Eki Görüntüle 1097417 yanyana görünce daha da motive oldum :)
selam canım 1 Haziran'a en az 2 kilo vermeliyim..benim metabolizmam yavaş diye boş hayaller kurmak istemiyorum:) haydi bakalım herkese başarılar..Kızlar selam,
yeni baslayanlar hosgeldiniz :) hep beraber yaz oncesi tum fazlalıklardan kurtulacagız ilk hedef : 1 Haziran olsun..:)
buna da şükür deyip, yola devam ediyoruz canım :)felluz gunaydın,
evet ya ben de aynı sekildeyim. O kadar dikkate ragmen ama sanırım regl oncesi durumdan dolayı sanırım :) ona ragmen 200 gr gitmiş ne diyelim saglık olsun...
adet öncesi ise ödemdir,üzülme ! Haftaya acısı çıkar..merhaba arkadaşlar bildirimimi yapayım
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:65
geçen hafta :60.6
bu hafta :60.5
fark:-100
toplam fark:4.5 kg
yüzde:0,16
günlük su 2,5-3 lt arası,yeşil çay ve tarçın
günlük 5 km yürüyüş
hedef 55
kızlar bu hafta hiç kaçamak yapmadığım için beklentim yüksekti.100 gr moralimi bozdu,(adet öncesi ödeme takılmıştır inş verdiğim kilolar diye kendimi teselli ediyorum) kilo verme hızını artırmak için neler yapılabilir onu araştırıyorum.hareketi artırmayı düşünüyorum.bunun dışında önerebileceğiniz bişeyler var mı arkadaşlar?
Teşekkürler Lawyer:) hepimiz verip paylaşalım daha da motive oluruz di mi:)süpersin felluzcum tebrik ederim ben de paylaşayım kendiminkini, senden kıskandım
Muhteşem bir değişim
Bu da benim diyete başlamadan 3 ay önceki Halim ve dünkü Halim. Gecen yıl Mayıs ve bu yıl Mayıs.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1097417 yanyana görünce daha da motive oldum :)
Bu da benim diyete başlamadan 3 ay önceki Halim ve dünkü Halim. Gecen yıl Mayıs ve bu yıl Mayıs.
Liste sırası kimde bugun arkadaslar? Geriye gidip bakamadım
liste sırası bende birazdan yazıcam canım..
ben ilk gördüğüm arkadaştan kopyala yağpıştır yaptım da biraz
günlük yürüyorum zaten kesin ama bazen 5000 adım alıyo bazen 8 bin değişiyo yani ama mutalaka yürüyorum
köpeğim var zaten onu her gün gezdirmek zorunda olduğum için yürümemek elde değil
Süpersiniz kızlar:))ne kadar çok değişmişsiniz sonuç muhteşemmm:))
Selam canım hosgeldin hayırlı olsun ilk bildirimin muhtemelen ilk sırada ya da ustlerde yer alacaksın :)
yurume adım sayısını genelde ben yazmıyorum. Burda da kimse yazmıyordu. Günlük 10000 adım atmalı derler evet dogru ama yaptıgın spora gore bu degişir. Hızlı yurursen cok , yavas yurursen daha az ama mutlaka hareket gerekir. Kardio mutlaka olması lazım :)
Cnm adım sayarla yürüyorum tempomu düşürmemek için hergün tempolu yürüyüş yapıyorum ben öyle yazdım senin hesaplamanda doğru...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?