Merhabalar:)bende araniza katilmak istiyorum motivasyona desteginize gercekten cok ihtiyacim var:)soz ile dugun arasindaki 9 aylik kisacik zaman dilimini 19 kilo almayi,hamileligi boyunca ise sadece 8 kilo alarak suphesizki bende birseylerin ters gittigini farketmis biriyim:))))hafif insulin direncim var buna ragmen diyetisyenim bi tanesi yatmadan iki saat once olacak sekilde 6 porsiyon meyve verdigi icin oglenleri 10 kasik makarna yemek zorundasin tavrinda oldugu icin yollarimizi ayirdik.karatayin bana iyi gelecegini dusunuyorum.boyum1.65 kilom 69 hedefim 54 simdilik.yardim edin a dostlaaaaar😰acin kollarinizi alin beni araniza sarin sarmalayinnn😪😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bir türlü kaçamakları dozunda bırakmayı öğrenemedim ağzım bi açıldımı durmuyoryedikçe sinirle daha çok yiyiyorum şu konuyuda halletsem süper olucak.bugün kaçamaksız geçti ama şükür:)
Sahur: kkk bol fıstık-yaban mersini canım istedi:)
İftar:tarhana dolma-biraz patlıcan yemeği-bol kabak-yoğurt(kaçamak yoktu ama 2 öğünde bol bol yedim)
Ayyy tarhana dolma nee:ddçorba olucaktıı içimden geçeni yazmışım herhalde:d
Kızlar merhaba.
Bir sorum olacak sizlere.
Canan Karatay'ın yeşil çay konusunda ne düşündüğünü biliyor musunuz? Hazır poşet çaylarla aktardan alınanlar arasında ayrım yapıyor mu Canan hocamız? Siyah çay ve yeşil çay konusunda bir ayrım yapıyor mu? Mesela çoğu diyetisyen yeşil çayın siyahtan daha iyi olduğunu söylüyor, bunun gerçekten doğruluk payı var mı? Her gün yeşil çay içmek gerçekten gerekiyor mu? Yoksa olmasa da olur mu? Yoksa hiç içmeye gerek bile yok mu?
Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Hepimize kolay gelsin.
Ne tatlı anlatmışsın derdini şişkoanne! Nickin de süper eee hoşgeldin o zaman aramıza:)
Sana diyetisyenin dediklerini unut demeyeceğim zira sen kulak arkadı etmişsin bile
Kendini karatayın güvenli kollarına bırak hem sağlığına kavuş hem de zayıfla:)
aramıza hoşgeldin canım:) her gün mönü bildirimi cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.! Beraber başaracaz ve zayıfanne olacaksınnn:)Yaaassaasiinn!🎊🎉🎇🎆
Cok tesekkur ederim ben simdi mis kahvaltimi ediyimm sonra ogunlerimi yazmam gerekiyo sanirim dimi?
İncirim tebriklerfelluz abla burayı boş bırakmıyosun bende başka forumlarda yAZdım biraz ama burayı da özledim açıkcası, 1 haftadır elimden geldiğince kaçamaksız ve sporla yaptım karatayı, geçen hafta pztsiden bu pztsiye 3 kilo gitti- regl şişkişnliği de vardı- cuma günü bidiri günüyse ben de katılırım şuan 63 üm
merhaba kızlarrr
bende bayramdna sonra karatay yapmayı düşünüyorum..
ama menüler biraz karışık gibi geliyor:26::26::26:
Merhaba. Karatay'da menü olayı yok. Sadece yasaklar var. Onlar dışında her şeyden doyana kadar yiyebilirsin.
ekmek, meyve , şeker beyaz un yaska sanırım diyet olayına çok yabancı degilim ama
karışık geliyor karatay biraz
Canım kitabı alıp mutlaka okumanı tavsiye ederim.! Diyetin mantığını iyice kavraman açısından iyi olur..karatayda ekmeğin hiç bir türü,pirinç,makarna vb. işlenmiş hiç bir gıda yok.meyve sadece kahvaltıyla 1 porsiyon var.glisemik indeksi yüksek yiyecekler yok.gayet rahat uygulanabiliyor,yani özel hazırlık gerektirmiyor,ve sağlık için sürekli uygulanması gereken bir beslenme şekli.! Başarılar:)
glismein endeks olmayınc akilolalrda gidiyor, ekmek hiç mi yok
tb ekmegi filann hayat boyu ekmek yemeden olabilirmi bilmiyorum ideal kilonuza geldiignizdedemi yemediniz
İnanin dusundugunuz kadar zor degil ben iki sabahtir karataya uygun kahvalti ediyorum soyledigi herseye uyunca acikmiyorsunuz.sabah 9da ettim kahvalti hergun bu saatte ediyorum ama onceden olsa simdiye 50 kere tikinmistim:)ilk gunden farkediceksiniz sizde korkmayin:)
Dün kaçamak yoktu:)
kkk
Patlıcan ve semizotu yemeği,yoğurt,1 avuç kuruyemiş
Akşam aynı.
İncirim tebriklerçok iyi vermişsin
Darısı başıma:)
glismein endeks olmayınc akilolalrda gidiyor, ekmek hiç mi yok
tb ekmegi filann hayat boyu ekmek yemeden olabilirmi bilmiyorum ideal kilonuza geldiignizdedemi yemediniz
diyet konularına yabancı degilim dedigim gibi
karataydada glsimein endeks düşük ve yumurta oldugu için kahvaltıda acıktırmıyordur dogrudur.
2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır demiş ibni sina diyetisyenlerin 6 öğün verdiğini görseydi acaba ne derdi:)
Çoğunluk 3 le başlayıp kısa sürede 2 öğüne düşüyor
ben eskiden 6 ögün beslenip kilo verimd ama şimi uyamıyorum
o tempoya ve sıkkıyor 6 ögün ,
2 ögün yiyen varmı aranızda?
Sabah kkk
Saat 4e kadar acikmadim hic 4tede cevizli dereotlu kabak salatasi kofte ve bikac kasik taZe fasulye yedim
1 lt sassy su 1 ltde limonlu ictim yatana kadar 3e tamamlarim
Aksam yemegi yemeyecegim
aramıza hoşgeldin canım:) her gün mönü bildirimi cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.! Beraber başaracaz ve zayıfanne olacaksınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?