Simsimscim çok teşekkürler:) kaplumbağa gibi yavaş gitsem de vazgeçmiyorum...sana da geçmiş olsun...umarım hedefine ulaşırsın..istersen yarışmamıza yine katıl daha da motive olursun:)
Bende yarışmanıza katılabilir miyim?? Nasıl bir yarışma yapıyorsunuz ?
Öğlen yemeğini kaçta yedin.? Erken saatte yemişsen gece acıkma durumun olabilir.!Selam herkese
Bugün mönüm :)
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
Domates
Ceviz
Mercimek çorbası :) ( Akşamları yemeyeceğim için sabah canım çorba istedi)
Öğlen
Sebze çorbası
Cacık
Patlıcan musakka
Akşam büyük ihtimalle ayran ve türk kahvesi içerim.
Spor yapamıyorum havalardan dolayı.
Tabi ki katılabilirsin,her gün mönü bildirimi yapıp,cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.sıran gelince liste hazırlamayı kabul ediyorsan seni listeye ekleyebilirim.Bende yarışmanıza katılabilir miyim?? Nasıl bir yarışma yapıyorsunuz ?
Efescim rehavet bize hiç yaramıyor.! İyisi mi biz istikrarlı bir şekilde devam edelim :) mükafatını hep beraber alacaz inşallah.!Herkese selam,
Onbin sayfa kolay mı,ağırlık rehavete sürükledi herkesi.Canlanma lazım.
Ben bu hafta biraz rahat davranayım dedim,spor da yapmadım.Dün 68 i görmüştüm ama,haftaya inşallah 67 li kilolara inerim.
rumuz: 15efes25
başlangıç:21 nisan 2014
başlangıç kilo: 68.5
geçan hafta: 68.3
bu hafta: 68.3
fark: 0
toplam fark:200 gr
yüzde: 0
spor: Arada market alışverişine gidiş geliş 25 er dakika
kilo verebiliyosun yaa önemli olan o:124: benim de bi topigim var orda yediklerimi paylaşıyorum beklerim.. ben de arada ugrarım canımmm xc9 a söylemiştim facebooktan ekleyebilirsin beni, sevinirim öptüm
Evet çok yavaş verebilsem de seviniyorum..çünkü hedefime ulaşana kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum.topiğine uğramaya çalışırım çoook teşekkürler.
Öğlen yemeğini kaçta yedin.? Erken saatte yemişsen gece acıkma durumun olabilir.!
Tabi ki katılabilirsin,her gün mönü bildirimi yapıp,cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.sıran gelince liste hazırlamayı kabul ediyorsan seni listeye ekleyebilirim.
Efescim rehavet bize hiç yaramıyor.! İyisi mi biz istikrarlı bir şekilde devam edelim :) mükafatını hep beraber alacaz inşallah.!
Öğlen yemeğimi 13:00 gibi yedim. Akşam eve gittiğimde acıkma olmadı. Türk kahvemi içtim sadece.
Öğlen yemeğini kaçta yedin.? Erken saatte yemişsen gece acıkma durumun olabilir.!
Öğlen yemeğimi 13:00 gibi yedim. Akşam eve gittiğimde acıkma olmadı. Türk kahvemi içtim sadece.
Ben öğle yemeğimi o saatlerde yersem, akşam da yemezsem gece açlıktan uyuyamıyorum:)
Kızlar nolur biseyler soyleyin karataya geçtiğim gunden beri 200 gr alıyorum 2 gundur. Hergün sebze yendigi icin su olabilir mi bunlar yoksa gerçekten kilo mu alıyorum ne yapmalıyımArkadaslar oncelikle merhabalar, umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşır hepsinden önemlisi sabitlersiniz. 20 yasindayim boyum 1.67 ve suanki kilom 60 ve hedefim 55. Ben 1 aya yakın bir süredir dukan diyeti yapıyordum ve 3.5 kilo kadar verdim. Fakat eleştirilerden korktum, protein ağırlıklı bir diyet olduğu icin bobrekten kalbe kısırlığa kadar bir cok uzun donemde hastalıklara yol acabilecegi icin. Karataya rastladim ve benzer yonleri olduğu icin sorun teskil etmeyeceğini dusundum ve dun sabahtan itibaren karatayla devam ediyorum. Bana önerileriniz nelerdir sizce doğru mu yapıyorum? Aynı zamanda karatayda da bu tip riskler var mı bilgilendirirseniz sevinirim. Cok tesekkurler.
Kızlar nolur biseyler soyleyin karataya geçtiğim gunden beri 200 gr alıyorum 2 gundur. Hergün sebze yendigi icin su olabilir mi bunlar yoksa gerçekten kilo mu alıyorum ne yapmalıyım
Kilo verenler
Sea 0,82
İnar80 0,82
Cyıldız 0,79
Sempatik 0,49
Felluz 0,26
Duraksayanlar
Efes 0
Lawyer 0
Katılım çok az ..! Ne olacak bu topiğin hali :))))
Zaman ayırdığınız için cok tesekkur ederim. Bugun -200 ü gördüm. Tahlili düşünüyorum en yakın zamanda. Bende adet düzensizliği var ve iki aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum gelgitlerim onunla ilgili de olabilir odem yapıyormus. Cok sukur iki buçuk hafta sonra kurtulucam inşallah o zaman güzel sonuçlar alabilirimSelam,
gi 'si dusuk besinler alırsa cok fazla da olmaması gerekir. Kilo verme surecinde bazı yenilmemesi gereken seyler var. Bulgur ve ondan yapılan urunler gi 'si dusuk ile olsa etkileyebilir. Ayrıca bence oncelikle tam bir kan tahlili yaptırmanız gerekir dusuncesindeyim. Cunku dukan iç yaglanmayı cok artıran bir diyet. Gorunurde inceliyorsunuz ama ic organlar yag baglamış olabiliyor. Ben de yaptıgım için biliyorum. Tam tesekküllü bir kan tahlil sonrası, tiroid, demir, d vit. homa ir, degerlerine gore de oncesi ve sonrası hakında daha net yorum yapılabilir.
Meyveleri bir porsiyon o da sabah yemelisiniz. Sabak kkk kahvaltısı, peynir, zeytin ortalam 10 adet, mevsimine gor edomates salatalık, yeşillik, ince belli bir cay bard kadar ceviz ya da fındık ya da badem vb..
ogle corbalı salatalı, yogurtlu,
aksamda et, salatalı yogurtlu veya sadece et salata seklinde genel bir ögün olailir.
Bu soylediklerimden once tam bir tahlil yaptırmanız cok iyi olacaktır.
Saglık & esenlikle..
Bilginize.
Karataya geçmeniz iyi olmuş,karatay mönüsü gayet sağlıklı ben kaçamaklı da olsa uzun zamandır uyguluyorum çoook faydasını gördüm,,porsiyonların miktarını abartmadıkça sorun yok.Arkadaslar oncelikle merhabalar, umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşır hepsinden önemlisi sabitlersiniz. 20 yasindayim boyum 1.67 ve suanki kilom 60 ve hedefim 55. Ben 1 aya yakın bir süredir dukan diyeti yapıyordum ve 3.5 kilo kadar verdim. Fakat eleştirilerden korktum, protein ağırlıklı bir diyet olduğu icin bobrekten kalbe kısırlığa kadar bir cok uzun donemde hastalıklara yol acabilecegi icin. Karataya rastladim ve benzer yonleri olduğu icin sorun teskil etmeyeceğini dusundum ve dun sabahtan itibaren karatayla devam ediyorum. Bana önerileriniz nelerdir sizce doğru mu yapıyorum? Aynı zamanda karatayda da bu tip riskler var mı bilgilendirirseniz sevinirim. Cok tesekkurler.
selam:)hoşgeldinn canım seni listeye ekliyorum..Kızlar merhaba bende başlamak istiyorum benide listenize eklemiştiniz lütfen.tek yapamıyorum siİnle beraber başarırım inşallah .
selam mahzen seni görmek ne güzel ! Geçmiş olsun ve derslerinde de başarılar.arada bir uğrarsan seviniriz:)merhaba arkadaşlar görüşmeyeli uzun zaman oldu, bu süreçte de diyetten ve spordan da uzaktım maalesef.. KPSS ye çalışmam gerektiiği için de diyete yoğunlaşamadım.. tabiki sınava yoğunlaşabildin mi bari derseniz ona da cevabım maalesef hayırBu aralar bir de bel fıtığı atağım var, dersin başına oturamıyorum bir türlü.. vakit iyice daraldı, ben iyice köşeye sıkıştım ama bakalım üstesinden gelicem inşallah. Kpss topiklerine yazdım da bir de buraya uğrayayım dedim. Hepinizi çok özlemişim.. Umarım herkesler iyidir.. Tekrar uğramaya çalışıcam, sanırım topiğimiz de bu aralar sakin.. sanırım takip etmek çok sıkıntı olmayacak :)))
Hepinizi çok öpüyorum.. görüşmek üzere..
arada bir inişler çıkışlar oluyor moralini bozma canım.Kızlar nolur biseyler soyleyin karataya geçtiğim gunden beri 200 gr alıyorum 2 gundur. Hergün sebze yendigi icin su olabilir mi bunlar yoksa gerçekten kilo mu alıyorum ne yapmalıyım
ben teşekkür ederim canım..herkes zayıfladı da bir ben mi kaldım diyorum :)) topik sakinlerii geri dönünnn söz kızmayacaz:)))Selam felluz,
Liste için cok tşkler.:) Katılım hakikaten az olmuş.Bakalım artık onumuzdeki günler ne olur :)
Zaman ayırdığınız için cok tesekkur ederim. Bugun -200 ü gördüm. Tahlili düşünüyorum en yakın zamanda. Bende adet düzensizliği var ve iki aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum gelgitlerim onunla ilgili de olabilir odem yapıyormus. Cok sukur iki buçuk hafta sonra kurtulucam inşallah o zaman güzel sonuçlar alabilirim
Kızlaaarr.!! oğlum anneler günümü kutlamak için şehir dışından gelince ona özlediği yemekleri yapınca da bende iki gün diyeti bozmuş oldum( yarından itibaren düzenli mönü bildirimi yapıp tartılmaya başlıyoruummm.!!!
Ayrıca bu ay kızım doğum yapacak ve ben çooook heyecanlıyımmmm:)) kısmet olursa anneanne olacam..geleceğin karataycısı geliyooorr :) :emirbebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?