Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar vefat eden madenci arkadaşlarımız için çok üzgün olduğumuz için; bu hafta yarışma yapamıyoruz..!

Beslenmenize dikkat edin ve sporunuzu aksatmayın..unutmayın her şeyin başı sağlık.! Haftaya cuma günü bol eksilerle gelmenizi ümit eyorum.

Sağlıcakla kalın.

arkadaşlar ben iyice koyverdım sanırım desteğe ihtıyacım var 5 kılom kalmışitı hedefime ama bocalama durumundayım

Merhaba yıllardır günde 40 dakika tempolu yürüyen ,yine yıllardır günde 45-50 dakika pilates yapan 1.68 boyda ve 56 kiloluk biriyim ,ama karın yağları sorun.26 Nisan 2014 den beri bu beslenme şeklini harfiyen uyguluyorum.Bugün 19 mayıs kiloda bir değişiklik yok ,zaten kiloya takık değilim fakat karın yağlarında da henüz bir değişiklik yok,bunu da giysilerden görüyorum.Ancak yine de aynen devam.:44:

Merhaba bir haftadır karatay diyeti yapıyorum yrn tartılacağlm.boy: 1.70- kilo :69 ilk hedefim 65 ,sonraki hedefim 60 olmak.aslında çok zor bir diyet değil. Ama bazen insanın canı zararlı yiyeceklerden istiyor. Bir hafta boyunca hiç bozmadım sadece dün 1cornet yedim eşimin yüzünden. Snr pişman oldum tabi. Ardından 1 saat kadar yürüdün,spor yaptım. Sormak istediğim bir şey var: eriği çok severim şimdi ven eriği yemeğin hemen ardından mı yemeliyim leptini bozmamak için?yoksa hiç yemeliyim.

eriği mümkünse kahvaltıda 3-4 tane olarak yersen yerinde olur.

Menü Bıldırım Salı
Kalkınca:1 bardak (0,5 Lt) su içiyorum

1.öğün:Tereyağında yumurta+zeytin+peynir+salatalık+domates+ çay
2. Öğün:Nohut yemeği+Bulgur pilavı+cacık
3. Öğün:Akşam komşuya yemeğe davetliyim ne çıkarsa bahtıma onlardan yerim ama ekmek yok
Sıvı:2,5 lt su+çay,yeşilçay vb.bitki çayları içiyorum

Spor: yürüyüş yapılmaya çalışılacak

Menü Bıldırım çarşamba
Kalkınca:1 bardak (0,5 Lt) su içiyorum

1.öğün:zeytin+peynir+salatalık+domates+ çay (kaçamak var saat 09.00 da bir küçük dilim su böreği yedim)
2. Öğün:Nohut yemeği+Bulgur pilavı+ayran
3. Öğün:tavuk+(doğal yetişen bir bitki olan) kursalak kavurması+havuç mezesi+salata
Sıvı:2,5 lt su+çay,yeşilçay vb.bitki çayları içiyorum

Spor: yürüyüş 30 dak.

26 Nisan 2014 de başladım bu beslenme tarzına,harfiyen uyguluyorum ara öğün yapmaya hiç gerek kalmıyor.Bununla birlikte günde 40 dakika tempo lu yürüyüş ve günde 40-50 dakika pilates beni ter içinde bırakıyor.Bugün 21 Mayıs 2014 ,kiloda hiç değişiklik yok zaten ben ona takılı değilim ama, göbekde de değişiklik yok halbuki göbek için başlamıştım ,onu da pantolonlardan anlıyorum.Boy 168 ,kilo başlarken de 56 ,bugün de 56.

Selam,

İzninizle bir sey ogrenmek istiyorum. Boyunuz 168 kilonuz da 56 yasınız kac acaba cunku sadece bu boy ve kilo bilgilerinden bile sizin bayagı bir zayıf oldugunuzu dusunuyorum. Bolgesel fazlalık deseniz o herkesin farklı tabi değişir. Göbek sorununuz var ise egzersizlerinize devam etmeli kardio+pilates, yoga veya başka karın hareketleri vb. artırmalısınız. Bir de sporun etkisi en az 2,5- 3 ay sonra başlayacaktır.

23.05 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 62.00 kg
Bu hafta 61,8 kg
Fark -0,2 kg
Toplam fark 3,2 kg
Beden 42
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Yuzde - % 0.03

Felluz
Bas. Tarihi: 9 mart 2013
Bas. Kilo: 87 kg
Gecen hafta: 76.5
Bu hafta:76.3
Fark -0,2 kg
Toplam fark: 10.7
Beden: 42
Spor yürüyüş:yürüyüş
Boy:163
Yas:42
Hedef:70
Yuzde:0.261

İyi gidiyorsun cyıldız hedefe doğru emin adımlarla ilerlemeye devammm

Arkaslar utana sikila yaziyorum almanya bana hic yaramadi bisuru kilo alip geldim ve hala da almaya devam ediyorum. Freni patlamis kamyon gibi yiyorum ve hala da yiyorum. Pazar gunu kizimin dogumgunu. Pazartesi tekrar baslamayi dusunuyorum diyete.

Buyuuk bir ozur borcluyum listeyi yapamadigim icin bilmem affedebilirmisiniz? Felluz capadokyadan ses cikmadi diye yazmis okuyunca mahcup oldum (

Canım hoşgeldinnnn:)sağlıklı beslenmeye çabucak başlıyorsun ! yoksa kiloları fazlasıyle geri alacaksın haaa,!!!! Cuma günkü bildiriminde seni umutlu görecez ona göre.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…