dünkü menüm
sabah
kuruyemişsiz kkk
2 lokma ekmek (cıss)
akşam
2 köfte
5 tane sarma (pirinçliydi cısss)
salata
ayran
2 lt su 45 dk yürüyüş
Arkadaslar merhaba herkese sirra kadem basmis gibi gittim ama sonnda dondum beni merak edenler olduysa il disine cikmistim yaklasik alti hafta ordaydim int imkanim vardi ama yeni bi ortama girince kizimin alismasi zor oldu derken tekrar donunce yazabiliyorum affiniza siginarak..
Karataya gelince gittigim yerde bir ayligina spora yazildim spora gittim cook guzel sikilastim 89.90 gitmistim 87 yi gordum ama.... iste bu ama varya ahhh ahh suan tok karnina yie 90 lari gordum. Yarin sabah tekrar tartilip listeye girmeyerek bildirim yaparak sonraki haftaya ins girerim. Bogazimi son iki hafta cok tutamadim once saatlerimi bozmadan abartmaya basladim sonra ise saatleride bozdum hele bu iki gun ne bulduysam yedim. Ama olsun onumuze bakmamiz lazim dedigim gibi tek avantajim sarkmalarimin gitmesi oldu buda iyi dimi?
Bu arada gecmsi okumaya hic vaktim yok. Son sayfalara baktimda yeni gelen ark hosgeldiniz hepiniz.
Birde bildrim gunu konusulmus sanirim cumaya alisa kesin bende kacamak yaparim haftasonu o yuzden bencede p.tesi kalmali.. ins yarin herkes iyi kilolar vermistir.
mönün de iyiymiş oysa...8:00 dan sonra yenmeyecek..o kesin kural..metabolizmanı harekete geçirecek 45 dk hızlı yürüyüş dene..!
bazen benim de içim kuruyor, meyveye saldırıyorum..bu aralar meyveyi 2 ye çıkardım.
evet biliyorumroyanbunnuy ciğim xc9 da bana taktı deme ama söylemeden edemeyeceğim bu 2 menü ne karataya ne başka diyete uyargünde 4-5 meyve yersen vücuda çok fazla şeker yüklemiş olursun
sen kahvaltı yapmıyor musun?
Arkadaslar merhaba herkese sirra kadem basmis gibi gittim ama sonnda dondum beni merak edenler olduysa il disine cikmistim yaklasik alti hafta ordaydim int imkanim vardi ama yeni bi ortama girince kizimin alismasi zor oldu derken tekrar donunce yazabiliyorum affiniza siginarak..
Karataya gelince gittigim yerde bir ayligina spora yazildim spora gittim cook guzel sikilastim 89.90 gitmistim 87 yi gordum ama.... iste bu ama varya ahhh ahh suan tok karnina yie 90 lari gordum. Yarin sabah tekrar tartilip listeye girmeyerek bildirim yaparak sonraki haftaya ins girerim. Bogazimi son iki hafta cok tutamadim once saatlerimi bozmadan abartmaya basladim sonra ise saatleride bozdum hele bu iki gun ne bulduysam yedim. Ama olsun onumuze bakmamiz lazim dedigim gibi tek avantajim sarkmalarimin gitmesi oldu buda iyi dimi?
Bu arada gecmsi okumaya hic vaktim yok. Son sayfalara baktimda yeni gelen ark hosgeldiniz hepiniz.
Birde bildrim gunu konusulmus sanirim cumaya alisa kesin bende kacamak yaparim haftasonu o yuzden bencede p.tesi kalmali.. ins yarin herkes iyi kilolar vermistir.
Evet canim kizimin kolu kirilmisti uc hafta alcida durdu sonra cikti simdi iyi elhamdulillah bi problem yok. Alcisi tam uc kere degisti hareketli oldugundan yerinde durmadigindan surekli kaydi dustu alcisi en son tam kol alci yapikdida doktorda alci yaparkenki stresi gitms oldu. Aklinizda bulunsun bebegi olanlar tam kol alci daha rahat oluyor dusmedigi icin, Henuz bebek oldugu icin kirilmalar cabuk kayniyormus.canım öncelikle hoşgeldin bu benim yeni adım önceki zeynom du hatırlarsan...hakikaten seni çok merak etmiştim kızının kolu kırılmıştı galiba ondan dolayı buraya uğrayamadığını düşünmüştüm seni şimdi görünce çookk sevindim
kilo bildirimimiz cumaya alındı evet aslında bana kalırsa daha iyi oldu yani stressiz bir hafta sonu olacak bizim için..kilo verdiğimiz zaman almamak için daha dikkat ederiz diye düşünüyorum hafta sonunda malum tatilde biraz menülerimiz değişebiliyor...
Hosbulduk canim. Karataya tam gaz devam.. kkk yaptim aksama ne pisirsem diye dusunuyorumnp evde tam takir sayilir..Capadokya selam hosgeldin tekrar aramıza :)
Evet canim kizimin kolu kirilmisti uc hafta alcida durdu sonra cikti simdi iyi elhamdulillah bi problem yok. Alcisi tam uc kere degisti hareketli oldugundan yerinde durmadigindan surekli kaydi dustu alcisi en son tam kol alci yapikdida doktorda alci yaparkenki stresi gitms oldu. Aklinizda bulunsun bebegi olanlar tam kol alci daha rahat oluyor dusmedigi icin, Henuz bebek oldugu icin kirilmalar cabuk kayniyormus.
Hosbulduk canim. Karataya tam gaz devam.. kkk yaptim aksama ne pisirsem diye dusunuyorumnp evde tam takir sayilir..
Bu arada kilo bildirimine cuma girebilirim herhalde bugunden sonra bildirim yaparak degil mi cumaya alindigini bilmiyordum cunki..
İlk ay 5 kilo gitti çok mutluydum, bu ay hiç kilo veremedim hatta biraz aldım hevesim kırılıyor kaçamaklara başladım kilo vermemek çok canımı sıkıyor ama..
ay ne zaman cuma oldu.. giremiyorum kızlar kusura bakmayın. bu sıralar acayip yoğunum. bugün tartıldım (son iki gündür bulgur yiyordum) +300 çıktım. off. neyse cumaya kadar gider inş.Arkadaşlar çoğunluğun da onaylaması üzerine tartı günümüzü Cuma'ya aldık. Buna göre yeni liste aşağıda.
Sea: 11.04.2014
xc9: 18.04.2014
gubet_izm: 25.04.2014
270507tugba: 02.05.2014
blanche_ea: 09.05.2014
yenigelinstyle: 16.05.2014
sarraf: 23.05.2014
law_yer: 30.05.2014
felluz: 06.06.2014
15efes25: 13.06.2014
hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?