- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
Merhaba kızlar haftasonu kaçamaksızdı ama bugün kızım keni elleriyle fındıklı kurabiye yapmıştı ondan yedim malesef çantalar gelsîn:))
cok geçmiş olsun canım daha iyi olduguna sevindim kızının.
tabi ki girebilirsin. Cuma bir değişiklik olmaz ise listeyi ben yapacagım .:)
benim eşim de çoğu zaman geç geliyor..ve ben erken yeyip,onunla sadece yoğurt yiyorum...Canım ya eşim eve ancak eliyor diye böyle yapıyorum mecburen ama ne yapsam bilemedim.. o gelmeden Karatay yemeğimi yesem, onunla birlikte de salata yesem yine kötü olur mu acaba:44:
süpersin:) beni daha bir heveslendirdin .! Gerçekten karatay yapınca insanın gözü doyuyornasılsınız bakalım.
bu karatay diyeti mükemmel bişey. hele benim gibi istediği kiloya düşenler için çook daha harika. istediğim herşeyi yiyorum. söylemesi ayıp diyet sırasında yasaklı olan şeyleride yiyorum. 54-56 arasında hafta boyunca yediklerime ve _afedersiniz_lavaboya çıkma durumuma göre kilom değişiyor. genelde 55 kilo oluyorum. çok mutluyum. bu hafta fazla mı kaçırdım, saçma sapan şeyler mi yedim. hemen dikkat ediyorum. birazda yürüyüş hoop dengeliyorum. farklı diyetler yapıp aç aç gezen arkadaşlarımın yanında etleri, yumurtaları, fındık fıstıkları götürüyorum. hemen havamıda atıyorum.'' ay şekerim diyetteyim'' diye.zaten yerlerde olan kan şekerleri iyice düşüp fenalık geçiriyolar
bunları neden yazdım derseniz belki motivasyon olur, yada ne kadar harika bir yeme şansına sahip olduğumuzun farkına varırız diye, sevgilerrrr, öpüyorum hepinizi
bırakma canım devam et,spor yapamıyorsan müzik aç oyna o bile metabolizmanı hızlandırır. Bir zamanlar ben öyle yapardım...ayna karşısında kıvırırdımKuruyemişi çok yemiyorum ama spor da yapamıyorun bebek var.. Bakalım sabır inşallah bırakmam diyeti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam affettik:) ama cumaya kadar dikkat et.! kaçamak hakkın bitti canım..Merhaba kızlar haftasonu kaçamaksızdı ama bugün kızım keni elleriyle fındıklı kurabiye yapmıştı ondan yedim malesef çantalar gelsîn:))
sabah
kkk
greyfurt
öğle 1 bardak süt 3 tane ince kurabiye (bisküvi gibî)
akşam
etli taze fasülye yoğurt
2lt su 30 dk yürüyüş
eksilere devammm...gözünaydın :)Hemen duzeltiyorum 89.90 degil 89.00 kilom yanlis yazmisim.. herkese iyi geceler..,
Yeşil kahve ne işe yarıyormuş ..zayıflatıcı özelliği mi varmış?bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: zeytinyağlı taze fasülye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
su 2 lt oldu 3 mil leslie yaptım...
kızlar bugün yeşil kahve aldım içtim ama yani o ne biçim bir tat ya rabbim...sindirimde işe yaradı artık ilaç niyetine arada içerim
Kuruyemişi çok yemiyorum ama spor da yapamıyorun bebek var.. Bakalım sabır inşallah bırakmam diyeti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne zaman cuma oldu.. giremiyorum kızlar kusura bakmayın. bu sıralar acayip yoğunum. bugün tartıldım (son iki gündür bulgur yiyordum) +300 çıktım. off. neyse cumaya kadar gider inş.
Merhaba kızlar haftasonu kaçamaksızdı ama bugün kızım keni elleriyle fındıklı kurabiye yapmıştı ondan yedim malesef çantalar gelsîn:))
sabah
kkk
greyfurt
öğle 1 bardak süt 3 tane ince kurabiye (bisküvi gibî)
akşam
etli taze fasülye yoğurt
2lt su 30 dk yürüyüş
bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: zeytinyağlı taze fasülye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
su 2 lt oldu 3 mil leslie yaptım...
kızlar bugün yeşil kahve aldım içtim ama yani o ne biçim bir tat ya rabbim...sindirimde işe yaradı artık ilaç niyetine arada içerim
eksilere devammm...gözünaydın :)
Yeşil kahve ne işe yarıyormuş ..zayıflatıcı özelliği mi varmış?
Aramıza hoşgeldin karem:) doğru karar verdiğin için tebrikler..herkese günaydın uzun araştırmalar sonucu bende karatay yapmaya karar verdim.. daha önce başka diyet denemelerim oldu fakat hepsi sağlıksızdı... umarım istediğim kiloya ulaşırım
kilom 56
hedef kilo 50
bugün biraz fındık ve şekersiz yeşilçay içtim
Aramıza hoşgeldin karem:) doğru karar verdiğin için tebrikler..
Kızlar kuruyemiş olarak yer fıstığı konusunda bir şey diyor mu Canan Hanım? Ben ceviz alamadım daha.. yer fıstığı var ama TV'de bir doktor kuruyemiş mutlaka tüketin ama yer fıstığından uzak durun diyordu geçen gün o yüzden yemedim ben de..
Bugünkü menüm
Sabah (10:30) kuruyemişsiz kkk
Akşam (20:30) tek yumurtalı karalahanalı omlet, 3 yemek kaşığı etli kuru fasulye
Sıvı: 1,5 lt, yatana kadar 2 olur
eksilere devammm...gözünaydın :)
Yeşil kahve ne işe yarıyormuş ..zayıflatıcı özelliği mi varmış?
Sagol canim hep beraber ins..
Bu arada lawyer beni de listeye alirsan sevinirim.
Dunki menumu paylasayim ne kadar rezil rusvada olsa
Sabah mis gibi kkk mi yaptim pastirmali yumurta ve kuru uzumle
Aksam da yarim kase tarhana corbasi, sotelenmis et, bulgur pilavi, domates salatasi, kabagi hafif yagda cevirdim sarimsakli yogurtla yedim az bisey, kayisi ezmesi dogal bisey kendim yaptim hosaf gibi, (bundan sonrasi cisss) sonraa yetmezmis gibi bir isirik muz, bir bar (tadinda) nin cam fistiklisi, bir de susamli balli bar
Bu yerbfistikli cam fistikli veya susamli olan marketlerde satilan icinde ne yazikki seker bulunan seyler karatayda yoktur dimi??? Ama cikolatadan iyidir diye kizima veriyorum arada bunlardan da kendimde yiyordum ara ara cikolata niyetine ama birakmam lazim sanirim...
Off yaa dun gozu donmus gibi yedim karnim patlamak uzereydi. Sizler ne yapiyorsunuz aksam yemeginiz geciktiginde ve siz cooook ac olarak sofaya oturdugunuz da? Bazen insanin midesinden cok gozu ac oluyor.. gozumu doyuramiyorum bi turlu..
Sagol canim hep beraber ins..
Bu arada lawyer beni de listeye alirsan sevinirim.
Dunki menumu paylasayim ne kadar rezil rusvada olsa
Sabah mis gibi kkk mi yaptim pastirmali yumurta ve kuru uzumle
Aksam da yarim kase tarhana corbasi, sotelenmis et, bulgur pilavi, domates salatasi, kabagi hafif yagda cevirdim sarimsakli yogurtla yedim az bisey, kayisi ezmesi dogal bisey kendim yaptim hosaf gibi, (bundan sonrasi cisss) sonraa yetmezmis gibi bir isirik muz, bir bar (tadinda) nin cam fistiklisi, bir de susamli balli bar
Bu yerbfistikli cam fistikli veya susamli olan marketlerde satilan icinde ne yazikki seker bulunan seyler karatayda yoktur dimi??? Ama cikolatadan iyidir diye kizima veriyorum arada bunlardan da kendimde yiyordum ara ara cikolata niyetine ama birakmam lazim sanirim...
Off yaa dun gozu donmus gibi yedim karnim patlamak uzereydi. Sizler ne yapiyorsunuz aksam yemeginiz geciktiginde ve siz cooook ac olarak sofaya oturdugunuz da? Bazen insanin midesinden cok gozu ac oluyor.. gozumu doyuramiyorum bi turlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?