Merhabalar ben bisey sormak istiyorum. Bende bu diyeti yapmak istiyorum ama vejeteryenim. Aklima takılan kahvaltidaki yumurta onun yerine ne koyabilirim? Ekmekten nasil vazgecerim birde onu düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yine almanyaya gitmekzorunda kaldim ve iki haftada 5 kilo alarak geldim ve yibe 90 nin ustune ciktim. Suan kendimi frenleyemiyorum. Diyet boyunca tum yiyemedikkerimi hirsla yiyesim geliyor napcam ben.. umutsuz vakkaayim ben
Yine almanyaya gitmekzorunda kaldim ve iki haftada 5 kilo alarak geldim ve yibe 90 nin ustune ciktim. Suan kendimi frenleyemiyorum. Diyet boyunca tum yiyemedikkerimi hirsla yiyesim geliyor napcam ben.. umutsuz vakkaayim ben
Hadi ya. :Benim de en çok korktuğum bu. Şu ana kadar birçok kez kilo verdim hem de çok güzel ama bir süre sonra diyeti bırakınca o kiloları geri aldım. Eğer bu da böyle olacaksa hiç başlamayayım karatay diyetine. Kilo vermek ve kilomuzu korumak için ne yapmamız gerekiyor acaba .
Ya bir de ömrümün sonuna kadar o güzel tatlılardan simitlerden hiç yiyememe düşüncesi beni bozuyor. Bu şekilde diyetin sonunda o tatlılara saldıracağıma ne yazık ki eminim.
Karatayı uygulayınca bu tür gıdalara olan zaaf da geçiyor:)
Aramıza hoşgeldin canım,sağlıklı bir karar almışsın😊bebişlerin de sayende sağlıklı beslenecek👏başaracağına inanıyorum,deneyimlerini bizimle paylaş😉4 gundur karatay yapiyorum. Ve sizi buldum okudukca mutlu oldum. Kilom cok fazla 40 kilo kadar. Suan 107 yim. Daha dogrusu 106.5. Dun daha da azdi. Hic bunalmadan zayifladim.cok basindayim elbette. Sizi okumaya devam edecegim. Hop bi kiz kim demeyin:) adim mutlu mimarim evdegim simdi 2. Bebegim 2 aylik. 1. 4 yasinda. Tatil sezonu actik. Arabanin bagajini doldurup 2 cocukla dustum yollara. Ckaleliyim ama istanbuldayiz. 1-2 ay bol bol gezicez karatayla zor olmayacak gobi geliyor bu yaz kilo vermek cok heyecanli ve umuyluyum. Herkese basarilar dilarim.
canım dondurma da şeker var.! karatayda yok,zamanla yemedikçe alışırsın 😉 yerine yemekle beraber 1 adet mevsim meyvesi çok daha faydalı oluyor.4 gun olsa da en azindan 2 kilo dondurma yiyecegimi hesaplayinca kardayim. Caktirmadan 4 yasindakine de uyguluyorum. Ona fazladan 1 dilim tam tahil ekmek veriyorum. Ama sabahlari kkk beraber ediyoruz. Onun da fark ettim tatli ihtiyaci azaldi. Dondurma vereyim diyorum gunde 3 defa yerken 1 e dustu. İstemiyor. Zaten takti sismanliga cukulata sismanlatir dedim yemiyor. 4 yasindaki cocuk benden iradeli.
bicnv hoşgeldin canım:) bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamileliğinde fazla kilo almamaya çalış,glisemik indeksi düşük ve doğal besinlerle beslen emi ! ,arada bir uğra 😘Selam kızlar Ben hayırsız arkadaşınız bicnv (başarmak için çok neden var)
Önce karatayimizi ihmal ettim gelemedim aylarca yogunluktan
Şimdi de Allah izin verirse hamileyim
Ama doğumdan sonra tam'gaz aranızda olacağım
Tanıdık arkadaslara ablalarima selam edeyim istedim
Size bol leptinli gunler dilerim
Aramıza hoşgeldin canım,sağlıklı bir karar almışsın😊bebişlerin de sayende sağlıklı beslenecek👏başaracağına inanıyorum,deneyimlerini bizimle paylaş😉
canım dondurma da şeker var.! karatayda yok,zamanla yemedikçe alışırsın 😉 yerine yemekle beraber 1 adet mevsim meyvesi çok daha faydalı oluyor.
bicnv hoşgeldin canım:) bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamileliğinde fazla kilo almamaya çalış,glisemik indeksi düşük ve doğal besinlerle beslen emi ! ,arada bir uğra 😘
bicnv hoşgeldin canım:) bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamileliğinde fazla kilo almamaya çalış,glisemik indeksi düşük ve doğal besinlerle beslen emi ! ,arada bir uğra 😘
Zeytini bolca ye ve yemeklerden 15 dk önce ılık su ile 4,5 günkurusu yemeyi dene.!sahur: yumurtamın beyazını yedim+2 küçük dili pide ye tereyağı sürdüm yedim+2 zeytin+çay
İftar:çorba+kuru fasulye+bulgur pilavı+salata
Kabızlık problemim yine başladı ne yapabilirim
Teşekkürler canım:) düzenli beslenmede kolaylık diliyorum.felluzum ablam, teşekkür ederim. gerçekten özledim sizleri ve hep aklımdaydınız...
evet ablacım dikkat ediyorum, dikkat edeceğim. malum anne karnında yediğin gıdaya çocuk doğduğunda düşkün oluyormuş. bu nedenle şekersiz, gi si düşük gıdalar yemek lazım...
çok öpüyorum. bu arada kilon harika ablacım..
bence de çok iyi olur:) yararlı olacağına inanıyorum.!şöyle bir karar aldım felluz ablacım, hem sizlerden hem de sağlıklı beslenmeden uzak olmamak adına, burayı takipte olmaya ve paylaşımda bulunmaya devam edeceğim. bu yolla belki kg veremem, ama dengeli kilo alırım....
nasıl kararım?
topikimiz ne kadar sessizleşmiş görüşmeyeli?
eveeettt uzuuunca bir aradan sonra tekrar aranıza döndüm
giderken geleceğimi söylemiştim 1 aylık gecikmeyle yeniden buradayım geçmişe pek bakamadım ama canım felluzcuğumunburayı inatla ısrarla bırakmadığını ve yeni gelenlere bilgi ve tecrübelerini aktarmaya devam devam ettiğini gördüm çok mutlu oldum gerçek karataycılar asla vazgeçmiyor yeni gelenlere örnek olsun
bicnv
bebiş geliyormuşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
akasya ne yaptı acaba doğum yaklaşmıştır:26:
ara ara baktığım ama yazmadığım zamanlar oldu beni soran arkadaşlar vardı vefanız beni mutlu etti
şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşçakalın
Hoşgeldiiiinnn xc9cuuuuuumm çok özlendin...topiğimizin sensiz boynu bükük kaldıııı.hadi bakalım deneyimlerimizi paylaşmaya devam:) umarım kalan kiloları hep beraber veririz .eveeettt uzuuunca bir aradan sonra tekrar aranıza döndüm
giderken geleceğimi söylemiştim 1 aylık gecikmeyle yeniden buradayım geçmişe pek bakamadım ama canım felluzcuğumunburayı inatla ısrarla bırakmadığını ve yeni gelenlere bilgi ve tecrübelerini aktarmaya devam devam ettiğini gördüm çok mutlu oldum gerçek karataycılar asla vazgeçmiyor yeni gelenlere örnek olsun
bicnv
bebiş geliyormuşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
akasya ne yaptı acaba doğum yaklaşmıştır:26:
ara ara baktığım ama yazmadığım zamanlar oldu beni soran arkadaşlar vardı vefanız beni mutlu etti
şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşçakalın
Sende sağol simsimscim:) çok teşekkürler:)hoşgeldin canımmm gözlerimiz yollarda kaldı :)) felluz sagolsun burayı hiç yalnız bırakmadı :) felluz ve xc9 öpüldünüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?