Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Liste için teşekkürler Sarrafcım:)haftaya hepimize bollll eksiler diiyorum..
aramıza hoşgeldin:) çok doğru bir karar almışsın.ilk önce Canan karatay'ın ilk kitabını okumanı tavsiye ediyorum...diyetin mantığını daha iyi anlarsın ve senin rehberin olur..işe her gün mönü bildirimi yaparak başlayabilirsin.karatay mönüsünü internetten arayınca bulabiliyorsun.

Fotoğraf için; güzel sözleriniz için teşekkürler kızlar:))

Dün
Sabah:kkk

Öğlen:1 kase kabak yemeği
1 kase kerevizli yoğurt

Akşam:1 kase bezelye yemeği
2 küçük parça tavuk

Gece 200 ml süt(kına dönüşü çok aç hisettim)
Bolca halay çektim ve oynadım:)

Selamlar

sabah : Bol biberli, domatesli menemen :) ustune de bol pul biber koydum

ara : sekersiz turk kahvesi yanında limonlu su ile

ogle : Pazı sarma, ayran

11.30 kkk-10 fıstık 1 günkurusu 2 ceviz

15.30 çilekli-üzümlü bir tabak yoğurt

19.00 kırmızı lahana yemeği-salata-yoğurt

nerelerdesiz kızlaaarr...

sabah: mükemmel bir karatay kahvaltısı (pazar günleri daha bi güzel oluyo)
akşam: tavuk sote bulgurlu semizotu salata

dün akşam yemek daveti nedeniyle kaçırdım biraz.
Ama kaldığım yerden devam
Sabah omlet+peynir (aaa bak ceviz yemeği unutmuşum şimdi yazarken aklıma geldi neyse öğlen yerim)
Tavuk+Bulgur pilavı+salata

Kendi deneyimlerimle yaptığım diyet ve sıkı spor sonucu 3 4 ay gibi bir sürede 12 kilo vermiştim. Canan Katayan kitabını okuyunca farkettim ki ben tam bir karatay diyeti yapmışım. Şeker tüketmeyin kesinlikle kilo verirsiniz. Ekmek konusunda çok seviyorsanız kahvaltıda ince 1 2 dilim kepekli ekmek kilo vermenizi çok etkilemiyor. Bu arada boyum 1.70 kilom 56. Eğer şeker tüketirseniz verilen kilolar anında alınıyor

Reactions: sea
Sabah 9.30 kkk-10 fıstık bir gün kurusu

13.30 bir elma-süt

17.30 patlıcan yemeği-yoğurt-salata-6 fıstık

Yarın sınavım var ders çalışıyorum meyve-süt-yoğurt filan yerim belki:)

Dün biraz fazla yedim,telafi için bugün az yemeye çalıştım.Dışarda işler nedeniyle 25 dk. kadar yürüdüm.Onun dışında spor yapmadım.

İyi geceler kızlaaarr:)

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase yoğurt,salatalık

Akşam:kağıtkebabı,yoğurt,domates,salatalık.

evet kesinlikle şeker en büyük düşmanımız

Adım sayısının yazılması problem değil elbette, dolayısıyla çözülecek bir sorun da yok. Sporunuzu ne şekilde ölçüyorsanız o şekilde yazabilirsiniz. Arkadaş sadece bizim günlük sporumuzu yazarken adım sayısı belirtmediğimizi söylemek istemiş. Siz isterseniz yazabilirsiniz. Genellikle yürünen km ve yürüyüş yaptığımız süreyi yazıyoruz.

Hayatımda ikinci defa oldu.Bademciklerim iltihaplanmış antibiyotiğe başladım.Ne kadar zor bir hastalıkmış.Beni epey sarstı. Yine de Karatay usulu beslenmeye devam.
kahvaltı: yumurta+domates salatalık+peynir
Öğlen:bir kase tarhana çorbası
Akşam:Çorba+Fırında tavuk+salata
Yürüyüş yapacak halim yok

sınavda başarılar
Teşekkür ederim atlattım şükür:))

Çok geçmiş olsun canım. :)

Bugünkü menüm
7.30 kkk-10 fıstık-1 gün kurusu

12.00 bir bardak süt

17.00 kara lahana yemeği-salata-yoğurt-10 fıstık

kızlar nolur bana bi akıl verin ya bende bıktım artık diyete başlayıp açlık kırii çekip iki katı yemekten taki canan karatayı dinletikten sonra şimdi bu karatay diyeti yapan bi forumda leptin hormonundan bahsedilmiş ama ş,mdi biz bişey yedğimizde il 2 saat insülin sonraki 2 saat glokim mu ne daha sonra leptin hormonu salgılanıyomuş yanı 4 saat sonra salınıyorsa biz ne zaman sonra yada siz kaç saat sonra yemek yiyiyosunuz eptinide katarsak 8 saat aç kalmış mı oluyoruz ya nebileyim bıktım aratı sanki yıllarca öyle kazınmışki kafama fazla yesem kilo alçakmışım gibi geliyor ben sabah 6da kahaltı ypyom 10 olmadan acıkmaya başlıyorum halyle beni çoooooook zorluyo siz nasıl yapıyosunuz cevaplarsanız çok sevinirim yaaa lütfen bende kilo vermek istiyorum ama kendimi sıkıp sıkıp veriyom hoppp sonra 2_3 kilo fazla dönüyor bana siz kaç saat arayla yemek yiyiyosunuz

Son düzenleme:

Canım kafanın karışmasına gerek yok,sen öğünler arasında en az 4 saat bırak gerisini boşver.klasik karatay kahvaltısından sonra erken acıkma olmuyor.kahvaltını erken yapıyorsan günde 3 öğün yiyebilirsin.akşam yemeklerini erken ye ve hafif geçiştir.başarılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…