Ben kizima normalde hic hususi cikoata vb seyler vermiyorum ama millette gorunce de engel olamiyorum ister istemez izin veriyorum yemesine toplumumuz o kadar tuhaf insanlarla dolu ki cocuga iyilik yaptigini zannediyorlar seker cikolata ikram ettiklerinde. Bana kalsa hic vermicem de hepten engel olursam daha cok ustune duser diye korkuyorum ara ara veriyorum gordugunde. Hatta bazen matketten aldigini eve gelince unutuyor hatirlatmiyorum. Ahh o fistikli seyler o kadar guzell ki bu aralar gercekten resmen tatli aseriyorummm. Offff napccam ben.. evdekiler bitti zaten almicam daha onlarida yie ben bitirdim(
Tamam canim o tarihe 79 larda olmam lazim sanrim. Yaz geliyor bu arada metabolizmamiz hizlanir dimi?
Gecms olsun canim havalar cok aldatici..
Bugunku yediklerim
Sabah, kkk, ufak bir meyve tabagi (4-5 cilek, yarim armut, yarim muz, yarim elma, ceyrek erik), birde uc tane cisss o bahsettigim bide uc tane yani yuhh
Aksam, iki tabak kuskonmaz corbasi cook az seriyeli, iki-uc kasik bulgur pilavi, bir catal yogurtlu kabak, az tursu, kayisi ezmesi, uc catal kadar helva cisss, birde susamli cisss offf poffff
Bir turlu moda giremiyorum gercekten bu aralar cok iradesizim. Allahtan saatlerime uyuyorum kesinlikle agzima bisey atmiyorum. Uyurken resmem sis bi karinla uyuyorum yani o kadar yemis oluyorum. Dediginiz gibi yemeklerden once kocamanbir kase ayran ve biraz salataya baslamam lazim. En azindan midemin hacmi dolarken cok zararli seylerle dolmasin.
Gunaydin hanimlar .....
Nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir. Bugun pazarimiz kuruluyor ve bugun balik alma niyetindeyim amaaaa bu gune kadr yaptigim kacamaklari bugun yapmak istemiyorum desteeeeek istiyorum. Gozu donmuslukten dinginlige gecmek istiyorum ve normal bir karatayci gibi yemek istiyorum...(( suana kadar esim kahvalti yaparken sadece cay ictim suan ucuncu kupayi iciyorum... midemde kazinmaya basladi... biraz daha dursam diyorum kahvalti icin.. neyse biraz ev isi yapayim oyalanayim...
canım kahvaltı için o kadar bekleyip niye kendine eziyet ediyorsun. sabah kahvaltısı metabolizmayı hızlandıran en iyi şey. bence sabah kalkınca çok gecikmeden kahvaltını yapmalısın
Canım cısslı olmayan mönülerimizden örnek alabilirsin,öğlen ve akşamları bir avuç et yanına sebze yemeği,salata ve yoğurt oldukça doyurucu oluyor.bana biraz karataya uygun yemek fikirleri verirmisiniz
değişik ve doyurucu olursa sevinirim
gayet güzel olmuşMenümü de yazayım
yarım kkk
öğle ve akşam sebze çorbası ve yoğurt
25 dk bisiklet 1 saat yürüyüş 2 lt su
ekmek yediğim zamanlar duraksama veya artış yaşıyorum.mutlaka yiyeceksen de öğlen saatlerinde tüketmeye çalış..akşamları hafif geçiştir.!Bazen ben de oyalanıyorum kahvaltı için biraz daha geç olsun saat diye ama çok da geç yapmamak gerekiyor kahvaltıyı yanılmıyorsam :44:
Dünkü menümü yazayım
Sabah: kuruyemişsiz kkk (fıstıklarım kavrulmuş)
Akşam: lavaş içinde tavuk şiş dürüm (göğüs etinden), 2 bardak ayran, salata
Kızlar acaba akşamki dürüm cıss oldu mu şimdi?
aynen canım...misafir olunca tüm düzen bozuluyorannemlar yanımda ben o nedenle menü yazmaktan kaçınıyordum. ama yazmazsamda kötüye gidiyor. dün yediklerimi yazaraktan cezamı çekmeye razıyım. sabah simit(geç kaldım işe):18::18::18::18:
öğlen: fırında patatesli köfte( patates çok ince 4 dilimdi) kıymalı brüksel lahanası, ayran, üstüne herkes tatlı olarak yöresel bir helva vardı ondan yedi bende yedim.:18::18::18:
akşamüstü kalan simitten 1 parça yedim.
akşam mangalda et, biber(mevsimi değildi yememk lazım) soğan sarımsak, salata, birazda kola içtim.en son ateşe patates gömmüşler eve gelince bide ondan yedim.
eveeeeeeet rezil menüm ve ben karşınızdayız, hakikaten tatlı tatlının mayası, hamurda öyle. birkez yemeye gör hemen kısır döngüsüne çekiyor seni.
bide söylemesi ayıp kötü beslenmeye bağırsaklarda hemen tepki veriyor. hiç düzen kalmadı. çok kötü çook.
Süper olmuşşmerhabalar herkese
dünkü menüm:
sabah: kkk (meyvesiz)
öğlen: 1 kase yoğurt (içine maydanoz ve dereotu doğranmış olarak), 1 muz
akşam: ızgara köfte ve salata
Bence karatay daha sağlıklı ve burada kal ! Zamanla doğru karar verdiğini göreceksin.karatay demek sağlık demek.çevremde kan grubu diyeti uygulayanlar kilolarını hep geri aldı !Arkadaslar siz kan grubuna göre diyet olayına nasıl bakıyorsunuz? Karatay diyeti her kan grubu için geçerli midir acaba? Ben karataya başladım 2haftadir ama diğer sayfalara bakıyorum kafam karışıyor. Ne yapmalıyım acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım cısslı olmayan mönülerimizden örnek alabilirsin,öğlen ve akşamları bir avuç et yanına sebze yemeği,salata ve yoğurt oldukça doyurucu oluyor.
gayet güzel olmuş
ekmek yediğim zamanlar duraksama veya artış yaşıyorum.mutlaka yiyeceksen de öğlen saatlerinde tüketmeye çalış..akşamları hafif geçiştir.!
aynen canım...misafir olunca tüm düzen bozuluyorneyse sen zaten hatalarını biliyorsun ve U dönüşü yapacağına inanıyorum.yine de
Süper olmuşş
Bence karatay daha sağlıklı ve burada kal ! Zamanla doğru karar verdiğini göreceksin.karatay demek sağlık demek.çevremde kan grubu diyeti uygulayanlar kilolarını hep geri aldı !
Arkadaslar siz kan grubuna göre diyet olayına nasıl bakıyorsunuz? Karatay diyeti her kan grubu için geçerli midir acaba? Ben karataya başladım 2haftadir ama diğer sayfalara bakıyorum kafam karışıyor. Ne yapmalıyım acaba?
Sabah:kkk,portakal.
Öğlen:2 baget,1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,3 ceviz,1 ısırık çikolata(cıssss)
Akşam: z.yağlı ebegümeci,yoğurt.
Spor yok (hala hastayım)
Kan grubu diyeti hakkında hiçbir fikrim yok ve açıkcası inanmıyorum. Karatayda kan grubu ayrımı olmadığına göre hepsine uygundur herhalde
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet ya bencede, ( yok burca göre yok kan grubu.yakinda isme göre de diyet gelistirirler
Aslinda karatay kitabinda varmiydi uupnuttum ama programlarinda ince durumunde yeebilecegini soyluyordu lahmacun gibi. Yanlisim varsa duzeltin arkedeslerim.Bazen ben de oyalanıyorum kahvaltı için biraz daha geç olsun saat diye ama çok da geç yapmamak gerekiyor kahvaltıyı yanılmıyorsam :44:
Dünkü menümü yazayım
Sabah: kuruyemişsiz kkk (fıstıklarım kavrulmuş)
Akşam: lavaş içinde tavuk şiş dürüm (göğüs etinden), 2 bardak ayran, salata
Kızlar acaba akşamki dürüm cıss oldu mu şimdi?
Aglamak istiyoruuuuuuuuuum coooook geec ne yazikki hersey bittikten sonra okuyorum bunu. Aslinda daha once okusaydim bana acayip destek olurdu bu yazin vayyy sagoll. Neyse bugunden sonra yediklerim dikkatini cekerse bol bok laf soyleyebilir cantalari gnderebilirsin.. Oyyy ben nidemmmm...hadi bakalım. bugün yediklerin mercek altında haberin olsun.
Ahh ben o lahmacun mantigini bi cozebilsemm.. aslinda mantigada ters degil de hani iyi oldugu bu. mayasiz yufkadan yapilmis ispanakli br dilm borek = lahmacun niyetine olabilir caniiim (annem diyo mesela)lahmacun mantığıyla bakılırsa kaçamak olmayabilir. tamda bilmiyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. 3-4 haftada tek kaçamak olarak olursa sorun yaratmayacağını düşünüyorum.
Gecmis olsun!!! Bende seni mi mercek altina alsam napsamm ???annemlar yanımda ben o nedenle menü yazmaktan kaçınıyordum. ama yazmazsamda kötüye gidiyor. dün yediklerimi yazaraktan cezamı çekmeye razıyım. sabah simit(geç kaldım işe):18::18::18::18:
öğlen: fırında patatesli köfte( patates çok ince 4 dilimdi) kıymalı brüksel lahanası, ayran, üstüne herkes tatlı olarak yöresel bir helva vardı ondan yedi bende yedim.:18::18::18:
akşamüstü kalan simitten 1 parça yedim.
akşam mangalda et, biber(mevsimi değildi yememk lazım) soğan sarımsak, salata, birazda kola içtim.en son ateşe patates gömmüşler eve gelince bide ondan yedim.
eveeeeeeet rezil menüm ve ben karşınızdayız, hakikaten tatlı tatlının mayası, hamurda öyle. birkez yemeye gör hemen kısır döngüsüne çekiyor seni.
bide söylemesi ayıp kötü beslenmeye bağırsaklarda hemen tepki veriyor. hiç düzen kalmadı. çok kötü çook.
Aynen yaa huuu metabolizmam duyuyosundur ins..O metabolizma hızlanacak, başka yolu yok
Nie bekliyorum cunki gec yersem gec acikirim mantigiyla hareket ediyorum ogen yemem diyorum ama anladimki ben geciktirdikce icimde ki hirsli yeme istegi cogaliyr bu yuzden sanirim kalkinca hemen yemem gerek. Ne zaman menumu geciktirsem saldirircasina yiyorum ..canım kahvaltı için o kadar bekleyip niye kendine eziyet ediyorsun. sabah kahvaltısı metabolizmayı hızlandıran en iyi şey. bence sabah kalkınca çok gecikmeden kahvaltını yapmalısın
Sanirim bende olacam ama daha bir hafta var....sabah: kkk
öğle: 1 tabak karnabahar, 1 tabak yoğurt
buraya kadar iyiydi. öğleden sonra adet olduğumu anlayınca 3 tane çikolata yedim (cıss) ve 4-5 saat kuralı da kaynadı
akşam.: salata, tavuk ızgara, ayran.
yarın tartı günü hadi bakalım..
İyiyim canım,bu hafta regl olmuştum.Bir ağırlık çöktü üstüme.Bir iki kere sayfaları okudum ama yazamadım,denk gelmemişiz.Kızlar efes nerlerde? 1 haftadır sesi çıkmıyor umarım kötü birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?