Teşekkürler sea:) torunum için de kendime iyi bakmak istiyorum doğrusu..sağlığım iyi olursa sevdiklerime her zaman yardımcı olabilirim.!Selam Felluz,
Ay cok sevindim adına tahmin ediyorum ki sen cok guzel bir anneanne olacaksın :)
Cunku kendine dikkat ediyor iyi bakıyorsun :) sanslı bir bebiş olacak.
Canım her gün mönü bildirimi,cuma günleri de 17:00 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz.başarılar.Felluz merhaba Pazartesi yaratıldığımda 77 kiloydum hedefim 60 kilo .şuan 2 aylık bir bebeğim var.emziriyorum. Ne zaman kilo bildirimi yapıyoruz ?konu hakkında biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum
Kizlar merhaba araniza yeni katildim beni de kabul edip sarip sarmalarsaniz cok sevinirim.asagi yukari 1 haftafir karatay diyeti yapmaya calisiyorum.calisiyorum diyorum cunku tam anlamiyla yapmiyordum ama bugun tam gaz basladim.ama yurumek spor bana col uzak geliyor bunun icin destek bekliyorum.bir de size sorularim olacak.
soru 1 cok selulitim var karatay diyetiyle selulitler geciyormu?
Soru 2 ben 55 kiloyim ve 48 yada 50 olmak istiyorum bu kilodaki arkadaslar ne kadar surede istedigi kiloya ulasti
Soru 3 omega ve c vitamini disinda ne kullaniyorsunuz ve karatay hangi markalari oneriyor
Soru 4 varislerim var.varisleri olan arkadaslarin varisleri gectimi
Aramıza hoşgeldin topitopp:) karatay diyetiyle selülitlerde azalma oluyor.kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor..ben herhangi bir vitamin kullanmıyorum..kullanan arkadaşlar umarım yardımcı olur.varislerde azalma farkettim..her gün mönü bildirimi yap ki birbirimizin yanlışlarını düzeltelim.başarılar:)
Teşekkür ederim canım, inşallah işteb ve dersten fırsat buldukça uğrayacağım.. Zaten bakıyorum da topik çooooook sakin ve takip etmekte zorlanmıycam anlaşılan... sanırım yazalı 3 gün oldu ve sayfa neredeyse hiç ilerlememiş.. Benim için iyi gibi görünse de aslında içler acısı.. Sahi herkesler nerede yaawww. xc9,lawyer,hedef60,kapadokya,efes,huzis,gurbet,inar,ve şuan hatırlayamadıklarım.. hadi siz de gelin, bakın kızmayacaklarmış :)))selam mahzen seni görmek ne güzel ! Geçmiş olsun ve derslerinde de başarılar.arada bir uğrarsan seviniriz:)
Kızlaaarr.!! oğlum anneler günümü kutlamak için şehir dışından gelince ona özlediği yemekleri yapınca da bende iki gün diyeti bozmuş oldum( yarından itibaren düzenli mönü bildirimi yapıp tartılmaya başlıyoruummm.!!!
Ayrıca bu ay kızım doğum yapacak ve ben çooook heyecanlıyımmmm:)) kısmet olursa anneanne olacam..geleceğin karataycısı geliyooorr :) :emirbebek:
selam canım, teşekkür ederim dileklerin için.. inşallah şu 2,5 aylık dönemi bir an önce atlatırım. Sınav stres, ders çalışma stres ben diyeti ve sporu da araya sıkıştırınca oldukça zor olacak ama buna mecburum..Selam mahzen,
Nerelerdesin ya :) lütfen gel arada :) topik olarak ozledik seni...
bos bırakma :) belin için de cok geçmiş olsunnumarım bir an once sınavlarını verirsin de rahatlarsın :)
slm, ben de misafir sayılırım ama geçen yıl sıkı bir karataycı idim.Kizlar merhaba araniza yeni katildim beni de kabul edip sarip sarmalarsaniz cok sevinirim.asagi yukari 1 haftafir karatay diyeti yapmaya calisiyorum.calisiyorum diyorum cunku tam anlamiyla yapmiyordum ama bugun tam gaz basladim.ama yurumek spor bana col uzak geliyor bunun icin destek bekliyorum.bir de size sorularim olacak.
soru 1 cok selulitim var karatay diyetiyle selulitler geciyormu?
Soru 2 ben 55 kiloyim ve 48 yada 50 olmak istiyorum bu kilodaki arkadaslar ne kadar surede istedigi kiloya ulasti
Soru 3 omega ve c vitamini disinda ne kullaniyorsunuz ve karatay hangi markalari oneriyor
Soru 4 varislerim var.varisleri olan arkadaslarin varisleri gectimi
herkes nerelerde bende bilemiyorum mahzen:)Teşekkür ederim canım, inşallah işteb ve dersten fırsat buldukça uğrayacağım.. Zaten bakıyorum da topik çooooook sakin ve takip etmekte zorlanmıycam anlaşılan... sanırım yazalı 3 gün oldu ve sayfa neredeyse hiç ilerlememiş.. Benim için iyi gibi görünse de aslında içler acısı.. Sahi herkesler nerede yaawww. xc9,lawyer,hedef60,kapadokya,efes,huzis,gurbet,inar,ve şuan hatırlayamadıklarım.. hadi siz de gelin, bakın kızmayacaklarmış :)))
Bence de çok fit bir anneanne olucaksın, inşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.. gün belli mi peki?
Aramıza hoşgeldin nurseza:) kitapları mutlaka okumanı öneriyorum...diyetin mantığını daha da iyi anlaman açısından iyi olur.Merhaba arkadaşlar
Emziren bir anneyim Karatayı çok önerdi burdaki arkadaşlar
Yarışma gruplarında karataya başladım Çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum
O yüzden bu konuyada abone oldum
Canım ara öğünleri kaldırırsan leptin hormonunun çalışması açısından iyi olur.öğünler arası en 4 saat olacak.Karatay diyetine Pazartesi günü başladım
Başlangıç kilom:77
Hedef kilom:60
Dünki yediklerim:
Sabah:2 yumurta omlet ,domates,salatalık,peynir,ceviz,8 zeytin
Öğlen:koca nir tabak yeşil fasulye!,1bardak ayran
Ara:5-6 leblebi 1 bardak ayran
Akşam: tandır et, közlenmiş yeşil biberrrr
Öğünler arası en az 4 saat olmalı..sabah ve öğleni sağlam tutup akşamı daha hafif geçiştirirsen daha da iyi olur.spor az da olsa yapmaya başlarsan iyi olur..metabolizman hızlanır ve daha kolay kilo verebilirsin.Oncelikle sorularimi yanitlayan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Gelelim menume
Sabah
2 yumurta
1 bardak sut
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin 5 6 adet
Oglen
Bir kase yogurt
Bir cay bardagi ceviz
Arada azbisey susam soslu fistik attim agzima ogle yemegi tutmadi aciktim((
Aksam
zeytin yagi ve tereyagi ile yapilmis firin kofte
salata
Yogurt
Esime makarna yaptim bir catal aldim cok canim cekti((
Su az ictim
Spor yapmadim
arkadaslar bu dıyetle kalça bolgesı kılolu olupta zayıflayanlar oldu mu yanı alt ve ust mesala benım 98-75-118 ölçülerim boyum 168 kılom 73 kalçadan zayıflayan oldu mu hıç yuruyus ve karatayla acıl cevapp
Sabah11:00 : kkk
15:30 1 avuç kadar et,1 kase yoğurt,salatalık,4 kaşık patlıcan yemeği.4 kaşık bulgur pilavı.
Çok üzgünüm bu gün okudum bu mesajı lütfen kusura bakmayın. Kızımın yanındayım ve takip edmedim.Capadokya'nın sesi çıkmadı,Cyıldız listeyi hazırlayabilecek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?