galibaiki gündür iki arkadaş takılıyoruz buraya sizsiz olmuyo...

bugünkü menüm..
sabah: soğanlı yumurta peynir domates ceviz günkurusu
akşam: çiğ köfte ayran salata...

Amin canım. Yarini iple cekiyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyyyy halimes sen de kimsin.?? :)) yolunu kaybetmiş sanırım:)))
felluuuuzz
dün gözümden kaçmış sen geçen gün yatmadan tavuk yeyip süt içmişsin aferin sana
ama yemezsem uyuyamazdım.!! Çok fena olmuştum.neyse çantayı yedik yine:)

mönün de iyiymiş oysa...8:00 dan sonra yenmeyecek..o kesin kural..metabolizmanı harekete geçirecek 45 dk hızlı yürüyüş dene..!

Aynen hiç affetmiyor:)

bazen benim de içim kuruyor, meyveye saldırıyorum..bu aralar meyveyi 2 ye çıkardım.

Bu aralar yoğunluktan pek giremedim kızlarrr..
Dün
Sabah:kkk,1elma

Öğlen:et iskender,yoğurt,salata,1 portakal

Akşam:yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı.salata

AVM de yürüyüş

benden başka kimse yazmamış bu günkü menüm :)

Gün içi: 1 elma, 3 portakal

Akşam (18:30): 1 tantuni dürüm (sinemaya gittik, o yüzden dışarda yedik)

royanbunnuy ciğim xc9 da bana taktı deme ama söylemeden edemeyeceğim bu 2 menü ne karataya ne başka diyete uyargünde 4-5 meyve yersen vücuda çok fazla şeker yüklemiş olursun
sen kahvaltı yapmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…