Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese selam,
Onbin sayfa kolay mı,ağırlık rehavete sürükledi herkesi.Canlanma lazım.

Ben bu hafta biraz rahat davranayım dedim,spor da yapmadım.Dün 68 i görmüştüm ama,haftaya inşallah 67 li kilolara inerim.

rumuz: 15efes25

başlangıç:21 nisan 2014
başlangıç kilo: 68.5
geçan hafta: 68.3
bu hafta: 68.3
fark: 0
toplam fark:200 gr
yüzde: 0
spor: Arada market alışverişine gidiş geliş 25 er dakika

Öğlen yemeğini kaçta yedin.? Erken saatte yemişsen gece acıkma durumun olabilir.!

Kilo verenler
Sea 0,82

İnar80 0,82

Cyıldız 0,79

Sempatik 0,49

Felluz 0,26

Duraksayanlar

Efes 0

Lawyer 0

Katılım çok az ..! Ne olacak bu topiğin hali :))))

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık fellah köftesi
Yarım dilim tatlı(cıssss)

Akşam:salata,yoğurt,2 lokma et.

Kocişe şam fıstıklı helva pişirdim ağzıma iki lokma attım

Benim kocişim de Tam da ben çok kararlıyken hamile gibi aşermez mi ? :)) olmadık saatlerde olmadık şeyler ister hiii hiiii :))

Arkadaslar oncelikle merhabalar, umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşır hepsinden önemlisi sabitlersiniz. 20 yasindayim boyum 1.67 ve suanki kilom 60 ve hedefim 55. Ben 1 aya yakın bir süredir dukan diyeti yapıyordum ve 3.5 kilo kadar verdim. Fakat eleştirilerden korktum, protein ağırlıklı bir diyet olduğu icin bobrekten kalbe kısırlığa kadar bir cok uzun donemde hastalıklara yol acabilecegi icin. Karataya rastladim ve benzer yonleri olduğu icin sorun teskil etmeyeceğini dusundum ve dun sabahtan itibaren karatayla devam ediyorum. Bana önerileriniz nelerdir sizce doğru mu yapıyorum? Aynı zamanda karatayda da bu tip riskler var mı bilgilendirirseniz sevinirim. Cok tesekkurler.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bende başlamak istiyorum benide listenize eklemiştiniz lütfen.tek yapamıyorum siİnle beraber başarırım inşallah .

merhaba arkadaşlar görüşmeyeli uzun zaman oldu, bu süreçte de diyetten ve spordan da uzaktım maalesef.. KPSS ye çalışmam gerektiiği için de diyete yoğunlaşamadım.. tabiki sınava yoğunlaşabildin mi bari derseniz ona da cevabım maalesef hayır Bu aralar bir de bel fıtığı atağım var, dersin başına oturamıyorum bir türlü.. vakit iyice daraldı, ben iyice köşeye sıkıştım ama bakalım üstesinden gelicem inşallah. Kpss topiklerine yazdım da bir de buraya uğrayayım dedim. Hepinizi çok özlemişim.. Umarım herkesler iyidir.. Tekrar uğramaya çalışıcam, sanırım topiğimiz de bu aralar sakin.. sanırım takip etmek çok sıkıntı olmayacak :)))
Hepinizi çok öpüyorum.. görüşmek üzere..

Kızlar nolur biseyler soyleyin karataya geçtiğim gunden beri 200 gr alıyorum 2 gundur. Hergün sebze yendigi icin su olabilir mi bunlar yoksa gerçekten kilo mu alıyorum ne yapmalıyım

Kızlar nolur biseyler soyleyin karataya geçtiğim gunden beri 200 gr alıyorum 2 gundur. Hergün sebze yendigi icin su olabilir mi bunlar yoksa gerçekten kilo mu alıyorum ne yapmalıyım

Selam,

gi 'si dusuk besinler alırsa cok fazla da olmaması gerekir. Kilo verme surecinde bazı yenilmemesi gereken seyler var. Bulgur ve ondan yapılan urunler gi 'si dusuk ile olsa etkileyebilir. Ayrıca bence oncelikle tam bir kan tahlili yaptırmanız gerekir dusuncesindeyim. Cunku dukan iç yaglanmayı cok artıran bir diyet. Gorunurde inceliyorsunuz ama ic organlar yag baglamış olabiliyor. Ben de yaptıgım için biliyorum. Tam tesekküllü bir kan tahlil sonrası, tiroid, demir, d vit. homa ir, degerlerine gore de oncesi ve sonrası hakında daha net yorum yapılabilir.

Meyveleri bir porsiyon o da sabah yemelisiniz. Sabak kkk kahvaltısı, peynir, zeytin ortalam 10 adet, mevsimine gor edomates salatalık, yeşillik, ince belli bir cay bard kadar ceviz ya da fındık ya da badem vb..

ogle corbalı salatalı, yogurtlu,

aksamda et, salatalı yogurtlu veya sadece et salata seklinde genel bir ögün olailir.

Bu soylediklerimden once tam bir tahlil yaptırmanız cok iyi olacaktır.
Saglık & esenlikle..

Bilginize.

Kilo verenler
Sea 0,82

İnar80 0,82

Cyıldız 0,79

Sempatik 0,49

Felluz 0,26

Duraksayanlar

Efes 0

Lawyer 0

Katılım çok az ..! Ne olacak bu topiğin hali :))))

Selam felluz,
Liste için cok tşkler.:) Katılım hakikaten az olmuş. Bakalım artık onumuzdeki günler ne olur :)

Son düzenleme:
Zaman ayırdığınız için cok tesekkur ederim. Bugun -200 ü gördüm. Tahlili düşünüyorum en yakın zamanda. Bende adet düzensizliği var ve iki aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum gelgitlerim onunla ilgili de olabilir odem yapıyormus. Cok sukur iki buçuk hafta sonra kurtulucam inşallah o zaman güzel sonuçlar alabilirim

Karataya geçmeniz iyi olmuş,karatay mönüsü gayet sağlıklı ben kaçamaklı da olsa uzun zamandır uyguluyorum çoook faydasını gördüm,,porsiyonların miktarını abartmadıkça sorun yok.
Kızlar merhaba bende başlamak istiyorum benide listenize eklemiştiniz lütfen.tek yapamıyorum siİnle beraber başarırım inşallah .
selam:)hoşgeldinn canım seni listeye ekliyorum..

selam mahzen seni görmek ne güzel ! Geçmiş olsun ve derslerinde de başarılar.arada bir uğrarsan seviniriz:)

arada bir inişler çıkışlar oluyor moralini bozma canım.

Selam felluz,
Liste için cok tşkler.:) Katılım hakikaten az olmuş. Bakalım artık onumuzdeki günler ne olur :)
ben teşekkür ederim canım..herkes zayıfladı da bir ben mi kaldım diyorum :)) topik sakinlerii geri dönünnn söz kızmayacaz:)))

Eksi görmene sevindim:) bol eksiler diliyorum..

Kızlaaarr.!! oğlum anneler günümü kutlamak için şehir dışından gelince ona özlediği yemekleri yapınca da bende iki gün diyeti bozmuş oldum( yarından itibaren düzenli mönü bildirimi yapıp tartılmaya başlıyoruummm.!!!

Ayrıca bu ay kızım doğum yapacak ve ben çooook heyecanlıyımmmm:)) kısmet olursa anneanne olacam..geleceğin karataycısı geliyooorr :) :emirbebek:

Selam Felluz,

Ay cok sevindim adına tahmin ediyorum ki sen cok guzel bir anneanne olacaksın :)
Cunku kendine dikkat ediyor iyi bakıyorsun :) sanslı bir bebiş olacak.

Selam mahzen,
Nerelerdesin ya :) lütfen gel arada :) topik olarak ozledik seni...
bos bırakma :) belin için de cok geçmiş olsunnumarım bir an once sınavlarını verirsin de rahatlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…