Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaslar,

bu hafta liste bende :) Herkes vermiştir kiloları guzel guzel umarım :)
ben bu hafta hala bomba seklinde dolasıyorum hatta iki gun oncesi karnım patlayacak sandım. şişlikten.. regl oncesiyim. Kilo da gitmedi. Bir de bogazlarım sişti antibiyotige basladım mecburiyetten. Cocuklarla olmuyor.

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,7
bu hafta kilo:60,7
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,3
boy:159
beden:38-40
spor:yok

İyiyim canım,bu hafta regl olmuştum.Bir ağırlık çöktü üstüme.Bir iki kere sayfaları okudum ama yazamadım,denk gelmemişiz.

Selam efes,

Nasılsın? Darısı benim basıma olur umarım bu hafta cok fena durumdayım. COk odem oldu. Geçmiş olsun sana da. Merak etmiştik..

kilo bildirimim...
rumuz: sarraf
başlangıç kilo: 81,5
geçen hafta: 77,4
bu hafta: 78,0
fark: +600 gr
yüzde: +0,9

Kızlar bu iki gün içinde regl olacam bu yüzden üstümde bir ödem var..umarım haftaya eksiyle karşınıza çıkarım.

Felluz
baş.tarihi:9 mart.2013
baş.kilo:87 kg
geçen hafta kilo:76.4
bu hafta kilo:76.4
fark:0
Yüzde:0
toplam fark:10.6 kg
boy:163
beden:42
spor:yürüyüş

Son düzenleme:
Selam,
Bildirim yapacak olan var mı? 18:00 gibi listeyi yayınlayamak istiyordum ama bu hafta katılım az sanırım :)

Selam efes,

Nasılsın? Darısı benim basıma olur umarım bu hafta cok fena durumdayım. COk odem oldu. Geçmiş olsun sana da. Merak etmiştik..
iyi bari yolunda gitmeyen birşeyler olmasın da

Sağolun ilginiz için.Bu hafta hem reglden dolayı canım sıkıldı hem de çocuklar laptoplarını götürünce emektar masaüstü bana kaldı,flaş bellek bile girmiyor,o derece kötü olmuş.Dolayısıyla sporum aksadı biraz canım sıkıldı.Regl de girince araya soğudum.
Ben de değişik egzersizler bulmaya çalışıyorum.Arada leslie de yapacağım.Bir cardio videosu buldum.Jillianın yaptığı hareketler var,onun gibi artistik zor hareketler de içermiyor yapılabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4
sanırım youtube kapalı ama herkes bir yolunu bulmuş açmak için.

Sabah 8:30 kkk,saat 16:30 pırasa yemeği,siyah üzümlü yoğurt.
Spor.Pazara gidip gelme,su yatana dek 3 lt ye yaklaşır.

VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :

VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:

SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea

BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)

15efes25
sarraf

Son düzenleme:
karem
baş.tarihi:7 nisan.2014
baş.kilo:56 kg
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:54.3
fark:
Yüzde:
toplam fark:1.7
boy:164
beden:38
spor:yürüyüş

Seacim liste için teşekkürler...veren arkadaşlarımı kutluyorum..biz ve artışta olanlar haftaya eksilerde olacaz inşallah.

Sabah:kkk

Öğlen:z.yağlı ebegümeci,yoğurt.biraz ekmek yedim(cısss),1 elma

Akşam:avuçiçi kadar et,sebze ve mercimekli çorba.

Hakettim ben bunu!! Yersem o kuruyemisli seyleri olacagi buydu. Ama bugunden sonra azmediyorum formuma giriyorum. Bu ne yaa olamaz boyle bisi haydi capadokya goreyim seni..

89.00 ile p.tesi basladim bi ara hafta ici 88,700 leri gordum bugun sabah 89.300 ama sunuda soyleyim form cayin etkisini goremedim sabah kahvaltidan snradan beri ne yazikki karnim girr gurr.

Bugunku menum
Sabah, misafirim gelcekti kahvaltiya gelmedi bulgur islatmistim kisir icin oturdum kendim yedim az peynir, yesillik ve az cvizle
Oglen geldiler bu sefer onlara az ispanakli borekle eslik ettim, kuru kayisi v az findikla
Aksamda islattigim kalan bulgura mercimek katip corba yapmistim ondan ictim 2 kase ve bir dilim brek kalmisti onu yedim, 4 tande kuru kayisi ve 6-7 tanede badem yedim

Suanda sade ve sutsuz turk kahvemi iciyorum. Bu karataydan omur boyu herhalde bana kalacak miras icecekleri sekersiz icmek olacak. Spor konusunda bende careler ariyorum. Aslnda platesi seviyorum ama onu yapmak icin yeterli hareket bilgim yok. Memlekette gittigim spor hcasi bana hareketleri yazacakti ama yazmadi. Ama spor muthis bisey resmen kiris kiris olmya baslayan bacaklarim duzeli derim cekildi tekrar. Eee olsun o kadar dimi bu vucut 120 leri gordu sonucta iyice gerilmisti.

Hakettim ben bunu!! Yersem o kuruyemisli seyleri olacagi buydu. Ama bugunden sonra azmediyorum formuma giriyorum. Bu ne yaa olamaz boyle bisi haydi capadokya goreyim seni..

89.00 ile p.tesi basladim bi ara hafta ici 88,700 leri gordum bugun sabah 89.300 ama sunuda soyleyim form cayin etkisini goremedim sabah kahvaltidan snradan beri ne yazikki karnim girr gurr.

Bugunku menum
Sabah, misafirim gelcekti kahvaltiya gelmedi bulgur islatmistim kisir icin oturdum kendim yedim az peynir, yesillik ve az cvizle
Oglen geldiler bu sefer onlara az ispanakli borekle eslik ettim, kuru kayisi v az findikla
Aksamda islattigim kalan bulgura mercimek katip corba yapmistim ondan ictim 2 kase ve bir dilim brek kalmisti onu yedim, 4 tande kuru kayisi ve 6-7 tanede badem yedim

Suanda sade ve sutsuz turk kahvemi iciyorum. Bu karataydan omur boyu herhalde bana kalacak miras icecekleri sekersiz icmek olacak. Spor konusunda bende careler ariyorum. Aslnda platesi seviyorum ama onu yapmak icin yeterli hareket bilgim yok. Memlekette gittigim spor hcasi bana hareketleri yazacakti ama yazmadi. Ama spor muthis bisey resmen kiris kiris olmya baslayan bacaklarim duzeli derim cekildi tekrar. Eee olsun o kadar dimi bu vucut 120 leri gordu sonucta iyice gerilmisti.

Sea,liste için eline sağlık.
Capadokya, kendine gel.Madem spor yapmayı sevdin,temel hareketler bellidir.İnternetten videoları araştır,kafana göre birşey mutlaka bulursun.Olmadı leslie yap,hiç yoktan iyidir.

Sea,liste için eline sağlık.
Capadokya, kendine gel.Madem spor yapmayı sevdin,temel hareketler bellidir.İnternetten videoları araştır,kafana göre birşey mutlaka bulursun.Olmadı leslie yap,hiç yoktan iyidir.
Cok sevdigim soylenemez ama etkileri muthis yani. Grup calismalari cok zevkli oluyor hareketleri ne kadar dogru yapip yapmadiginiz goruyorsunuz. Bilmiyorum herkesin imkani nasil ama bu konuda gidebilen spor salonuna gitmeli. Mesela istanbuda olanlar ismekin sporuna gidebilir ne yazikki cocukla almiyorlar beni cocugum arabasinda durup hic bi zarar vermedigi halde cok sinir oldum.

Liste için çok teşekkürler Sea, eline sağlık

Bugünkü menümü yazayım

Sabah: kkk

Akşam: Fırında mantarlı patatesli tavuk (patateslerden yemedim)

Sıvı: 1,5lt

VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :

VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:

SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea

BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)

15efes25
sarraf

Liste icin tesekkurler seacim. Veren arkadaşları tebrik ediyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…