Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar Nasılsınız keyifler nasıl?Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz menüleriniz gayet güzel:)Umarım en kısa zamanda istedîğiniz kîloya ulaşırsınız

Bugünkü menüm
sabah kkk erik

akşam kıymalı taze fasülye bulgur pilavı yoğurt

2 lt su spor yapamadım bahar temizliğîne başladım dolapları dök toparla koy ksldır bir sürü iş spor yerine bunları sayalım:))

Bugunki bildirimimi yapayim
sabah kkk arti yarim elma
aksam salata
tarhana corbasi
ceviz
Kiymali ispanak
Cilek
Ben tika basa doyana kadar ama 2 ogun yiyorum

Aramıza hoşgeldin:) bence de Efes arkadaşımızın dediği gibi en kaliteli markaları tercih edebilirsin.ben her şeyin doğalını yaşadığım çevrede bulabiliyorum,buna rağmen bazen fabrikasyon ürünler de kullanmak zorunda kalabiliyorum.
Aramıza hoşgeldin odiy:) doğru yerdesin.!
bence güzel..bir öğüne de yoğurt eklersen tam olacak.

Bahar temizliğine daha başlamadım..çok yorucu gerçekten de spora gerek kalmıyor.:)

Dün:
Kkk

Kısır,yoğurt,1 dilim pasta(cısss)

Et,salata,yoğurt.

Bugün

Kkk+portakal

Muz

Balık,salata,1 kadeh şarap(cıssss)

merhaba kızlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
bugünkü menüm...
sabah: kkk
akşam: menemen turşu peynir domates salatalık..
iki menüm de kkk oldu yani..kız kardeşime çeyizlik birşeyler almaya gittik..eve geç gelince yemek yapmaya halim olmadı..böyle bir menü oldu işte

merhaba arkadaşlar.. bu leslie yani walk at homa videolarını indirmek için bana link verir misiniz özelden.. bi de nasıl indireceğimi yazıverirseniz çok sevaba girersiniz inş:))

Pazartesi Menüm:
Kahvaltıdan önce su büyük bir bardak + troit ilacı içildi +yarım saat sonra peynirli yumurtalı omlet + çay
Öğlen etli patlıcan yemeği+yoğurt
Akşam henüz bilinmiyor.....
Hafta sonu hariç diğer günler 3 öğün yemek yiyorum
Kendimi daha zinde hissediyorum.Kabızlık problemimi de gidere bilirsem bu iş tamam. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı zeytinyağ içtim bakalım faydası olacak mı. Dün akşam da gittiğimiz bir arkadaşta altı çiğ köfte ve bir kasede sütlaç yedim. Bazen bu kaçamakları yapabilir miyim?

kızlar kahvaltı da çok doydum cevizlerin tamamını yiyemedim şimdi de acıktım gibi oldu normal emi bu psikolojik değildir :)

bir de sabah tartıldım bildirim yapanlar ekibine katılayım bende ne zamanlar bildirim yapıyosunuz?

Cuma günü bildirim yapıyoruz canım hoşgeldin aramıza

Çok güzel kilo vermişsin, inşallah yine hedefine ulaşırsın, aramıza hoşgeldin

Çok güzel kilo vermişsin, inşallah yine hedefine ulaşırsın, aramıza hoşgeldin

Cok saol canim :)
Yani benim favori diyetim.karatay
cok ii verdiriyo kilolari seluliti de yok ediyo
aslinda hamileyken.ankarada cok unlu bi kadin dogumcuya gidiyodum
bana karataya benzer bi beslenme onerdi adam ama ben uymadim :))
Sonucta epey kilo aldim ama bi kac ayda vericegime inaniyorum kismetse :)
zaten yaklasik 18 kilosunu verdim :))

Merhaba,
Karatay diyetine cumartesi günü başladım.Kahvaltıyı 2 yumurta(peynirli omlet olarak) ,bir küçük ince belli çay bardağı dolusu ceviz içi,domates salatalık üzerine de bir kupa limonlu yeşil çay.Fakat akşama kadar henüz kahvaltı etmişim gibi dolaştım,diğer iki öğünü hiç yiyemedim.Ertesi sabah bile aç değildim.O yüzden bir kayısı yumurta ,peynir,yarım çay bardağı ceviz içi,domates,salatalık ve yeşil çay ile bitirdim .Akşam hala tok olduğum için yine kahvaltıyla kaldım.Bu sabah yine o tokluk devam ettiğinden yine bir yumurta ,peynir,yarım bardak fındık,domates,salatalık,yeşik çay .Yine tok olduğumdan bugün öğlen yemeği yine yiyemedim.Bu gidişle vücut normal beslenemediğinden ne olacak bilmem.

bir şey sorucam. lavaboya çıkma durumun nasıl

Bugunku bildirimimi yapayim
sabah kkk
karadut
cilek
aksam
cacik corba salata etli sebze yemegi yenidunya-erik
spor 1 saat yuruyus

bir şey sorucam. lavaboya çıkma durumun nasıl

Evet arkadaslar, tuvalete cikma olayiniz nasil?

Ben 2 haftadir Karatay yapiyorum. Gunde 1 kere cikiyorum tuvalete. Diyetten once daha sık çıkıyordum. Sanirim hep protein tarzi beslendigimizden kaynakli bu diyeti uygulayan bircok kiside bu sorun var. Çünkü yedigimiz seyler ekmek gibi cabuk hazmolan seyler olmadigi icin cok tok tutuyor. Bu sebeple de bazen az ogun yiyoruz ve tuvalet sorunu yasiyoruz. Iki gundur çok tok oldugum icin tam manasiyla bir aksam yemegi yemedim ve bu sebeple diye dusunuyorum ki 2 gundur aksamlari ve sabahlari çıkamıyorum. Sadece oglenleri tuvalete cikiyorum.

Bunu gidermek icin birkac sey okudum, sizlerle de paylasmak istiyorum, belki benim gibi bilmeyenler varsa yardimci olur. Ben bunlardan birkacini sabah yapmaya basladim. Bakalim, insaallah faydasini goruruz.

1) Her sabah mutlaka bir porsiyon taze meyve veya kuru meyve gibi bir sey yiyoruz zaten bildigimiz gibi. Kuru incir, kuru kayisi ve kuru murdum erigini aksamdan suya koyup, sabaha yaş olmus haldeyken yiyelim ve suyunu da içelim. Cok faydası oluyormus. Eger taze meyve yiyeceksek, elma veya armudu tercih edelim. Muzu değil. Ve meyveleri yemeklerden once kabuklarini soymadan yiyelim.
2) Tarçın cok faydaliymis. Her gun acikmasak da ara ogun yapip yogurdun icine 1 tatli kasigi kadar toz tarcin karistirarak yiyelim. Tadi da cok lezzetli zaten.
3) Mutlaka ogle ve aksam ogunlerimizde corba icmeye ozen gosterelim.
4) Baklagil tuketimini arttiralim ve yedikten sonra bol su icelim.
5) Ve tabii ki sebze. Mesela ıspanak ve pırasa en fazla life sahip bitkiler arasindaymis ve cok faydasi varmis. Zeytinyagli pirasa yemegi yiyebiliriz. Ve yine diger sebzelerden de cig ve pismis olarak bol bol tuketmeliyiz.
6) Tabii ki bol su icmek her zaman onumuze cikiyor. Kesinlikle ihmal etmeyelim, gunde 2-3 lt su icelim.
7) Her sabah ac karnina 1 corba kasigi zeytinyagi icelim.
8) Gece yatmadan once 1 kase yogurt yiyelim. Zaten aksam saat 8'den sonra sadece su ve yogurt yiyebiliriyoruz.

#) Sinameki çayını icmeyelim. Çünkü eger hep bu sekilde tuvalete cikarsak, barsağın icindeki kaydirici mukoza sıvısıni da disari atiyormus ve artik bundan sonra cok daha zor tuvalete cikma olayi yasaniyormus.

Son düzenleme:
Hafta sonu biraz abarttım ve direk tartıya yansıdı tabiki:)
9.00 kkk-3 erik

17.15 4 köfte-yoğurt-domates-biber-yarım bardak süt

kızlar bugün ki menümü tekrar paylaşayım biraz değişiklikler oldu da

kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ( ocakta unutup baya katı yapmışım )
peynir 4-5 zeytin salatalık domates ve az ceviz (çok doyduğum için cevizi yiyemedim)

öğlen ızgara tavulu salata yoğurt

akşama doğru 2 ceviz
akşam 4 köfte salata, közlenmş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan

şuan acıkmadım ama belki yatarken 1 bardak süt içerim.

2 lt re limonlu ve naneli su
akşamda 3.42 km yürüyüş

Benim karatay diyetine basliyinca bagirsaklarim duzene giriyo.. her gun sabah cikiyorum onceleri sonradan sabah aksam cikabiliyorum. Sabahlari fazla degil sadece 2 tane kuru kayisi veya erigi kahvaltya baslamadan yiyip ustune de bi barda oda isisinda su icmenizi oneririm. Bir de uyaninca ilk is bir bardak suyu ayakta durarak ve bir kerede icin, bunu bana diyetisyen demisti kabizlik icin. O ilk suyu ayakta icince ve bir kerede direk bagirsaga iniyor ve yemekten once bagirsagi uyariyomus.. bende ise yaradi hatta 90 yadindaki anneannemde bile yaradi. Oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…