(Günümüzde hayvanların beslenme şekilleri ve fiziki ortamlarının eskisi gibi doğal olmaması, en önemli Omega 3 yağları kaynağı olan hayvansal besinlerden yeterince Omega 3 alınamamasına neden olmaktadır. Bu nedenle dışarıdan desteklerle Omega 3 alınması gerektiğini Canan Karatay kitaplarında anlatıyor. Yeterince Omega 3 alınmazsa kilo verilemeyeceğine de ikinci kitabında değinmiş )alıntı
Bende bunun üzerine Omega 3 aldım ama ne zaman içeceğime karar veremedim. Aç mı, tok mu ? Ayrıca sabah aç troit ilacı içiyorum . Kahvaltıdan 30 dakika önce. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hoşgeldin canım:)bende dün başladım bir hafta ara vermiştim,çok rahat hissettim.tek çözüm var o da kaçamak yaptığımız da devamını getirmeyip kaldığımız yerden devam etmek...kilo almak çok kolay vermek zor.! Başarılar..:)Merhaba arkadaşlar
Dün tekrar başladım karataya ve kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum
Eşim akşam çikolata almış ama yemedim azmettim
Bayrama kadar 55 kiloya düşmek istiyorum inşallah
Ya aslında kilo verip sonra yiyince geri alıyorum
Mideyi küçültmek lazım bi yandan da
Bunun için önerisi olan var mı
Hoşgeldin sivasın gülü bende geri dönenlerdenim belki hatırlamışsındır ben seni hiç unutmadım hem adından dolayı hemde sen çok becerikli bir hatundun.Başın sağolsun canım bende dedemi kaybettim yeni ölümler insana çok ağır geliyor ama gerçek hayat orda onlar bizi orda bekliyorlar adece boyut değiştirdiler zamanı gelince bizde yanlarına gideceğiz ben kendimi böyle avutuyorum hatta anneannemi katbettiğimizde onu yıkayanlara yardım etmıştim bir gelin gibi süslemiştik onu inan orda onlarda bize özlem duyuyorlardır kavuşacağımız günü onlarda bekliyorlardır.
Canim kusura bakma hayirlayamadim seni canim. Sizlerin arasinda kalici olurum umarim.
Dostlar sag olsun canim. Senin & aileuyinde basi sag olsun. Bu sonsuz vedalar cok etkiliyor beni.
Kendimi toparlayamadim bir biraktim. Ahirete göcen sevdiklerimizin mekani CENNET olur ins.
Emir & hüküm ALLAHIN dir canim. Elimizden gelen, gelecek birsey yok duadan baska.
Canım Glisemik indeksi yüksek şeyler yiyince maalesef olmuyor.aynı hatayı bende yapıyorum bazen,en iyisi öğünlerimizde gerekli şeyleri yiyelim ki cıssslı şeyleri görünce canımız çekmezsin.!!Sabah. 1 avuc badem, 1 hurma 2 kaysi. 1 dilim balik yumurtasi. 1 bardak su
Bol cay.
Ögle 1 tabak haslanmis yogurtlu, bugday yemegi 3 bardak su.
Aksam. arkadasa gittim izine gidecekti. 1 dilim su böregi, yesillik, ince yarim yufkayla. 3 lokum. 2 bisküvi.
Bol cay, limonlu su.
tebrikler canımselam arkadaşlar,
buraya ne oldu böle,bir türlü canlandıramadık,
ben 58.6 yı gördüm bugün,
sizlerle paylaşmak istedim.
burayı nasıl canlandırabiliriz,fikri olan var mı?
selam arkadaslar ben sut veren bir anneyim acaba bu dieti yapsam sutum azalırmı ona gore baslıcam lutfen yardımcı olun banacok asırı kiloluyum ne yaptıysam kilomu veremedim hamilelikten kalan kilolarımı veremedim ustune ustuk dahada kilo alıyorum ...
mrh arkadaşlar daha önce karatay diyeti yaptım gayet güzel kilolar verdim hamilelik derken emzirme dönemi kiloalar fazlasıyla geri geldi
bebeğim 4,5 aylık oldu
karatay diyeti yapmayı düşünüyorum fakat sütüm azlır mı diye endişe ediyorum
aslında karatay diyetinda daha sağlıklı besleniceğim kesin ama cesaret edemiyorum
emzirme döneminde var mı bu diyeti uygulayan fikirlerinize ihtiyacım var
M ben eski den Karatay yapardım gayet güzel sonuçlarda aldım arada beril aldım kklo çok olmadığı için etkilemedi geçen temmuz da hamile kaldım 63le hamile kaldım 85 le doğuma girdim nisanda doğum yaptım şimdi 67 yım dükkan ve Karatay arasında kaldım dükkanda hemen sonuç alınıyor ama emziriyorum bu yüzden sağlıklı değil bu yüzden Karatay daha iyi. Hem dengelide beslenme. Yarın başlıyacağim ay ne olur birbirimizi motive edelim motive çok önemli ben her hafta bildirim yapacağım diye dikkat ederdim yiyeceğim olsa da yemeZdim o yüzden inş yine aynı olur hedefim 50 😃😃😃😃
senin maşallahın var ben kilo vermediğim gibi üzerine birde aldım hiç bir kıyafetim olmuyor acilen kilo vermeliyimM ben eski den Karatay yapardım gayet güzel sonuçlarda aldım arada beril aldım kklo çok olmadığı için etkilemedi geçen temmuz da hamile kaldım 63le hamile kaldım 85 le doğuma girdim nisanda doğum yaptım şimdi 67 yım dükkan ve Karatay arasında kaldım dükkanda hemen sonuç alınıyor ama emziriyorum bu yüzden sağlıklı değil bu yüzden Karatay daha iyi. Hem dengelide beslenme. Yarın başlıyacağim ay ne olur birbirimizi motive edelim motive çok önemli ben her hafta bildirim yapacağım diye dikkat ederdim yiyeceğim olsa da yemeZdim o yüzden inş yine aynı olur hedefim 50 😃😃😃😃
Hoşgeldin:) doğru karar vermişsin..emzirenler de karatay yapabiliyor..porsiyonlarını arttırarak uygularsan sütün de azalmaz.sonuçta karatay diyet değil,sağlıklı bir beslenme tarzı.M ben eski den Karatay yapardım gayet güzel sonuçlarda aldım arada beril aldım kklo çok olmadığı için etkilemedi geçen temmuz da hamile kaldım 63le hamile kaldım 85 le doğuma girdim nisanda doğum yaptım şimdi 67 yım dükkan ve Karatay arasında kaldım dükkanda hemen sonuç alınıyor ama emziriyorum bu yüzden sağlıklı değil bu yüzden Karatay daha iyi. Hem dengelide beslenme. Yarın başlıyacağim ay ne olur birbirimizi motive edelim motive çok önemli ben her hafta bildirim yapacağım diye dikkat ederdim yiyeceğim olsa da yemeZdim o yüzden inş yine aynı olur hedefim 50 😃😃😃😃
Hoşgeldin canım:) porsiyonlarını arttırırsın yine de sütün azalırsa uygulama derim.! Umarım öyle birşey olmaz..ha bir de ara öğünlü uygularsın..iyi şanslar:)mrh arkadaşlar daha önce karatay diyeti yaptım gayet güzel kilolar verdim hamilelik derken emzirme dönemi kiloalar fazlasıyla geri geldi
bebeğim 4,5 aylık oldu
karatay diyeti yapmayı düşünüyorum fakat sütüm azlır mı diye endişe ediyorum
aslında karatay diyetinda daha sağlıklı besleniceğim kesin ama cesaret edemiyorum
emzirme döneminde var mı bu diyeti uygulayan fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?