İnar hoşgeldin tabiiki istediğin kadar yiyebilirsin menemen çok güzel bir yemek olsada yesek zararida yok.
Bu arada liste yapacaktim ama maalesef çok az kilo bildirimi var. Genede yapayim ama
1.seraym=-3 kg
2.inar80=-500gr
3.cyildiz=0 gr
4.felluz=+300 gr
Neyse arkadaşlar ben gönüllü olarak talibim liste yapmaya yeni gelenler pek bilmez biz her hafta böyle liste yapardık artık öğrendiğimize göre
cuma günü kilo bildirimlerimizi yapalım bende 11 ,12 gibi listeyi yaparım.
Bu hafta böyle geçsin haftaya daha fazla disipline olalım.
Akşam yemek yemedim sahurda yiyeceğim diye o yüzden bir elmayla geçiştirdim.Sizin ramazanla ilgili planınız nedir?
Ramazanda herkes ölmüş hadi kızlar nerdesiniz ben iftarda corba kavun ve cök az pide yedim sahurda ise bi tabak bamya yemeği canım gene birşey istemedide. Felluz ne oldu bu foruma böyle çok azimsiz davranıliyor onceden okumaya yetiştiremezdik sayfaları şimdi arada açıyorum bakıyorum forumu hiç yazan yok ama ben kararlıyım siz ister yazın ister yazmayın ben yılmadan forumu takip edicem bu sefer .
Seraymcım ne güzel anlatmışsın:) bu diyet değil; beslenme tarzımız olacak.ben de toplamda 12 kilo verdim ve geri alırsam çooook üzülürüm..duraksayıp arada bir kaçamaklar yapıyorum elbette ama asla vazgeçmiyorum.! Bir öğün bozduğunuzda asla bırakmayın .Çok yemedim zaten felluzcum 3tane falan çorbam soğuk çorba sırf yoğut ve aşlık denilen şeyden yapılıyor yoksa yoğurt yemeden günü geçirmem hemde organik kendim yaparım. Valla ben bu sfer bırakmam diyeti boşlasamda arada sallasamda hiç vsrmemek hatta almamaktan daha iyidir bence. Sonuçta buraya motive olmak için kilo vermek için çektigimiz ızdirapları payaşmak için üyeyiz diyet yapsanızda yapmasanızda forumu bırakmayın derim ben belki bir yorum okuduktan sonra tüm fikrimiz degişebilir ben forumu bıraktığıma bin pişmanım ne güzel 12 kilo vermiştim şmdi ise 3 kilo verdiğim halde hala burayı bıraktığım kiloma 12 kilo var.Hepimiz farkındayız diyet yapmak çok zor resmen ızdırap aslında diyet yapmıyoruz nefsimizi terbiye ediyoruz irademizi kontrol altına almayı öğreniyoruz.Ben boyle düşünüyorum irademin ipini kendim çekicem onu ben yöneticem o beni değil alışkanlıkları değiştirmek çok zormuş bir hareket en az 6 ay tekrar edildiğinde alışkanlık haline geliyormuş ben bu kilo işini düzenli beslenmeyle birlikte haytımın bir parçası haline getirmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse ne olur birbirimize destekten vazgecmeyelim birlikten kuvvet doğar enerjilerimizi birbirimize yollayalım tamam.Son olarak ASLA VAZGEÇMEYİN diyorum.
Teşekkür ederim:)meyve ve yoğurtla yemek hoşuma gittide merak ettim ondan hem daha doyurucu gibi geldi:)Karatayda yulaf yok ama mantık
Olarak glisemik indeksi yüksek olmadığı için az miktarda yenilebileceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim yardımcı oldu çok bencede az miktar yersem sakıncası olmaz herhalde:)Ben de tam emin olmamakla birlikte şunu buldum internette:
Yulaf ezmesi, folik asit, potasyum, magnezyum ve lif açısından zengin besin değerine sahiptir. Süt veya yoğurt ile birlikte tüketilebilir. Yağ içeriği diğer tahıllara göre daha yüksek olan yulaf ezmesinin yenilecek miktarına dikkat edilmesi gerekir.
Karbonhidrat oranı da biraz yüksek ama bence bulgur yiyebiliyoruz günde 2 kaşığa kadar (hergün değil) onun gibi az bi miktarının yogurt veya salatayla tüketilmesinde bi sakınca olmaz diye düşünüyorum:44:
Merhaba felluz, ne kadar sürede 12 kiloyu verdiğini sorabilir miyim?Kkk,1 armut
7,8 bulgurlu yaprak sarma,az üzüm(cısss)
Salata,yoğurt,az et yemeği düşünüyorum.
Merhaba felluz, ne kadar sürede 12 kiloyu verdiğini sorabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?