- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
Kızlar bu arada artık kilo bildirimlerimizi Cuma günleri yapıyoruz diye kilo bildirimi yapmadım ben. Kilo bildirimlerimizi bu Cuma yapacağız değil mi? :44:
ben yanlışlıkla diğer karatay başlığına yazmışım
benide listeye alırmısınız
bide bugün yediklerimi yazayım
sabah: kkk yeşil çay
öğle : lahmacun salata
akşam: kuru fasulye bir porsiyon
aralarda az kuru üzüm ve fındık yedim
tek kaçamak iki şekerli çay
Lawyer arkadaşımız seni de ekler listeye.. hoşgeldin:) bir zamanlar bende çayımı şekerli içerdim:) şekersiz içince çayın tadını daha bir sevmeye başladım.sende alışırsın dene:)[
artık alışmam lazım
bana biraz karataya uygun yemek fikirleri verirmisiniz
değişik ve doyurucu olursa sevinirim
Ben kizima normalde hic hususi cikoata vb seyler vermiyorum ama millette gorunce de engel olamiyorum ister istemez izin veriyorum yemesine toplumumuz o kadar tuhaf insanlarla dolu ki cocuga iyilik yaptigini zannediyorlar seker cikolata ikram ettiklerinde. Bana kalsa hic vermicem de hepten engel olursam daha cok ustune duser diye korkuyorum ara ara veriyorum gordugunde. Hatta bazen matketten aldigini eve gelince unutuyor hatirlatmiyorum. Ahh o fistikli seyler o kadar guzell ki bu aralar gercekten resmen tatli aseriyorummm. Offff napccam ben.. evdekiler bitti zaten almicam daha onlarida yie ben bitirdimZaman zaman hepimizin zayıf olduğu anlar oluyor.! Fakat önemli olan kaldığımız yerden istikrarla devam edebilmek.ilk önce yoğurt ve salatanı yersen diğer şeylerde kendini zaptedebilirsin.o fıstıklı barları da yeme.! bence kızına da onların yerine keşke meyve verebilsen.şekerli şeyler zararlı olmakla birlikte; yenince çabuk acıkma oluyor.!
Tamam canim o tarihe 79 larda olmam lazim sanrim. Yaz geliyor bu arada metabolizmamiz hizlanir dimi?Sea: 11.04.2014
xc9: 18.04.2014
gubet_izm: 25.04.2014
270507tugba: 02.05.2014
blanche_ea: 09.05.2014
yenigelinstyle: 16.05.2014
sarraf: 23.05.2014
law_yer: 30.05.2014
felluz: 06.06.2014
15efes25: 13.06.2014
capadokya: 20.06.2014
Gecms olsun canim havalar cok aldatici..Sabah:kkk,1 portakal
Öğlen:1 et köfte,bulgur pilavı,1 elma.
Akşam:2 baget,kabak,yoğurt.
Hasta olduğumdan spor yapamıyorum.gribal enfeksiyon geçiriyorum.
Böyle bir mazeret karşısında kimsenin kıyıp da çanta vurabileceğini sanmam
Sıvı: 2lt
Tamam affettik:) ama cumaya kadar dikkat et.! kaçamak hakkın bitti canım..
ÇOk mahcup oldum kızlareksilere devammm...gözünaydın :)
Yeşil kahve ne işe yarıyormuş ..zayıflatıcı özelliği mi varmış?
Probiyotik ilaçlardan bir kapsül yoğurt mayalarken mayanın içine koyunca evde de prebîyok yoğurt yapabilir işîz tv de bîr doktor anlatmıştı ilaç deyînce aklıma geldiherkes iyidir umarım.
aranızda probiyotik için destek hap kullanan varmı? varsa bilgi verebilir mi? karatayla beslenen birirnin buna ihtiyacı tabiikide yok ama çevremdekiler için falan da işe yarar diye düşündüm.
Çiğ yerfıstığı ben de yîyorum çok sevîyorum tadını gi si 0 hoca 2. Kîtabında uzun uzun anlatmışKızlar kuruyemiş olarak yer fıstığı konusunda bir şey diyor mu Canan Hanım? Ben ceviz alamadım daha.. yer fıstığı var ama TV'de bir doktor kuruyemiş mutlaka tüketin ama yer fıstığından uzak durun diyordu geçen gün o yüzden yemedim ben de..
Bugünkü menüm
Sabah (10:30) kuruyemişsiz kkk
Akşam (20:30) tek yumurtalı karalahanalı omlet, 3 yemek kaşığı etli kuru fasulye
Sıvı: 1,5 lt, yatana kadar 2 olur
Probiyotik ilaçlardan bir kapsül yoğurt mayalarken mayanın içine koyunca evde de prebîyok yoğurt yapabilir işîz tv de bîr doktor anlatmıştı ilaç deyînce aklıma geldi
biraz daha dursam diyorum kahvalti icin.. neyse biraz ev isi yapayim oyalanayim...
Gunaydin hanimlar .....
Nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir. Bugun pazarimiz kuruluyor ve bugun balik alma niyetindeyim amaaaa bu gune kadr yaptigim kacamaklari bugun yapmak istemiyorum desteeeeek istiyorum. Gozu donmuslukten dinginlige gecmek istiyorum ve normal bir karatayci gibi yemek istiyorum...(( suana kadar esim kahvalti yaparken sadece cay ictim suan ucuncu kupayi iciyorum... midemde kazinmaya basladi... biraz daha dursam diyorum kahvalti icin.. neyse biraz ev isi yapayim oyalanayim...
Bazen ben de oyalanıyorum kahvaltı için biraz daha geç olsun saat diye ama çok da geç yapmamak gerekiyor kahvaltıyı yanılmıyorsam :44:
Dünkü menümü yazayım
Sabah: kuruyemişsiz kkk (fıstıklarım kavrulmuş)
Akşam: lavaş içinde tavuk şiş dürüm (göğüs etinden), 2 bardak ayran, salata
Kızlar acaba akşamki dürüm cıss oldu mu şimdi?
Gunaydın kızlar,
Sabah 08:00.
2 hurma, 2 kayısı, 1 küçük muz, tarcın, 8 ceviz, süt
Ogle 12:30
Somon fume, sebze haslama, 1 küçük parça yağlı ekmek.cıssss bu ama cok az dı
Aksam 18:45
Yogurt, zeytinyaglı lahana sarması bulgurluydu kucuk kucuk 4 adet, limonlu salata.
Aile hekiminizden veya eczacınızdan öneri alabilirsînaaaa çok güzell. o zaman 1 kapsülü 1 defaya mahsus katıp o yoğurdu devam ettirirsek sonra yaptıklarımızda probiyotik olur heralde. ben bunu bi araştırayım. bide güvenilir bir probiyotik markası lazım. bilen var mı ki?
Ee biraz cıss olmuş spor yaptın mı bariBazen ben de oyalanıyorum kahvaltı için biraz daha geç olsun saat diye ama çok da geç yapmamak gerekiyor kahvaltıyı yanılmıyorsam :44:
Dünküa menümü yazayım
Sabah: kuruyemişsiz kkk (fıstıklarım kavrulmuş)
Akşam: lavaş içinde tavuk şiş dürüm (göğüs etinden), 2 bardak ayran, salata
Kızlar acaba akşamki dürüm cıss oldu mu şimdi?
Evde misafîr olunca düzen değişiyorannemlar yanımda ben o nedenle menü yazmaktan kaçınıyordum. ama yazmazsamda kötüye gidiyor. dün yediklerimi yazaraktan cezamı çekmeye razıyım. sabah simit(geç kaldım işe):18::18::18::18:
öğlen: fırında patatesli köfte( patates çok ince 4 dilimdi) kıymalı brüksel lahanası, ayran, üstüne herkes tatlı olarak yöresel bir helva vardı ondan yedi bende yedim.:18::18::18:
akşamüstü kalan simitten 1 parça yedim.
akşam mangalda et, biber(mevsimi değildi yememk lazım) soğan sarımsak, salata, birazda kola içtim.en son ateşe patates gömmüşler eve gelince bide ondan yedim.
eveeeeeeet rezil menüm ve ben karşınızdayız, hakikaten tatlı tatlının mayası, hamurda öyle. birkez yemeye gör hemen kısır döngüsüne çekiyor seni.
bide söylemesi ayıp kötü beslenmeye bağırsaklarda hemen tepki veriyor. hiç düzen kalmadı. çok kötü çook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?