Az veren yağdan çok veren kastan veriyormuş.! Hadi bakalım devam ediyoruz13.06 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 61.80 kg
Bu hafta 61,5 kg
Fark -0,3 kg
Toplam fark 3,5 kg
Beden 40
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55
canım hoşgeldin:) gözlerimiz yollarda kaldı.! Burdan uzaklaşunca kilo almak kaçınılmaz oluyor.! Geri dönmekle ne iyi ettin.her gün mönü bildirimi yap,cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.Merhaba arkadaşlar
Karatayı bozduğum için uzun zamandır buraya yazmaya utandım :-(
Karatayla 7 kilo veren ben diyeti daha doğrusu bu beslenme şeklini bozunca yaklaşık 4 kilosunu geri aldım
Karatayı yaparken çok mutluydum ve canım bişey çekmezdi
Şimdi sürekli abur cubur hamur işi tatlı :-(
Evde 2 kilo falan almıştım memlekete gelince daha da hızlandı 4 almış oldum
Göbeğim çıktı ve çok mutsuzum :'(
seni unutmadım tabiki de :) hoşgeldin canım.:)iyi dileklerin için teşekkürler...fazla kiloları hep beraber verecez inşallah. Yeter ki kararlı olalım.Ben geldiiim hemde kocaman bir göbekle hep bu sefer diyorum ama bu sefer son çok kararlıyım vericem kiloları
İnşallah beni hatırlamışsındır felluz eskilerdn bi seni gördüm torunun olmuş Allah analı babalı büyütsün sağlıkla ınşallah.Ben felaket kilo aldım şu an 95 kiloyum karatayla 12 kilo vermiştim tabi 91 le başlamıstım ama tamam artık
Yaş 35 olmadan yepyeni bir ben olmalıyım kararlıyım tabi desteklerınizle birlikte bu sürece başlıyorum herkese iyi geceler.
selam arkadaslar ben sut veren bir anneyim acaba bu dieti yapsam sutum azalırmı ona gore baslıcam lutfen yardımcı olun banacok asırı kiloluyum ne yaptıysam kilomu veremedim hamilelikten kalan kilolarımı veremedim ustune ustuk dahada kilo alıyorum ...
Süt için bol bol yeşil sebze protein yoğurt ve su çok önemli karbonhidrata gerek yok gerekli olan karbonhidratıda 3kayısı 3 incir veya hurma yoyerek alhem bu saydıklarım süt yapıyor benim kuzen karatayı böyle yaptı hem hamileyken hemde süt verirken karatay yaptı halada karataya sadık görseniz 6 ay oldu doğum yapalı kızlık halinden daha zayıf.Ama omega 3 hapı kullanıyor vitamin kombinasyinuda kullanıyor çok bilinçli .Bende senin gibi oldum asıl süt verirken aldım kiloyu şimdi uğraş dur hazır heveslenmişken başla ve ver kolay gelsin hepimize.Bu arada yeni kalktım daha kahvaltı bile edemedim başım çatlıyor diyetin ilk günleri hep böyle oluyorum
simdii bnim nerden baslamam gerek onceligim ne olmalı ve basarabilirmiyim bu kadar fazlalık varken cokk uzun yolum olcakksuan bile cok yoruldum yaa insallah basarabilirim okadar husrana ugradımki aynısı olcak diye korkuyorum...
Olursa olur ne yapalım bende çok hüsrana uğradım ama bu kilolarlada yaşayamayız değilmi millet incecik istediğini giyiyor biz bi tarafımıza olanı onların canı can değilmide yemiyorlar bizde zayıflayacağız şişmanlık kaderimiz değil aslında sen çok şanslı sayılırsın 800 calori fazladan harcıyorsun extredan emzirdiğin için sen kendine omega 3 le vitamin al gerisini bizimle aynı yap extradan sen yumurtayı eti sütü yoğurdu bizden bir ölçü fazla ye spor olarak al bebişi koy arabaya lingir lingir gezsakın ağır spor yapma 15 kilo verdikten sonra aktif sporlara geç ben diyetisyene gitmiştim birkere o söylemişti ilk bir ay sadece tempolu yürüyüş dedi hai bakalım şu dakikadan itibaren sende diyettesin çok güzel olacağımız vede sağlıklı olacağımız günler yakın
gercekten olurmu ki insalllah olur seraym yaa belki artık donum noktam burasıdır bellimi olurr insalllah artık bu kilolara son deyip yeni hayatıma incecik olmak istiyorum seraym once ne yapmam gerek onu bi anlat bende bileyim baslayayım artık bu musibet kilomdan kurtulayım
Dediğim gibi git vitamin ve omega 3 ünü al tabi madden iyiysen yok olmadı cevizi 3 tane fazla ye vitamin içinde c vitamini limondan karşıla bütün limonu kabuklarıyla dil biraz nane bir kilo suyun içine ama limonun suyunu sık kabuklarını at içne 30 dk. Dinlendir tüm güne böl iç içne kabuk tarçınla zencefil katarsan hem karnın acıkmaz hem süt yapar sütünü yoğurdunu eksik etme mevsim meyveni ye.Menü örneği istersen kaçta kalktığına bağlı gerçı en geç 10 da kahvaltı bitecek yiyebiliyorsan taze soğan yada kuru soğanı tereyağında kavur kır 2 yumurta ben 3 yumurta beyazı ir sarısını kırıyorum diyetteyken beyazı öneriliyor domates zeytin peynir kafi miktarda ekmeksiz ye zaten ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun bile 4-5saat sonra yoğurtun içine ister kiraz koy ister incir ister kayısı yanınada seninki çay bardağını biraz geçebilir ceviz badem fındık hepsi çiğ olacak hangisini buluyorsan işte ama ceviz tercihimiz akşamda sen 8e kadar yiyebilirsin et boll yeşillikle ye yanında bir zeytinyağlı yemek yada çorbada yiyebilirsin ama kuzenim emzirdiği için bol salata ve bol et yedi et bulamazsan kuru baklagillerden bir ölçü yiyebilirsin zeytinyağlı yemeklerden doyana kadar ye gece yatarken bu sana özel emzirdığin için tarçınlı süt he sütünde azalma olmazsa rezene papatya ıhlamuru karıştır tarçın koy iç kendini gözlemle halsiz kalırsan mutlaka vitamin al ve suyu fazlalaştır.Bu arada kaç kilosun.
Felluzcum ben yarış listesi karşılaştırmalarını hazırlayabilirim belki daha çok motive olurum herkes cuma bildirim yapsın ben gece hazırlarım bu aralar evdeyim[/QUO bilgilerin icin cok tesekkur ederim vitamin konusunda sıkıntım yok benim omega 3um var kullanıyorum zaten bu arada benim karatay diyet kitabı almam gerekmiyormu benim.... ve ayrıyeten kilomu soylersem korkarsınızz...
Niye korkalımki çok şişman veya şişman hiç birimiz olmak istediğimiz kiloda değiliz işte bu kadınlar kulbünde 42kilo zayıflayan bir arkadaşın yazısı var onu okumanı tavsiye edrim
Bugünkü menüm sabah kkk geç yaptım gene akşam soğuk çorba fasulye yemeği spor yok evişi işte büyük temizlik yapıyorumda
Çok yoğun bir hafta geçirdimmm,kızım doğum yaptı dolayısıyle ben anneanne oldummmm:))) hala çok mutlu,yorgun çok şaşkınım ...tabi ki kızım ve bebekle ilgilenmekten karatay filan yapamadım.! Kilo aldığımı zannederken bir de baktım ki aynıyım.çok koşuşturmaktan yediklerimi yakmışım:)yarından itibaren karatayı düzenli uygulamaya başlıyorum.!
Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kilo:87
Geçen haftaki kilo:74.9
Bu haftaki kilo:74,9
Toplam verilen kilo:12.1
Bu hafta verilen kilo:0
Boy:163
Spor:yok
İlk hedef:70
Sonraki:67
Aynı durumdayız malesef ama aldıklarımızı fazlasıyla vericez:)bende bu son diye diye aldım kiloları tekrar motivasyonunu bozma 2 gün önce tekrar başladım karataya daha iyi hissediyorum:)daha önce 7 kilo verdiysen yine verirsin hatta 10 kilo verirsin:)Merhaba arkadaşlar
Karatayı bozduğum için uzun zamandır buraya yazmaya utandım :-(
Karatayla 7 kilo veren ben diyeti daha doğrusu bu beslenme şeklini bozunca yaklaşık 4 kilosunu geri aldım
Karatayı yaparken çok mutluydum ve canım bişey çekmezdi
Şimdi sürekli abur cubur hamur işi tatlı :-(
Evde 2 kilo falan almıştım memlekete gelince daha da hızlandı 4 almış oldum
Göbeğim çıktı ve çok mutsuzum :'(
ben bu 45 kilo veren arkadası merak ettim simdi... hangi sayfada okumak isterim bu arada benim kilom 130 kg boy 152 yanii cok vahim durumdayım bir an once kilo vermek istiyorum haa aklıma gelmişken karatay kitabı almama gerek varmı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?