Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünkü menüm
sabah
kuruyemişsiz kkk
2 lokma ekmek (cıss)

akşam
2 köfte
5 tane sarma (pirinçliydi cısss)
salata
ayran

2 lt su 45 dk yürüyüş

Arkadaslar merhaba herkese sirra kadem basmis gibi gittim ama sonnda dondum beni merak edenler olduysa il disine cikmistim yaklasik alti hafta ordaydim int imkanim vardi ama yeni bi ortama girince kizimin alismasi zor oldu derken tekrar donunce yazabiliyorum affiniza siginarak..

Karataya gelince gittigim yerde bir ayligina spora yazildim spora gittim cook guzel sikilastim 89.90 gitmistim 87 yi gordum ama.... iste bu ama varya ahhh ahh suan tok karnina yie 90 lari gordum. Yarin sabah tekrar tartilip listeye girmeyerek bildirim yaparak sonraki haftaya ins girerim. Bogazimi son iki hafta cok tutamadim once saatlerimi bozmadan abartmaya basladim sonra ise saatleride bozdum hele bu iki gun ne bulduysam yedim. Ama olsun onumuze bakmamiz lazim dedigim gibi tek avantajim sarkmalarimin gitmesi oldu buda iyi dimi?

Bu arada gecmsi okumaya hic vaktim yok. Son sayfalara baktimda yeni gelen ark hosgeldiniz hepiniz.

Birde bildrim gunu konusulmus sanirim cumaya alisa kesin bende kacamak yaparim haftasonu o yuzden bencede p.tesi kalmali.. ins yarin herkes iyi kilolar vermistir.

canım öncelikle hoşgeldin bu benim yeni adım önceki zeynom du hatırlarsan...hakikaten seni çok merak etmiştim kızının kolu kırılmıştı galiba ondan dolayı buraya uğrayamadığını düşünmüştüm seni şimdi görünce çookk sevindim
kilo bildirimimiz cumaya alındı evet aslında bana kalırsa daha iyi oldu yani stressiz bir hafta sonu olacak bizim için..kilo verdiğimiz zaman almamak için daha dikkat ederiz diye düşünüyorum hafta sonunda malum tatilde biraz menülerimiz değişebiliyor...

bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: çorba zeytinyağlı kabak yemeği salata

bugün iki mil leslie 20 dk zumba yaptım...su 1,5 lt oldu...

Canım ya eşim eve ancak eliyor diye böyle yapıyorum mecburen ama ne yapsam bilemedim.. o gelmeden Karatay yemeğimi yesem, onunla birlikte de salata yesem yine kötü olur mu acaba:44:
royanbunnuy ciğim xc9 da bana taktı deme ama söylemeden edemeyeceğim bu 2 menü ne karataya ne başka diyete uyargünde 4-5 meyve yersen vücuda çok fazla şeker yüklemiş olursun
sen kahvaltı yapmıyor musun?
evet biliyorum kilo verememenin stresi + meyve özlemi böyle bir sonuca neden oldu yoksa normalde karatay kahvaltımı yapıyorum hep

Bu arada dünkü menüm

Sabah (10:00) Haşlanmış yumurtalı kkk

Akşam (19:30) Izgara tavuk (derisiz), yanında da eşimin annesinin köyden göndermiş olduğu lavaştan birazcık

Sıvı: 2lt

Meyve: yok

Merhaba kızlar. Herkes için güzel bir hafta olsun, diyetimizi aksatmayalım Cuma'ya bol bol eksiler görelim iinşallah

selam kızlar,

Nasılsınız? yeni gelen arkadaslara hosgeldin diyorum. :)
Tartıyı Cumaya aldık ama BIRAKMAK YOK :) Cuma gunu tartıda yüzümüzün güleceği bir gün olsun

Selam,

hafta sonu pek kaçmadı sadece bir kaç parça kucuk cikolaya yedim ne yalan soyleyeyim :) direkt cantaları da ben atayım kendime :)
ama söz cumaya kadar toparlayacagım bu ara beni tek bozan sey egzersize agırlık verememem :) onu da halledersem degmeyin keyfime :)

Capadokya selam hosgeldin tekrar aramıza :)

Evet canim kizimin kolu kirilmisti uc hafta alcida durdu sonra cikti simdi iyi elhamdulillah bi problem yok. Alcisi tam uc kere degisti hareketli oldugundan yerinde durmadigindan surekli kaydi dustu alcisi en son tam kol alci yapikdida doktorda alci yaparkenki stresi gitms oldu. Aklinizda bulunsun bebegi olanlar tam kol alci daha rahat oluyor dusmedigi icin, Henuz bebek oldugu icin kirilmalar cabuk kayniyormus.
Capadokya selam hosgeldin tekrar aramıza :)
Hosbulduk canim. Karataya tam gaz devam.. kkk yaptim aksama ne pisirsem diye dusunuyorumnp evde tam takir sayilir..

Bu arada kilo bildirimine cuma girebilirim herhalde bugunden sonra bildirim yaparak degil mi cumaya alindigini bilmiyordum cunki..

cok geçmiş olsun canım daha iyi olduguna sevindim kızının.
tabi ki girebilirsin. Cuma bir değişiklik olmaz ise listeyi ben yapacagım .:)

İlk ay 5 kilo gitti çok mutluydum, bu ay hiç kilo veremedim hatta biraz aldım hevesim kırılıyor kaçamaklara başladım kilo vermemek çok canımı sıkıyor ama..

İlk ay 5 kilo gitti çok mutluydum, bu ay hiç kilo veremedim hatta biraz aldım hevesim kırılıyor kaçamaklara başladım kilo vermemek çok canımı sıkıyor ama..

selam,

tam olarak onceki bildirimlerinizi hatırlamıyorum ama biraz kucuk değişiklikler yapın mesela egzersizi artırın, kuruyemişi biraz azaltın. porsiyonları da biraz o zaman hızlanma olacaktır. Kacamak yaparsanız mutlaka spor yapın cunku Karatay da aynı seyi soylemekte. Makarna,pilav, ekmek belli ölçülerde yiyebilirsiniz demekte ancak 5 km yurumek kosulu ile demekte :)

nasılsınız bakalım.
bu karatay diyeti mükemmel bişey. hele benim gibi istediği kiloya düşenler için çook daha harika. istediğim herşeyi yiyorum. söylemesi ayıp diyet sırasında yasaklı olan şeyleride yiyorum. 54-56 arasında hafta boyunca yediklerime ve _afedersiniz_lavaboya çıkma durumuma göre kilom değişiyor. genelde 55 kilo oluyorum. çok mutluyum. bu hafta fazla mı kaçırdım, saçma sapan şeyler mi yedim. hemen dikkat ediyorum. birazda yürüyüş hoop dengeliyorum. farklı diyetler yapıp aç aç gezen arkadaşlarımın yanında etleri, yumurtaları, fındık fıstıkları götürüyorum. hemen havamıda atıyorum.'' ay şekerim diyetteyim'' diye. zaten yerlerde olan kan şekerleri iyice düşüp fenalık geçiriyolar
bunları neden yazdım derseniz belki motivasyon olur, yada ne kadar harika bir yeme şansına sahip olduğumuzun farkına varırız diye,
sevgilerrrr, öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
kabızlık çeken arkadaşlarım varsa; şiddetle kefiri öneririm. sabah aç karnına yiyosun. çok işe yarıyor.

Kuruyemişi çok yemiyorum ama spor da yapamıyorun bebek var.. Bakalım sabır inşallah bırakmam diyeti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay ne zaman cuma oldu.. giremiyorum kızlar kusura bakmayın. bu sıralar acayip yoğunum. bugün tartıldım (son iki gündür bulgur yiyordum) +300 çıktım. off. neyse cumaya kadar gider inş.

Merhaba kızlar haftasonu kaçamaksızdı ama bugün kızım keni elleriyle fındıklı kurabiye yapmıştı ondan yedim malesef çantalar gelsîn:))
sabah
kkk
greyfurt

öğle 1 bardak süt 3 tane ince kurabiye (bisküvi gibî)
akşam

etli taze fasülye yoğurt
2lt su 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…