Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evvveet Kürkçü dükkanına dönüyorum. Benki buraya yazarak 10 kg verdim . Arkadaslar yine yeniden karatayim canim benim başlangıç 68 kg hedef 55kg baslangic 26.05.2014
Sabah 2 yumurtadan omlet peynirli bide omega 3lerim haydi bismillah desteğinizi esirgemeyin bu dobişten 😊😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hoşgeldinnnn:)sağlıklı beslenmeye çabucak başlıyorsun ! yoksa kiloları fazlasıyle geri alacaksın haaa,!!!! Cuma günkü bildiriminde seni umutlu görecez ona göre.:)

Eveet dogru soyuyorsun ama hala baslamadim diyete ins yarin baslicam. Almanyadan birsuru cikolata getirdim diyetteyken hic umrunda degildi ama simdi nedense hrp yiyesim geliyir ama diyete uygun fistik turkeride getirdim ins yarin baslafiginda yiyecegim. Bugun baslayacaktin ama kahvaltiya aniden misafirim gelince neyse bugunde yiyeyim yarin baslarim dedim bu arada ac olarak tartilmadim ama sanirim 92 kilolara ciktim emen..

Bu arada artuk ikonlari bende goruyorum ve kilo cizelgesinide.. bende ilk firsatta hazirlsmayibdusunuyorum cizelgemi.

yine yeni yeniden hoşgeldin hedefine ulaşacağına inanıyorum
başladın mı arkası gelecek,mmmm alman çikolatasına hayır demek gerçekten zor,neyse;yiyip hevesini alıp sağlam başlarsın kızına nice mutlu yaşlar diliyorumm

Sabah:kkk,erik

Öğlen:kağıtta kebap,salatalık,domates,turşu,yoğurt,dut

Akşam:2 yumurta,salatalık.1 dilim peynir

Bahar temizliği(spor yapacak hal kalmadı)

Merhaba canım,
Ben sporu 1989 den beri düzenli olarak spor salonunda 2009 a kadar yaptım.2009 dan bu yana tvde Ebru Şallı pilatesle devam ediyorum,şu an prog yok ama ,hardiskime onun abdominal seanslerini indirmiştim 50-60 adet bende abdominal seansı var ayrıca 90 dakikalık karın DVD sini de arada yapıyorum.Bu göbek menepoz ile oluştu ve yapıştı kaldı.İşin enterasan tarafı bugün tartıldım kilo 0.5 kg artmış.Gerçi bu kas da olabilir,çünkü malum aldığım protein miktarı arttı, kas ağır çeker yağdan.Ben karın bölgesindeki yağa kilitlenmiş durumdayım.Yağın altındaki kas taş gibi,yağ üstünde yapışık,onu bırakmıyor.Sevgiler.

Dün öğlen kes döner ve ayran akşamüzeri yarım paket diyet bisküvim vardı onu yedim (biliyorum olmaması lazım ama kıayamadım atmaya)
akşam enginar ve salata gün içerisindede 2 lt geçen su tüketimi

Bu sabah kkk ile başladım şimdi işe geldim ve su tüketmeye devam

hep destek tam destek

Selam canım,
tamam durumunu daha iyi anladım. Yoksa hakikaten boy kilo oranlarını gorunce bir an cok zayıfsın diye dusunmustum. Ben de yaklasık 2000 senesinden beri duzenli olarak spor yapıyorum Yılın on ayı yazın yuzme +yuruyus, cardio oluyor. Kısın yuzme olmadıgından cardio+pilates e donusmekte. Ben bu ara callanetics egzersizleri yapıyorum. Aletli pilates ile birlikte onu yap. Biraz sıkıcı gelebilir ama inan cok ise yarıyor. Burda da blogu var.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

Ordan linklerden indiriyorsun. 10 saatte 10 yas gencles videosu ozellikle iyi. yeni baslayanlar için o cok daha iyi . Bir de cardio callanetics var sadece karın için olanlarda var. Eger hala aynı sorun devam ederse belki estetik tarafını dusunebilirsin ama tabi bu da butce meselesi girmekte.
Esenlikler dilerim..

Çok teşekkürler.Callanetics i de araştırıp deneyeceğim.

Öğlen taze fasulye domates
Aksam cig kofte ama 6da kapanışı yaptim inşallah acikmam acikirsam uyurum yarim saat iş çıkışı yurudum bolda suuuu herkese bol leptinler

Selam herkese ben karatayın bütün kitaplarını aldım okudum ama bi türlü başlayamıyodum artık gerçekten kararlıyım ve bi haftadır her öğünde bir dilim ekmek yedim gece yemelerini kestim en geç yedide yedim kendimi diyete alıştırdım yarınsa tam anamıyla karatay diyetine başlıyorum + akşam bir saat yürüyüşle birlikte sonuçları mutlaka yazıcam. Şu an tam 65 kiloyum gün gün ve haftalık raporlar vericiim hem motive olurum hem motive ederim :)

Selam canım..kitapları alıp okuman çok iyi olmuş:) karatayı yaptıkça faydalarını görüp asla bırakamayacaksın.! Beraber zayıflayıp sağlık ve güzellik kazanalım.

Dün

Sabah:1 yumurtalı kkk

Öğlen:3 kaşık kısır,1 ayran,domates,salatalık

Akşam:1 baget,salata,yoğurt,semizotu yemeği.

Gece acıktım yoğurtla 3 ceviz yedim:)

Hoşgeldin kolay gelsin burasi motivasyon konusunda 1 numaradir hep destek tam destek:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Sabah 2 yumurtadan peynirlu kekikli omlet ve 8-9 zeytin dun akşam yemeği sadece 6da cig köfte sabah tartildim 67 kg

Hoş geldin aramıza inanki bu beslenme biçimi hiç zor değil, bayağıda kilo veriliyor, insan acıkmıyor. Kolay gelsin.............

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 26 mayıs itibari ile başlamış bulunuyorum.Gerççekten doyurucu bir beslenme şekli.Açlık hissettiğimde öğlen ayran içiyorum 2 öğün besleniyorum.sadece canım kahve istediğinde dayanamıyorum bazen 2 si bir arada içiyorum çok etkisi olur mu acaba:44:

Hoşgeldin azel87 :) ne iyi ettin de geldin ...Türk kahvesi içsen daha sağlıklı olur aslında, işlenmiş gıdalar tavsiye edilmiyor.!

Sabah:1 yumurta,1 kuru incir,3 ceviz,10 zeytin,domates,salatalık

Öğlen:1 baget,1 kase yoğurt,salatalık,domates

Akşam:1 kase yoğurt,salatalık,1 baget.

Bugün 75.2 gördüm bu anlamda çok mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…