Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar haftasonu kaçamaksızdı ama bugün kızım keni elleriyle fındıklı kurabiye yapmıştı ondan yedim malesef çantalar gelsîn:))

Böyle bir mazeret karşısında kimsenin kıyıp da çanta vurabileceğini sanmam

Bugünkü menüm:

Sabah (10:00) kuruyemişsiz kkk (cevizim bitmişti)

Akşam (20:00) sahanda kara lahanalı yumurta, salata

Sıvı: 2lt

bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: zeytinyağlı taze fasülye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt

su 2 lt oldu 3 mil leslie yaptım...
kızlar bugün yeşil kahve aldım içtim ama yani o ne biçim bir tat ya rabbim...sindirimde işe yaradı artık ilaç niyetine arada içerim

cok geçmiş olsun canım daha iyi olduguna sevindim kızının.
tabi ki girebilirsin. Cuma bir değişiklik olmaz ise listeyi ben yapacagım .:)

İnsallah eksilerle girerim bildrimi yapayim hemen bu arada 89.90du kilom.

Sabah, kkk yedim yesilliksiz
Aksam, tarhana corbasi, iki tane karniyarik, az kurufasulye ve domatesli salatalikli soganli salata

Canım ya eşim eve ancak eliyor diye böyle yapıyorum mecburen ama ne yapsam bilemedim.. o gelmeden Karatay yemeğimi yesem, onunla birlikte de salata yesem yine kötü olur mu acaba:44:
benim eşim de çoğu zaman geç geliyor..ve ben erken yeyip,onunla sadece yoğurt yiyorum...

süpersin:) beni daha bir heveslendirdin .! Gerçekten karatay yapınca insanın gözü doyuyor

Kuruyemişi çok yemiyorum ama spor da yapamıyorun bebek var.. Bakalım sabır inşallah bırakmam diyeti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bırakma canım devam et,spor yapamıyorsan müzik aç oyna o bile metabolizmanı hızlandırır. Bir zamanlar ben öyle yapardım...ayna karşısında kıvırırdım çok iyi gelirdi..

Tamam affettik:) ama cumaya kadar dikkat et.! kaçamak hakkın bitti canım..

Hemen duzeltiyorum 89.90 degil 89.00 kilom yanlis yazmisim.. herkese iyi geceler..,
eksilere devammm...gözünaydın :)

Yeşil kahve ne işe yarıyormuş ..zayıflatıcı özelliği mi varmış?

Dün

Sabah:kkk,1 elma

Öğlen:1 portakal,1 dilim simit(cısss),1 avuç badem,yoğurt.

Akşam:1 tabak bezelye yemeği,4 kaşık bulgur pilavı,1 baget,salata.

Kuruyemişi çok yemiyorum ama spor da yapamıyorun bebek var.. Bakalım sabır inşallah bırakmam diyeti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyzanur selam canım,
bak benim 11 yasında kız bir de 4 yasa yeni girmiş ikizler var. Ben yaparsam herkes yapar diyorum. Kucukken bir ara 5:30 - 6:30 arası yapardım sporumu. Ya da dısarı cıkamzasan internetten leslie ya da diğer egzersiz videolarını da yapabilirsin. Cıocuk uyurken. Bu arada da calısıyorum da nerde is 7*24 yani gece de olabiliyordu. O nedenden dolayı felluz da yazmıs göbek falan da at arada bak o da iyi gelir.:)

ay ne zaman cuma oldu.. giremiyorum kızlar kusura bakmayın. bu sıralar acayip yoğunum. bugün tartıldım (son iki gündür bulgur yiyordum) +300 çıktım. off. neyse cumaya kadar gider inş.

Verirsin canım verirsin kopma devam et.:)

haydi bunu affedelim de undan sonra artık Cumaya kadar no kacamak :)

Selam canım , yesil kahve ise yarıyor mu ya ben de denemek istiyorum sunu :)

Selam ,

Dun oglen ve aksam yediklerim :

ogle: Sebze corbası, salata

aksam : kofte, 2 kasık bulgur pilavı, yogurt

herkese günaydın uzun araştırmalar sonucu bende karatay yapmaya karar verdim.. daha önce başka diyet denemelerim oldu fakat hepsi sağlıksızdı... umarım istediğim kiloya ulaşırım

kilom 56
hedef kilo 50

bugün biraz fındık ve şekersiz yeşilçay içtim

kızlar yeşil kahveyi sormuşsunuz ben de yeni öğrendim...metabolizmayı hızlandırıyormuş ben de aldım ama tadı biraz kötü hiç diğer kahveye benzemiyor...normal kahve gibi pişirdim hoşuma gitmedi ama araştırdım demleme olarak yapılınca daha iyi içilebiliyomuş..hipotiroidim olduğu için metabolizmam yavaş işe yarar diye düşündüm bağırsaklara iyi geldi ama ...yalnız kalp şeker tansiyon hastaları için önerilmiyo..

herkes iyidir umarım.
aranızda probiyotik için destek hap kullanan varmı? varsa bilgi verebilir mi? karatayla beslenen birirnin buna ihtiyacı tabiikide yok ama çevremdekiler için falan da işe yarar diye düşündüm.

Aramıza hoşgeldin karem:) doğru karar verdiğin için tebrikler..

Sabah:kkk,1portakal

Öğlen:2 tane içli köfte,1muz,1 çikolata(cısss),

Akşam:2 içli köfte,1 kase yoğurt.

Bugün dengesiz bir mönü oldu maalesef.misafir kabul ettiğim zamanlar düzenim şaşıyor

Kızlar kuruyemiş olarak yer fıstığı konusunda bir şey diyor mu Canan Hanım? Ben ceviz alamadım daha.. yer fıstığı var ama TV'de bir doktor kuruyemiş mutlaka tüketin ama yer fıstığından uzak durun diyordu geçen gün o yüzden yemedim ben de..

Bugünkü menüm

Sabah (10:30) kuruyemişsiz kkk

Akşam (20:30) tek yumurtalı karalahanalı omlet, 3 yemek kaşığı etli kuru fasulye

Sıvı: 1,5 lt, yatana kadar 2 olur

canım yer fıstığının çiğ yani kavrulmamışları var ondan alabilirsin kavrulmamış halde olduktan sonra hiç bir kuruyemişin zararı yok...

bugünkü menüm..
sabah: yumurtasız kkk
akşam: mercimek çorbası iki tane biber dolması yoğurt..

Sagol canim hep beraber ins..

Bu arada lawyer beni de listeye alirsan sevinirim.

Dunki menumu paylasayim ne kadar rezil rusvada olsa
Sabah mis gibi kkk mi yaptim pastirmali yumurta ve kuru uzumle
Aksam da yarim kase tarhana corbasi, sotelenmis et, bulgur pilavi, domates salatasi, kabagi hafif yagda cevirdim sarimsakli yogurtla yedim az bisey, kayisi ezmesi dogal bisey kendim yaptim hosaf gibi, (bundan sonrasi cisss) sonraa yetmezmis gibi bir isirik muz, bir bar (tadinda) nin cam fistiklisi, bir de susamli balli bar

Bu yerbfistikli cam fistikli veya susamli olan marketlerde satilan icinde ne yazikki seker bulunan seyler karatayda yoktur dimi??? Ama cikolatadan iyidir diye kizima veriyorum arada bunlardan da kendimde yiyordum ara ara cikolata niyetine ama birakmam lazim sanirim...

Off yaa dun gozu donmus gibi yedim karnim patlamak uzereydi. Sizler ne yapiyorsunuz aksam yemeginiz geciktiginde ve siz cooook ac olarak sofaya oturdugunuz da? Bazen insanin midesinden cok gozu ac oluyor.. gozumu doyuramiyorum bi turlu..

Listeye alırım seni de canım. Telefondan yazıyorum pc açınca ilk is listeyi güncelleyecegim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaman zaman hepimizin zayıf olduğu anlar oluyor.! Fakat önemli olan kaldığımız yerden istikrarla devam edebilmek.ilk önce yoğurt ve salatanı yersen diğer şeylerde kendini zaptedebilirsin.o fıstıklı barları da yeme.! bence kızına da onların yerine keşke meyve verebilsen.şekerli şeyler zararlı olmakla birlikte; yenince çabuk acıkma oluyor.!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…