Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım 59.1'den 58.6'ya düştüm bir haftada ve çok mutlu etti beni.bu haftada geçen haftaki gibi beslenip aynı şekilde egzersiz yapmayı planlıyorum.
öğlen normal karataya uygun menü yedim.akşamları yoğurtlu hafif şeyler yedim.
semizotu salatası,cacık,yoğurtlu biber salatası gibi.faydasını gördüm.inş bu haftada işe yarar

menüm
sabah kkk
öğlen fırında simit kebabı,söğüş domates,biber,ayran
akşam yoğurtlu semizotu

Çok iyi vermişsin:)bende bu şekilde beslenince veriyorum.bayrama kadar kendime söz verdim kaçamaksız devam edecem.en az 2 kilo gitmeli.

Sevgili felluz iyi geceler canim.
Ben lanetliiyim ne canim bilmiyorum.
Benim diyetim hep güme gitti. bu hafta sonu ben gün deydim 3 gün.
Diyet miyet olmadi.:113:

Birde buraka bir bakiyorum benden baska kimse yok.
Sevkim KIRILDI inanin nerdesiniz güzel insanlar.

Son düzenleme:
Sivasın gülü isteğin kırılmasın canım bizim hatta sonu nişanımız vardı giremedim canım eşimin tarafının adeti yemekli içmekli canim uğraş dur fazka vaktim olmadı ama yediğim halde hareketten dolayı 2 kilo vermişim ama devam artık saldım çayıra mevlam kayıra yok.tamam mı kızlar
Sabah kkk öğle yok ben öğlen kalktığım için akşamda nohut salata neyse bugün idare eder.
Yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz bizim gibi olmamak için bize göre oldukça düşük kilolarda diyet yapmanız ne güzel herkeze bol azim ve irade diliyorum Allah 'tan

canım moralini bozmadan karar verip yeniden başlayabilirsin..her yeni bir başlangıç yeni bir umuttur.kalabalık değiliz belki; ama olsun,bu kilo vermemize engel olmayacak:)

Seraym nişanınız hayırlı olsun canım:) bayrama kadar zayıflayıp kendimize ciciler alacaz:) kaçamak yok yok yok.!!!

benim kilo vermem durdu üzgünüm. Ama devam ediyorum.Acaba porsiyonları büyük mü tutuyorum.Bu aralar çokkkk tatlı şeyler yemek geliyor içimden bastırmaya çalışıyorum
Bu günkü menüm
kkk kahvaltısı
tavuk+mantar sote+salata
çorba+karnıyarık

Selam kızlar karatayla tanıştığımdan beri ilk başladığımda kilo verip sonra dikkat etmediğim için geri aldım ama sürekli bu diyete uygun beslenmeye özen gösteriyorum en azından sabit kalıyo kilom, benim 4 yıllık bi kilo verme maceramda hiç bi ilerleme kaydedemeyişim canımı fazlasıyla sıkmakta ama en hızlı ve sağlıklı olraka geçen yaz karatayla vermiştim, geçen hafta tekrar başladım ama sporsuz olmuyo, spor yapmak için de enerjim yok ama yarından itibaren başlıyorum spora felluzcum hala burda beni hatırlar gidip gidip geri geliyorum bu sefer kiloları vermeden gitmem inşallah, herkese tekrar merhaba

Merhaba arkadaşlar
Bir haftadır eve ekmek almıyorum bugün de kahvaltımı karatay tarzı yaptım
1 haşlanmış yumurta
4 gün kurusu kayısı
2 ceviz
işe gelince de 1 bardak çay içtim sabah 8de yedim hala birşey yemedim öğlen de kurumda lahmacun varmış karatayda yasak mı diye baktım değilmiş salata ve ayranla yerim artık
Aslında niyetim karatay diyeti yapmak değildi sadece içinde bulunduğum ortama en uygun şekilde beslenmeye çalışıyorum sonuç olarak karatay vari birşey çıkıyor
Bilmiyorum yasak mı ama ben akşam müsli yiyeceğim yoğurtla...

Bir de şunu söylemek isterim ki kk yine kendini gösterdi, buradaki dostluk kknın aile gibi olması farkını ortaya koyuyor. Zira Karatay'ın sitesini incelerken deneyimler olarak bu sayfanın linki var ve bu beni hem şaşırttı hem sevindirdi sizlerle de paylaşmak istedim.

Cyıldız bende seni merak etmiştim yzun zamandır yoksun.! Duraksama olabilir, canını sıkmadan devam et.porsiyonlarını gözden geçir ve akşam yemeklerini hafif tut.spor mutlaka olsun.! Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruuuuzzz.
İncirim hoşgeldinnn:)) uzaklaşınca kilo almak kaçınılmaz oluyor,hedefime ulaşmadan burdan gitmeye niyetim yokkk:)hep beraber devam edelim canım olur mu..?
Hoşgeldin Lily:) kahvaltını eksiksiz yaparsan daha uzun süre tok kalabilirsin ve kaçamak yapma isteğin olmaz.! Karatayda müsli yok.onun yerine dövme buğdaylı yoğurt çorbası olabilir..yoğurt,salata,sebze yemeği,et yemeği vb.olabilir.
Başarılar:)

Teşekkürler
Benim amacım karatay değildi yazığım üzere ama az buçuk beslenme olarak benzettim gibi (öyle katı kurallı diyetlere gelemiyorum işte sadece örnek almaya çalışıyorum diyelim)
neyse öneriler iiçin tekrardan teşekkür ederim

İncirim hoşgeldinnn:)) uzaklaşınca kilo almak kaçınılmaz oluyor,hedefime ulaşmadan burdan gitmeye niyetim yokkk:)hep beraber devam edelim canım olur mu..?

Yok canim bu sefer gitmeye niyetim yok 10 kilo verene kadar burdayim 2-3 gundur iyi gidiyodum bu sabah pogaca yemek zorunda kaldim ama oglen bozmadim neyse bisey olmaz aksam kosarim :) gorusuruz tekraar

mrhb arkadaşım bende yapmayı düşünüyorum bi cesaret etsek gerisi gelicek eminim bebeğin kaç aylık

evet ben bir anda diete giremiyorum yavas yavas basladım simdilik ekmegi hayatımdan cıkardım ve 8 den sonra yememege ozen gosteriyorum bunu 1 hafta uygulucam bakalım yapabilicekmiyim:18: karatay diyetini tam yapabilmem icin benim vaz gecilmezim olan ekmek ve 8den sonra yemek alıskanlıgımı bitirmek ...yoksa asla bırakamıcam ve sonra baslıcam benim kilom fazla oldugundan tabiki seker direncimi yenebilmek icin beynimi alıstıryorum simdilik.. daha 2 gun oldu ekmek yemedim ve 8den sonra birsey yemedim suan icin guzel gidiyor karatay kitabini aldım yavas yavas yurulluge koyuyorum ve ayrıyeten arkadasım benim bebegim 7 aylık Allah bagıslarsa rabbim senin evladınıda nazarladan korusun insallah !!!!! sizin kilonuz nekadar benden fazla degildir cunku ben anolmal kiloluyum

Normalden fazla kiloluysanız ekmeği kesip 20.00'den sonra yemek yemezseniz - ben çok acıkırsam süt içiyorum- zaten karataydan çok hızlı sonuç alırsınız moral ve motivasyonunuz artar devam edersiniz, benim çok fazla kilom olmamasına rağmen harfi harfine uyarak yaptığımda(geçen yaz) haftada 3,5 kilo vermiştim eminim siz daha fazla verirsiniz, zaten burda hep birlikte motivasyonumuz artıyo ben önceden burdaydım biliyorum ama kışın kayboldum ortadan itiraf ediyorum

Sabah: kkk,6,7 erik

Öğlen:avuç içi kadar balık,3 kaşık patlıcan güveci,1 kase yoğurt,1 erik

Akşam:yoğurt,salata,z.yağlı semizotu yemeği

Selhin başaracağına inanıyorum canım..karar verip bir yerden başlamak başarmanın yarısıdır sık sık uğra birbirimizi motive edelim:)

Bugün kara tay zahide yetişe gelmişti onun dediği her şey 23 haziran da TIME dergisinde EAT BUTTER başlığıyla harward lı prof larında kaynak vererek katıldığı bir gerçek durumunda. Şekerin her türlüsü zararmış. Ve meyvede boşmuş şekerden ibaret miş. Ben keçi sütlü tereyağı bulmak istiyorum ama nerden bulucam ki?:18:

Karataycıyım. Tüm kitaplarını aldım ve okudum. Geçen sene 60'a kadar inmiştim ama bırakınca yine aldım. Anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürecindeyim. Umarım ben de sizlerden biri olurum. Günlük menü, spor ve haftalık kilo bildirimlerini kaçırmayacağım.

[TABLE="class: grid, width: 400, align: center"]
[TR]
[TD]Rumuz: Sonnenschein_
Başlangıç tarihi: 25 Haziran 2014
Başlangıç kg: 76
Geçen hafta: -
Bu hafta: -
Fark: -
Toplam fark: -
Beden: 40
Spor: Yürüyüş ve Cardio
Boy: 1.60
Hedef: 47
Verılen kılo yuzdesı: (bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…