Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar herkese

dünkü menüm:

sabah: kkk (meyvesiz)

öğlen: 1 kase yoğurt (içine maydanoz ve dereotu doğranmış olarak), 1 muz

akşam: ızgara köfte ve salata

O metabolizma hızlanacak, başka yolu yok

canım kahvaltı için o kadar bekleyip niye kendine eziyet ediyorsun. sabah kahvaltısı metabolizmayı hızlandıran en iyi şey. bence sabah kalkınca çok gecikmeden kahvaltını yapmalısın

canım kahvaltı için o kadar bekleyip niye kendine eziyet ediyorsun. sabah kahvaltısı metabolizmayı hızlandıran en iyi şey. bence sabah kalkınca çok gecikmeden kahvaltını yapmalısın

Arkadaslar siz kan grubuna göre diyet olayına nasıl bakıyorsunuz? Karatay diyeti her kan grubu için geçerli midir acaba? Ben karataya başladım 2haftadir ama diğer sayfalara bakıyorum kafam karışıyor. Ne yapmalıyım acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana biraz karataya uygun yemek fikirleri verirmisiniz
değişik ve doyurucu olursa sevinirim
Canım cısslı olmayan mönülerimizden örnek alabilirsin,öğlen ve akşamları bir avuç et yanına sebze yemeği,salata ve yoğurt oldukça doyurucu oluyor.
Menümü de yazayım
yarım kkk

öğle ve akşam sebze çorbası ve yoğurt

25 dk bisiklet 1 saat yürüyüş 2 lt su
gayet güzel olmuş

ekmek yediğim zamanlar duraksama veya artış yaşıyorum.mutlaka yiyeceksen de öğlen saatlerinde tüketmeye çalış..akşamları hafif geçiştir.!

aynen canım...misafir olunca tüm düzen bozuluyor neyse sen zaten hatalarını biliyorsun ve U dönüşü yapacağına inanıyorum.yine de

merhabalar herkese

dünkü menüm:

sabah: kkk (meyvesiz)

öğlen: 1 kase yoğurt (içine maydanoz ve dereotu doğranmış olarak), 1 muz

akşam: ızgara köfte ve salata
Süper olmuşş
Bence karatay daha sağlıklı ve burada kal ! Zamanla doğru karar verdiğini göreceksin.karatay demek sağlık demek.çevremde kan grubu diyeti uygulayanlar kilolarını hep geri aldı !

Zaten hic aklima yatmadı kan grubu diyeti
listesine bakinca hic bisey yememek gerekiyor ömür boyu yapilamazki.burdayim inşallah canim, sagol

Sabah:kkk,portakal.

Öğlen:2 baget,1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,3 ceviz,1 ısırık çikolata(cıssss)

Akşam: z.yağlı ebegümeci,yoğurt.

Spor yok (hala hastayım)

Kan grubu diyeti hakkında hiçbir fikrim yok ve açıkcası inanmıyorum. Karatayda kan grubu ayrımı olmadığına göre hepsine uygundur herhalde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sabah:kkk,portakal.

Öğlen:2 baget,1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,3 ceviz,1 ısırık çikolata(cıssss)

Akşam: z.yağlı ebegümeci,yoğurt.

Spor yok (hala hastayım)

Gecmis olsun arkadasım bir an once iyiles

Kan grubu diyeti hakkında hiçbir fikrim yok ve açıkcası inanmıyorum. Karatayda kan grubu ayrımı olmadığına göre hepsine uygundur herhalde

Evet ya bencede, ( yok burca göre yok kan grubu.yakinda isme göre de diyet gelistirirler

Evet ya bencede, ( yok burca göre yok kan grubu.yakinda isme göre de diyet gelistirirler

Evet canım sonuc olarak boğazımızı tutmadıkca hangi kan grubunda olursak olalım farketmez :))

sabah: kkk
öğle: 1 tabak karnabahar, 1 tabak yoğurt

buraya kadar iyiydi. öğleden sonra adet olduğumu anlayınca 3 tane çikolata yedim (cıss) ve 4-5 saat kuralı da kaynadı

akşam.: salata, tavuk ızgara, ayran.

yarın tartı günü hadi bakalım..

bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: mercimek çorbası sulu köfte yoğurtlu kabak..
bir kaç gündür spor yapamıyorum halim yok içim bunalmış vaziyette bir sıkıntım da yok ama mevsimsel galiba....

Aslinda karatay kitabinda varmiydi uupnuttum ama programlarinda ince durumunde yeebilecegini soyluyordu lahmacun gibi. Yanlisim varsa duzeltin arkedeslerim.
hadi bakalım. bugün yediklerin mercek altında haberin olsun.
Aglamak istiyoruuuuuuuuuum coooook geec ne yazikki hersey bittikten sonra okuyorum bunu. Aslinda daha once okusaydim bana acayip destek olurdu bu yazin vayyy sagoll. Neyse bugunden sonra yediklerim dikkatini cekerse bol bok laf soyleyebilir cantalari gnderebilirsin.. Oyyy ben nidemmmm... ((
lahmacun mantığıyla bakılırsa kaçamak olmayabilir. tamda bilmiyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. 3-4 haftada tek kaçamak olarak olursa sorun yaratmayacağını düşünüyorum.
Ahh ben o lahmacun mantigini bi cozebilsemm.. aslinda mantigada ters degil de hani iyi oldugu bu. mayasiz yufkadan yapilmis ispanakli br dilm borek = lahmacun niyetine olabilir caniiim (annem diyo mesela)
Gecmis olsun!!! Bende seni mi mercek altina alsam napsamm ???
O metabolizma hızlanacak, başka yolu yok
Aynen yaa huuu metabolizmam duyuyosundur ins..
Nie bekliyorum cunki gec yersem gec acikirim mantigiyla hareket ediyorum ogen yemem diyorum ama anladimki ben geciktirdikce icimde ki hirsli yeme istegi cogaliyr bu yuzden sanirim kalkinca hemen yemem gerek. Ne zaman menumu geciktirsem saldirircasina yiyorum ..
Sanirim bende olacam ama daha bir hafta var....

Bugunku menum ise son zamanlarin klasik anti karatay durumunda kahvati oluyoda nedense akama yoldan cikiyom...
Sabah, miss gibi karatay yedim sakin ve aheste (hirs yoktu) sanki doymadan kalktim bir kase kadar cilekte yedim doydugumu hissettim. Bu arada saat 8 bucuk 9 a geliyordu
Aksamda once baya bi helva yedim balgi hazirlama asamasinda gozum dondu saat 7 ye geliyordu herhalde sonra balik yedim salata ve kuskonmaz corbasi az sehriyeli, sonra ustne tekrar helva yedim bide kizim bulms ne yazikki hala varmis su fistikli barlardan yedim ama bi tane. Nerelere ciss koysam bilemedim simdi. Yeni baslayanlar gercekten menumu dikkate almayin bu aralar..

Yarin tarti icin simdi form cayi iciyorum bakalim ins cok uzulmem nedense azda olsa icimde bi umut var ama bakicees.

Günaydın kızlar
2 gün sebze çorbası için e dün isyan ettim normal bir menü oluşturdum ama akşam 4 yk kadar bulgur pikavı yeyince yemeğin yanında bugün 65 lî rakamları görmeyi umarken tam 66 da kaldım

rumuz zc9
geçen hafta 66.4
fark -400 gr
yüzde % -0.60

Herkese günaydın. Bildirimi telefondan yapıyorum eksiklikler olursa kusura bakmayın.
Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kilo: 70
Gecen hafta: 58
Bu hafta: 57
Fark: -1 kg
Toplam fark: 13 kg
Yüzde: %-1.72

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.3
bu hafta: 68.5
fark:+ 200 gr
toplam fark:13 kg
yüzde: +% 0.292
spor: Birkaç gün jillian killer abs,killer buns,bir gün leslie 3 mil.

Nisan bitmeden 67li rakamlara insem iyi olacak en azından.

Son düzenleme:
Önce dünkü menümü yazayım.

Sabah: kkk

Akşam: Fırında patatesli, kabaklı, mantarlı kuzu (patateslerden hiç yemedim)

Sıvı: 2 lt
Spor: Aletsiz ve ev içinde yapılabilecek bir aktivite arıyorum:44:

..ve kilo bildirimim
Rumuz: RoyalBunny
Başlangıç: 25 Mart 2014
Başlangıç kilo: 57.7
Geçen hafta: 56.1
Bu hafta: 55.2
Fark: -900 gr
Toplam fark:-2.6 kg

Sanırım dürüm cıssmış ne kadar ince lavaş olsa da Eksideyim ama düşük performansla.. kendimi beğenmedim hiç.. daha diyetin başında böyleysem işim var.. Sanırım bir an önce fiziksel aktiviteyle hızlandırmam gerekiyor gidişi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…