Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hem de kaç kez.Zaten masajı yapan da o göbeğin öyle sipsivri kalarak yok olmamasına şaşırıp kalıyor.Üstelik farklı kişileri de denedim.

Şu sıralar çiftlik ya da buzhane balığından başka balık yok.Çiftlik balığı da mısırla besleniyor yani şeker hastası,buzhane balığı kaç kez donduruldu çözüldü belli değil?????????

inş canım,azmimizi korursak olacak:)

merhaba bugünkü menümü de yazayım
sabah kkk+ yoğurt
öğlen yumurtalı peynirli kabak,semizotu salatası
akşam yoğurtlu semizotu,çorba

sabah leslie 2 mile
öğlen 45 dk yürüyüş
akşam leslie 2 mile

su 2,5 -3 lt arası
sabah 2 bardak yeşilçay
akşam da yemek öncesi 2 bardak yeşilçay

sabah: omlet + zeytin
Öglen:mantar tavuk sote + az makarna Cıss + acılı ezme+ yeşil erik (arkadaşın bahçesinden yemeden duramadım)
Efelek dolması (bulgurlu)+yoğurt
2 lt su b
Burası o kadar yağmurlu ki yürüyüş yapamıyorum işten çıkınca 1 haftadır.
Ramazanda nasıl olacak bu beslenme şekli. Ben oruç tutuyorum Ramazana vakit var ama merak ettim.........

Ramazandada ayni sekilde beslenmeye devam ediyorsun. Kahvaltin sahur aksamin iftar oluyor. Suyunu tamamlaman gerekiyir iftarla sahur arasinda. Benim tek dusuncem bu karatay kahvaltisi beni cok susatiyor acikmiyoruz ama su isini napcaz bilmiyorum.

Ramazandada ayni sekilde beslenmeye devam ediyorsun. Kahvaltin sahur aksamin iftar oluyor. Suyunu tamamlaman gerekiyir iftarla sahur arasinda. Benim tek dusuncem bu karatay kahvaltisi beni cok susatiyor acikmiyoruz ama su isini napcaz bilmiyorum.

Sıcaklar başlamadı henüz.Şimdi bile bu kadar çok su içtiğimize göre,ramazanda sıcaklar da başlar,su ihtiyacı daha da artacak,hangi arada su içeceğiz iftarla sahur arası epey kısaldı çünkü? İnsan hareket etmeden bile su kaybediyor.Ramazan epey zorlıyacak gibi görünüyor,böbrekler tehlikeye girmez inşallah.

Teşekkürler canım:)
Birden herkes yok oldu..kimse bir şey demedi..bir tek xc9 bir süreliğine ayrılacağından bahsederek ayrılmıştı.
Canım özellikle akşam cıssslardan kaçınalım direk yağa dönüşüyor.!
Hem de kaç kez.Zaten masajı yapan da o göbeğin öyle sipsivri kalarak yok olmamasına şaşırıp kalıyor.Üstelik farklı kişileri de denedim.
Canım güzellik salonlarında bölgesel yağ parçalayan yöntemleri araştır istersen..arkadaşım geçenlerde etkili bir yöntemden bahsetmişti..ben hedefime ulaşınca göbeğim için düşünebilirim.yöntemin adını unuttum öğrenip yazarım..
Somon balığı yağ yakmada en iyiymiş..bulabilirsen tercih etmen iyi olur.

Son düzenleme:
kkk

semizotu yemeği,1 şeftali,yarım dilim kek[cısss]

semizotu yemeği,4 kaşık bulgur pilavı

45dk yürüyüş

Bölgesel yağ parçalama yöntemleri çok olmasına çok da ,çoğu para tuzağı,gerçekten işe yarayanı bulmak çok zor.2008 de öyle bir tuzağa düştüm zaten.Evet ben de somon deneyeceğim.Tavsiyelerin için teşekkürler.Başarılaaaar.

Açıkçası yıllardır o cıııssslar zaten hayatımda değil,hele hele akşam saatlerinde yatıncaya kadar sudan başka şey bilmem.Ayrıca benden 7 yaş büyük olan kız kardeşim az ama sık yer,ne göbek ne kalça ne şu ne bu.Üstelik akşam tv karşısında kuru yemiş özellikle kabak çekirdeği hiç eksik olmaz,evde abur cubur hep vardır tabii o da duramaz,cıslar onu etkilemiyor.Yani bu da genetik bence.Egzersiz falan da yapmaz.Babama çekmiş maaşallah .Bendeki göbek annemden.

merhaba
bugünkü menüm
sabah kkk
öğlen patlıcan salatası,ayran
akşam kıymalı ali nazik

su 2,5-3 lt
sabah akşam yeşil çay
ve günlük yaklaşık 1,5 saat yürüyüş

para tuzağı olduğunu bildiğim için hiç bir zaman öyle yöntemlere baş vurmadım bende... fakat;işe yaradığını gördüğüm arkadaşlarım varsa son çare olarak düşünebilirim

sanırım mesaj yanlış gitmiş ben capadokya`ya cıssslar için hatırlatmada bulunmuştum benim de ablam benden zayıftır ben yanında hep iri durmuşumdur
ne kadar zayıflarsam zayıflayayım göbeğim bir adım önde olacak

Birsey olmaz Allahin izniyle.

Evet felluzcum hatirlatman icin tesekkurlerde yedim iste (((

Dunki menum
Sabah kkk
Aksam sabahtan kalan kuruyemislerim ve meyve

Bugunki menm
Sabah kkk
Aksam, ezogelin corbasi, patlican salatasi, cig kremayi cirparak yaptigim icine biraz yogurt muz ve cilek kattigim tatli ( cig krema ciss mi bilmiyorum)

Arkadaslar yogurt mayaladim hem sunuyor hemde cok sulu oldu sanirim mayasindan. Bende cirpma teliyle hepsini karistirdim yarin yayla corbasi yapayim dedim. Yarmam yok bugdayim var ama onunla cok sert oluyor ne kadar onceden haslamis olsamda pirincle yapcam bu gidisle baska nasil yapabilirim fikri olan varmi??

06.06 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 61.80 kg
Bu hafta 62,2 kg
Fark +0,4 kg
Toplam fark 2,8 kg
Beden 42
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.
Geri kilo almaya mı başladım.Üfffff …….Beslenme şeklimde değişiklik yok. Ama yürüyüşü az yaptım.

başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:65
geçen hafta :59.5
bu hafta :59.1
fark:-400
toplam fark:5.9 kg
ve kendimi alkışlamak istiyorum

günlük menü bildirimimi yapayım,
sabah kkk
öğlen bulgurlu ezogelin çorba,ayran,domatesli semizotu salatası
akşam çorba,köfte,ayran

su 2,5-3 lt
sabah akşam yeşil çay
ve günlük yaklaşık 1,5 saat yürüyüş

canım bulgurla yapabilirsin,
ben bazen yapıyorum,yada buğdayını düdüklü tencere haşlayıp yapabilirsin.

sporu artırmanın,yeşil çay ve yoğurdu menünden eksik etmemeni tavsiye ederim.bir kiloda ne zaman takıldı isem hep bunları ihmal ettiğim zamanlara denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…