VE ISTE BU HAFTANIN LISTESI :
VERENLER:)
law_yer :119::119::119:
RoyalBunny :119::119:
xc9 :119::119:
SABIT KALANLAR:)
Felluz
sea
BIR SONRAKI HAFTA KESIN VERECEKLER :)
15efes25
sarraf
Aranıza yeni katıldım.karatay beslenme programına sizin yorumlarınız sayesinde 4gün önce başladım. Kitaplarını siparis verdim ama malum oturduğumuz yer uzak olunca sipariş edilen şey hemen gelmiyorbenim bölgesel (göbek ve çevresinde can simidim var) umud ediyorum ki onları vereceğim. ..sizlerin cuma günkü kilo verişlerinizi merakla bekledim kitap elimde olmadığı için sanırım birtakım yanlışlık yapmışım ama bugün itibariyle durumu düzeltim.örnegin:
*Omlet yaptığımda yumurtayı iyice pişirmeyeceğim.
*kuruyemişi biraz fazla kacırmışım gün içinde oda 1cay bardağını geçmeyecek.
Cumaya bende tartı gününe de aranızdayım inşallah.
Arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti ben yanlış yapıyorsam uyarın.ben sabah kahvaltısında kkk yapıyorum yesil veya bitki çayı içiyorum ama bol miktarda da yeşillik tüketiyorum bunlar ne :2 yaprak marul . Birer tutam maydanoz ve dereotu. Taze nane. 1 domates ve salatalık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin.Fazlalıklarını sporla verebilirsin.Kahvaltıda yeşillik yiyebilmen ne güzel,ben yapamıyorum,Bazen yemeklerle tüketiyorum.Aranıza yeni katıldım.karatay beslenme programına sizin yorumlarınız sayesinde 4gün önce başladım. Kitaplarını siparis verdim ama malum oturduğumuz yer uzak olunca sipariş edilen şey hemen gelmiyorbenim bölgesel (göbek ve çevresinde can simidim var) umud ediyorum ki onları vereceğim. ..sizlerin cuma günkü kilo verişlerinizi merakla bekledim kitap elimde olmadığı için sanırım birtakım yanlışlık yapmışım ama bugün itibariyle durumu düzeltim.örnegin:
Arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti ben yanlış yapıyorsam uyarın.ben sabah kahvaltısında kkk yapıyorum yesil veya bitki çayı içiyorum ama bol miktarda da yeşillik tüketiyorum bunlar ne :2 yaprak marul . Birer tutam maydanoz ve dereotu. Taze nane. 1 domates ve salatalık.
Sen de yenisin galiba,hoşgeldin.hatanı farketmen güzel,bir daha tekrarlamazsın.iyiakşamlar
sabah menemen ve ceviz
akşam tavuk sote biraz makarna yedim ( yemeseydim)
Hoşgeldin.Sen de eve geldikten sonra leslie sansone vidolarını izleyerek evde yürüyüş yapabilirsin.Merhaba herkese kolay gelsin öncelıkle, kitabı dün aldım okumak kısmet olmadı baslıgı biraz karıstırdım ama nasıl uygulayacagım bakalım! Yürüyüş kısmı benım ıcın zor olacak cunku masa bası işteyim bende bundan muzdaribim malesef... herkese basarılar dilerim, saglıklı günler! :)))
Aklında kaldıkça yiyesin gelir.Ben de geçen hafta biraz kaçırdım,akşamları da attım ağzıma.Ama en iyisi kahvaltıda az yiyip akşama da bırakabilirsin biraz,sonra akşam yemeyi kesersin.Ben de yoğurda siyah kuru üzüm karıştırıp yemeyi seviyorum.Ama bırakmak niyetindeyim.Bitince yenisini almayacağım.Bugünkü menüm
Sabah: marul+havuç salatası içinde haşlanmış yumurta
Akşam: Çorba, kurutulmuş domatesli/biberli omlet
Sıvı: 1,5 lt
(Şu an fıstık yememek için kendimi zor tutuyorum :18:ama tutuyorum:18:)
Sabah kkk,bir elma.akşam semizotu yemeği sarımsaklı yoğurt eşliğinde.
Spor:cafemom vidolarından cardio ve karın güçlendirme hareketleri.Su 3 lt yi bulur.
Sağolun ilginiz için.Bu hafta hem reglden dolayı canım sıkıldı hem de çocuklar laptoplarını götürünce emektar masaüstü bana kaldı,flaş bellek bile girmiyor,o derece kötü olmuş.Dolayısıyla sporum aksadı biraz canım sıkıldı.Regl de girince araya soğudum.
Ben de değişik egzersizler bulmaya çalışıyorum.Arada leslie de yapacağım.Bir cardio videosu buldum.Jillianın yaptığı hareketler var,onun gibi artistik zor hareketler de içermiyor yapılabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4
sanırım youtube kapalı ama herkes bir yolunu bulmuş açmak için.
hoşgeldin aramızaAranıza yeni katıldım.karatay beslenme programına sizin yorumlarınız sayesinde 4gün önce başladım. Kitaplarını siparis verdim ama malum oturduğumuz yer uzak olunca sipariş edilen şey hemen gelmiyorbenim bölgesel (göbek ve çevresinde can simidim var) umud ediyorum ki onları vereceğim. ..sizlerin cuma günkü kilo verişlerinizi merakla bekledim kitap elimde olmadığı için sanırım birtakım yanlışlık yapmışım ama bugün itibariyle durumu düzeltim.örnegin:
ne güzel bir liste bu. eline sağlık sea. ben yine kaçırdım tartı gününü yhaa. dün annemin bizimle son günüydü bu sabah uğurladık Antakyaya. o yüzden telaşlı bi gündü girmedim. bi de akşamına bebiş heyecanımız oldu. görümcem doğum yaptı. tamamen aklmdan çıktı. ama sabah tartılmıştım önümüzdeki hafta için temsili bir kilo bildirimi yapayım bende.
rumuz: gurbet
başlangıç kilo: 79
geçan hafta: 75.0
bu hafta: 74.5
fark: - 500 gr
toplam fark:4.5 kg
yüzde: -0,667
spor: 2 gün 1 er saat ayrobik+step
Merhaba herkese kolay gelsin öncelıkle, kitabı dün aldım okumak kısmet olmadı baslıgı biraz karıstırdım ama nasıl uygulayacagım bakalım! Yürüyüş kısmı benım ıcın zor olacak cunku masa bası işteyim bende bundan muzdaribim malesef... herkese basarılar dilerim, saglıklı günler! :)))
sea liste için tşk
listeye girememişsin ama güzel vermişsin tebrikler
:
ne güzel bir liste bu. eline sağlık sea. ben yine kaçırdım tartı gününü yhaa. dün annemin bizimle son günüydü bu sabah uğurladık Antakyaya. o yüzden telaşlı bi gündü girmedim. bi de akşamına bebiş heyecanımız oldu. görümcem doğum yaptı. tamamen aklmdan çıktı. ama sabah tartılmıştım önümüzdeki hafta için temsili bir kilo bildirimi yapayım bende.
rumuz: gurbet
başlangıç kilo: 79
geçan hafta: 75.0
bu hafta: 74.5
fark: - 500 gr
toplam fark:4.5 kg
yüzde: -0,667
spor: 2 gün 1 er saat ayrobik+step
Selam canım,
gunaydın ya ben ancak şimdi gördüm listeden sonra da yazanlar olmuş ama yayınlayamadım. Bu hızla devam edersen bu hafta da birinci sen olursun :)
sakın bırakma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?