Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sea canım liste için teşekkürler..bu hafta artıdayım malesef...
bugünkü menüm..
sabah: kkk
akşam: taze fasülye çorba yoğurt..

Aranıza yeni katıldım.karatay beslenme programına sizin yorumlarınız sayesinde 4gün önce başladım. Kitaplarını siparis verdim ama malum oturduğumuz yer uzak olunca sipariş edilen şey hemen gelmiyor benim bölgesel (göbek ve çevresinde can simidim var) umud ediyorum ki onları vereceğim. ..sizlerin cuma günkü kilo verişlerinizi merakla bekledim kitap elimde olmadığı için sanırım birtakım yanlışlık yapmışım ama bugün itibariyle durumu düzeltim.örnegin:
*Omlet yaptığımda yumurtayı iyice pişirmeyeceğim.
*kuruyemişi biraz fazla kacırmışım gün içinde oda 1cay bardağını geçmeyecek.
Cumaya bende tartı gününe de aranızdayım inşallah.
Arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti ben yanlış yapıyorsam uyarın.ben sabah kahvaltısında kkk yapıyorum yesil veya bitki çayı içiyorum ama bol miktarda da yeşillik tüketiyorum bunlar ne :2 yaprak marul . Birer tutam maydanoz ve dereotu. Taze nane. 1 domates ve salatalık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :

VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:

SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea

BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)

15efes25
sarraf

ne güzel bir liste bu. eline sağlık sea. ben yine kaçırdım tartı gününü yhaa. dün annemin bizimle son günüydü bu sabah uğurladık Antakyaya. o yüzden telaşlı bi gündü girmedim. bi de akşamına bebiş heyecanımız oldu. görümcem doğum yaptı. tamamen aklmdan çıktı. ama sabah tartılmıştım önümüzdeki hafta için temsili bir kilo bildirimi yapayım bende.

rumuz: gurbet
başlangıç kilo: 79
geçan hafta: 75.0
bu hafta: 74.5
fark: - 500 gr
toplam fark:4.5 kg
yüzde: -0,667
spor: 2 gün 1 er saat ayrobik+step

Son düzenleme:

Başlangıç Tarihi 09/04/2014
Başlangıç kilo 73.900
Spor günlük 30 dk tempolu yürüyüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiakşamlar
sabah menemen ve ceviz
akşam tavuk sote biraz makarna yedim ( yemeseydim)

Merhaba herkese kolay gelsin öncelıkle, kitabı dün aldım okumak kısmet olmadı baslıgı biraz karıstırdım ama nasıl uygulayacagım bakalım! Yürüyüş kısmı benım ıcın zor olacak cunku masa bası işteyim bende bundan muzdaribim malesef... herkese basarılar dilerim, saglıklı günler! :)))

Bugünkü menüm

Sabah: marul+havuç salatası içinde haşlanmış yumurta

Akşam: Çorba, kurutulmuş domatesli/biberli omlet

Sıvı: 1,5 lt

(Şu an fıstık yememek için kendimi zor tutuyorum :18:ama tutuyorum:18:)

Hoşgeldin.Fazlalıklarını sporla verebilirsin.Kahvaltıda yeşillik yiyebilmen ne güzel,ben yapamıyorum,Bazen yemeklerle tüketiyorum.

iyiakşamlar
sabah menemen ve ceviz
akşam tavuk sote biraz makarna yedim ( yemeseydim)
Sen de yenisin galiba,hoşgeldin.hatanı farketmen güzel,bir daha tekrarlamazsın.

Hoşgeldin.Sen de eve geldikten sonra leslie sansone vidolarını izleyerek evde yürüyüş yapabilirsin.

Aklında kaldıkça yiyesin gelir.Ben de geçen hafta biraz kaçırdım,akşamları da attım ağzıma.Ama en iyisi kahvaltıda az yiyip akşama da bırakabilirsin biraz,sonra akşam yemeyi kesersin.Ben de yoğurda siyah kuru üzüm karıştırıp yemeyi seviyorum.Ama bırakmak niyetindeyim.Bitince yenisini almayacağım.

Sabah kkk,bir elma.akşam semizotu yemeği sarımsaklı yoğurt eşliğinde.
Spor:cafemom vidolarından cardio ve karın güçlendirme hareketleri.Su 3 lt yi bulur.

Bugünkü menü listem
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
10 zeytin siyah-yeşil
fındık fıstık ceviz (hepsinin toplamı yarım bardak) maydonoz dereotu marul bitki cayı
Öğle : kıymalı patlıcan (ama yağda kızartmadan )
1 sb ayran
Yeşillik salatası
Akşam : mercimek çorbası(1/2 kase)
Bulgurlu ıspanak yemeği salata
Yoğurt
Su : 2,5 lt geçti
Spor : 30 dk tempolu yürüyüş

sea liste için tşk
katılım gerçekten az olmuş bu hafta umarım haftaya çoğalırız
kilo alanlar için attığın başlık çok hoşuma gitti bir daha hepimiz böyle atalım da alanların morali bozulmasın

ben dns ayarlarımı değiştirdiğim için girebiliyorum videoyu izledim zevkli enerjik tam bahara uygun sanırım başlayacağım

hoşgeldin aramıza
kuruyemişlerin çiğ olacak biliyorsun sanırım yeşillikleri özgürce yiyebilirsin
kolay gelsin

listeye girememişsin ama güzel vermişsin tebrikler

sen de hoşgeldin
masa başı iş yapıyorsan egzersiz senin için daha da önem kazanıyor sadece zayıflamak için değil sağlıklı olmak için
hiçbirşey yapamıyorsan bile güne 30 dk yürü evde koridorda bile yürüyebilirsin leslie sansone videoları var evde yürüyüş onları yapabilirsin

Üstümde bir şişkinlik var sanki,bulgur filan da yemiyorum bu ara ama,nedendir bilmem,sabahki tartı sonucunu da beğenmedim.Bugün hafif yedim ben de.
Sabah kkk,akşam peynirli omlet,yanında çay.Sonrasında bir havuç ve yoğurt.Az da fıstık attım ağzıma.Sabah az yemiştim.
Spor:cardio hareketleri yaptım.iki saat sonra filan da lesli 3 veya 4 mil yaparım.Su yatana dek 3 lt olur.

Ben de bugün tartı sonucumu beğenmedim

Neyse moralimi bozmadan menümü yazayım.

Sabah: kkk

Akşam: Bir kase çorba, kuru domatesli/biberli omlet

bugünkü menüm...
sabah: yağda yumurta peynir ceviz günkurusu domates salatalık
akşam: mercimek çorbası kuru fasülye bir tane dolma salata...

sporu bu ara yine aksattım yarın sabah yine başlıycam olmuyo başka türlü..

Dunki menum
Sabah, bir yumurta, biraz domates soslu biber kizartmasi, az zeytin peynir, 5 gun kurusu kayisi, ve azda ceviz yedim
Aksam, sehriyeli kuskonmaz corbasi, yogurtlu ispanak yemegi ve iki parca ispanakli lorlu borek (lahmacun niyetine), iki dilimde kek bu hepten ciss oldu yalniz

Selam canım,

gunaydın ya ben ancak şimdi gördüm listeden sonra da yazanlar olmuş ama yayınlayamadım. Bu hızla devam edersen bu hafta da birinci sen olursun :)
sakın bırakma ama

Selam canım,

gunaydın ya ben ancak şimdi gördüm listeden sonra da yazanlar olmuş ama yayınlayamadım. Bu hızla devam edersen bu hafta da birinci sen olursun :)
sakın bırakma ama

bende vermek istiyorum şu an 59 kg yum boyum 167.hamile kalmak istiyorum ikinci bebeğe.verenler kaç kilo verdi ne kadar sürede yazabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…