İyiyim canım,bu hafta regl olmuştum.Bir ağırlık çöktü üstüme.Bir iki kere sayfaları okudum ama yazamadım,denk gelmemişiz.
İyiyim canım,bu hafta regl olmuştum.Bir ağırlık çöktü üstüme.Bir iki kere sayfaları okudum ama yazamadım,denk gelmemişiz.
Selam efes,
Nasılsın? Darısı benim basıma olur umarım bu hafta cok fena durumdayım. COk odem oldu. Geçmiş olsun sana da. Merak etmiştik..
iyi bari yolunda gitmeyen birşeyler olmasın da
VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :
VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:
SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea
BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)
15efes25
sarraf
Cok sevdigim soylenemez ama etkileri muthis yani. Grup calismalari cok zevkli oluyor hareketleri ne kadar dogru yapip yapmadiginiz goruyorsunuz. Bilmiyorum herkesin imkani nasil ama bu konuda gidebilen spor salonuna gitmeli. Mesela istanbuda olanlar ismekin sporuna gidebilir ne yazikki cocukla almiyorlar beni cocugum arabasinda durup hic bi zarar vermedigi halde cok sinir oldum.Sea,liste için eline sağlık.
Capadokya, kendine gel.Madem spor yapmayı sevdin,temel hareketler bellidir.İnternetten videoları araştır,kafana göre birşey mutlaka bulursun.Olmadı leslie yap,hiç yoktan iyidir.
Sea,liste için eline sağlık.
Capadokya, kendine gel.Madem spor yapmayı sevdin,temel hareketler bellidir.İnternetten videoları araştır,kafana göre birşey mutlaka bulursun.Olmadı leslie yap,hiç yoktan iyidir.
VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :
VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:
SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea
BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)
15efes25
sarraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?