Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Felluz merhaba Pazartesi yaratıldığımda 77 kiloydum hedefim 60 kilo .şuan 2 aylık bir bebeğim var.emziriyorum. Ne zaman kilo bildirimi yapıyoruz ?konu hakkında biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum

Sabah:klasik karatay kahvaltısı

Öğlen:1 kase karnıbahar
1 şiş kuşbaşı et
Az turşu

Akşam:1 avuç kuruyemiş
6,7 yaprak sarma
1 çikolata(cıssss)

Bugün de biraz düzensiz oldu yarın daha iyi olacağını umuyorum...

Selam Felluz,

Ay cok sevindim adına tahmin ediyorum ki sen cok guzel bir anneanne olacaksın :)
Cunku kendine dikkat ediyor iyi bakıyorsun :) sanslı bir bebiş olacak.
Teşekkürler sea:) torunum için de kendime iyi bakmak istiyorum doğrusu..sağlığım iyi olursa sevdiklerime her zaman yardımcı olabilirim.!
Felluz merhaba Pazartesi yaratıldığımda 77 kiloydum hedefim 60 kilo .şuan 2 aylık bir bebeğim var.emziriyorum. Ne zaman kilo bildirimi yapıyoruz ?konu hakkında biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum
Canım her gün mönü bildirimi,cuma günleri de 17:00 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz.başarılar.

Kizlar merhaba araniza yeni katildim beni de kabul edip sarip sarmalarsaniz cok sevinirim.asagi yukari 1 haftafir karatay diyeti yapmaya calisiyorum.calisiyorum diyorum cunku tam anlamiyla yapmiyordum ama bugun tam gaz basladim.ama yurumek spor bana col uzak geliyor bunun icin destek bekliyorum.bir de size sorularim olacak.
soru 1 cok selulitim var karatay diyetiyle selulitler geciyormu?
Soru 2 ben 55 kiloyim ve 48 yada 50 olmak istiyorum bu kilodaki arkadaslar ne kadar surede istedigi kiloya ulasti
Soru 3 omega ve c vitamini disinda ne kullaniyorsunuz ve karatay hangi markalari oneriyor
Soru 4 varislerim var.varisleri olan arkadaslarin varisleri gectimi

Aramıza hoşgeldin topitopp:) karatay diyetiyle selülitlerde azalma oluyor.kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor..ben herhangi bir vitamin kullanmıyorum..kullanan arkadaşlar umarım yardımcı olur.varislerde azalma farkettim..her gün mönü bildirimi yap ki birbirimizin yanlışlarını düzeltelim.başarılar:)

Cevabin icin tesekkur eserim canim aksam da menumu tamamlayinca yazacagim.

selam mahzen seni görmek ne güzel ! Geçmiş olsun ve derslerinde de başarılar.arada bir uğrarsan seviniriz:)
Teşekkür ederim canım, inşallah işteb ve dersten fırsat buldukça uğrayacağım.. Zaten bakıyorum da topik çooooook sakin ve takip etmekte zorlanmıycam anlaşılan... sanırım yazalı 3 gün oldu ve sayfa neredeyse hiç ilerlememiş.. Benim için iyi gibi görünse de aslında içler acısı.. Sahi herkesler nerede yaawww. xc9,lawyer,hedef60,kapadokya,efes,huzis,gurbet,inar,ve şuan hatırlayamadıklarım.. hadi siz de gelin, bakın kızmayacaklarmış :)))

Bence de çok fit bir anneanne olucaksın, inşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.. gün belli mi peki?
Selam mahzen,
Nerelerdesin ya :) lütfen gel arada :) topik olarak ozledik seni...
bos bırakma :) belin için de cok geçmiş olsunnumarım bir an once sınavlarını verirsin de rahatlarsın :)
selam canım, teşekkür ederim dileklerin için.. inşallah şu 2,5 aylık dönemi bir an önce atlatırım. Sınav stres, ders çalışma stres ben diyeti ve sporu da araya sıkıştırınca oldukça zor olacak ama buna mecburum..
slm, ben de misafir sayılırım ama geçen yıl sıkı bir karataycı idim.
1-sellülite çok iyi geliyor
2-ben bu durumda değilim maalese
3-Ben de takviye kullanmadım, yetersiz de olsa doğal alma taraftarıyım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
4-Benim varisim yok ve bu diyetin varislere iyi geldiği hakkında da bir bilgim yok

Merhaba arkadaşlar

Emziren bir anneyim Karatayı çok önerdi burdaki arkadaşlar

Yarışma gruplarında karataya başladım Çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum

O yüzden bu konuyada abone oldum

Karatay diyetine Pazartesi günü başladım

Başlangıç kilom:77
Hedef kilom:60

Dünki yediklerim:
Sabah:2 yumurta omlet ,domates,salatalık,peynir,ceviz,8 zeytin

Öğlen:koca nir tabak yeşil fasulye!,1bardak ayran

Ara:5-6 leblebi 1 bardak ayran

Akşam: tandır et, közlenmiş yeşil biberrrr

Oncelikle sorularimi yanitlayan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Gelelim menume

Sabah

2 yumurta
1 bardak sut
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin 5 6 adet

Oglen

Bir kase yogurt
Bir cay bardagi ceviz

Arada azbisey susam soslu fistik attim agzima ogle yemegi tutmadi aciktim((

Aksam
zeytin yagi ve tereyagi ile yapilmis firin kofte
salata
Yogurt

Esime makarna yaptim bir catal aldim cok canim cekti((

Su az ictim

Spor yapmadim

herkes nerelerde bende bilemiyorum mahzen:)

Herşeyden önce sağlık için devam diyorum.!
Kızımın doğumu Haziran başı gibi ama daha da erken olabilirmiş.! İyi dileklerin için teşekkürler:)
Merhaba arkadaşlar

Emziren bir anneyim Karatayı çok önerdi burdaki arkadaşlar

Yarışma gruplarında karataya başladım Çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum

O yüzden bu konuyada abone oldum
Aramıza hoşgeldin nurseza:) kitapları mutlaka okumanı öneriyorum...diyetin mantığını daha da iyi anlaman açısından iyi olur.
Canım ara öğünleri kaldırırsan leptin hormonunun çalışması açısından iyi olur.öğünler arası en 4 saat olacak.
Öğünler arası en az 4 saat olmalı..sabah ve öğleni sağlam tutup akşamı daha hafif geçiştirirsen daha da iyi olur.spor az da olsa yapmaya başlarsan iyi olur..metabolizman hızlanır ve daha kolay kilo verebilirsin.

Dün
Sabah:kkk

Öğlen 4 kaşık taze fasülye
1 büyük kase dövme buğdaylı yoğurt çorbası
Turşu

Akşam:1 but
1 kase yoğurt
Salatalık
4 kaşık patlıcan yemeği.

1 saat yürüyüş
Bolca su

Sabah11:00 : kkk

15:30 1 avuç kadar et,1 kase yoğurt,salatalık,4 kaşık patlıcan yemeği.4 kaşık bulgur pilavı.

arkadaslar bu dıyetle kalça bolgesı kılolu olupta zayıflayanlar oldu mu yanı alt ve ust mesala benım 98-75-118 ölçülerim boyum 168 kılom 73 kalçadan zayıflayan oldu mu hıç yuruyus ve karatayla acıl cevapp

Karatay ve yürüyüşle tüm bedende incelme oluyor,ama özellikle kalçada incelme istiyorsanız ona yönelik egzersizler de ekleyebilirsiniz.

Selam arkadaslar,

Bu hafta bu olan durum nedeniyle diyete devam edemedim. Spor falan da yok dogru durust. Allahtan olenlere rahmet diliyorum..Kalanlarına da allah sabır versin.
Cok acı bir durum bu. Gunumuz gunlerimiz umarım daha aydın olur...

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:28.04.2014
başlangıç kilo:83
geçen hafta :81,2
bu hafta :80,8
fark:-400
toplam fark:2,2 kilo
günlük 3-4 km yürüyüş
hedef 70

standartımı bozmadım yine -400 :)

Başlangıç tarihi:24.04.2014
Başlangıç kg: 65 kg
Geçen hafta: 62,5
Bu hafta:62
Fark:0,5 kg
Toplam fark: 63 kg
Beden:42
Spor: yürüyüş 45 dak. yapılmadı
Boy:151 cm
Hedef: Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Yüzde:..........(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Kolay gelsın hepımıze
Bu hafta kızımın yanında olduğumdan takip edemedim. Yürüyüş yapamadım bu kadar gitti kilolarımdan...Şimdi okuyunca listeyi benim takip etmem gerektiğini anladım. Ancak memlekete gidince düzenlemeleri yapabilirim salı günü. Yada müsait biri varsa halledebilir mi. Bende bir dahaki hafta düzenlerim. Kusura bakmayın.Ayrıca hayatını kaybeden madenci kardeşlerime çok üzüldüm. Mekanları cennet olsun işaallah.Ailelerinede sabır diliyorum. Ne desek boş. Üzüntümü açıklayacak kelime bulamıyorum.Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın.Liste için de gerçekten takip edemediğim için affedin beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…