Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Omega3 ün alımı için açlık tokluk önemli değil.Ben yıllardır günde 3 kapsül ,sabah öğlen akşam yemekten hemen sonra kullanıyorum.Önemli olan EPA+DHA sının 1000 mg olması bu kapsüllerin her birinin.Bu tavsiyeyi ,Prof Ahmet Aydın hoca veriyor. Omega 3, vücuttaki mikropsuz iltihaplara karşı da çok önemli.

Selsn arkadaslar. Cok tsk ediyorum hosbuldum.
sabah 1 kücük cay bardigi badem 5 zeytin 2 hurma.peynir.
2 gün kurusu kaysi. 1 kupa nescafe. 2 TANE balik ysgi kapsulu.
2 bardak su.

Hoşgeldin canım:)bende dün başladım bir hafta ara vermiştim,çok rahat hissettim.tek çözüm var o da kaçamak yaptığımız da devamını getirmeyip kaldığımız yerden devam etmek...kilo almak çok kolay vermek zor.! Başarılar..:)

Kkk,1 yemek kaşığı kuru üzüm,3 erik

2 dilim tepside et
1 kase yoğurt
2 yemekkaşığı kuru üzüm
3 ceviz

Akşam salata yoğurt yemeği düşünüyorum

Çarşıda çok yürüdüm

Son düzenleme:

Selam canlarim.
Ögle 1 tabak aci biber salcali bulgur pilavi.
1 kase Cacik. Su

Aksam tavuklu yesil salata, 2 dal bahcemden taze sogan biraz dereotu.
1 kase yogurt.

1 bardak yagsiz süt ictim. Gazam MÜBAREK OLA.

9.30 kkk
14.30 bir tabak taze fasülye bol yoğurt
18.00 bir domates üzüm bağımıza gitmiştim biraz goruk yedim
21.30 geç döndük bir kabak 3 biber 2 domates közledim bol yoğurtla yedim

Kızlar var ya yediklerinizi yazıyorsunuz ya benimde canım manyak çekiyor şu an okadar açımki bide sivasın gülünün bulgurlu pilavını okudum kafa gitti bende.
Bugün temizlik yaptım yarında devam ama yemin ederim geberdim denir ya ondan yardım edenim olmasa bu kiloyla çatlardım valla
Bugün yediklerim amacını biraz aştı hiç istemeyerekte olsa lahmacun yedim pratik yemek bide dondurma neyse bugünü saymayalım al gülüm ver gülum yaptım anlayacağıniz.
Hepinize iyi geceler selhin diyete devam tamam mı

Sabah. 1 avuc badem, 1 hurma 2 kaysi. 1 dilim balik yumurtasi. 1 bardak su

Bol cay.

Ögle 1 tabak haslanmis yogurtlu, bugday yemegi 3 bardak su.

Aksam. arkadasa gittim izine gidecekti. 1 dilim su böregi, yesillik, ince yarim yufkayla. 3 lokum. 2 bisküvi.
Bol cay, limonlu su.

selam arkadaşlar,
buraya ne oldu böle,bir türlü canlandıramadık,
ben 58.6 yı gördüm bugün,
sizlerle paylaşmak istedim.
burayı nasıl canlandırabiliriz,fikri olan var mı?

Selam kızlar..netim kesikti bu yüzden yazamadım..maalesef bu hafta + 900..regl olamadım sanırım bu yüzden artıdayım.

Canım Glisemik indeksi yüksek şeyler yiyince maalesef olmuyor.aynı hatayı bende yapıyorum bazen,en iyisi öğünlerimizde gerekli şeyleri yiyelim ki cıssslı şeyleri görünce canımız çekmezsin.!!

selam arkadaşlar,
buraya ne oldu böle,bir türlü canlandıramadık,
ben 58.6 yı gördüm bugün,
sizlerle paylaşmak istedim.
burayı nasıl canlandırabiliriz,fikri olan var mı?
tebrikler canım kilon en son kaçtı.? Katılım az olsa da
Biz yine de vazgeçmeyelim inarcım...devam edelim..zayıflamak kolay değil..gidenler de yapamıyor demek ki istikrarlı bir şekilde devaaaammmm..!!!100 er gr versek bile burda kalalımmm..tam koptuk mu kaçamaklar artıyor unutmayalımmm..!

Son düzenleme:
Bugün regl oldum çok şükür:) artık daha düzenli beslenebilecem:)bu hafta ödemlerimi atıp kaldığım yerden devam etmek istiyorummmm..!!!

Sabah:kkk yaptımmm

Kızlar bel fıtığı ve varis sorunum var bu aralar..bacağım ağrıyor,,bu yüzden yürüyüş yapamıyorum(

Bolca su içmeyi unutmayın .!

mrh arkadaşlar daha önce karatay diyeti yaptım gayet güzel kilolar verdim hamilelik derken emzirme dönemi kiloalar fazlasıyla geri geldi
bebeğim 4,5 aylık oldu
karatay diyeti yapmayı düşünüyorum fakat sütüm azlır mı diye endişe ediyorum
aslında karatay diyetinda daha sağlıklı besleniceğim kesin ama cesaret edemiyorum
emzirme döneminde var mı bu diyeti uygulayan fikirlerinize ihtiyacım var

mrhb arkadaşım bende yapmayı düşünüyorum bi cesaret etsek gerisi gelicek eminim bebeğin kaç aylık

M ben eski den Karatay yapardım gayet güzel sonuçlarda aldım arada beril aldım kklo çok olmadığı için etkilemedi geçen temmuz da hamile kaldım 63le hamile kaldım 85 le doğuma girdim nisanda doğum yaptım şimdi 67 yım dükkan ve Karatay arasında kaldım dükkanda hemen sonuç alınıyor ama emziriyorum bu yüzden sağlıklı değil bu yüzden Karatay daha iyi. Hem dengelide beslenme. Yarın başlıyacağim ay ne olur birbirimizi motive edelim motive çok önemli ben her hafta bildirim yapacağım diye dikkat ederdim yiyeceğim olsa da yemeZdim o yüzden inş yine aynı olur hedefim 50 😃😃😃😃

Sabah:kkk
Öğlen:4 kaşık bulgur,haşlama tavuk
Akşam:taze fasülye,tavuk,yoğurt.8

senin maşallahın var ben kilo vermediğim gibi üzerine birde aldım hiç bir kıyafetim olmuyor acilen kilo vermeliyim
bende deniycem sütüm de bir azalma olmaz ise devam :128:

Hoşgeldin:) doğru karar vermişsin..emzirenler de karatay yapabiliyor..porsiyonlarını arttırarak uygularsan sütün de azalmaz.sonuçta karatay diyet değil,sağlıklı bir beslenme tarzı.
Hoşgeldin canım:) porsiyonlarını arttırırsın yine de sütün azalırsa uygulama derim.! Umarım öyle birşey olmaz..ha bir de ara öğünlü uygularsın..iyi şanslar:)

Sabah:klasik karatay kahvaltısı

Akşam:balık,salata,3 çiğ köfte,süzme yoğurt.3 lokma patates(cıssss)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…