Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

başlangıç tarihi: 19.08.2013
başlangıç kilo: 70
geçen hafta: 57
bu hafta: 56.5
fark: 0.5
toplam fark: 13,5 kg
yüzde: -%0,8
beden: 38
boy: 1.61
spor: yürüyüş

Bu da benim diyete başlamadan 3 ay önceki Halim ve dünkü Halim. Gecen yıl Mayıs ve bu yıl Mayıs.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam,

yeni baslayanlar hosgeldiniz :) hep beraber yaz oncesi tum fazlalıklardan kurtulacagız ilk hedef : 1 Haziran olsun..:)
selam canım 1 Haziran'a en az 2 kilo vermeliyim..benim metabolizmam yavaş diye boş hayaller kurmak istemiyorum:) haydi bakalım herkese başarılar..

felluz gunaydın,
evet ya ben de aynı sekildeyim. O kadar dikkate ragmen ama sanırım regl oncesi durumdan dolayı sanırım :) ona ragmen 200 gr gitmiş ne diyelim saglık olsun...
buna da şükür deyip, yola devam ediyoruz canım :)

adet öncesi ise ödemdir,üzülme ! Haftaya acısı çıkar..

süpersin felluzcum tebrik ederim ben de paylaşayım kendiminkini, senden kıskandım
Teşekkürler Lawyer:) hepimiz verip paylaşalım daha da motive oluruz di mi:)

Bu da benim diyete başlamadan 3 ay önceki Halim ve dünkü Halim. Gecen yıl Mayıs ve bu yıl Mayıs.

Muhteşem bir değişim

Son düzenleme:
Kızlar süpersiniz sizi tebrik ediyorum (telden îkon komıyorum ama ikinîzi de çok çok alkışlıyorum)

Bildirimi kısa tutacağım çünkü kaçamaksız ve full egzersizlî bir haftadan sonra + çıkmak çok canımı sıktı bu başıma ilk kez gelmiyor ama artık sinirlerîmi bozuyor kurban bayramından berî 66 ın üstünü gördüm altını göremedim ne beter bir şeymiş 66
ben de bir karar aldım 1 ay boyunca hiç tartılmayacağım ve diyet menü spor vs vs konuşmayacağım buraya da ara vereceğim haliyle çok sıkıldım biraz havalanıp hazîranda tekrar döneceğim ben gelene kadar hepinîzden en az 2 şer kg gitmiş olsun :) kendinize iyi bakın

rumuz: xc9
yüzde: %+30

Liste sırası kimde bugun arkadaslar? Geriye gidip bakamadım

Mobilden giremedim 1 saattir o yüzden bu vakte kaldı bildirim özür ;(
Rumuz: yenigelinstyle
Başlama tarihi 11 mart
Başlangıç kilo: 65.3
Boy: 163
Geçen haftaki kilo: 59.3
Bu haftaki kilo: 58.3( nazar boncuğu :)
Fark: 1 kg
Toplam fark: 7 kg
Yüzde: 1.68

02. 05. 2014 KİLO BİLDİRİMİ LİSTEMİZ......

KİLO VERENLER.

1) cyildiz 3,07 :119::119::119:

2) sempatik 1,68 :119::119:

3) yenigelinstyle 1,68 :119::119:

4) law_yer 0,8

5) sea 0,33

6) inar 0,16

7) Felluz 0,13

SABİT KALAN TEK ARKADAŞIMIZ.....

84hls84 :44::44::44:

KİLO ALANLAR

1)sarraf 1,54

2) xc9 0,30

3) 15efes15 0,29

merhabalar k.k .da ilk defa mesaj yazıyorum..şimdi canan karatayın programını seyretttim ve çok etkilendim..bende burdan katılmak istiyorum birlikten kuvvet doğar diye ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Cnm adım sayarla yürüyorum tempomu düşürmemek için hergün tempolu yürüyüş yapıyorum ben öyle yazdım senin hesaplamanda doğru...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adım sayısı yazılmasının problem haline getireceğinizi gercekten düşünmemiştim.ok ozaman 5km tempolu yürüyüş ve 15 dk pilates yapıyorum derim inşallah problem cözümlenmiştir. Sonucta spor mu spor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de telefonumda ve mp3 de adım sayar programı var en ufak mesafede bile hemen açıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…