Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

3 kaşık keşkek
1 yumurta
1 dilim peynir
15 zeytin
Salatalık
2 kuru incir
Nane

1 elma
1 kase yoğurt

Balık
Salata

sabah 2 yumurtadan peynirli omlet yanında tere
öğlen ızgara
akçam yarım lahmacun 2-3 sarma amaaaaa tartıda 66,5 gördüm holeyyyyy
durmak yok sağlık için hep destek tam destek

Felluz
Bas. Tarihi:9 mart 2013
Bas. Kilo: 87
Gecen hafta : 76.3
Bu hafta:75.2
Fark:1100 gr
Toplam fark:11.8
Beden:42
Spor:yürüyüş
Boy:163
Yas:42
Hedef:70
İkinci hedef:67

canım tebrikler :))) metabolizman artık direnmiyor sanaa.. nasılda güzel veriyorsun kiloları

canım tebrikler :))) metabolizman artık direnmiyor sanaa.. nasılda güzel veriyorsun kiloları
Çooookkk teşekkürler simsimscimm:)) evet çok mutluyuuummm..:) aylardır kilo alıp vermekten bıkkınlık gelmişti.! Bundan sonra bana çok iş düşüyor.!! Çok dikkatli olmam lazım.!

Çooookkk teşekkürler simsimscimm:)) evet çok mutluyuuummm..:) aylardır kilo alıp vermekten bıkkınlık gelmişti.! Bundan sonra bana çok iş düşüyor.!! Çok dikkatli olmam lazım.!

eminim başarılı olucagına canımmm ,sende o sabır da azim de var :) başarıcazz :13 öptüm seni, takipteyimm:

Kızlaaaar her gün mönü bildirimi ve cuma günleri kilo bildirimi yapılacak..yarışma listesi filan hazırlanmayacak.! birbirimizin bildirimlerine yorumlar yapmamız yeterli sanırım..hem yarışma listesi hazırlama sıkıntısı ortadan kalkmış olur:) sırası gelen bir çok arkadaşımız strese giriyor çoğu zaman.!!!
Haydi bakalım hepimize güzelcene kilo vermeler :)

Herkese iyi pazarlar kızlaaar sayımız artar istek de olursa yarışma da yapılabilir.

Dün
2 yumurta
5 ceviz
10 zeytin
Biber,salatalık,domates
2 kuru incir

1 peynirli milföy(cısss
Çeyrek dilim muzlu pasta(cısss)

2 kaşık pilav
1 kaşık et sote
Salatalık
10 çilek
1 dilim ananas

Dün gündüz misafiliğe gitmemle,akşama da misafir ağırlamam dolayısıyle böyle bir mönü oldu:)) çok hafif uyandımbirazdan. Tartılacam vermiş gibiyim

Kızlaaarrr çok mutluyummm :) az önce 74.9 gördümmm:))) bugün yazın ilk günü ve 70 e doğru emin adımlarla devam etmek üzere yola devam ediyorummm:)

2 yumurta
10 zeytin
1 dilim Ananas
10 Çilek
Domates
Salatalık

1 dilim Ananas
10 Çilek

1 şiş kuşbaşı
Salata
Patlıcan közleme

50 dk yürüyüş

Büyük hayal kırıklığı yaşadım,bugün 2 haziran 2014.26 nisan da başladığım bu beslenme tarzına sabah öğlen aynen uydum üstelik araya 5 saat süre koyup ara öğün yapmadan.Hiç ekmek ya da unlu gıda, meyve ve şeker benzeri hiç bir şey almadan.24 nisanda Canan hocanın göbeklilere önerdiği akşamları sadece balık (ton balığı) ve roka yiyerek ki bunu da akşam saat 19.00 da.Canan hoca bu şekilde 40 gün devam edildiğinde göbeğin gideceğini söylemişti o konuşmada.Ama benim kilom 57e çıktı ayrıca göbek gitmemiş sanki daha büyümüş olacak ki pantolonların fermuarları zorluyor artık.Yıllardır zaten her gün 40 dakika tempolu yürüyorum ve yıllardır her gün 45-50 dakika pilatesimi mutlaka yapıyorum.Ne yapacağımı bilemedim şimdi.Oysa bu beslenme tarzını göbek için denemek istemiştim.Benim için BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI.

Haklısın canımmm..bu kadar düzgün uygulayıp sonuç almaman beni de şaşırttı.! Aynı şekilde devam edip; akşamları sebze,salata,yoğurt şeklinde dene istersen. Ben eti sadece öğlen yemeye çalışıyorum...böylesi daha etkili oldu.
Yoğurt göbek yağları için çok etkili öğlen,akşam hiç ihmal etme.!
Moralini bozma..vazgeçmedikçe sonunda göbiş inat etmekten vazgeçecek:)

Her öğlen bir kase yoğurt vazgeçilmezim zaten.Acaba yoğurdu aç karına mı yani yemek öncesi mi tüketsem diyorum?Size imreniyorum,kilolardan kurtuldukça.Başarılaaaar.

Her öğlen bir kase yoğurt vazgeçilmezim zaten.Acaba yoğurdu aç karına mı yani yemek öncesi mi tüketsem diyorum?Size imreniyorum,kilolardan kurtuldukça.Başarılaaaar.

Bu sabah kahvaltıda 1 yumurta yedim,zaten sabah kahvaltısı çok oluyordu,resmen bitirmek için zorluyordum.Yumurtayı 1 e indirince sanki midem daha rahat.Yumurta yeterince tok tutan bir gıda zaten 1 olmuş 2 olmuş fazla farketmiyor.Bir süre böyle devam edeceğim.

merhaba arkadaşlar
menü bildirimi yapayım.
dün
sabah kkk
öğlen adana köfte
akşam mercimek çorba,salata

bugün
sabah kkk
öğlen bulgurlu etli biber dolma 1adet,3 adet sarma,cacık
akşam yoğurtlu semizotu salatası

öğlen yürüyüşlerine devam ama leslie ile yürümeyi bu aralar ihmal ettim ama tekrar başlıyorum bu akşam

hedefim Ramazan ayının başına kadar yani yaklaşık 4 haftada 1,5-2 kilo vermek.
ramazan bayramını da 55-56 civarında karşılamak istiyorum.ödül olarak da kendime bayramlık ciciler alcam:))

bu arada menü bildirimlerini düzenli yaparsak eğer,birbirimize menü için fikir vermiş de oluruz.zaman zaman tıkanıyorum menü bulmada:)

bana en başından beri 2 yumurta fazla geldi,ben hep tek yumurta ile yaptım kahvaltımı.
eşim de aynı şekilde yaparak çok güzel kilo verdi.onun verilecek kilosu benden fazla idi ve o hiç kaçamak yapmadan uydu.108 kilodan 88'a düştü yaklaşık 7 ayda:) yani sen kendini daha iyi bilirsin öğündeki miktarını vücudunun tepkisine göre ayarla bence.

Arada bir değişiklik yaparak metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyor.bana göre çok zayıfsınız ..bence zayıflamayın artık,,.sizin kilonuz sadece göbekte imiş zaten..masaj yaptırmayı denediniz mi .? İşe yararayabileceğini düşünüyorum...

Dün

Sabah:kkk

Öğlen:menemen,yoğurt,biber turşusu,1 avuç fındık,domates,salatalık

Akşam:yoğurt,salatalık
Spor:yok
Bugün

Sabah:Kkk,1 elma

Akşam:ızgara tavuk,salata,ayran,biraz patates kızartması(cıssss)

Avm'de yürüyüş.(halim kalmadı)

Haydi bakalım İnarcım bayrama kadar beraber hedefe ulaşalım.!!! Cicileri alacaz:))

Son düzenleme:
Kızlaaarrr çok mutluyummm :) az önce 74.9 gördümmm:))) bugün yazın ilk günü ve 70 e doğru emin adımlarla devam etmek üzere yola devam ediyorummm:)
Cook sevindim canim ins azminin karsiligini alirsin..

Canan hoca konserve gidalara karsi aceba ton baligini o sekildemi tukettiniz?

Felluzcum bu arada bu kadar insan nerde bilgin varmi benim yoklugumda birsey deyip gittilermi aceba. Mesela efes hic es gecmezdi hic goremiyorum onu.

Benim menulerime gelince
Cumartesi
Sabah, kkk
Aksam bulgur pilavi, cacik, kiymali karnibahar, karpuz

Pazar
Sabah, sucuklu yumurtali kkk
Aksam, iskender, biraz patates kizartmasi ciss ve yarim porsiyon kunefe cok cisss

P.tesi
Sabah, kkk
Aksam, karnibahar yemegi, ezogelin corbasi, yogurt

Sali
Sabah,kkk
Aksam, ezogelin corba, yogurt, haslama tavuk ve az patates, karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…