- 23 Haziran 2014
- 972
- 326
- 73
Atatürk Orman Çiftliğinin var.
Ayrıca Ankara'da iseniz Ayrancı Güvenlik'de Yöresel Ürünlerden alıyorum ben.
Ben de ordan alışveriş yapıyorum özellikle manav kısmı çok hoşuma gidiyor, komşuyuz sanırım
arkadaşlar birşey sorcam cahilliğimi maruz görün şu kkk nedir açılımını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
:44:
Kızlar bişey sorucam karatayda yulaf ezmesi yenebilir mi kesin bişey bulamadımda?
evet ben bir anda diete giremiyorum yavas yavas basladım simdilik ekmegi hayatımdan cıkardım ve 8 den sonra yememege ozen gosteriyorum bunu 1 hafta uygulucam bakalım yapabilicekmiyim:18: karatay diyetini tam yapabilmem icin benim vaz gecilmezim olan ekmek ve 8den sonra yemek alıskanlıgımı bitirmek ...yoksa asla bırakamıcam ve sonra baslıcam benim kilom fazla oldugundan tabiki seker direncimi yenebilmek icin beynimi alıstıryorum simdilik..daha 2 gun oldu ekmek yemedim ve 8den sonra birsey yemedim suan icin guzel gidiyor karatay kitabini aldım yavas yavas yurulluge koyuyorum ve ayrıyeten arkadasım benim bebegim 7 aylık Allah bagıslarsa rabbim senin evladınıda nazarladan korusun insallah !!!!! sizin kilonuz nekadar benden fazla degildir cunku ben anolmal kiloluyum
çok cok teşekkür ederim bu kkk ne diye çok merak ediyordum beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim..Klasik Karatay Kahvaltısı
kayısı kıvamında haşlanmış yumurta (omlet de olabilr) peynir zeytin domates yeşillik ve 1çay bardağı kavrulmamış (çiğ ve tuzsuz) kuruyemiş
çok cok teşekkür ederim bu kkk ne diye çok merak ediyordum beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim..
Kızlar bişey sorucam karatayda yulaf ezmesi yenebilir mi kesin bişey bulamadımda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?