Liste için teşekkürler Sarrafcım:)haftaya hepimize bollll eksiler diiyorum..02. 05. 2014 KİLO BİLDİRİMİ LİSTEMİZ......
KİLO VERENLER.
1) cyildiz 3,07 :119::119::119:
2) sempatik 1,68 :119::119:
3) yenigelinstyle 1,68 :119::119:
4) law_yer 0,8
5) sea 0,33
6) inar 0,16
7) Felluz 0,13
SABİT KALAN TEK ARKADAŞIMIZ.....
84hls84 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
1)sarraf 1,54
2) xc9 0,30
3) 15efes15 0,29
aramıza hoşgeldin:) çok doğru bir karar almışsın.ilk önce Canan karatay'ın ilk kitabını okumanı tavsiye ediyorum...diyetin mantığını daha iyi anlarsın ve senin rehberin olur..işe her gün mönü bildirimi yaparak başlayabilirsin.karatay mönüsünü internetten arayınca bulabiliyorsun.merhabalar k.k .da ilk defa mesaj yazıyorum..şimdi canan karatayın programını seyretttim ve çok etkilendim..bende burdan katılmak istiyorum birlikten kuvvet doğar diye ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Kendi deneyimlerimle yaptığım diyet ve sıkı spor sonucu 3 4 ay gibi bir sürede 12 kilo vermiştim. Canan Katayan kitabını okuyunca farkettim ki ben tam bir karatay diyeti yapmışım. Şeker tüketmeyin kesinlikle kilo verirsiniz. Ekmek konusunda çok seviyorsanız kahvaltıda ince 1 2 dilim kepekli ekmek kilo vermenizi çok etkilemiyor. Bu arada boyum 1.70 kilom 56. Eğer şeker tüketirseniz verilen kilolar anında alınıyor
Adım sayısı yazılmasının problem haline getireceğinizi gercekten düşünmemiştim.ok ozaman 5km tempolu yürüyüş ve 15 dk pilates yapıyorum derim inşallah problem cözümlenmiştir. Sonucta spor mu spor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah 9.30 kkk-10 fıstık bir gün kurusu
13.30 bir elma-süt
17.30 patlıcan yemeği-yoğurt-salata-6 fıstık
Yarın sınavım var ders çalışıyorum meyve-süt-yoğurt filan yerim belki:)
Teşekkür ederim atlattım şükür:))sınavda başarılar
Hayatımda ikinci defa oldu.Bademciklerim iltihaplanmış antibiyotiğe başladım.Ne kadar zor bir hastalıkmış.Beni epey sarstı. Yine de Karatay usulu beslenmeye devam.
kahvaltı: yumurta+domates salatalık+peynir
Öğlen:bir kase tarhana çorbası
Akşam:Çorba+Fırında tavuk+salata
Yürüyüş yapacak halim yok
kızlar nolur bana bi akıl verin ya bende bıktım artık diyete başlayıp açlık kırii çekip iki katı yemekten taki canan karatayı dinletikten sonra şimdi bu karatay diyeti yapan bi forumda leptin hormonundan bahsedilmiş ama ş,mdi biz bişey yedğimizde il 2 saat insülin sonraki 2 saat glokim mu ne daha sonra leptin hormonu salgılanıyomuş yanı 4 saat sonra salınıyorsa biz ne zaman sonra yada siz kaç saat sonra yemek yiyiyosunuz eptinide katarsak 8 saat aç kalmış mı oluyoruz ya nebileyim bıktım aratı sanki yıllarca öyle kazınmışki kafama fazla yesem kilo alçakmışım gibi geliyor ben sabah 6da kahaltı ypyom 10 olmadan acıkmaya başlıyorum halyle beni çoooooook zorluyo siz nasıl yapıyosunuz cevaplarsanız çok sevinirim yaaa lütfen bende kilo vermek istiyorum ama kendimi sıkıp sıkıp veriyom hoppp sonra 2_3 kilo fazla dönüyor bana siz kaç saat arayla yemek yiyiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?