Tebrikler capadokya..bir dahakine dolmanı bulgurlu yaparsan kendini daha uzun süre tok hissedersin.!Bugun basladim karataya kendimi tebrik ederim..
Sabah, kkk
Aksam, biber dolmasi yedim yogurtla ama dolmalar pirincliydi
Acıktığında yoğurt,ayran,süt içebilirsin.öğünler arasındaki süre en az 4 saat olmalı.aralarda çiğnenecek bir şey yenirse yağ yakan leptin hormonunun salgılanması engellenir.(acıktığında türk kahvesini sütlü içebilirsin,tokluk hissi veriyor.)Teşekkür ederim felluz:) tamam içmemeye çalışcam ozaman :)) peki açlık hissettiğinizde ne tüketiyorsunuz?
(Günümüzde hayvanların beslenme şekilleri ve fiziki ortamlarının eskisi gibi doğal olmaması, en önemli Omega 3 yağları kaynağı olan hayvansal besinlerden yeterince Omega 3 alınamamasına neden olmaktadır. Bu nedenle dışarıdan desteklerle Omega 3 alınması gerektiğini Canan Karatay kitaplarında anlatıyor. Yeterince Omega 3 alınmazsa kilo verilemeyeceğine de ikinci kitabında değinmiş )alıntı
Bende bunun üzerine Omega 3 aldım ama ne zaman içeceğime karar veremedim. Aç mı, tok mu ? Ayrıca sabah aç troit ilacı içiyorum . Kahvaltıdan 30 dakika önce. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Evet ama diyetimi bunun icin erteliyodum dedim baslayim dolmamida pirincle yiyeyimTebrikler capadokya..bir dahakine dolmanı bulgurlu yaparsan kendini daha uzun süre tok hissedersin.!
Kahvaltina zeytin ekleyebilirsin ve ayrica mevsim sebzeleri tuketebilirsin. Findik olayini yapmaman gerektigini kendin zaten cozmussun kayisiyida kahvaltinla yersen daha iyi olur. Ogunler arasi en az 4-5 saat olmasi gerekiyor.Herkese merhabaa,
Ben bugün başladım karataya açıkçası kafam karıştı. Biraz geçmişi okuyup neler yemişsiniz diye bakayım dedim, normal diyetlerden çok farklı görünüyor listelerBana da yardımcı olur musunuz?
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı ceviz
Beyaz peynir
Ara öğün: 4-5 kuru kayısı
Akşam: domates + salatalık
Haşlanmış tavuk
Az önce: bir avuç fındık. (yedikten sonra hatırladım ki akşam 8'den sonra bi şey yemememiz gerekiyordu)
Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba :) çok teşekkür ederim şimdiden desteğinize ihtiyacım var :44:
Redettiğin tatlılar içinSabah kkk
Oglen izgara (cok guzel tatlilara hayir dedim ayran ictim)
Aksam salata ve 2 yulafli biskuvi ufacik bisey iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aramıza hoş geldin canım.. karatay diyeti kitabını mutlaka okumalısın.(.sarı mezuralı olan)Herkese merhabaa,
Ben bugün başladım karataya açıkçası kafam karıştı. Biraz geçmişi okuyup neler yemişsiniz diye bakayım dedim, normal diyetlerden çok farklı görünüyor listelerBana da yardımcı olur musunuz?
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı ceviz
Beyaz peynir
Ara öğün: 4-5 kuru kayısı
Akşam: domates + salatalık
Haşlanmış tavuk
Az önce: bir avuç fındık. (yedikten sonra hatırladım ki akşam 8'den sonra bi şey yemememiz gerekiyordu)
Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba :) çok teşekkür ederim şimdiden desteğinize ihtiyacım var :44:
Redettiğin tatlılar içinufak bi cıss olmuş da ..ufacıkmış zaten:))
aramıza hoş geldin canım.. karatay diyeti kitabını mutlaka okumalısın.(.sarı mezuralı olan)
Felluz
Bas. Tarihi:9 mart 2013
Bas. Kilo: 87
Gecen hafta : 76.3
Bu hafta:75.2
Fark:1100 gr
Toplam fark:11.8
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:163
Yas:42
Hedef:70
İkinci hedef:67
Hoşbuldummm :) dün ve bugün okuyup bitirdim ama yine de uygulamada sorunlar çıkabiliyor. :44: sabah yumurta peynir ceviz domates ve salatalık yedim öğlen de et salata ve yogurt yicem :) akşam acıkmazsam yemicem ama acıkırsam yine aynı öğlen yediklerimi yicem. İnşallah sonuç alabilirim.
Öğlen et akşam et vücudu yorabilir tatlım azıcık yeşillikli bişey yapsan salata üzeri zeytin yapıyorum ben öle durumlarda.ya da yoğurt içine ceviz falan
30.05 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 61.8 kg
Bu hafta 61,5 kg
Fark -0,3 kg
Toplam fark 3,5 kg
Beden 42 (40 bedene düşmüşümdür herhalde)
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Yuzde - % 0.05
Sonuç alacağına inanıyorum..hep beraber kiloları atacaz:)Hoşbuldummm :) dün ve bugün okuyup bitirdim ama yine de uygulamada sorunlar çıkabiliyor. :44: sabah yumurta peynir ceviz domates ve salatalık yedim öğlen de et salata ve yogurt yicem :) akşam acıkmazsam yemicem ama acıkırsam yine aynı öğlen yediklerimi yicem. İnşallah sonuç alabilirim.
Teşekkürler canımcım:) fazlalıklar ya gidecek ya gideceeeekkkk.!
darısı başıma tebrikler canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?