Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim felluz:) tamam içmemeye çalışcam ozaman :)) peki açlık hissettiğinizde ne tüketiyorsunuz?

Teşekkür ederim felluz:) tamam içmemeye çalışcam ozaman :)) peki açlık hissettiğinizde ne tüketiyorsunuz?
Acıktığında yoğurt,ayran,süt içebilirsin.öğünler arasındaki süre en az 4 saat olmalı.aralarda çiğnenecek bir şey yenirse yağ yakan leptin hormonunun salgılanması engellenir.(acıktığında türk kahvesini sütlü içebilirsin,tokluk hissi veriyor.)

(Günümüzde hayvanların beslenme şekilleri ve fiziki ortamlarının eskisi gibi doğal olmaması, en önemli Omega 3 yağları kaynağı olan hayvansal besinlerden yeterince Omega 3 alınamamasına neden olmaktadır. Bu nedenle dışarıdan desteklerle Omega 3 alınması gerektiğini Canan Karatay kitaplarında anlatıyor. Yeterince Omega 3 alınmazsa kilo verilemeyeceğine de ikinci kitabında değinmiş )alıntı
Bende bunun üzerine Omega 3 aldım ama ne zaman içeceğime karar veremedim. Aç mı, tok mu ? Ayrıca sabah aç troit ilacı içiyorum . Kahvaltıdan 30 dakika önce. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sabahlari kahvaltı da alirsan iyidir canim .antioksidan ile beraber alin diyor mesela yumurta. Bide buzdolabinda saklarsan daha iyiymis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 yumurta
3 ceviz
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Nane

3 ceviz
Semizotu yemeği
2 baget
1 kase yoğurt

1 kase yoğurt
Salatalık

Sabah kkk
Oglen izgara (cok guzel tatlilara hayir dedim ayran ictim)
Aksam salata ve 2 yulafli biskuvi ufacik bisey iste

Herkese merhabaa,

Ben bugün başladım karataya açıkçası kafam karıştı. Biraz geçmişi okuyup neler yemişsiniz diye bakayım dedim, normal diyetlerden çok farklı görünüyor listeler Bana da yardımcı olur musunuz?

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı ceviz
Beyaz peynir
Ara öğün: 4-5 kuru kayısı
Akşam: domates + salatalık
Haşlanmış tavuk
Az önce: bir avuç fındık. (yedikten sonra hatırladım ki akşam 8'den sonra bi şey yemememiz gerekiyordu )

Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba :) çok teşekkür ederim şimdiden desteğinize ihtiyacım var :44:

Tebrikler capadokya..bir dahakine dolmanı bulgurlu yaparsan kendini daha uzun süre tok hissedersin.!
Evet ama diyetimi bunun icin erteliyodum dedim baslayim dolmamida pirincle yiyeyim (
Kahvaltina zeytin ekleyebilirsin ve ayrica mevsim sebzeleri tuketebilirsin. Findik olayini yapmaman gerektigini kendin zaten cozmussun kayisiyida kahvaltinla yersen daha iyi olur. Ogunler arasi en az 4-5 saat olmasi gerekiyor.

Sabah, kkk cok az kruyemisle
Oglen, kuruyemis ve kuru uzum
Aksam, dolma biber, yogurt ve fasulye pilaki

30.05 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 61.8 kg
Bu hafta 61,5 kg
Fark -0,3 kg
Toplam fark 3,5 kg
Beden 42 (40 bedene düşmüşümdür herhalde)
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Yuzde - % 0.05

İki hafta ara verdigim donemde tam 5 kilo almistim iki gun once basladim tekrar 91.00 ile tekrar baslqdim bugun 90.600 kiloyum.. haftaya 90.60 ile haftalik olcumumu yapicam..

Herkese iyi vermeler..

Sabah kkk
Oglen izgara (cok guzel tatlilara hayir dedim ayran ictim)
Aksam salata ve 2 yulafli biskuvi ufacik bisey iste

Redettiğin tatlılar için ufak bi cıss olmuş da ..ufacıkmış zaten:))
aramıza hoş geldin canım.. karatay diyeti kitabını mutlaka okumalısın.(.sarı mezuralı olan)

Son düzenleme:
Felluz
Bas. Tarihi:9 mart 2013
Bas. Kilo: 87
Gecen hafta : 76.3
Bu hafta:75.2
Fark:1100 gr
Toplam fark:11.8
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:163
Yas:42
Hedef:70
İkinci hedef:67

Redettiğin tatlılar için ufak bi cıss olmuş da ..ufacıkmış zaten:))
aramıza hoş geldin canım.. karatay diyeti kitabını mutlaka okumalısın.(.sarı mezuralı olan)

Hoşbuldummm :) dün ve bugün okuyup bitirdim ama yine de uygulamada sorunlar çıkabiliyor. :44: sabah yumurta peynir ceviz domates ve salatalık yedim öğlen de et salata ve yogurt yicem :) akşam acıkmazsam yemicem ama acıkırsam yine aynı öğlen yediklerimi yicem. İnşallah sonuç alabilirim.

Öğlen et akşam et vücudu yorabilir tatlım azıcık yeşillikli bişey yapsan salata üzeri zeytin yapıyorum ben öle durumlarda.ya da yoğurt içine ceviz falan

Emin adımlarla yavaş yavaş

Sonuç alacağına inanıyorum..hep beraber kiloları atacaz:)

darısı başıma tebrikler canımcım
Teşekkürler canımcım:) fazlalıklar ya gidecek ya gideceeeekkkk.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…