Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ne tatlı anlatmışsın derdini şişkoanne! Nickin de süper eee hoşgeldin o zaman aramıza:)
Sana diyetisyenin dediklerini unut demeyeceğim zira sen kulak arkadı etmişsin bile
Kendini karatayın güvenli kollarına bırak hem sağlığına kavuş hem de zayıfla:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neyse ki dolma yokmuş okurken bir an gözlerim faltaşı gibi açıldı:)
Kaçamaksız bir gün herşeye değer devam....

Yeşil çayı öneriyor ben aktardan alıp demliyorum ama evde olmadığım zamanlar da poşet içiyorum siyah çay da antioksidan abartmadan ikisinden de iç

Yaaassaasiinn!🎊🎉🎇🎆
Cok tesekkur ederim ben simdi mis kahvaltimi ediyimm sonra ogunlerimi yazmam gerekiyo sanirim dimi?

Yaaassaasiinn!🎊🎉🎇🎆
Cok tesekkur ederim ben simdi mis kahvaltimi ediyimm sonra ogunlerimi yazmam gerekiyo sanirim dimi?

aramıza hoşgeldin canım:) her gün mönü bildirimi cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.! Beraber başaracaz ve zayıfanne olacaksınnn:)

Dün kaçamak yoktu:)
kkk

Patlıcan ve semizotu yemeği,yoğurt,1 avuç kuruyemiş

Akşam aynı.

İncirim tebrikler çok iyi vermişsin
Darısı başıma:)

merhaba kızlarrr
bende bayramdna sonra karatay yapmayı düşünüyorum..
ama menüler biraz karışık gibi geliyor:26::26::26:

merhaba kızlarrr
bende bayramdna sonra karatay yapmayı düşünüyorum..
ama menüler biraz karışık gibi geliyor:26::26::26:

Merhaba. Karatay'da menü olayı yok. Sadece yasaklar var. Onlar dışında her şeyden doyana kadar yiyebilirsin.

Merhaba. Karatay'da menü olayı yok. Sadece yasaklar var. Onlar dışında her şeyden doyana kadar yiyebilirsin.

ekmek, meyve , şeker beyaz un yaska sanırım diyet olayına çok yabancı degilim ama
karışık geliyor karatay biraz

ekmek, meyve , şeker beyaz un yaska sanırım diyet olayına çok yabancı degilim ama
karışık geliyor karatay biraz

Canım kitabı alıp mutlaka okumanı tavsiye ederim.! Diyetin mantığını iyice kavraman açısından iyi olur..karatayda ekmeğin hiç bir türü,pirinç,makarna vb. işlenmiş hiç bir gıda yok.meyve sadece kahvaltıyla 1 porsiyon var.glisemik indeksi yüksek yiyecekler yok.gayet rahat uygulanabiliyor,yani özel hazırlık gerektirmiyor,ve sağlık için sürekli uygulanması gereken bir beslenme şekli.! Başarılar:)

glismein endeks olmayınc akilolalrda gidiyor, ekmek hiç mi yok
tb ekmegi filann hayat boyu ekmek yemeden olabilirmi bilmiyorum ideal kilonuza geldiignizdedemi yemediniz

tb ekmegi filann hayat boyu ekmek yemeden olabilirmi bilmiyorum ideal kilonuza geldiignizdedemi yemediniz

İnanin dusundugunuz kadar zor degil ben iki sabahtir karataya uygun kahvalti ediyorum soyledigi herseye uyunca acikmiyorsunuz.sabah 9da ettim kahvalti hergun bu saatte ediyorum ama onceden olsa simdiye 50 kere tikinmistim:)ilk gunden farkediceksiniz sizde korkmayin:)

diyet konularına yabancı degilim dedigim gibi
karataydada glsimein endeks düşük ve yumurta oldugu için kahvaltıda acıktırmıyordur dogrudur.

ben eskiden 6 ögün beslenip kilo verimd ama şimi uyamıyorum
o tempoya ve sıkkıyor 6 ögün ,

2 ögün yiyen varmı aranızda?

Sabah kkk

Saat 4e kadar acikmadim hic 4tede cevizli dereotlu kabak salatasi kofte ve bikac kasik taZe fasulye yedim

1 lt sassy su 1 ltde limonlu ictim yatana kadar 3e tamamlarim
Aksam yemegi yemeyecegim

İdeal kilona ulaşınca hergün yürüyüş yaptığınızda yasaklardan az az yiyenilirsiniz diyor hoca yeterki egzersizle onu yakabilelim
Ancak gi si yüksek gıdalardan yeyince çok çabuk acıktığını ve doymak bilmediğini görünce bir daha yemek istemeyeceksin:)

4 te yediğin akşam yemeği olmuş zaten

Masumm a verdiğim cvp sorunun arasına nasıl girdi anlayamadım

aramıza hoşgeldin canım:) her gün mönü bildirimi cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.! Beraber başaracaz ve zayıfanne olacaksınnn:)

Ayy ben yeni okumudum bunuuu😔cok cok tesekkur ederiim bende ohle olmayi umuyoruum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…