Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[TABLE="class: grid, width: 280, align: left"]
[TR]
[TD]Rumuz:
Başlangıç Tarihi:
Başlangıç Kg:
[/TD]
[TD]Sonnenschein_
24 Haziran 2014
76
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Geçen Hafta:
Bu Hafta:
Fark:
Toplam Fark:
Verilen Kilo %:
[/TD]
[TD] -
-
-
-
-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beden:
Spor:
Boy:
[/TD]
[TD]40
Yürüyüş ve Cardio
1.60
27
47
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu arada listemi yeniden düzenledim, daha bir derli toplu oldu, artık bu listeden giderim ben

Dün ki menümü yazıyım hemen
Regl olcagım için karbonhidrat aşkıyla yanıp tutuşuyorum o yüzden sabah bi fenalık yaptım yapmaz olaydım bütün gün midem yandı

Sabah: peynirli poğaça
Öğle : 2 haşlanmış but salata-ayran
Akşam: Yayla çorbası - Tavuklu bezelye yemeği - Yoğurt
Gece: 1 bardak süt - ince bi dilim beyaz peynir (yemesem iyiydi )

Akşam yemekten sonra 3km yürüyüş

Öpüyorum tatlışlar

Ben de ordan alışveriş yapıyorum özellikle manav kısmı çok hoşuma gidiyor, komşuyuz sanırım

aaa ne güzel ben de o civarlardayım, AOÇ ve yöresel ürünlerden Veli ağbiden yapıyoruz tüm alışverişi, Manisa'daki çiftliğinden getiriyor, doğal doğal Aslen İzmirliyim ama evlenince Ayrancılı oldum kiradayız, ev satın almak için dolanıyoruz buralarda satılık evler çok pahalı olduğu için yakında Dikmenli olacağız galiba

Ben menülerimi toptan değil de yedikçe yazacağım sorun olmaz herhalde buraya yazdıkça motive olurum, uzun süre yazmazsam arada yerim kesin kendimi biliyorum

Dün gece cevapmyazmıştım ama sanırım gelmemiş o ara internet gitmişti tabletten yazıyorumda. Bu sabah erken kalkabildim ama sıcakta canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok halsizim acaba tahlil falanmı yaptırsam birazda depresyondayım sanki hayat enerjim çok düşük kimseyle görüsmek istemiyorum tv tablet ve kitaplar bana yetiyor çok hareketsiz kalıyorum . Sabah kkk yaptım ama 1,2 dilimde helva yedim gerçi helvadan başka birşeyde yiyemedim midem bulanıyor bugün Allah bügünümü hayırlara çıkarsın.Dünde sabak kkk akşam sadece elma gece yaterkende süt içtim.Bu iştahsızlığa bide miskin miskin yatmayıp hareket etsem gitmişti kilolar.Kilo bildirimini cuma yapıyorduk demi?

arkadaşlar birşey sorcam cahilliğimi maruz görün şu kkk nedir açılımını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
:44:

arkadaşlar birşey sorcam cahilliğimi maruz görün şu kkk nedir açılımını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
:44:

Klasik Karatay Kahvaltısı
kayısı kıvamında haşlanmış yumurta (omlet de olabilr) peynir zeytin domates yeşillik ve 1çay bardağı kavrulmamış (çiğ ve tuzsuz) kuruyemiş

Kızlar bişey sorucam karatayda yulaf ezmesi yenebilir mi kesin bişey bulamadımda?

Ben de tam emin olmamakla birlikte şunu buldum internette:

Yulaf ezmesi, folik asit, potasyum, magnezyum ve lif açısından zengin besin değerine sahiptir. Süt veya yoğurt ile birlikte tüketilebilir. Yağ içeriği diğer tahıllara göre daha yüksek olan yulaf ezmesinin yenilecek miktarına dikkat edilmesi gerekir.

Karbonhidrat oranı da biraz yüksek ama bence bulgur yiyebiliyoruz günde 2 kaşığa kadar (hergün değil) onun gibi az bi miktarının yogurt veya salatayla tüketilmesinde bi sakınca olmaz diye düşünüyorum:44:

Kızlar nerdesiniiizz?

Eskiden yazılanları okumaya vakit yetmezdi şimdi kimse yok

Gelmişken dün ki menümü bildiriyim

Sabah: Kkk
Öğle: etli patlıcan yemeği - salata - 1kaşık kısır - ayran
Akşam : 4parça tavuk kanat - 2 köfte - salata - yogurt

Gece: 1 mürdüm eriği -süt

öpüyoruum geri gelliiiinn

amin canım cümlemizin evladını Rabbim korusun
benim kilom en son 77 di artık korkuyorum tartıya çıkmaya
valla ben de ilham bekliyorum bir gelse Allah'ın izniyle kimse beni tutamaz
insana başta ekmekten vazgeçmek zor geliyor ama sonrası çorap söküğü misali
sen ilk adımı atmışın hadi bakalım Allah kuvvet versin bir de bol süt
arada yaz seni takipdeyim en kısa zamanda bende sana katılıcam

Klasik Karatay Kahvaltısı
kayısı kıvamında haşlanmış yumurta (omlet de olabilr) peynir zeytin domates yeşillik ve 1çay bardağı kavrulmamış (çiğ ve tuzsuz) kuruyemiş
çok cok teşekkür ederim bu kkk ne diye çok merak ediyordum beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim..

çok cok teşekkür ederim bu kkk ne diye çok merak ediyordum beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim..

Rica ederim canım ne demek.
Gelmişken bugun ki menümü de yazayım.

Sabah: KKK
Öğle : Et döner- salata - ayran
Ara : 1 mürdüm eriği, 1 avuç kabak çekirdeği, 1 bardak ayran
Akşam : Sebze sote - ayran

öpüyorum kızlar yazııın burayaa!!

Selam kızlar dün biraz kaçamaklı geçti,hiç yazmasam daha iyi:) misafirim vardı,kendimi biraz halsiz hissedince de,hastalanma korkusuyla ekmek de yedim..tabi tartıya hemen yansıdı

Rumuz:felluz
Başlangıç Tarihi:23 mart 2013
Başlangıç Kg:87
Geçen Hafta:75.8
Bu Hafta:76.1
Fark:+300
Toplam Fark:10.9
Beden:40,42
Boy:163
Hedef:70

Başarısız bir haftaydı,önümüzdeki cumaya kadar bunu düzeltmem lazım.bacağımın ağrısından spor yapamayışım da kötü bir etkendi.

27.06 2014 tarihli kilo bildirimim
Bas. Tarihi 24.04.2014
Bas. Kilo 65 kg
Gecen hafta 61.5 kg
Bu hafta 61,5 kg
Fark -0,3 kg
Toplam fark 3,5 kg
Beden 40
Spor yürüyüş 30 dak.
Boy 1.51
Yas 48
Hedef, 60. ı gormek istiyorum..., sonraki 55.

Başlangıç Tarihi:03.12.2013
Başlangıç Kg:65
Geçen Hafta:58.6
Bu Hafta:58.1
Fark:-500
Toplam Fark:6.9
Beden:38,40
Boy:156
Hedef:55

çok mutlu oldum,hedefim ramazan bayramını 56 ile karşılamak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…