Sea istikrarlı gidişatın için seni çooook tebrik ediyorum :)Selam herkese,
Yeni gelenlere hosgeldin diyorum..
dunku menum :
Sabah : ıspanak ve maydanozlu omlet
ogle: Kıymalı Kabak fırında, yogurt
aksam : yesil salata
tavuklu bezelye
aralarda yesil cay ,
bol su 3lt
callanetics egzersizi,
1 saat yurume
Hayatımda ikinci defa oldu.Bademciklerim iltihaplanmış antibiyotiğe başladım.Ne kadar zor bir hastalıkmış.Beni epey sarstı. Yine de Karatay usulu beslenmeye devam.
kahvaltı: yumurta+domates salatalık+peynir
Öğlen:bir kase tarhana çorbası
Akşam:Çorba+Fırında tavuk+salata
Yürüyüş yapacak halim yok
Seni görmek ne güzel:) sen ne yaptın hedefine ulaşabildin mi.? Evet ya ! XC9 topiğimizin gözbebeğiydi ..bir gün geri geleceğini umuyorumselam naber felluz? xc9 gidince burası sessizleşmiş cidden..
ha gayret 60'ı geride bırakmaya az kaldı !günaydın arkadaşlar
bu hafta bildirimimi keyifle yapıyorum.
inş böyle devam ederim.
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:65
geçen hafta :60.5
bu hafta :60
fark:-500
toplam fark:5 kg
yüzde:0,826
günlük su 2,5-3 lt arası,yeşil çay ve tarçın
günlük 5 km yürüyüş
hedef 55
mönülerin çok güzel olmuş,yoğurdun ve akşamları hafif yemenin etkisi büyükmenü bildirimimi de haftalık yapayım
pazt.
sabah kkk
öğlen yeşil fasulye+yoğurt
akşam yoğurt+mercimek çorba
salı
sabah kkk
öğlen kilis tava+ayran
akşam yoğurt+yeşil fasulye
çarş.
sabah kkk
öğlen 2 adet bulgurlu kadınbudu(fırında)+yoğurt+salata
akşam mercimek çorba salata yoğurt
perş.
sabah kkk
öğlen adana kebap+salata+ayran
akşam sulu köfte+yoğurt
bugün
sabah kkk
öğlen sulu köfte+yoğurt
akşam yoğurt ve yeşil mercimek yemeği
bu hafta hem öğlen hem de akşam menülerime yoğurt veya ayran ekledim.takıldığım kiloyu onunla mı aştım acaba:)
400 gr gayet güzelbaşlangıç tarihi:28.04.2014
başlangıç kilo:83
geçen hafta :81,6
bu hafta :81,2
fark:-400
toplam fark:1,8 kilo
günlük 3-4 km yürüyüş
hedef 70
bu hafta çok kilo veremedim ama buna da şükür :)
Fazlalıkları hep beraber verecez.! Durmak yokkk CyıldızcımBaşlangıç tarihi:24.04.2014
Başlangıç kg: 65 kg
Geçen hafta: 63
Bu hafta:62,5
Fark:0,5 kg
Toplam fark: 2,5 kg
Beden:42
Spor: yürüyüş 45 dak. yapılmadı
Boy:151 cm
Hedef: Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Yüzde:..........(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Kolay gelsın hepımıze
Bu hafta antibiyotik kullandım. Yürüyüş yapamadım bu kadar gitti kilolarımdan...
selam kızlar,
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,5
bu hafta kilo:60
fark:-0,5
yüzde:-0,83
toplam fark:4
boy:159
beden:38-40
spor:callanetics, pilates, yuruyusler max 45 dk 3 kere
su : genelde her gun 2,5 lt
hedef: 58
Seni görmek ne güzel:) sen ne yaptın hedefine ulaşabildin mi.? Evet ya ! XC9 topiğimizin gözbebeğiydi ..bir gün geri geleceğini umuyorum
bu arada tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin,resimlerini gördüm:129: ben burdan ayrıldıktan sonra daha da kilo aldım.insülin direncim çıktı.diyetisyene gittim bir gram bile vermedim.şimdi kendim saglıklı beslenerek herşeyden yiyerek kilo veriyorum..yaza bikini giymek hedefimm
Seni görmek ne güzel:) sen ne yaptın hedefine ulaşabildin mi.? Evet ya ! XC9 topiğimizin gözbebeğiydi ..bir gün geri geleceğini umuyorum
bu arada tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin,resimlerini gördüm:129: ben burdan ayrıldıktan sonra daha da kilo aldım.insülin direncim çıktı.diyetisyene gittim bir gram bile vermedim.şimdi kendim saglıklı beslenerek herşeyden yiyerek kilo veriyorum..yaza bikini giymek hedefimm
Simsimscim çok teşekkürler:) kaplumbağa gibi yavaş gitsem de vazgeçmiyorum...sana da geçmiş olsun...umarım hedefine ulaşırsın..istersen yarışmamıza yine katıl daha da motive olursun:)
Simsimscim çok teşekkürler:) kaplumbağa gibi yavaş gitsem de vazgeçmiyorum...sana da geçmiş olsun...umarım hedefine ulaşırsın..istersen yarışmamıza yine katıl daha da motive olursun:)
kilo verebiliyosun yaa önemli olan o:124: benim de bi topigim var orda yediklerimi paylaşıyorum beklerim.. ben de arada ugrarım canımmm xc9 a söylemiştim facebooktan ekleyebilirsin beni, sevinirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?